| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 09:25
- Nahlásit
Zdravím všechny po ránu,
u nás byl v neděli klasicky cvičáček. Jen co jsem nakladla stopu, tak začal liják jak z konve. Přesto Fee šla poměrně dobře (aby ne - na vepřový bůček pečený s kůrčičkou ) a výcvikář dělal, že jí to sežere, tak luftovala šňupákem až tráva lítala. Jiný psi se musí zpomalovat a my naopak, aby nečuměla Fee po vránách, tak musíme dělat, že jí to vysbíráme! Poslušnost fakt dobrá (jen otočka vlevo vbok - panička prý móc ukračuje ) Štěkání na povel super. Kousačka byla tentokrát taky moc dobrá, vyštěkala figuranta (je vidět, že jsem s ní trénovala ) a taky chválil, že zákusy jsou o moc lepší. Takže spokojenost!
Vcelka
Na ty chlupy! Vem si širokou izolepu - kus odstřihni a opakovaně ho nalepuj a strhávej ze sedačky. Chlupy zůstanou na izolepě. Musíš to pak vždycky, když přestane lepit, vyměnit za nový kus.
Paja s Tinou
Tak ty se snažíš, aby se Tina snesla s ostatníma čubama a pak ti taková malá střapatice práci pokazí, co? Nejhorší je, že člověk neví, jak toho malýho hryzala dostat od zadních noh. To je od nich čistě zákeřnost!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 09:45
- Nahlásit
No hlavne jsem uz nemela dalsi ruku na to ji odtrhnout, drzela jsem Tinu a vtipne cekala jestli mi nekdy prijde na pomoc. No nastesti to dopadlo dobre. Oko uz ma si myslim taky v pohode, jen ten pigment. Jsem zvedava jak dlouho bude trvat nez se ji to zase zpatky zabarvi. Abych pak taky nezkousela ruzne typy fixu...nee my to nastesti nepotrebujeme. Musim zase asi zacit vyzvidat jak to vypada s tou Prahou, jestli si udelame vylet. Pak je nejhorsi vedet co vas tam bude a ja ze bych tam nebyla...no hruza predstava!
Olo tak to my by jsme taky potrebovali zrychlit...je to takova rozvazna chuze a obcas se podivame do dalky a napravo a nalevo...a tak podobne ze...
Ty jo ta izolepa to je super napad!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 11:17
- Nahlásit
Tak jsem právě přiletěla ze zveráku. Koupila jsem kulatý kožený vodítko (dle rady Corleony), tenký řetízkový obojek (až dorazím dom, tak v něm blůmu vyfotím a ukážu) - to vše na tu výstavu do Práglu teda. Mnóóó a neodolala jsem a koupila jsem úžasnýho gumovýho hrocha od Trixie. Sice pískacího (kdo to pak má vydržet ), ale je fakt moc povedenej. Ještě měli žirafu, zebru, slona, lva... Čumákovala jsem tam dobu a peněženka opět krvácela! Ale už se těším, jak to všechno doma vybalím a Fee bude šťastná jako blecha...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 11:21
- Nahlásit
ola
Tak to jsem nemohla nikde sehnat,tak jsem musela koupit hranatý.
Co se týká těch pískacích hraček,tak ty nám pískají většinou půl dne a z nějakého zvláštního důvodu přestanou.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 11:30
- Nahlásit
Lenda
Já jsem většinou ráda, když to Fee prodírkuje, protože ona je vyloženě pískal pískací a to se nedá vydržet. Měla takovou kachnu dlouhou placatou a ta vydržela kvákat taky cca půl dne. Jsem zvědavá na hrocha...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 11:41
- Nahlásit
tak to my mame takovou vybornou piskaci kocku a je z latexu...je sice faktz ze si s ni Tina extra casto nehraje, ale zatim piska stale a to ji mame asi rok a pul...je vyrobena z latexu a ten je vyborne poddajny jejich zubum...
No tak to se tedy tesim na fesandu FeeBee az se nam predstavi zatim na fotkach ve vystavnim vybaveni!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 12:29
- Nahlásit
Paja s Tinou
No tak to se tedy tesim na fesandu FeeBee az se nam predstavi zatim na fotkach ve vystavnim vybaveni!
No, moc se netěš. FeeBee se většinou na focení moc netváří. Je vidět, jak ji tím prudím. A na výsledek výstavy nebude mít určitě moje ubohé vodítko a obojek absolutně žádný význam!
poddajny jejich zubum... To´s mi připomněla, jak moje kámoška si celá šťastná koupila nový krátký vodítko na cvičení a hned při premiéře v neděli ráno, než si nakladla stopu, tak její čuba RR jednou kousla a nahryzla ho tak, že ho budou muset aspoň zkrátit, aby bylo použitelné. To FeeBee tak ostrý zuby nemá. A naštěstí nemá ani tendence hryzat vodítko...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:15
- Nahlásit
ola
no tak super, vybavená na výstavu už jsi.
Já jsem tuhle koupila Vikymu pískacího lahváče, ten se z něj moch zbláznit, pískal s nim od rána do večera a tuhle sme seděli u Zdeňka u počítače a Viky furt něco žvejkal, no a lahváče si načnul, že mu ukousnul celý vršek, takže je dopískáno.
Jo dík za radu na odstranění chlupů, to by mně nenapadlo, musim to hned vyzkoušet.
Hele holky, vzali by jste boxera na dovolenou do Chorvatska? Kdyby to bylo nahoru Chorvatska, takže by to nebyla až tak dlouhá cesta a bylo by to v červnu takže ještě ne takový vedro. Včera sem zamluvila pro nás chatu na týden v Čechách, no jenže teď mi pani volala že byl někdo rychlejší takže máme smolíka, tak tu tak spekuluju kam jet na dovolenou. Známý nám nabídli jet s nima teď v červnu do Chorvatska, jenže mně se nikam moc nechce bez Víti.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:42
- Nahlásit
Vcelka
Já bych jela jenom s B..Je to starost navíc,ale ani jedné straně se nestýská a kdy může být člověk s pesanem celý den/týden/?A pozorovat boxíka při koupeli v moři,to je super!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 16:22
- Nahlásit
Vcelka
Já budu vypadat asi jako necita,ale s Megginou bych k moři nejela.Loni když jsme byli v Itálii tak tam jedni měli yorkšíra a chvílema mě ho bylo líto,občas ho vzali k moři tam byl pod slunečníkem a potom ho vzali do moře a zase zpátky do apartmánu.Ještě tam měli jedni pražáci westíka a ten byl stále v apartmánu.Tak nechápu proč ho sebou brali. Mě by tam bylo Megginy líto v tom vedru.Máme doma babi a jedna kamarádka co má taky boxerku ji ráda vezme se svojí na lítačku tak by o ni bylo postaráno.No a co my jezdíme na týden tak to se dá vydržet.
Jinak tady v Čechách to je bez diskuse to by fičela s náma.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 17:29
- Nahlásit
Tak tady máte FeeBee v novém obojku. Docela to ujde ne? Mrkněte do galérky na nového hrocha. Zatím ještě píská... Pořád.. a pořád.. a pořád... FeeBee se zamilovala, budu muset dát bacha, aby z toho neměla falešku! Asi jí ho zase brzo seberu.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 18:53
- Nahlásit
ola
No hroch je kouzelnej,dneska si mě navnadila tím jak si psala, že si byla ve zveráku nakupovat tak jsme s dcérou do něho taky nakoukly ale nic pěknýho tam neměli,určitě né takovýho hrošíka Jinak nám už přetal pískat míček vydržel 2 měsíce a podle něho jsme vždycky poznali kde se ta naše trumpeta pohybuje,teď bude chodit inkognito Ale je fakt,že třeba večer u televize už je to lepší,než když tam věčně něco píská.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 19:37
- Nahlásit
ola
tééda fešandáá, počkej ještě jim v tej Praze natrhne prdel. Náhodou je moc krásná a ta srst lesklá, neviděla bych jí tebou tak beznadějně.
A ten hrošík je bombovej, uplně mně rozesmál, tak ať jí dlouho vydrží.
Chodka
jako necita nejsi, mně právě názory zajímaji, protože se to ve mně mele a mám s toho docela strach ho vzít do Chorvatska. Mluvili jsem o tom teď se Zdeňkem a řikal že bude asi lepší ho nechat doma kdyby jsme jeli.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 19:49
- Nahlásit
Vcelka
Já bych měla taky z cesty k moři s bobulí strach. Měla bych obavy, že ji tam klepne pepka. Sice tam je zároveň s vedrem vlhčí vzduch, ale zase ta sůl není pro kůži a srst zrovna nejlepší. Bála bych se i cesty. Stačí čučet někde na hranicích... Ale je to věc názoru, taky vyzkoušení. Někdo může mít jen dobrou zkušenost! Já osobně bych to neriskovala.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 20:06
- Nahlásit
Vcelka
já jsem si zjišťovala před rokem, zda s boxíkem k moři... a od boxerkářů se dověděla, že byli a že dobrý! akorát to chce dodržovat urč. režim, to je jasný, venčit ráno a večer a přes den jen koupat a nechat ve stínu a pak strčit do apartmánu. nejlíp pokud máte klimu jak v autě, tak v apartmánu, tak to už vůbec žádnej problém. no a chorvatsko nahoře... záleží co byste chytli za počasí, jednou jsme tam chytli pěknou kosu...
hele a Vikoušek je bílej, tak na něho bude míň pražit!
my jsme nakonec nejeli, nevyšlo to, ale celá parta pejsků ano a moc moc si to pochvalovali, když jsem pak viděla fotky, bylo mi to pěkně líto, no ale na LVT bylo taky pěkně...
hlavní je podle mě přežít tu cestu, tzn. nejlíp klimu a často přestávky při cestě... nebo kamoši jeli přes noc, v Chorvatsku jste za chvíli a je taky vyřešeno...
je to starost, ne že ne, ale já bych s G. jela dokud je mladá... po 5.,6. roce už asi ne, ale teď ano...
ola
Fee má pěkný řetízek, vypadá jako psí šperk A hroch je strašně srandovní, takovýho jsem ještě neviděla! tak ať chvilku vydrží!
Jo, G. začala projevovat mateřské pudy... hračky nemá už asi měsíc a má raději protifaleškový režim (sníženou dávku žrádla atd.) už taky nějaký pátek, ale začala krást papuče a jiný věci a hledat "pelechy" a tahat tam "mimina" a kvičí a fňuká... hned jí to vždy seberu a zápřah má taky furt... toto nikdy neměla! Holt příroda... Cecíky jsou v pořádku, tak doufám, že ji to brzo přejde, začlo to nenápadně už o víkendu...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 21:47
- Nahlásit
Tak Fee je opravdu fešanda! A hrošík je opravdu spešl, tak ať mu to pískání vydrží co nejvíc!!!
Jinak jsem taky koukla do galérky na Elišku a jak tam vykukuje to je bomba...je taky moc hezoučká!
Tíňák se mi tu teď válí v postýlce, tak bych asiměla jít spát dokud je vyhřátá
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 21:56
- Nahlásit
tak jsem si cosi zkoušela...
pokusím se zde dát odkaz na pidivideo - je to z minulýho léta jak Giordi skáče do vody...
URL
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 22:10
- Nahlásit
Paja s Tinou
Chuděrka Tina,věřim,že kdybys ji nedržela,tak chlupy lítaly,co?No hlavně,že se jí nic nestalo...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 22:16
- Nahlásit
ola
Fee má úžasnýho hrošíka a obojek s vodítkem jsou taky perfektní a určitě jí to na výstavě bude moc slušet...
Vcelka
My tento týden objednali chatu v jižních Čechách,tak 12.srpna vyrážíme,samozřejmě,že s placohubou...Jsem na ní zvědavá,kolem to vypadá nádherně,rybník hned za chalupou,lesíky,louky....
Do toho Chorvatska bych jí asi vzala s sebou,myslim,že pokud ho nenecháš napospas někde na největšim slunku,tak by to mělo bejt v pohodě.Jde taky o to,jak snáší teplo,třeba M. je jedno i když je 35°,stačí jen trochu namočit a lítá dál....
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 06:00
- Nahlásit
Denisa
Jé Denis povedlo se,akorát se to dýl načítá ale je to super. Meggina vlezla jenom jednou takhle do vody vloni a to bylo prvně když si myslele že tam stačí a teď je dost opatrná tak nevím jak letos to bude, zatím jde jenom tam kam stačí.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 06:36
- Nahlásit
Denisa
Super video! Nás po Kuřimi moc neuvidíš, my spíš razíme směr les (máme to 5 minut od baráku), aby se holka mohla pořádně proběhnout.
Vcelka
No já bych do Chorvatska Allis vzala, je to sice o něco víc starostí, ale myslím, že se to dá zvládnout v pohodě, i když boxíci snáší hůře teplo. Ještě coby dítě jsem s rodiči absolvovala Chorvatsko 2x pod stanem a s naším psem a nebyl žádný problém.
Ola
Fee Bee to moc sluší! A má nádherného hrocha
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 06:42
- Nahlásit
ola
Se sem vtírnu, nevím jestli zajdeš k nám na LR...
Doma jsem se koukla do katalogu a už vím, která fena je Tvé známé. Myslím, že známka odpovídá a paní může být ráda, že nemá psa, protože rozhodčí u psů (taky z GB) byla daleko přísnější a védéčky a dobrými se tam jen hemžilo... Nad některými rozhodnutími sice nezbylo než se podivovat, ale každopádně to bylo nestranné - rozhodčí nikoho neznala a ani nenasypala tituly funkcionářům klubu, jak se také někdy děje - zkrátka posuzovala tak, jak to viděla a bylo to docela zajímavé a leckdo byl překvapený.
Tvá známá nemusí být zklamaná, VD na tuhle fenu je od zahraniční rozhodčí a na klubovce opravdu slušné ocenění. Pokud měla větší výstavní ambice, tak měla podle toho vybírat štěně. Tahle ch.st. je, eeeehhhh... jak bych to tu napsala korektně.... no zkrátka moc vrhů v krátkém čase a chovné feny splňují jen to základní minimum pro chovnost. Jistěže je to v pořádku a žádné předpisy to neporušuje, ale ve mně tento styl nebudí důvěru ani sympatie. Lidi někdy sáhnou po tom prvním, co se nabízí a pak jsou hned na první výstavě zklamaní.... Ale jestli je čubina zdravá a dělá jim radost, tak je to ok a na výstavy si mohou pořídit nové štěně...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 07:31
- Nahlásit
Tak teda holky teď mám ještě větší dilema jak s tou dovolenou. Někdo jste mi řekli že by jste ho vzali a někdo že ne. Já fakt vůbec nevim, ale teď tu zase nad tim přemýšlim a vůbec se mi bez něj nikam nechce. Oni ty známý chtěji jet na blind, tak mám strach aby pak nebyl problém sehnat ubytování kdyby jsme ho vzali sebou.
Krista
přes co jste tu chatu objednali? Já včera seděla kolik hodin na netu a nějak už sem pořádně nic nenašla. Scháněla sem chatu nebo chalupu, s oplocenim, aby sme tam mohli se psem, taky tak ty Jižní Čechy nebo Jižní Morava.
Viky teplo zrovna asi moc nesnáší, vždycky dost těžce dýchá.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 07:41
- Nahlásit
Vcelka
Ubytování seženete i se psem.Jen to nemusí být to první,na které narazíte.
My jsme s bobulí procestovali Itálii,Francii a Korsiku.Teda pod stanem,ale apartmán bude asi ještě lepší.Vždy to bylo v pohodě.Jen při čekání na trajekt na Korsiku se mi začala přehřívat.To zachránila mokrá plína na zádička.Jinak všechno vždy zvládla bez problémů.
Nedovedu si představit,že by se B.nevykoupala v moři.Naše první to zbožňovala.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 08:00
- Nahlásit
Vcelka
S boxerem k moři úplně klidně. Já jsem absolvovala třikrát týden vodního výcviku v Itálii a Anče to jednoznačně prospělo. Jeli jsme se psy (cca 20 ks) autobusem, placatek bylo vždy nejmíň deset. Vyjížděli jsme navečer z Čech a po poledni už jsme byli na Garganu. Když je pes trošku zvyklý cestovat, lehne a cestu prochrní.
Mořská voda dělá krásnou srst a psi, kteří měli nějaké pohybové potíže (dysplazky, spondylóza) byli po návratu nějakou dobu bez potíží - prostě rehabilitační pobyt.
Akorát pozor! První dva dny všichni pitomci pili slanou vodu, čímž si způsobili důkladný průplach střev... konali pak potřebu normálně za chůze, ani se neobtěžovali zastavit- ustříkli a nenechali se rušit...
Jo a k Chorvatsku - tam jsou údajně méně vstřícní vůči psům, takže bych si pečlivě zjistila, zda na zamýšleném místě smějí psi na pláž, abyste se pak nedivili.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 08:04
- Nahlásit
Tak vám řeknu baby , že se mi dnes už o výstavě zdálo a nemohla jsem usnout. A to jsem jen včera zaplatila poplatek. Jo, a včera jsem taky Fee koukla do uší a zjistila, že má jedno červený. Asi začínající zánět. Ach jo! Chronicin je do uší, že jo? Pokud se to nezlepší, tak budu muset k vetovi. Snad to do 10.6. bude OK! Jo, a hrošík ještě píská!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 08:13
- Nahlásit
ola
To já měla celé jaro šílené výstavní sny.V podstatě se mi nic jiného ani nezdálo.Docela hrůza.
Hlavně,že ses odhodlala.Já jsem si říkala,že to asi vzdáš!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 08:21
- Nahlásit
Teda holky, tady u nás je tak strašně hnusně, že to nemá obdoby Už od včerejška leje a leje....
ola
Moc pěkná výstavní výbavička Vůbec se ti nedivím, že se ti o tom zdá, já měla divoký sny už jenom ve chvíli, kdy jsem se rozhodla, že jí přihlásim Určitě mi to bude líto, až jí budu muset nechat v sobotu doma. Aspoň budu zase sledovat, držet palečky a tak. A na výstavu se vypravíme až po svodu, třeba nám tam řeknou, ať raději ani na žádnou nelezeme
Denisa
Výborný video! G. je super plavkyně, to my se zatím tak maximálně rácháme v potoce.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 09:45
- Nahlásit
Tak je dneska pekne hnusne venku, ztvrdla jsem v zacpe, do prac prisla pozde (nastesti tu sefove jeste nejsou) a dozvedela se ze jdu 10.6. fotit vitani obcanku...takze me plany jsou ty tam...a tak jsem si to pekne planovala. Ach jo...no tak treba v zari v tom Brne. Tak jsem vas zase chtela videt a povykladat si s vami! Tine jsem rano dala prede vere deku at neni na dlazbe, tak jsem zvedava jestli tam do odpolka ta deka vydrzi. Osusku z minuleho tydne opet nemuzu najit. Alespon jsme si s Tinou rano daly prochazku. Sli jsme okolo jednoho plotu kde maji ovcouna jenze starim misto stekotu je slyset jen takovy chrmlani, coz Tinu maximalne vyvedlo zmiry. Normalne se bala, sice se najezila je i ridz by vedle ni nebyl ridz, ale ve sktecnosti mela ocas stazenej jak nevim co...celou cestu se otacela, co ze to jako bylo a jestli nas to nepronasleduje
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 10:07
- Nahlásit
Holky díky za pochvalu videa, vyřídím skokance Giordi. Já právě přemýšlím kam s ní letos k vodě, ona to tak miluje... a v Brně toho moc na plavání není (přehrada je nepoužiotelná), tak bych jí chtěla dopřát plavčení každý den... no nevím, uvidím jak dopadne rodinná rada...
|