| Autor |
Zpráva |
hana
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 22:15
- Nahlásit
tequily
ahoj, víš zcela jistě, že je fena zdravá ??? Nadměrné močení / moč bývá světlá až bezbarvá/ a následné pití může být projevem onemocnění ledvin. Pokud štěně jen častěji močí a louže jsou malé a nepije nadměrně, pak to asi nic neznamená, ale velké množství moči a následné velké pití normální není. Jestli chceš více informací, stačí říct.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 22:37 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
corleona
no bylo to docela napínavý, jak si vás tam postavil proti sobě a furt nevěděl a furt se rozhodoval. Škoda, ale druhý místo je taky pěkný. Na Gladiátora jsme už nevydrželi.
Už jsem dala fotky na Vikyho stránky www.viky.estranky.cz , je jich tam 68 a to jsem jich tam ještě dvacet ani nedala. Mám nějak pocit že ten náš foťák pěkně rozšiřuje, fakt, když sem viděla sebe tak sem se zhrozila a pak i ostatní jste tam nějak širší než ve skutečnosti, takže vy ostatní co jste tam nebyli si nemyslete, že jsme všichni jak vepříci, to je jen vada na mém foťáku.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 10:44
- Nahlásit
Ahoj všechny+tequily,
jsem moc ráda, že jsme se tam takhle potkali a bylo to faj.Psů mraky tolik boxíků pohromadě jsem viděla prvně.
Vcelka
Teda si opravdu pilná včelka ,já to dám na stránky dneska a koukám,že jsou fotky dost podobné, my máme nejvíc fotek FeeBee +Olu.
corleona
No vidíš to a to jsi říkala,že nemáte šanci ani na první 6 i když potom si už slevila a řekla si že se vzdáš té druhé vrtačky a chceš do čtyřky tak se to povedlo.Gratuluju.
Olo doufám,že čuník byl dobrej.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 12:44
- Nahlásit
Ahojda, teda tak to jste se meli, ale vime jen uspechy Corli...tak co ostatni???
Olo jak bylo...jsem koukala ze mas nejake dlouhe vlasy (teda pokud si to byla ty). Pak uz jsem se ale v nikom moc neorientovala, teda krome Oli, Corli a Vcelky...mozna jeste Libka? Tak napiste vice, jsem zvedava!!!
No a my za chvili vyrazime s Tinakem na prochajdu, tak se tesim!
Tak az budou jeste nejake dalsi fotecky tak informujte...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 14:06
- Nahlásit
Ola
jak jsme se bavili o tý pani kdo to je, tak to je p.Roškotová a má chov.stanici Z Černého jezera http://boxer.wz.cz/
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 14:21
- Nahlásit
Tak jsem měla po dlouhé době fakt dobrý pocit z výstavy. Konečně jsem se s rozhodčíma trefovala do pořadí a nerozhodovala chov. stanice. Nakone jsem litovala, že jsem nepřihlásila tu naší smečku. fakt se vyplatí chodit k cizím rozhodčím pak se člověk dozví koho má doma. Víc takových výstav.
Všem gratuluju k úspěchu a gladiátor byl fakt dobrej.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 14:22
- Nahlásit
Vcelka
ta paní byla u nás na krytí minulý týden a ten její slovník to byla hrůza až jsem se červenala
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 14:33
- Nahlásit
další příliv fotek ze soboty.
http://www.meggi.estranky.cz/fotoalbum/klubova-vys tava-praha-branik-2006
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 15:19
- Nahlásit
Ahoj holky,fotečky se vám moc povedly,škoda,že jsme nedojeli
Tak my dneska místo cvičáku vyrazili na výstavu do Benátek n. J....A potěšila nás Maruška! V1,VTO .
A co vy ostatní vystavovatelky?A jaký to bylo?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 15:20 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Vcelka,articek
Promiňte,že se pletu do rozhovoru...Koho Blanka kryla?Teda,snad nevadí,že to chci vědět...
corleona
Blahopřeju k úspěchu
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 15:38
- Nahlásit
Krista
to ti řekne artíček, já nevim koho kryla, asi jednu ze svých fen.
Ona byla v Praze na tý výstavě, krapet to tam šéfovala v kruhu kde vystavovali feny a měla tam docela takový hustý hlášky. O FeeBee řekla že stojí jako kráva. tak jsme se pak s Olou bavili co to je za babu a Ola řikala že má nějakou chov.stanici, tak sem se dneska jukla na net a našla to.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 19:28
- Nahlásit
Ahoj holky, včerejšek byl opravdu výbornej. Jsem ráda, že jsem vás poznala.
Vcelka
Nevíš náhodou, jak dopadla ta naše ségra?
Mrzelo mě, že jsem nemohla zůstat až do konce.
Fotky už jsou taky na stránkách http://www.eliska.estranky.cz/fotoalbum/ostatni/vy stava-praha
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 19:35
- Nahlásit
Jenom jsem ještě popsala fotky aby bylo poznat kdo je kdo,na stránky je dal manžel,ale moc nepopsal,bral to asi tak,že se každá už známe,ale ještě to není kompletní tak snad se to podaří zase někde se sejít,bylo to faj.
Vcelka
Ta baba fakt byla nesympatická,jestli tohle řekne,otočila se na manžela Oly a řekla mu,že díky vám tam stojí jako kráva
Je fakt,že FeeBee působila,že to má na háku a moc jí to nebavilo,tak nepomohl ani hrošík.
Olo Ivan natočil ještě nějaké video,jak běháš v kruhu a to jak tě hodnoti rozhodčí,ale je to velké tak bych ti ho poslala na CD,jenom napsat adresu na stránkách mám e-mail tak pošli adresu a já vyrazím na poštu.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 19:39
- Nahlásit
Libka
Tak si nevydržela na tu vaší sestřičku,bylo to dost dlouhý. Doma tě Elina musela asi hodně očuchávat,když si voněla od tolika pejsků.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 20:02
- Nahlásit
Chodka
No já se hlavně přesouvala na tu párty, ta začínala ve dvě, tak proto jsem musela odjet, jinak bych určitě počkala. Taky doufám, že se ještě někdy sejdeme, hlavně Elina by určitě byla vyřízená z tolika placatek. V těch Otěšicích se mohla poňufat akorát tak se ségrou, tady by určitě nevěděla koho dřív. Ondru taky mrzelo, že jsme tam nemohli být všichni, tak snad příště....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 20:29
- Nahlásit
Libka
tak to nevim jak dopadla Nora, my jsme počkali ještě na třídu jak vystavovala Corli a počkali jsme na mladý zlaťandy na Vikyho ségru a potom už jsme taky jeli domu. Ani už jsme nepočkali na umístění mladých zlatých fen.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 21:24
- Nahlásit
Vcelka
Ona Blanka je svá..... Kolikrát má takový kecy,že bys jí dala pěstí,ale jinak je celkem v pohodě.Akorát se do všeho trošku moc montuje...Ona k nám občas zajede na cvičák,protože tam má jednu svojí fenu,tak už jsem si na ní zvykla..
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 21:32
- Nahlásit
Tak "naše" Nora získala V3 v konkurenci sedmi fen, tak si myslím, že super. No jsem zvědavá na Elinu
Chodka
Jo a ta potvora mě právě skoro vůbec neočuchávala, taky jsem myslela, že bude bláznit a nic...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 21:35
- Nahlásit
Libka
tak to byla docela úspěšná, to se jí to čekání vyplatilo.
Koukala jsem na tvoje fotky, moc pěkný, akorát ten náš Viky je snad všude a ty ženský jak ho obletovali, byl ve svym živlu.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 22:29
- Nahlásit
Vcelka
Já fotila tak nějak průběžně, no a Viky byl asi všude Určitě musel být úpně mrtvej, když jste dorazili domů.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 06:15
- Nahlásit
Vcelka
Je fakt,že Viky byl u všeho,teda hlavně všichny byly u něho.
Tak pravidelně hnědé ušiska jen tak někdo nemá.
Libka
No to se teda umístila dobře ta vaše ségra,to stálo za to čekání.
My když jeli domů tak Meggina lehla a spala jak mimino. Byla to zatím její nejdelší cesta a byla hodná.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 07:39
- Nahlásit
LibkaChodka
no my jsme mu po cestě ještě koupili kopačák, tak s nim lítal po zahradě. Akorát to byl jen takový obyč, že ho Viky po pár minutách načnul a on bouchnul, takže teď už se tam válí vyfouknutý.
Jinak tak nějak lehnul až večer, on má moc starostí s tim králíčkem co mu sousedka dala za plot, takže on tam prostojí hodiny.
Mery musela být taky asi mrtvá, řikali sme se Zdeňkem že nám připomíná Vikyho když byl mrňous, taky strašně energie a blbla by do nekonečna, dokud by nepadla mrtvá
|
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 08:02 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Krista
nakonec nikoho, byla to fena z jejího chovu, ale vůbec nebyla nateklá a furt si sedala tak jela další den na stěry a už bylo pozdě. Prý přijede na podzim, ale nevím, Bučovi bude skoro 10 let a možná skončím s krytím , aby se mu něco nestalo
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 08:31
- Nahlásit
Ahojte!!!
TAk čtu, koukám na fotečky, no jako bych tam byla , skoro
Fotky jsou skvěle dokumentační, poznala jsem na nich i pár boxíkářů (ne co sem chodí ) a jinak hafani krásní, vy taky!
A taky gratulujeme všem co se pěkně umístili, jistě to v takové konkurenci nebylo jen tak...!
My jsme měli taky pěkný víkend, s G. stopy a cvičák atd., akorát s náma nemohla na motorce, i když M. říkal, že by jí helmička malinká slušela, ale nevím jak daleko bychom teda dojeli... (jednou jsme s ní jeli po vesnici kde máme chalupu a v pohodě, ale to jsme jeli jen 30 )
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 08:52
- Nahlásit
Tak jsem teď koukala na výsledky celkové a jste všichni krasavci, máte to potvrzeno!!!
Konkurence teda byla velká!
To si nedovedu představit kolik boxíků bude na té výroční v jižních Čechách... tak aspoň, že bude velká podívaná!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 09:08 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
articek
taky jsem teď zkoukla výsledky a koukám že Brixie dostala V4, to je docela dobrý z devíti fen.
Libka
ve výsledcích co jsou na stránkách boxerklubu je Nora napsaná jako VN
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 09:17
- Nahlásit
Ahóóój všichni,
vůbec jsem se včera nedostala k počítači. Teď šéf odjel, tak můžu plkat s váma...
Z výstavy mám dojem obrovskej, protože tolik boxišů pohromadě, to je bomba. Jsem ráda, že jsme si tam pokecali, a že i ty naše obludky, který o našem krafání na netu nemají ani páru, se tam seznámily. Náš výstavní "úspěch" byl předem jasný, přesto jsem ráda, že jsme jeli. Nakonec VD je přece Velmi dobrá, ne? Cestou domů jsme zcela sebekriticky konstatovali, že FeeBee byla prostě nejkrásnější a konkurence to neunesla!
Bohužel po příjezdu z Práglu na naši akci "rožnění prasátka" nám FeeBee napadla sestřenčina RR. Šla po ní jak slepice po flusu. Fee si lehala, utíkala atd. Nic naplat. Naštěstí můj dlouhonohý manžel z ní oderval čubu dřív, než došlo k neštěstí. Pokusy o zkámošení ztroskotaly, takže jsme Fee radši odvezli domů. Ta čuba tam pak ještě vyjela i po dětech, tak nevím...
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 09:17
- Nahlásit
Vcelka
Teď jsem na to koukala, oni ji v katalogu měli zapsanou mezi dorostem, ale měla být už v mladých, tak v tom mají asi nějaký hokej, nebo jestli to dodatečně ještě nějak přehodnotili, fakt netuším!?? V mladých ji taky rozhodčí posuzoval, a to V3 mám přímo od majitele.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 09:28
- Nahlásit
Ježíš, to jsem se nad fotkama nasmála... Díky. Super dokumentace! Nejvíc jsem zařvala smíchy nad fotkou mého chotě s mojí růžovou kabelčičkou!!! A pak fotka naší Fee, kde jí pysky vesele vlají okolo hlavy... Ach jo, až mě bolí panty u huby! Holky, jste super!
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 09:33
- Nahlásit
Vcelka
Tak Mery padla hned po příchodu domů a spala 6 hodin. A jak ta vyváděla ze spaní, furt kňučela a běhala.Asi z toho neustálého vození se. Viky byl úžasně trpělivej autobusák.
Mou slečnu to na konci už moc nebavilo. Prý nechápe lidi, co když si koupí nějaké plemeno, hned se do něj bezmezně zamilujou. Tak říkala, že se tam skoro nic nedělo. Ale já poblázněnej do boxíků jsem měl celou dobu oči navrch hlavy a strašně mě to bavilo. Akorát je blbé, že to naše pako neposlouchá, takže musela být celou dobu na voďáku. párkrát jsem byl v nutkání ji pustit, to by jste viděli tu akci. Místo výstavy hromadné kočkování víc jak 100 boxerů. Pro nás by bylo asi zajímavější, kdyby se boxíci sešli na poli a tam řádili. S toho voďáku mám pěkně vytahané ruce a to mám ještě prcka. Obdivuju Včelku, že zvládá "mamuta". Celkově to bylo ale super...
|