| Autor |
Zpráva |
Anelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:00
- Nahlásit
Paja s Tinou
tak to bude něco jiného, přeji brzké uzdravení .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:01
- Nahlásit
Paja s Tinou
a hlavne ze ma zustat...vzdycky na cvikosi byla uz utahanejsi a jak jsem ji dala povel lehni, tak zalehla a skoro u toho usinala. Takze vsichni honili sve pesany zpatky na mista a ja tam v tu chvili stala jak nejvetsi king (jo to byly casy)
jo, tak u nás úplně obráceně! já svoji hyperaktivku nutila násilím setrvat na místě, zatímco ostatní psi si dávali zaslouženého šlofíka po cvičení... jen já jsem byla úplně domordovaná a sviňa ne a ne a po 150sáté teda jakože jo, a tak jsem se dovolila se narovnat, poodstoupit a to torpédo sice bylo na místě už, ale vyvalovalo se a kousalo trávu a slinty lítaly a jančila ... jo jo, to teda byly časy!
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:02
- Nahlásit
Denisa, ty jsi od Brna??
Taky mám pocit, že o těch mimčách ví a schválně nám to bojkotuje.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:03
- Nahlásit
Včera jsem četla nějaké starší příspěvky abych se ve Vás trochu orientovala. Ale už jste tady toho napsali tolik, že jsem zvládla jen něco, takže spíš budu tápat a pejsky si plést - přdem prosím o schovívavost.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:04
- Nahlásit
Anelka
myslim že teď už bílý boxery neutráceji, když se podiváš na stránky různých chov. stanic kde maji štěňátka a maji tam bělouše, tak je normálně ukážou. To se dělalo asi dřív že je utráceli.
Můžou být normálně s PP, když je celý vrh s PP tak nevidim jediný důvod proč by nemohl být i ten bílý. Jen prostě je to díky barvě nestandart boxera, takže se s nim nemůže akorát na výstavy.
Ono asi taky záleží jestli se narodí bílý s pigmentem nebo bez, protože se stává když je uplně celý bílý, jakoby albín, že se rodí chluchý, nebo s nějakou jinou vadou.
Esterka
záleží taky jak se o Esterku staral když jste byli spolu, třeba by se mu po ní mohlo stýskat, no ale to víš asi líp ty jaký je to člověk.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:06
- Nahlásit
Esterka
to jsem o svém bývalém taky říkala když jsem se rozešli no a teď jsme zase zpátky něco málo přes rok - on to na mě zkoušel ale přes projížďky na kole.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:11
- Nahlásit
a hlavne ze ma zustat...vzdycky na cvikosi byla uz utahanejsi a jak jsem ji dala povel lehni, tak zalehla a skoro u toho usinala. Takze vsichni honili sve pesany zpatky na mista a ja tam v tu chvili stala jak nejvetsi king
to ta neše zase kolikrát u povelu lehni lehla a za minutku se svalila celá na bok - prej když lehni tak lehni .Teď už to naštěstí dělá podle pravidel
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:13
- Nahlásit
Denisa, na to Brno se tě ptám, protože tam máme domluveného ženicha Mobidicka
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:16
- Nahlásit
Tak nemůžu přijít na to jak sem dostat tu fotku, asi jsem úplně blbá Poradí mi někdo??
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:17
- Nahlásit
Heva
Můžu mít dotaz na CT? Jak reagují klienti a personál, když jim pes olízne tvář nebo ruku. Borderák je hodně přátelský a mazlivý, určitě s ním chci dělat CT, ale s tímhle nevím, jestli a jak odnaučovat?
No, samozřejmě že záleží na typu klientů, jak reagují, ale myslím, že není třeba to psa odnaučovat. ono třeba boxera to snad ani odnaučit nejde, ačkoli Charley třeba vůbec nelíže, zato bordička má přezdívku Lízalová, ta by furt každého rajblovala jazykem. Ale "naše" děti to většinou zbožňovaly, když jsem jim vysvětlila, že to je projev nejvyšší přízně psa....
S personálem je to někdy obtížnější, záleží na tom, jak se k tomu kdo staví, na to není jednoduchá rada.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:23 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Anelka
Nejprve musí být fotka někde na netu, například zde ve fotogalerii, nebo jestli máš svoje webovky? Pak klikneš na ty barevné brebery (čtvrté zleva) a objeví se ti řádek, klikneš OK a pak vymažeš všechno od [imgs] do [/imgs] a vložíš mezi to odkaz tvé fotky - otevřeš ji, pravým tlačítkem dáš vlastnosti a tam objeví ten odkaz, který přeneseš sem. Snad je to aspoň trošku srozumitelné?
Jo a Mobidick je bomba, akorát je z Rousínova.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:28
- Nahlásit
Anelka
jo jo, já SU z Brna! Mobidička znám, byla jsem s ním na výcvikovým táboře a teď ho vídávám na akcích brněnské pobočky Boxer klubu... to bude dobrej ženich!!! Mně se líbí v projevu - výcvikově a je i výstavně úspěšný...
a okdkud že jsi ty?
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:43
- Nahlásit
Denisa
ja sem od Přerova. Tak to jsem ráda, že mohu znát i názor někoho, kdo ho zná. Jsme na něj dostali doporučení od poradce chovu - a na internetu má jen 1 fotku a víc nic.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:47
- Nahlásit
Markét děkuji....večer se o to pokusím. Teď už budu muset zase jít. Jojo z Rousínova....jsem od Přerova takže jsme vybírali ženichy Brno, Ostrava - tady u nás těch boxíků až tak moc není - nebo nemají svoje webovky. Já je taky ještě nemám ale letos už bych je snad mohla mít - hned jak bude víc času.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:49
- Nahlásit
Esterkatak to mu ji určitě nepůjčuj, to by ti ji tak akorát zblbnul - pes má mít jednoho pána a toho poslouchat na slovo.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:51
- Nahlásit
Tak prozatím se s vámi rozloučím, musím jít. Zatím se mějte pěkně a večer zkusím přidat ty fotky.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:56
- Nahlásit
Anelka
U CORLI by se našli taky pěkný ženiši.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:01
- Nahlásit
Anelka
kousek do Ostravy bydlí corleona a ta má taky boxeří ženichy.
Tak si tady založ galerii na úvodní stránce se zaregistruješ do galerie a pak už jen přidáváš fotky.
Esterka
jestli je to tak, tak to bych mu jí nepučovala protože ti jí bude akorát kazit. A jestli už ho nechceš vidět, tak je lepší se od něj držet nějaký čas dál a jít si svym životem. To mu jí pučíš jednou a bude to zkoušet furt a nebudeš mít od něj pokoj nikdy.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:04
- Nahlásit
Chodka
bingo, sme se shodli na corleoně že má taky ženichy.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:09 - Změnil/a: ola
- Nahlásit
Esterka
Jak píšou holky. Pokud nemáš ty úmysl vrátit se k němu (a jak píšeš, tak nemáš), tak mu čubinku nepůjčuj. Řekni mu, ať si najde jinou holku se psem. Jestli jsi slyšela, že tě chce zpátky, tak mu o Terku stejně nejde...
Bóže, teď tu byl tak zapáchající klient, že musím luftovat průvanem. Pokud bych se dlouho nehlásila, tak jsem chcípla smrady...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:25
- Nahlásit
ola
ty si mně zase rozesmála. Tohle si pamatuju když sem dělala na Městskym soudě, že některý lidi tak šíleně smrděli že sme měli kolikrát totálně zamořenou kancelář.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:46
- Nahlásit
Esterka
Kladno, do Prahy jezdím do práce.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 16:44
- Nahlásit
Esterka
A odkuď jsi přesně?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 16:52
- Nahlásit
Esterka
Já jsem od Roudnice n.L. a do Prahy jezdím do školy...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 17:15
- Nahlásit
Tak jsem přežila! Mrkněte do galérky - koupila jsem Fee nový obojek. Fakt jí sekne...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 17:21
- Nahlásit
ola
Je parádní!!!Moc jí to sluší... A ten čumes má už lepší...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 17:38
- Nahlásit
Krista
Díky! Mno, mně se taky zdá, že má šňupák lepší. Dokonce v reálu je ještě tmavší. Tím, že ji fotím s bleskem, tak je to z blízka hodně nasvícené a vypadá to světlejší.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 17:42 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
ola
Přihlásíš teda Fee do tý Prahy?Já myslim,že nosík se buď ještě sám dočerní nebo to spraví ta lihovka
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 18:02
- Nahlásit
Krista
Pořád váhám! Ta její křivá huba... Ach jo! Přemlouvám se, abych poslala přihlášku a si pak zase říkám, že to stejně nemá smysl! Fakt ještě nevím. Buď pojedu a budu za idiota nebo to zbaběle vzdám...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 18:07
- Nahlásit
ola
Obojek je "čačí"
V kupování obojků se vyžívám jen u Fifina. U boxerů používám jen řetízkové. A na výstavu máme takový kulatý řetízkový, byl drahý jak sviňa, vyšel na 800,- ale koupili jsme ho, poněvadž jsme pošahaní. Ale ten máme jen "na lepší", jen když jdou holky do kruhu
Doufám, že ho ale Fee nedáš na výstavu.. tam patří tenký řetízkový.. My jsme přihlásili Kverdu a Viktoru.
PS: Já už mám cestovnú horúčku. Balím čumajdan. Ráno vezem syna do školy, pak Nundu k rodičům a pak už směr Ruzyň. Pokud bude na hotelu jakýsi internet point, tak se vám ozvu.
|