Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:21
- Nahlásit

psí auto... jsem nedávno vezla kamošku s dogou... kamoška jako spolujezdec měla Giordinu pod nohama a doga si seděla na zadních sedačkách... jenže mi zabrala celej výhled zadním sklem, takže když jsem se podívala dozadu, tak se na mě tlemila ta obrovská hlavinka... překonávala jsme záchvaty smíchu a že jsme jeli z lesa a samý točky, už jsem se viděla vytlemená v příkopu!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:26
- Nahlásit

Denisa
Viky si někdy sedne přesně doprostřed sedačky a čumí do předu, to pak taky když se podivám do zrcátka a vidim tu jeho přitroublou držku se musim smát.
Tak já mažu na brigádku pa.

ola
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:35
- Nahlásit

Tak prý mám NĚKDE nahnilý kabel od elektriky, čímž je zmaten centrální počítač, tudíž blbne startování. Stačí káblik vyměnit! Ovšem najít ho, to prý může trvat i dva dny!!! Ach jo! Kde jsou časy, kdy člověk zvedl haupnu u embéčka, třískl do toho dvakrát kladivem, povrklal se třema hadičkama a už to šlapalo... Bohužel mne tedy čeká příští týden cestování se Scenicem. Nejsem zvyklá na jeho velikost a navíc ho budu muset pečlivě zbavit každého psího chlupu! Oproti tomu velká výhoda je dvoulitr turbodiesel, takže to bude cvrkot!

zpět ke psům

Dnes Fee stopičkovala poměrně obstojně - dělala jsem 20 kroků... Tentokrát na vepřový jazýček. Nedovedu si představit, že by jednou měla čuchat bez těch masitých návnad?!?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:08
- Nahlásit

ola
no vidíš tak se aspoň pár dní pořádně svezeš.

Tak sem zase tahala Vikymu klíště, objednala jsem mu obojek Scalibor, tak uvidíme. Ten Frontline účinkuje sotva čtyři týdny a já to vždycky nějak neuhlídám.
Jinak sem byla na brigádce, docela nám ten cvičák prokoukává. Michal postavil vedle klubovny další část klubovny, je to celý ze dřeva a vypadá to moc pěkně. Na pařby to bude dobrý.
Tenhle týden individuálky nestíhám, tak musim jet pocvičit aspoň v neděli. V sobotu jdu trapně do práce, máme u nás den otevřených dveří, tak tam budu šaškovat.

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 22:08
- Nahlásit

Tak si čtu a je to tady nějak auto-moto..
Já chcu takýýý "Hamra" !!!!!! To je vozejček! Že prý móóóóóžnáááá. A to prý jen, abysme totálně nasrali souseda

alli
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 06:28
- Nahlásit

Tak my byli v úterý poprvé zkoušet kousat na kůži. První reakce Allis, když uviděla chlapa mávajícího kůží, byla: blíž k němu ani o krok, otočka a pryč odtud . Tak figurant upustil kůži a šel se s ní seznámit, to bylo v pohodě, se mohla uvrtět, tak jsem si kůži vzala já a hned se o ni začala přetahovat, pak si ji vzal figurant a už to bylo dobré , už se po ní sápala...,tak snad z ní ta "obranářka" taky bude . Pak Allis (i já) se zájmem koukala, co že to tam ti psi s tím figurantem provádějí...bylo tam ještě několik NO a jeden staford.

Lenda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 07:43
- Nahlásit

Libka
Ona začala druhý den po ní.Měla to správně načasované.

Jinak jsem tu ZOP vzdala.Včera mi při cvičení dvakrát zdrhla za ženichama a cvičit už nepůjdeme.To by bylo fiasko.

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:05
- Nahlásit

Lenda
To hárání je při cvičení k vzteku. S některou fenou to ani nehne a naše Viktora je pravý opak. V těchto dnech má "rodit" a je úplně nemožná. To kousání sice není až tak hrozné, co by za to někdo dal, ale chybí tomu ta razance, se kterou do toho předtím vždycky šla. Zkrátka není to ten "šílený Viktor". Tak snad to přejde.. A pak začne hárat znova..

ola
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:08
- Nahlásit

Tak jsem se stavila u veta pro něco na klíšťata a dal mi ten Duowin. Myslím, že ho dávala Denisa, že jo? Neměla na to Giordi nějakou reakci, jako třeba vyrážku nebo tak? Ještě jsem to Fee nedala, tak se radši chci zeptat na možný komplikace.

corleona
Tak rypák nám docela tmavne, ale pořád to není ono. Včera jsem to Fee fakt zkusila vymalovat lih. fixem ( ), ale to je na ho... Téměř to nekryje?! Fee na to nic neříkala, jen si asi 2x kejchla. Tak nevím...

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:09
- Nahlásit

ola
špatný fix

ola
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:10
- Nahlásit

corleona
No, normální tlustý černý lihový fix! Je ještě jiný????

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:12
- Nahlásit

ola
ten by měl být OK.. a nos musí mít úplně suchý

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:15
- Nahlásit

Některé hážou na slunci odlesky do červena, nebo do fialova, zelena.. bacha na to. Pamatuju si, jak jsem si s tím a mojí feňulou před lety užila.. Není fix jako fix.. Ale za čtrnáct dní ho třeba už nebudeš potřebovat. Jaro letos přišlo později, co se dá dělat.

Lenda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:16
- Nahlásit

corleona
B.to teda bere.Doufám,že podruhé to bude v zimě a budeme v klidu lenošit.Teď nevím,jestli má cenu vůbec cvičit.Je úplně mimo.A doufám,že po hárání si taky kousne!

ola
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:16
- Nahlásit

corleona
A jak toho suchýho nosu dosáhnu?!

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:18
- Nahlásit

až usne..

Lenda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:19
- Nahlásit

ola
Ten fix je teda drsnej.Ale jestli pomůže.Akorát nesmí orazítkovat rozhodčího.

ola
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:21
- Nahlásit

Lenda
Taky se mi to moc nepozdává... Jenže mám obavy, že když se přihlásím do tý Prahy, tak že to sluníčko a řasa nestihnou dobarvit celý. Asi se na tu výstavu vyprdnu.

Lenda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:25
- Nahlásit

ola
Třeba bude fix držet a můžeš vyrazit.

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:27
- Nahlásit

alli
tak super! hlavní je začít, pak už se rozkousá...! Hele, pojďte na Den boxera, tam se bude taky kousat! 3.6. v sobotu by měl být! v brn. pobočce, víš kde...
já tam chci jet, snad mi to vyjde...
Lenda
to je teda náruživka!
ola
Duowin v poho... zkus to.
A s tím lihovým fixem... to na čumák (čich) musí být hrozný pro psa... čuchni si k tomu... já to udělala jednou a slzely mi i oči... aby ti pak čuchala ještě!
corleona
nevím, na to fakt není něco šetrnějšího...?
ola
nebo jeď až v září na Brno, to bude mít určitě opálený z léta! a já o tom taky uvažuju, ale nevím, zda už nebude zas hárat... no teor. by měla až v říjnu...!?

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:28
- Nahlásit

ola
Neboj, já tam budu, pomůžu, přivezu svůj osobní fix..
A mázne se to těsne než se vejde do kruhu, dlouho to totiž nevydrží. Ale fakt je dost možné, že za těch 14 dní to bude OK, už je hodně sluníčka.

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:32
- Nahlásit

Denisa
O ničem šetrnějším nevím. A mázne jí to jen párkrát, to ji nijak nepostihne.. A na stopařskou speciálku se FeeBee tuším nechystá
Moji fenu jsmem tím matlala na výstavy každé jaro, než se to v červnu zatáhlo a dožila se 13 let! Možná to podporuje dlouhověkost boxera

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:37
- Nahlásit

Tak Ola resi svetly nos a ja ted vtipne svetle vicko. Je to na ni docela nezvykly. Ale mazeme o sto sest. Vypada to ze se veterinarka jeste uplne s takovym ockem nesetkala...zatim to vypada na zanet, ale pry by z toho mohlo byt klidne i jecne zrno, tak uvidime. Vcera si to tu Tina opet uzivala, nechala se od kazdeho vydrbat a meli jsme tu i korektorky na casak, tak k nim se take mela. Nastesti jsou zatim vzdy kladne ohlasy, tak to je super...
A kdy ze jedete do Praglu na vystavicku? Ze bych prijela zase na cumendu

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:42
- Nahlásit

corleona
jóó myslíš? Tak to já teda Vikouškovi taky budu čárat na čumák aby se teda dožil vysokého věku. 13 let to je nádherný.
Paja a Tina
10.června

Lenda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:45
- Nahlásit

corleona
Tak taková dlouhověkost je super.Ještě něco zvláštního jsi s ní dělala mimo toho fixu?

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:48
- Nahlásit

corleona
tak to by byla zajímavá studie s tou dlouhověkostí a lihovým fixem
já zrovna nejsem nějaká outlocitka, ale když vidím ten pórovatý a jistě citlivý psí čenich, tak na něj něco takovýho patlat mi přijde drsný.

Ale nebojte, já zase dělám třeba jiný věci, který by přišly drsný vám.

Paja s Tinou
pozdravuj Tinku a ať se jí zahojí očičko!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:49
- Nahlásit

Lenda
Bakarka se dožila 13 a její dcera - druhá moje boxerka - Adélka 11 let. Ale ta měla nádor. Po vyoperování to druhý den nevydrželo srdce.

alli
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:08
- Nahlásit

Denisa
Na Den boxera bych se taky chtěla jet podívat, jen zatím nevím, zda se mi podaří zajistit doprava...

Libka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:19
- Nahlásit

To my jak jsme dělali v neděli na cvičáku ten kruh, tak ten figurant se mě zeptal jestli mám kapesník, já myslela, že se potřebuje vysmrkat, tak jsem vytáhla papírový, no a on ji chtěl asi tím kapesníkem dráždit, já to vůbec nepochopila, tak po mě hodil takovej ksicht, jako že jsem asi úplně debilní No trapas....

Docela mě štve zase ten cvičákovej výpadek, já myslela že nám začne hárat až později, ale aspoň to zase budeme mít z krku.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:25
- Nahlásit

Tak 10.6. rikate jo...no asi to zkusim nadhodit...takovy vylet by marny nebyl...akorat jdem pred tim na oslavu, tak nevim jestli bude Ondra schopny

Denis, pozdravovat budu. Myslim ze zase tak spatne na tom neni...spis se jen bojim aby se pri tom jejim litani nekde nenapichla.
Asi si taky hraje na kouzelnici, protoze uz od uterka hledam jeji misku na vodu, kterou jsem ji dala prede dvere kdyby mela zizu...jakoby se pod ni slehla zem. Dneska ven dostala nerezovou, tak s tou snad nic neprovede a taky dostala svuj rucnik na lezeni, ale myslim ze ho budu navecer zase nekde sbirat po zahrade. Ted je venku totiz sama, tak snad radi jeste vic (jezevcice hara, tak je pod velkym dozorem).

Corli, ten vek je uctyhodny!

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání