| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 09:38
- Nahlásit
tequily
tebe bych chtěla mít za partnera... ! protože to co popisuješ taky znám... akorát je to v našem případě obráceně... no jo, normálka...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 09:39
- Nahlásit
ola
No tak to měla FeeBee zážitek potakovém výkonu taková odměna A to jste se tam obě snažily.To bude asi RR docela ostrá.
Já když viděla tu fotku s tou kabelkou ružovoučkou,tak jsem se taky dost nasmála,škoda,že v druhé ruce není vidět hrošík,vypadalo by to na sraz přerostlých dětí.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 09:40
- Nahlásit
tequily
Denisa
Zrovna jsem si taky říkala, že u nás je to opačně. I když Ondra teda Elinku miluje, ale třeba výstava pro něj byla velký zklamání. Prý čekal mnohem přátelštější atmosféru........
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 09:42
- Nahlásit
tequily
Náhodou Mery byla hodňoučká,akorát teď až potká jak si říkal malého psa,tak se moc nepovozí, chudák pes bude zalehnut.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 09:46
- Nahlásit
Libka
Tak jsi ho měla vzít teď v sobotu s sebou! My jsme přece na sebe byli všici přátelští, že jo?!
Denisa
Zítra jedu kousat na super figuranta, tak jsem zvědavá. Včera na cvikoši byla velká chvála a prý "už je to pomalu na zkoušky" U kousaček teď jedeme nový styl - prý je to tzv. "pressing"?! Prostě FeeBee Jirka nasere do nepříčetnosti, drží ji za líce a pak vypouští. Včera měla čtyři zákusy a všechny fantastický. Prý pojedeme "na kvalitu" a ne "na kvantitu"! Na zítřek se těším. Doufám, že figurantík dorazí.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 09:53
- Nahlásit
ola
pressing to bude nějaká sprosťárna..
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 09:53
- Nahlásit
To už pravidelně zalehává dvě trpasličí jezevčice. skáče kolem nich jako janek a nakonec je zalehne. No asi po dvou hodinách Mery spánku, jsem něco ucítil, hledal jsem loužičku, jestli jí někde nezamaskovala, no a pak jsem si uvědomil, že jsem zapoměl, jak si jí Vikymajetnicky označkoval. Jinak ty fotky s Feebee jsou nádherný, na tu snad jedinou neskákala, ale společně si poležely...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 10:00
- Nahlásit
corleona
Já psala pressing néééé prsing !
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 10:03
- Nahlásit
ola
Prý pojedeme "na kvalitu" a ne "na kvantitu"! ... no tak by to mělo být...
prý je to tzv. "pressing"?! to jsem neviděla, to je zajímavý!!! drží ji za líce ... to G. by asi ale neudržel neb má celou hlavu v jedné velké pěně ze slintů, prokluzovala by... nechceš to nafotit? byly by to zajímavý fotky, netradiční!
tak ať se vám zítra daří a zeptej se na jméno toho super figoše ať si rozšířím obzory...
my jedeme ve čtvrtek na nového figuranta, ale jestli je super to nevím (taková pověst ho bohužel nepředchází), ale měl by být aspoň dobrej prý... no doufám, jinak nemám na koho kousat do tábora...!
Představte si... jeden cvičák metr x metr, takže nepoužitelnej, to je ten jak se ruší kvůli obchodňáku...
druhej cvičák zas celý červenec zavřenej, protože jsou tam tábory...
tak byste si řekli, že takový velkoměsto má podmínky... jo prd!
a na stopy jsem včera s velkým úsilím našla jednu posekanou louku u vsi za Brnem... merčila jsem z motorky a slízala vždy když jsem viděla cosi co nevypadalo jako pole, abych zjistila zda je to použitelný na stopu...
hm, tak jsem si plánovala jak do tábora vše vypiluju a teď nemám kde... los bordelos kurňos šopos!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 10:11
- Nahlásit
Denisa
No, když Fee Jirka takhle drží, tak vůbec nevypadá jako boxer, spíš něco mezi E.T. mimozemšťanem, mopsem a takovou tou rybkou závojnatkou, co má oči jako koule na vrcholku hlavy... Prostě ji tak rve za hubu, řve na ní jako tur, nasírá ji, točí jí hlavou ve směru figuranta a pak ji vypouští... No, asi tak. Uvidím, jestli to bude zítra dělat taky-snad nezapomenu foťák. Figurantík má být tuším z Hradce Králové (placený profík) a Jirka ho vychvaloval. Uvidíme. (Mimochodem na cvikoš teď začal chodit mladý fešný policista, prý na něj taky můžeme kousat! Nooo já bych se docela zakousla... )
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 10:18
- Nahlásit
ola
On by jel, ale nechtěli jsme nechávat prďolku samotnou doma.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 10:19
- Nahlásit
ola
ježíš, tak to fakt nafoť! to bude stát za to! nezapomeň!
Mimochodem na cvikoš teď začal chodit mladý fešný policista, prý na něj taky můžeme kousat! hmmmmmmmmm!
Nooo já bych se docela zakousla...
a máš razantní a plnej zákus ???
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 10:28
- Nahlásit
No, když Fee Jirka takhle drží, tak vůbec nevypadá jako boxer, spíš něco mezi E.T. mimozemšťanem, mopsem a takovou tou rybkou závojnatkou, co má oči jako koule na vrcholku hlavy...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 10:32
- Nahlásit
Denisa
Hubu si dokážu "votevřít" pořádně, tak snad... Horší, že pak by ho zakousl Zdeněk a dorval jak samici, tak z toho asi nic nebude!
Chodka
Teď jsem ukázala mého chotě s kabelkou kolegyni a řveme tady smíchy! S tím CD s "mým luxusním" během - má cenu to posílat? Možná jako pro pobavení?!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 10:42
- Nahlásit
ola
...teda vy jste rodina... pitbulů! od psa přes paničku až po pánečka, ještěže ti chlapci jsou něžné dětské dušičky...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 10:43
- Nahlásit
ola
No mě to nezabije klidně ho pošlu a jak píšeš tvůj luxusní běh,byl ukázkový a ještě něco na doběhu si měla jazyk na vestě ty,tj pěkně si ho vyplázla.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 10:49
- Nahlásit
Chodka
A nejde to nacpat do meilu?
Corleona
Jak jste dopadli v Polsku?
Denisa
Jó, tak to bys viděla našeho čtyřletého Jakoubka (tu něžnou dušičku) jak na rodinné oslavě pěstičkoval téměř devítiletého hocha. A to mu furt říkám : "Neper se! Obzlvášť když víš, že nevyhraješ!" Jeho stučná odpově zní : "Já vyhraju vždycky!"
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 11:01
- Nahlásit
ola
... no tak chudák dítě taky když má "takový" vzory v rodině!
"Já vyhraju vždycky!" do života jak když najde!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 11:02
- Nahlásit
Ježiš vy jste se tu zase rozjeli sotva jsem odešla na hodinku ven.
Jó Olo ta fotka tvýho manžela s kabelkou mně doma taky velice pobavila, ještě tam tak pěkně stojí jak na E55.
Já sem taky hrozně ráda že jsme tam jeli, někdy by to fakt chtělo udělat nějaký srázek aby se ti naši psi pěkně vylítali a vyblbnuli.
Tam je pustit na volno, to by byl tequilo asi pěkný chaoz. Jo jak chtěl Viky Mery pochcat a trochu i pochcal to bylo dobrý. Škoda že to tvojí přítelkyni moc nebralo, to naše manželata byli docela v klidu.
My dneska máme s Vikym zase individuálku na cvičáku, tak sem zvědavá kolik toho uděláme. V tomhle vedru to bude asi záhul.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 11:07
- Nahlásit
corleona
gratuluji moc Viktorce k titulu šampion Polska.
Tak to vidíš v Polsku první a v Praze až druhá.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 11:15
- Nahlásit
Vcelka
Tak to vidíš v Polsku první a v Praze až druhá
ještě tam tak pěkně stojí jak na E55.
Nebo jak z teplýho bratrstva. Hošša jeden. To bude frflat, že mi tu kabelu musel držet... A to mu ještě řeknu, jak jsme se tím všichni skvěle pobavili...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 11:48
- Nahlásit
ola
no to bude nadšenej, až se dozví jak se tim baví celá republika. Hoššan
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 12:28
- Nahlásit
ahojky tak jsem byla taky nadšená, tolik boxíků pohromadě to byla paráda. já sem strašnej stydlín tak jsem se neodvážila přijít k vám a vměšovat se, ale příště přijdu poňuchňat pasánky blíž. zkoukla jsem i fotky a jsou pkný.
Vcelka
viky je úžasnej mamut taky by se mi líbilo kdyby Fanouš takhle narost ale on bude asi drobnější a možná bude mít do příště černou kůži a bílou srst
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 12:31
- Nahlásit
Hele, abychom tu neprobírali/y jen mého růžovokabelkového manžela , tak mám dotaz : Jak naučit 100% "volno"??? Fee se moc nechce odbíhat. Díky tomu dělám přivolání za pochodu k noze. Přivolání, předsednutí atd. máme OK, ale to odběhnutí do dostatečné vzdálenosti... ???
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 12:38
- Nahlásit
Děcka, blbne mi kompjutr, .. ta k***a hnusná, asi ho vyhodím z okna.. Nemůžu narvat fotky z Braníka na stránky. Možná za chvilku.
Jdu nastartovat sekačku a na chvíli se uklidnit při řevu motoru.
Pak to ještě zkusím a cosik vám eště písnu..
|
alli
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 12:41
- Nahlásit
Ahojte, všichni máte moc pěkné fotky, je vidět, že jste si to vy a pesani pořádně užili! Všem gratulujeme s Allis k výstavním úspěchům, konkurence byla opravdu početná.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 12:55
- Nahlásit
Ola
Tak volno mi Mery zvládá na 100% i bez povelů. Co já bych dal za to, kdyby nechtěla odejít ode mě
Ale ke mě! občas udělá jen za naprostého osamocení bez psů a to musím mít v ruce viditelně připraven sýr a skákat jako pako a občas i šišlat...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 13:08
- Nahlásit
ola
mrkni na toto téma... ptala se kamoška... moje odpovědi tam taky najdeš...
kdysi jsem se taky ptala a zakládala kdesi téma, ale to už nevím.
mně stačilo párkrát ji "nakopnout" a dobrý. byla jsem dost proti této "metodě" a furt se chtěla dovědět něco "lepšího", ale výcvikáři se jen smáli, že toto je nejlepší... no asi jo teda... zdá se, že to funguje... hm, ale je to blbej povel!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 13:08
- Nahlásit
corleona
zkus na něj příklepovku ola
To video je velký ještě se poradím s manžílkem(je v tomhle chytřejší) ,ale není fakt problém poslat poštou.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 13:09
- Nahlásit
tequily
Tak FeeBee při povelu "volno" koukne jestli to jako myslím vážně a pak se šourá dva kroky ode mne. Pokud ji někdo volá a láká, tak odběhne. Máme na sebe silnou vazbu a na cvičáku to funguje spolehlivě. Při přivolání z odložení ke mně letí až jí huba vlaje.
Mary je ještě malá, ale hodně to jde ovlivnit právě šaškováním při přiběhnutí. Já to trénovala při procházkách v parku, kdy jsem Fee průběžně volala (musí to být v situaci, kdy vidíš, že tě vnímá - ne zrovna, když čuchá nebo loví krtka ), taky jsem se jí schovávala atd. Chce to trpělivost. A pevný nervy...
|