| Autor |
Zpráva |
Chodka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 10:23
- Nahlásit
To u nás je taky pěkně humusácky,prišelo celou noc,teda domnívám se,jelikož jsem měla tvrdý spaní a k ránu když jsem se probouzela,jsem přemejšlela jestli náhodou není sobota
Vcelka
No s tím rozhodováním to bude na tobě koukám,co osoba to jiný názor,stejně se pak musíte rozhodnout samy.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 10:33
- Nahlásit
Moc díky za názory, nakonec jsem ještě splašila pronájem jedný chaloupky u Třeboně, ještě teda čekám na potvrzovací mejl, tak doufám že mi opět nenapíšou že byl někdo rychlejší, ale snad ne. Vypadá docela hezky a i to okolí by mohlo být krásný. Tak už se docela těšim. To Chorvatsko by mně taky docela lákalo, ale s tim Vikym nevim no, mám s toho trochu strach. Zdeněk ze mně sice trochu nechápe, co jsem pro Vikyho schopna obětovat, ale já prostě budu nejspokojenější tam kde budeme všichni tři. Hlavně aby vyšlo počasí. U nás je taky teď hnusně, furt prší, docela už bych taky ráda vyrazila někdy na cvičák, ale v tomhle to nemá cenu.
Denisa
já si to video budu moct otevřít až doma, tady mi to nejde.
ola
docela tě chápu že s tý výstavy začínáš být nervozní, ale řikej si že se nás tam hodně sejde, že tam budeš mít velkou podporu. Chronicin snad je do uší, snažim si vzpomenout co je na tý krabičce napsáno co máme doma Vikymu do uší a tenhle název to možná je, nejsem si ale stopro jistá.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 10:36
- Nahlásit
Vcelka
Ahoj, já sice placatku nemám, ale nezávidím ti to rozhodování.Taky se mi v hlavě zrodil nápad vzít naší roční rotvici sebou k moři. Na jednu stranu mi to připadá šílený, ale na druhou se mi jí nechce nechávat doma.Naprosto tě chápu a je to vážně těžký.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 11:00
- Nahlásit
Pastelka
jojo je to dilema a já když se mám nad něčim rozhodnout tak je to někdy horor. No ale jestli klapne ta chaloupka u Třeboně, tak bude volba už asi jasná, protože na dvě dovči už nebude.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 11:15
- Nahlásit
Lenda
Hlavně,že ses odhodlala.Já jsem si říkala,že to asi vzdáš!
Nejsi daleko od pravdy! Včera, když jsem ještě viděla to ucho, tak jsem začla litovat... Z toho to špatný usínání. Umístění mě netrápí, to už je předem daný. (lepší než VD to nebude)! Ale hlavně,že tam bude pár lidí tady z drbárny.
Kdo vlastně do tý Prahy jedete? Kdo na kukačku a kdo vystavovat?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 11:38
- Nahlásit
Ja ne
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 11:42
- Nahlásit
ola
my na kukačku i s Vikouškem
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 11:54
- Nahlásit
No my na kukačku taky, už se to u nás bere jako tutovka,snad do toho nic nevleze,ale ještě nevíme jestli s Megginou.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 12:09
- Nahlásit
Tak to u nás taky snad už hůř bejt nemůže-leda že by začalo sněžit....Je mi zima!
Vcelka
Tak koukám,že už jsi něco našla,ale kdyby přece jen...Dala jsem na centru do vyhledávače chaty a chalupy,najelo mi to pár stránek a úplně dole je www.bktour.cz/sk/ a tam si zadáš ČR,termín a že chceš psa,případně další požadavky(lokalita,koupání....)
Denisa
Giordi je fakt skokanka... Jak jsi jí naučila plavat?M. zatim jenom courá v potoce a potápí se...Je jak kachna,vždycky potopí celou hlavu a vypouští bublinky.Na tý dovče v létě bude za chalupou rybník,tak bych jí chtěla naučit plavat.
Libka
Vždyť je Eliška pěkná,neboj,určitě vás na svodu na nějakou výstavu vyšlou...
ola
Tvoji předvýstavní horečku naprosto chápu...Mám jí pokaždý od chvíle,kdy pošlu přihlášku a stupŇuje se až do dne před výstavou. Navíc už z našich absolvovanejch výstav začínam mít noční můry-třeba dneska se mi opět zdálo o výstavě a to žádnou přihlášku podanou nemáme...
Možná se přijedem do Bráníka mrknout,máme to kousek...Pokud nebude nějaká siberie.
A tomu vašemu ušisku-my máme s ušima problémy téměř pořád...Jak jí to nevětrá,tak se jí zapařej a pak si je drbe ,něco si tam zanese a pak má samozřejmě zánět. Třeba zrovna teď taky nemá uši OK,tak co nejdřív musíme opět k vetovi...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 12:30
- Nahlásit
Krista
jo na Bktour jsem taky koukala projela jsem toho dost. No doufám že nám vyjde to co jsem zamluvila, zatim se nikdo neozívá. Je to u Třeboně, takže rybníků kolem dost.
M. určitě plavat umí, počkej až bude mít možnost to vyzkoušet, tak hned poplave. Viky ten uměl plavat už ve čtyřech měsících, jak prvně sme ho vzali na koupaliště, tak plaval a pak i skákal do vody. Je to taky taková kachna, v neděli jak sme měli půlku zahrady pod vodou, tak si v tom uplně lebedil, brouzdal se a taky furt chlastal.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 12:33
- Nahlásit
Krista
Jééé, ty jsi vlastně z Prahy, že jo? Potřebovala bych instrukce, kde to tam přesně je???? Manžel Prahu trochu zná-já vůbec.
Jinak zánět v uchu měla bobule jen jednou, teď to má začervenalý, tak zkusím ten Chronicin a uvidím. Snad to bude OK. (O výstavě radši potichoučku - ráda bych se dnes vyspala... )
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 12:33
- Nahlásit
Krista
S tím potápěním je to stejný, jde potokem a potápí hlavu a když vyleze tak se dusí, tak ji marně vysvětluju,že když si hraje na potapěče tak se musí před potopením nadechnout
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 12:36
- Nahlásit
Krista
Jak jsi jí naučila plavat? no to nevím, já teda nijak... to se asi ani nedá ne?! Se mi vybavilo jak držím Giordi pod hrudníčkem a nabádám ji ať pěkně kope nožičkama a hrabe pacičkama...
už jsem tu kdysi psala jak jsem akorát byla vybavena radama jakože ji mám opatrně seznámit s vodou, aby se jí nebála... no a ve finále, jak jsme šli se psama na prochajdu, tak psi letěli dopředu, protože už to znali, že je tam rybník, Giordi za nima, taktéž skočila za nima, ani nevěděla co dělá asi, zavřela se za ní voda, já už chtěla skákat, ale holky říkaly neboj, vyplave vyplavala a je z ní vodomilka!
tak já asi nebudu ta pravá co by ti měla radit! takhle by se to asi nemělo. i když to pořekadlo "hoď ho do vody, ať plave!" v našem případě zafungovalo na 1!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 13:02
- Nahlásit
I když ta kamarádka co má čtvrtou boxerku tak říká(může porovnat),že všechny co měla uměly plavat jenom ta poslední neplave.Když náhodou vleze do vody tak jde normálně ke dnu. Říká,že každýmu tvrdila,že plave každý pes, ale teď ví,že to není pravda.
skočila za nima, ani nevěděla co dělá asi, zavřela se za ní voda, já už chtěla skákat, ale holky říkaly neboj, vyplave přesně takhle zkusila vodu ta naše trumpeta,ale teď je už opatrná a jen tak do hloubky nevleze
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 13:13
- Nahlásit
Chodka
já myslím, že někteří psi vodu milují, jiní třeba i nesnáší. plavat by asi měli umět sami od sebe všichni. ?! ale ta tvá kamoška když má takovou zkušenost, to je zajímavý!
teď jak jsem byla za tím kamošem s boxerkou, tak právě říkal, že ta jeho vůbec vodu nemusí, že i kaluže obchází a bazén co má na zahradě atd. A říkal to v té souvislosti když viděl jak Giordina nevynechala ani jednu obrokaluž aby se v ní nevyráchala a jak jsem ji musela dostávat od řeky, protože jsem se bála, byl po deštích moc silnej proud, tak aby mi neuplavala...
Zkus tam v létě vlézt i s ní a ať plave pomaloučku polehoučku za tebou...ty budeš stát a budeš ji moct přichytit, kdyby něco
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 13:23
- Nahlásit
Denisa
To s tou naší to nebude tak zlý,ale ta kámoška ji normálně učila plavat tím stylem, že ji džela pod břichem,akorát že z vody vylejzala jako po boji strašně poškrabaná.
No my budeme trénovat plavání,loni v létě jsme museli být všichni ve vodě,a to potom šlo,akorát nesmí být nikdo na břehu hlavně cizí,to jsou všichni od mí morký,protože musí ke každýmu a oznámit,že byla ve vodě.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 13:29
- Nahlásit
Chodka a Denis, tak my jsme na tom hooodne podobne. Tina je na hloubky silene opatrna a navic zrovna extra plevc to neni. Vodu miluje, ale neumi pouzivat zadni nohy. Prijde mi ze plave jenom prednima, tudiz si pred sebou dela silenej gejzir vody a pres nej nic snad ani nemuze videt. Zadek ji jde ke dnu a bulvy mam vykulene snad tri metry dopredu...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 13:30
- Nahlásit
Zkus tam v létě vlézt i s ní a ať plave pomaloučku polehoučku za tebou...ty budeš stát a budeš ji moct přichytit, kdyby něco
To zkusim...Megginka je vodník,taky hned v každý louži,v potoce jak potápka.Jen hlubší vodu jsme ještě nezkoušeli...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 13:31
- Nahlásit
a kdyz uz za mnou do vody jde, tak nasleduje rychla otocka a zase zpatky na breh...je fakt ze jako stendo nemela reflekt nic moc, tata ji polozil na hladinu v bazenu a nic, tak ji pustil jako ze poplave a ona sla ke dnu...tak nevim jestli stopro kazdy pes musi umet plavat...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 13:33
- Nahlásit
kámoška ji normálně učila plavat tím stylem, že ji džela pod břichem,akorát že z vody vylejzala jako po boji strašně poškrabaná fakt si nedovedu představit, že by se takto pes naučil plavat? Děcko jo, ale pes?! Bych ho asi nechala naopak ať si poradí sám co a jak ty plavací pohyby...
ještě jsou psi "záchranáři", co když plaveš s nima, tě chtějí pořád zachraňovat...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 13:38
- Nahlásit
...jsme byli s markét a spol. na tom jednom LVT, tak si mohli hafani zkusit "být vodním záchranářem... ", no prostě se projeli ve člunu...
Paja s Tinou
ale vy jste byli na nějakým vodním soustředku ne? si pamatuju nějaký fotečky...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 13:45
- Nahlásit
Denisa
Dost dobrá fotka!
Tuším, že naše FeeBee by hrůzou člun prokousla... Psala jsem, jak šla poprvé pod vodu a fakt je, že od té doby hloubku teda taky nevyhledává. Snad, kdybychom tam vlezli s klukama a pánečkem, tak by šla taky.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 13:47
- Nahlásit
Krista
Prosím, nezapomeň mi vysvětlit (aspoň trochu), kde je ta vvvvýstava , abychom přibližně věděli, kam jet. Díky!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:03
- Nahlásit
Jasnacka, za tri tydny mame dalsi vodni secvik! To z toho Tina bude zase na vetvi...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:05
- Nahlásit
Olo oni tyhle cluny uz neco vydrzi! Taky jsem si rikala kdyz jsme lezli do toho naseho zachranarskyho jestli ho tema drapama nepropichnou a ono ne, A to jsme tam jeli vsichni se vsema pesanama. Letos se bude jezdit poprve i s motorem!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:33
- Nahlásit
Paja s Tinou
tak to se máte náhodou...! bych taky hned jela.
Letos se bude jezdit poprve i s motorem! a jak jste jezdili předtím bez motoru? jen s pádlama nebo jak?
jo a zkoušeli jste někdy vrtulník už? to by byla bomba!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:59
- Nahlásit
No jasny kazdy dostal padlo a jelo se, zadna motorizoana technika...jsem si taky nekde uprostred rikala jestli bych to vubec doplavala, kdyby to mel byt titanic...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 15:02
- Nahlásit
Paja s Tinou
aha... no to já neumím moc dobře pádlovat, tak to by dopadlo! motoráček je pohodlnější pěkně jsme si to frčeli po Lipně...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 15:27
- Nahlásit
Tak ted si to taky uz budeme pekne stradovat motoristicky po jednom rybniku...jsem zvedava co na to Tina a hlavne az za mnou z toho clunu bude muset zase doplavat na breh, to budou videt hlavne jeji vykuleny oci a pak mozna gejzir vody...v tu chvili ji docela i lituju a rikam si kdy pro ni budu muset doplavat...
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 15:31
- Nahlásit
Děcka, opravdu jsou psi, kteří NEUMÍ PLAVAT! Anči ségra Ketyna byla ten případ. Prostě "stála" na místě a kopala si předníma packama vodu do čumáku. Zkrátka nebyla s to pochopit důležitost zadních nohou....
Charley mi minulý týden při vyrvalostní zkoušce skočila do divokého potoka. Volala jsem, ať se vrátí a najednou koukám, ž na mě zírá unášena proudem asi o sto metrů níž. Naštěstí tam byl splávek, nak kterým se zachytila. Jinak by nás asi odpískali, protože pes má běžet u kola a ne plavat
A tento víkend jsme trénovali "vodu" na Trnávce, tak už Charley umí připlavat ze břehu ke člunu a nechat se vytáhnout na palubu a naopak umí i skočit ze člunu a plavat na břeh. Asi bude vodní záchranářka po babičce
Voda se psy je paráda. A s placatkama zvláště!
|