| Autor |
Zpráva |
Lenda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:36
- Nahlásit
corleona
To je opravdu krásný.Já proto krmím Proplanem,tam slibujou dva roky navíc.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:42
- Nahlásit
ola
Přihlaš Fee do Prahy bude nás tam asi hodně my jedeme taky i když zatám na 90% ale těch 10% už zvládnu ukecat nebo bude dobrá večeře a fičíme. pro případ budu mít taky černý fix,kdyby se vám vypsal.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:46
- Nahlásit
Denisa
Právě mám obavy, že na podzim bude Fee háravka, tudíž by to nešlo. No, přihláška se má poslat do 2.6, tak mám ještě čas. Zdeněk se už teda těší, ale já furt váhám, jestli to má cenu...
Libka
S tím kapesníkem jsi mě teda dostala! Do papírovýho by kousla jednou... My když jsme začínaly s Fee kousat, tak figurant ji dráždil mikinou-rozdrbanou od psů. Fee nic, úplně odmítala to vzít do huby. Pak jsem se na tu mikinu blíž podívala a zjistila jsem, že je to MOJE mikina, kterou jsem si zapomněla na cvičáku. Sprdla jsem figuranta a on se smál, že proto do ní Fee nechce kousat...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:57
- Nahlásit
ola
sakra já si zrovna včera taky zapomněla na cvičáku mikinu, musim se po ní hned pídit aby taky nebyla použitá na tyhle účely.
Koukej jí do tý Prahy přihlásit, nebo už bude pozdě.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:13
- Nahlásit
Teda vás v tý Praze bude, tak to já se přijedu alespoň podívat, háravku nechám doma. Akorát jsem taková stydlivka, tak doufám, že nebudu mít strach se k vám hlásit
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:21
- Nahlásit
alli
To bude v pohodě,za chvilku to bude dravec... M. ze začátku tu kůži taky nechtěla.Pochopila,že ji má figurantovi ukrást,ale hned jak ji vybojovala,tak ji pustila na zem a radostně hopsala,jak je šikovná.Takhle to trvalo snad měsíc,už jsme mysleli,že nikdy pořádně kousat nezačne a pak se v ní ze dne na den nějak zlomilo a začala bojovat jako lev a kůži si tahala až do odkládačky a tam jí ještě zabíjela... S klínem dělá to samý,když se jde na obranu,tak nevidí nic jinýho než šupáka.akorát rukáv tahá po zemi,jak neni zvyklá na tu tíhu-tak na něj kouše zatim minimálně...
Koukám,že to tu je samá háravka.No,já včera tak pro zajímavost mrkla do kalendáře,kdy jako zase bude hárání a zjistila jsem,že už máme měsíc zpoždění...My normálně chodíme na cvičák i při hárání-hárací fena jde vždy na poslušnost jako poslední,aby nerušila pesany a u obran je to i těm pesům jedno..Takže my naštěstí výpadky z výcviku neřešíme.
corleona
To je fakt super věk...Doufám,že se dočkáme aspoň podobnýho.M. bába je ještě naživu,je jí 14 a půl roku a pořád je hrozně aktivní.Když se s M. seznamovaly,tak ona by si i hrála...
Paja s Tinou
Ať se Tince očičko brzo zahojí
A........Neumíme lehni!!!Jako M. si lehne,ale rychlostí šneka a kouká jako kdybych ji měla zabít.Normálně se bojí,nebo co......Krčí se a klopí uši..A to na ní neřvu..Co s ní?????????
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:32
- Nahlásit
Libka
mně v Praze poznáte všichni hned, myslim že Viky tam bude originál. Tak se můžete hned hlásit, protože taky nevim jestli vás všechny poznám. Mám trochu strach aby tam Viky nebyl prdlej, někdy jak vidí víc psů, tak chce furt za nima a je jak mamlas. Takže až uvidíte přiškrcenýho bělouše, smýkajícího za sebou paničkou tak to budeme my.
Krista
ti nevim já při lehni do toho L dávám takový zvláštní tón, lehni sme se naučili poměrně snadno a teď s nim problém nemáme.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:35
- Nahlásit
Libka
Přijeď taky a neboj vymyslíme nějaké znamení a podle toho se poznáme a přihlásíme i když Včelka chce mít sebou Vikyho a to se nepřehlídne.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:37
- Nahlásit
Tak to já do Práglu určo nepojedu, doufám, že něco nafotíte a ukážete, aspoň se podívám
Krista
dávala sem Dannie takový dobrý video jak to jde naučit pomocí pamlsku nenásilně! tak jí třeba napiš ať ti to pošle mejlem...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:51
- Nahlásit
Krista
Už jsem tu psala jak Fee lehala jak slimák po infarktu... Teď sebou plácne pěkně rychle. Musela jsem ovšem použít brutalitu a když si lenochodím tempem ulehala, tak jsem ji seřvala a škubáním za vodítko k zemi jí naznačila, že prostě lehne rychle a hotovo. Teď už šlape bezvadně. Když viděl její prvotní zpomalené lehání výcvikář, tak měl záchvat padoucnice...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:01
- Nahlásit
ola
To ona si taky lehá,jak ...Hrůza,pořád čumí,jestli to jako myslim vážně,že si má lehnout,nebo jestli ji jen tak zkoušim...
Denisa
My to taky dělaly na pamlsek,ale to si taky nelehala nějakou závratnou rychlostí... Zkusim si napsat o to video...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:05
- Nahlásit
Krista
to jak psala ola tak tak se to normálka dělá... ale ty jsi psala, že Jako M. si lehne,ale rychlostí šneka a kouká jako kdybych ji měla zabít.Normálně se bojí,nebo co......Krčí se a klopí uši..A to na ní neřvu..Co s ní?????????
tak bych řekla, že s tou "brutalitou" opatrněji...
určitě - na tom videu je myslím pěkně vidět jak Dannie to dělá rychle... i s tím pamlskem...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:20
- Nahlásit
Denisa
Právě,ona je děsná cíťa a když něco provede,stačí zvýšit hlas a ona se tváří jako zmlácená a sedí v koutku a čeká,jestli jí teda nějaká přiletí nebo ne...Proto my trestáme pouze slovem,i když občas za nejaký její úlety by si zasloužila...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:28
- Nahlásit
Krista
no tak to asi bude lepší zkusit to napřed takhle, než to nějak lámat...
zas na druhou stranu, toho prý pejskové někdy pěkně využívají, tváří se jako boží umučení a přitom třeba vymýšlí další krávovinu... ale tak to se nedá takhle říct, vy ji musíte znát nejlíp...
jejda, to já mám doma pravý opak! to Giordinku jsem mohla učit lehni klidně stylem "švácni s ní o zem", ale zas to má tu nevýhodu, že když ji chci vyčinit, tak to už musí být pořádnej drbanec, aby si toho všimla...
no už se těším na dnešní obrany - poslušnost ála IPO! To zas bude makačka a drbání a sakrování...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:39
- Nahlásit
Denisa
toho prý pejskové někdy pěkně využívají, tváří se jako boží umučení a přitom třeba vymýšlí další krávovinu... ale tak to se nedá takhle říct, vy ji musíte znát nejlíp... To právě ona občas dělá,takže je třeba vždy odhadnout situaci,kdy jen chudáčka dělá a kdy se tak vážně cítí....
To M. je fakt hodně přesná,jak na stopě,tak na poslušnosti,ale to lehni.............................................. Sotva začala slušně stopovat a dobře kousat,tak zas jiný potíže...Takhle žádnou zkoušku ani za 3 roky neuděláme...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:49
- Nahlásit
Takhle žádnou zkoušku ani za 3 roky neuděláme...... ale jóóó! no tak si pomaleji lehne no... hlavně, že si lehne.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:51
- Nahlásit
Krista, ja mysli ze tak hrozny to zase nebude. Navic u tech prvnich zkousek poslusnosti ty rozhodci si mylim prihlizeji mirne, protoze u nich obvykle az takova presnost nemusi byt. Myslim ze nad necim dokazi primhourit oko, ale vy to jiste dopilujete!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:58
- Nahlásit
DenisaPaja s Tinou
To jste vážně hodný,že nám tak věříte...
Což to ona si lehne,ale vypadá při tom jako na popravě...Jsem z toho zničená....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:10
- Nahlásit
Krista
a děláte to dostatečně rrrrrradostně?! u někoho třeba zabere "lehni" řečený jako třeba "k---a!" a třeba u té tvé by zabralo "lehni" jako "jupíííí" zkus to dělat rychle!!!, s lehkostí jakože nic, a odměňovat i hlasem i ňamkou... a hlavně se z toho nestresuj nebo to po... jak já s tou metrovkou...!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:23
- Nahlásit
Esterka
A na co ji potřebuje?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:26
- Nahlásit
Denisa
Já myslim,že jo...Cvičíme na peška a míček,jídlo ji moc nezajímá.Má hroznou radost,když se jde cvičit,nejradši by mi skočila na hlavu...Ale jakmile přijde na řadu lehni,je konec...Asi to vážně bude tim tónem...Hned dneska to zkusim....Ona určitě i cítí,že já jsem nervní,tak je taky...
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:34
- Nahlásit
Denisa
tak jsem konečně tady - dřiv jsem nemohla studuji VS a mám zrovna zkouškové - tu porodní bednu zatím rešit nemusím - Alisa ještě pořád nehárá - už má 3 týdny zpoždění.
Tak ty máš 3 boxíky??
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:39
- Nahlásit
Paja s Tinou
co s tím okem přesně máte?? Také jsme teď měli zraněné oko - Alisa tam měla takový malý bílý povlak na zornici . Může to vzniknout buď drážděním řas nebo při lítání skrz keříky - to ta naše dělá pořád. Léčily jsem to asi měsíc, a teď jí tam zůstala malá černá skvrnka.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:44
- Nahlásit
Krista
no to může být hodně tím, pokud je citlivá...
Esterka
chm, chm, to jsou věci. no hlavně opatrně!
Anelka
néééé , já jen jednu a zatím mě bohatě vytěžuje, ona vydá za ty tři... ale to jsme si tady jen snily co by kdyby, tak jsem k těm snům o foťáku, autu a baráku a soukr.cvičáku přidala ještě další 2 boxerky...
Alisa si dává na čas, asi ví co na ni chystáte...(miminka)
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:45
- Nahlásit
Esterka
já už bych mu jí asi nepučovala, jednou jste se rozešli tak co.
Záleží jaký k sobě máte vztah a jestli mu stoprocentně věříš že u něj bude v dobrých rukou, jinak by měl smůlu.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:48
- Nahlásit
Ahojte všichni
jsem tu nová tak bych se měla asi trochu představit jsem fanda boxíků a mám doma jednu žíhanou princeznu - má 5 let a plánujem štěnátka. Zkusím vám sem dát fotečku....teda jestli na to příjdu
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:51
- Nahlásit
Včelka, tak ty máš bílého boxera s PP?? Myslela jsem, že ti PP mít nemůžou. Můžete se účastnit i výstav?? Dívala jsem se na html stránky - moc pěkné. Když si představím, že nekteří, je utrácí tak je mi z toho smutno.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:52
- Nahlásit
Tak to ja na Tinu pouzivam tvrde lehni...vzdycky prohloubim hlas a ona lehne. Treba se ji nejakej jinej ton bude libit vic a nebude si myslet ze dela neco spatne. Ikdyz nam slo lehni snad uplne nejlip ze vseho...ona to snad pochopila na poprve a hlavne ze ma zustat...vzdycky na cvikosi byla uz utahanejsi a jak jsem ji dala povel lehni, tak zalehla a skoro u toho usinala. Takze vsichni honili sve pesany zpatky na mista a ja tam v tu chvili stala jak nejvetsi king (jo to byly casy)
Esterka, tak to se nedivim ze si z toho v soku...no snad ji chce jenom videt a nema jine umysly.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:56
- Nahlásit
Anelka, ona ma zanet pod spodnim vickem, ma ho ted trochu odchliplejsi. Jinak na zornici nic nema. Pry by to za tyden uz mohlo bytt v poho...no je to dracice, takze me to zase ani tak neprekvapuje...
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:59
- Nahlásit
Esterka
to spíš vypadá, že se chce vrátit a zkouší to přes pejska.
|