| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:35
- Nahlásit
Denisa
My máme různě semo tamo po zahradě lesní jahody. V jednom trsu už to vypadalo na "sklizeň", už jsem si dělala chutě a co nevidím, Nunyk označuje trs se zralýma jahůdkama. No fuj. Počkám radši na rybíz.
A včera si Kverda pochcal pískacího slona a pak k němu znechuceně čuchal..
No, snad se to s tím krytím uklidní, to bych teda nerada, kdyby tu furt někdo jezdil. Dneska přijede ta další a z toho majitele budu mít zas hlavu jak tykev. To byste museli zažít, ty hlášky.. Škoda, že ta fena nemůže přijet sama.. Kurňa, doufám, že to tu nečte.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:41
- Nahlásit
No kromě toho CACITu bych byla spokojená a proto jsem se přihlásila na další, protože my to prostě nedá. Kdybych to neskonila, tak by jsme tam taky dopadli jinak. Prostě chybama se člověk učí a musí se to zkoušet.
Jen ať kámoši přijedou, čím víc tím líp, i když třeba pár závodů nevyjde je to zkušenost.A ty bys taky měla!!!!!!!.Nevím, ale ještě jsem neviděla začátečníka, aby přišel na závod a hned vyhrál. Chce to jít a zkusit to. A pak to napravit. Boxerkářů, ktěří chodí na ty kvalifikačky je čím dál míň, oni si snad myslí, že je to něco speciálního.Je to prostě normální závod. Třeba na tom Gladiátorovi jsme se přesvědčili, že boxeři kousat umí, ale prostě na závody nejdou a pak nás tam je celkem 5. A bude nás ještě míň, hodně jich odešlo, že byli starý nebo kupírovaný. To jsem zvědavá kolik se nás tam letos sejde.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:46
- Nahlásit
corleona
U nás to po krytí bylo ještě horší, Buč každou fenu strášně prožívá a týden je tak zamilovaný . Je fakt, že někteří lidi co přijedou na krytí, to je prostě hrůza. Ale jsou i tací, s kterýma komunikuju dodnes, ale je jich fakt málo
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:51
- Nahlásit
Denisa
Já myslela, že nejsi už začátečník Jó a jahody u nás ještě kvetou
corleona
Buď ráda že takový páníčci nejezdí za paničkou a jedou jenom za Kverdou.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:53
- Nahlásit
articek
No právě.. ne s každým má človět chuť sedět u kafe a bábovky. Ale to k tomu asi patří. Někdo není sympatický a ještě mu smrdí nohy nebo při krytí člověk vidí, jak po feně lezou blechy..
No a Kverda zamilovaný rozhodně není. On tu fenu ani neviděl ze předu a hned se na ni vrhnul a začal přirážet. Chladný profík.. žádná romantika, italské sado-maso.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:53
- Nahlásit
Jestli je Kverda takový jako nám říkal jeden kamarád mimochodem v sobotu v Praze,ty když přijeli s fenou za ženichem tak ten si to odbyl hned mezi brankou, prý aby se dlouho nezdržovali.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:54
- Nahlásit
Chodka
bingo!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:55
- Nahlásit
corleona
Si mi odpověděla aniž bych to ještě poslala.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:56
- Nahlásit
articek
Je vidět, že není Ital jako Ital..
Buč je asi ten romantik.. a Kerin násilník
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:09
- Nahlásit
corleona
to je fakt Buč potřebuje předehru, to je prostě italská romantika
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:17
- Nahlásit
Chodka
... z čeho jsi tak usoudila? asi z mých chytrých keců zde na internetu že?! hm, tak teoretik jsem dobrej no...
corleona
Škoda, že ta fena nemůže přijet sama.. no jo, psi si páníky nevybírají
a ještě - chudera sama si přijede - na znásilnění od takovýho saďoura!
articek
začátečníka, aby přišel na závod a hned vyhrál no to nikdo myslím z nich, ani já, nečeká... ale úplně vybouchnout, to by byla ostuda. já to beru už z toho důvodu, že sice jede každý sám za sebe, ale zároveň i za tu ch.s. ne?! myslím, že chovatelka by nebyla nadšená za tři 0! ale zase je fakt, že to bude vidět, že za to nemůže ten pes, ale jeho psovod - trdlo!
že je to něco speciálního no to já si taky myslím! no ale mě právě říkal kdosi, že schází pokračovatelé, že moc jich není jak píšeš... tak že by byli rádi i za nás začátečnická trdla? no a pak mě zas kdosi říkal, že co se tam jako budou cpát, že to je už pro ty co hodně umí a ne jen nějakej pouťák. no tak nevím no. a je mezi cvičícíma boxerářema taky taková nechutná rivalita jako mezi výstavářema ? no asi jo že!?
chm, a pak mi zas říkali "jinoplemenní" figuranti, že ty boxí mistrovství jsou trapné úrovně, takže by tam G. byla za hvězdu (mysleli v kousání, ostatní neviděli) a že boxíkáři si netroufnou jezdit na mistráky všech plemen bla bla...
no a za sebe jsem se rozhodla, že se pojedu aspoň na nějaký ten závod podívat , takže se chystám určitě na Morava Cup do Olomouce a pak do té Prahy v říjnu.
A ty bys taky měla!!!!!!!. hm, jestli my vůbec dáme nějakou tu jedničku na zkoušce... třeba až budu cvičit 5. psa, tak možná, že by...?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:31 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Denisa
Je fakt, že vždycky když to zkusí nějaký nováček tak to po prvním závodu vzdá a už ho nikdy neuvidíme a zůstávají tam furt stejní lidé. Tak by si bouchla na prvním, druhým a třetí by jsi vyhrála. Podívej se na mě jeden závod super druhej totálně špatně. Pokračovatelé fakt nejsou.Chtějí nás sloučit s jinýma plemenama, aby aspoň byla účast, sháněli by se líp sponzoři a dalo by se porovnávat, protože dělat závod pro párlidí to je hrůza. Rivali ta je, teď se mi zdá, že se to zlepšilo, ale do loňského roku to byla hrůza. Figuranti mají trochu pravdu. I když loňský MR boxerů byl fakt docela těžký. Když jsem se mlela s V. Karbanem a on měl 267 a já 265 tak bych řekla dobrý. Ty trojky se zlepšily.Na výběráky všech plemen se taky přihlašujeme, já byla letos do Roudnice, ale nakonec jsem nešla, protože jsem byla těhotná.Na MR všech plemen bych si troufla, ale to vyjde z kvalifikace a ta je docela drsná. Proto jsem se přihlásila na ten CACIT do Let ten je pro všechny plemena a bez kvalifikace .Myslím, že tam bude naše nejlepší špička, tak to aspoň porovnám. Jdu tam taky spíš sebrat pár zkušeností
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:34
- Nahlásit
Že se bavíte o těch nápadnících... Dnes jsem zjistila, že se naše Fee snaží nenápadně podhrabat k sousedovic boxerovi. Jak je venku, tak se Fee nakrucuje, předvádí, láká ho... a on leží a žužlá plastovou lahev. Ona ho miluje a on ji ignoruje, protože ji jeho panička vždycky hladí skrz plot!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:41
- Nahlásit
Denisa
No podle keců jak píšeš,to ale kecy nejsou pro nás neznalý jako jsem já to je hodně. No a ikdyž si se ještě ničeho nezůčastnila tak nevíš jak by ses umístila,nepodceňuj sebe a G.
No a ještě nějaký ukázky tvýho cvičení tady byly už vidět.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:54
- Nahlásit
articek
hm, to jsi napsala trefně.
Rivali ta je... no ona musí být, jinak by to nešlo, jsem se špatně vyjádřila... ale víme co jsme tím mysleli.
Tak by si bouchla na prvním, druhým a třetí by jsi vyhrála no jo, na to musí být povaha a soutěživý duch to teda nemám. jsme se tady o tom s holkama bavily kdysi než jsi tu přišla...
ale právě pro takový lidi jako jsem já třeba je nutný ten někdo, nějakej tahoun nebo nakopávač! tak jestli mě někdo nakopne...
Pokračovatelé fakt nejsou.no jo, kdyby třeba se nějak v pobočkách "zapracovalo na začátečnících"... já vím, že je to s náma těžký, vím, že zkušenosti nejsou zadarmo, že to do mě nikdo nenalije jen tak (výstavy, cvičení, chovatelství...), že se musím sama pídit (a otravovat lidi ) ale možná by vedení BK mohlo nějak zkusit vykoumat jak ze začátečníků udělat ty pokračovatele... jak nás vtáhnout do dění nebo spíš možná vzít mezi sebe... nevím... co myslíte ostatní členky drbárny???
a tady právě začal slejvák a já jsem velice nalehko dnes a bez deštníku...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:57
- Nahlásit
Chodka
no jo Giordinku nepodceňuju, ta je fakt dobrá. u sebe vím, že ještě se budu hodně dlouho učit...
ukázky tu byly ty lepší! taky třeba jsou i horší!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:02
- Nahlásit
Denisa
slejvák? Tady je ažúro a pažák.
Jinak s tebou souhlasim co jsi napsala a taky s tim že na to musí být asi člověk soutěživý typ a mít tu povahu. Což já taky jaksi nejsem. Nesnášim soutěže, nemám na to nervy. Takže jestli se jednou dokopu k nějaký zkoušce, tak s toho nervama nebude měsíc spát.
articek
jestli se můžu zeptat, jaký je váš názor na boxera Buskervill Buddha Tajpan, koukala jsem že se zúčastňuje docela dost závodů a že i má hodně zkoušek, ale Michal mi tuhle vyprávěl jak někde byli na závodech a viděli ho tam a že má teda příšernou poslušnost, že sice má hodně zkoušek, ale udělaný na minumum bodů co jde, no prostě ho tam zdrbnul jak to bylo strašný.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:11
- Nahlásit
Vcelka
tady bylo taky krásně! už není!
Vcelka
articek
no soutěživý/nesoutěživý... ale představ si třeba kdyby prostě se dalo najevo i začátečníkům, že je rádi tam a tam uvítají, že ať to jdou zkusit atd. takovej přístup by třeba mně něco říkal a klidně bych šla...
no ale to je spíš o lidech... pokud bych chtěla to nej pro plemeno a aby to vše v klubu fungovalo, tak si nějaký nástupce budu vychovávat a budu na začátečníky milá, ne hr hr a už vůbec ne jak vidím třeba na výstavách - jak je sepsují a totálně odrovnají... to je taky samozřejmě o lidech, někdo to v pohodě rozchodí, jinýho tam už v životě neuvidí... ale je to škoda.
třeba u nás na zkouškách na cvičáku byla taková sranda, že jsem si řekla, že příště půjdu zase, prostě pohoda atmosféra...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:20
- Nahlásit
Denisa
jo přesně tak je to i o lidech a o tom jak se daji věci najevo. Já sem taky zrovna ten typ člověka že když se ke mně někde budou chovat blbě nebo odtažitě bez zájmu, tak už mně tam příště neuvidí. Nejsem prostě člověk který by se nějak hodně vnucoval.
Ty výstavy taky, jak třeba řekla Ole že Fee stojí jako kráva a že byla blbě předvedená a nevim co ještě komu řekla, tak to člověka podobnýho mně totálně odradí. Přitom třeba si myslim že taková Chetit z Kampy byla taky blbě předvedená a kdyby jí nepomohla Roškotová a nevzala si jí do parády, tak ani nevyhraje. Takže si může dát pozor na pusu když jednomu tohle řekne a druhýmu pak pomůže s předvedenim.
A se cvičákem je to podobně, mně to bude bavit do tý doby dokud tam bude pohodová atmosféra a jakmile to tam skřípe, tak už jsem s toho otrávená a nemám chuť dál něco dělat.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:43
- Nahlásit
Vcelka
tak to člověka podobnýho mně totálně odradí...to já zas na takový věci peču... to bych vypadla na první hodině každýho cvičáku a tábora kde jsem byla... to chce určitou odolnost
ale celkově takovej přístup od těch lidí není dobrej!
a cpát se někam (kde mě vlastně ani nechtějí), no to umím jen do určité míry.
jsem na něco kdysi přišla! jsem si myslela, že je to celý o zábavě hlavně! tak taky je, ale hlavně je to taky o sportu! a já nikdy sport nedělala, takže jsem byla velice překvapená o co taky jde! ale dají se najít i pohodoví lidičci!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:48
- Nahlásit
Vcelka
Můj choť byl z tý baby úplně na infarkt! Už při vyzvedávání čísel tam s chlapama tak přisprostle laškovala, že se mnozí červenali... Chtěla bych vidět ji, když začínala. Určitě byla hned génius!
Denisa
Já mám ze zkoušek příšerný nervy. Díky tomu se snad ani k žádný nedokopu! Jirka zatím nevolal, tak to vypadá, že si za chvíli pojedu zakousat. Těším se!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:56
- Nahlásit
ola
Můžu Tě uklidnit, ona to neumí dodnes..
Tato žena je prostě No comment..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:57
- Nahlásit
Jo a chce přijet na krytí.. A Maruška taky..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:59
- Nahlásit
ola
Já mám ze zkoušek příšerný nervy... no zrovna u vás na cvičáku, takovým pohodovým, domáckým... klídek. prosímtě pan Jirka tě bude rozesmívat, dopředu to s váma nacvičí, to je vidět z tvých popisů, že se tam o vás starají!!!
to tady je to takovej ten šrumec, chaos... jako dobrý, ale moc lidí a málo času, právě když se člověk nedere, tak utře... a někdy i když se dere, tak utře...
tak tady už se třikrát zatáhlo jako na konec světa, bouřka a pak zas svítí... teď zas hřmí, musím vyčíhnout dobu kdy prchnu do banky a pak domů...
ola
se máte s těma gřufačkama dnes! že G. závidí F. prej!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 15:12
- Nahlásit
Já jdu příští víkend na ZZO a nervózní jsem už teď.Ona nás na to nacvičuje taková bezva parta,tak to snad přežiju.
Denisa
Právě si píšu se švagrovou z Brna a ta mi psala,že vám bouří.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 15:50
- Nahlásit
Denisa
Tak kousat jedeme až v 17,00! Bodejť - teď bychom tam obě vypustily duši. Tady je infarktózní dusno! A to prý má být ve čtvrtek jenom 17! Fakt o zdraví!
corleona
To´s mě uklidnila! Takový chytrolíny miluju! Kdyby si to jenom myslela a neřvala to do okolí... Až k vám přijede na krytí, tak ti doporučuju špunty do uší, protože by tě mohly brnět zvukovody...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 15:51
- Nahlásit
Lenda
Kde budeš dělat ty ZZO? A nevíš, kdo to rozhodcuje?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 15:59
- Nahlásit
Vcelka
ani nestačim uvařit a už zase nezvládám číst. Michal má pravdu.
Já ho znám od štěněte, už tam se nejevil, pak s ním Míša začala patlat zkoušky ať jich má co nejvíc, ale málo bodů, pak vyjela na závody první rok se jevil docela nadějně, ale pak přešla do trojek a šlo to docela rychle dolů.Stopy a poslušnosti to je fakt hrůza, obrany tak normál.Znám jeho tátu, a fakt celý tatínek.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 16:04
- Nahlásit
ola
to tady byste se zchladili...
articek
no ale jak se to dělá, to přece není možný ne?! to musí něco v sobě mít přece ten pes! fakt! anebo leda tak, že dobrej psovod vytáhne i horšího psa... a blbej psovod (hádejte kterej ) to potentí i s dobrým psem třeba...
alli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
nechoď ve čtvrtek na kukandu zbytečně, kuřimský kousání tento čtvrtek nebude figoš má prý něco s kolenem??? a ozve se až bude o.k.!
ááááááááááchjóóóóóó! to nééééé! to taky může být za 100 let - uzdravený koleno! to je v řiti, fakt! tož to do tábora si taky nemusím kousnout - není na koho bohužel a na zkoušku můžu zapomenout a vůbec...!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 16:06
- Nahlásit
Denisa
Je fakt, že když přijde někam cizí člověk, tak lidi koukaj a je to dost nepříjemný. Já docela lezu po cvičákách, a i já to pociťuju, když mě tam někdo nezná. Tak pro úplného začátečníka to musí být hrozný. Asi by se mělo něco vymyslet. Tady to opravdu vázne.Řešením by bylo asi ty víkendy, kde by se lidi potkávali.Nebo ty tréninky. Něco bych vymyslela, ale teď nevím, kde mi hlava stojí, až se to uklidní, tak dáme dohromady nějaký ten trénink co jsem slíbila.
|