Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 12:32
- Nahlásit

Vcelka
Panička se možná poblindí taky, protože už teď má návaly, jako kdyby byla v přechodu...
Vlasy mám pořád stejně, musíš identifikovat ksicht...

Paja s Tinou
Kluci naštěstí budou odvedeni již dnes večer k babičce a dědouškoj, aby náš ranní odjezd byl plynulý a v klidu. Zítra je naši berou na tu rodinnou akci (grilované prasátko), kam se my se Zdenkem po fiasku na výstavě uchýlíme na občerstvení a zapití žalu!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 12:38
- Nahlásit

ola
tak podle ksichtu tě snad poznám. Ani se ti nedivim že máš návaly, včera sem na tebe vzpomínala a řikala sem si že ti to vůbec nezávidim. Taky nemam na tyhle akce nervy. Já mam nerva i když tam jdu jako divák.

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 12:41
- Nahlásit

Ty jo, to jsou teda přípravy!

Libka
tak to je príma, že aspoň takhle vyřídím pozdrav...
neboj, já jak jsme v Brně měli sraz na výstavě, jen přišla a už jsem byla odchycena Olou a Pajus ... ostatní jsem buď už znala anebo hned poznala z fotek... zamýšlený transparent cz-pes nebyl třeba...

Libka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 12:43
- Nahlásit

Vcelka
No to je tak, že vrchní fotograf jsem u nás já, takže jsem zjistila, že fakt nemám jediné foto s Eliškou, a Ondra jich má společných asi milion.
ola
Neboj se nic, určitě se tě ujme Corleona, a společnými silami jim vytřete zrak!!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 12:45
- Nahlásit

Ja prvni lapila Olu...tam mi dopomohl jeji chot a hlavne kluci a pak uz to bylo v poho, protoze jsme si naseptavali kdo kde asi muze byt a vetsinou se zadarilo...a pak uz z nas byla vlastne skupinka!!!

Libka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 12:49
- Nahlásit

Alespoň orientačně - já s vodítkem

ola
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 12:51
- Nahlásit

Tak nevím. Měla jsem příšernej oběd a začíná to ve mě pěkně vrčet... Spolu s těma nervíkama... Asi bych si měla zajít koupit Pampersky, aby nebylo v autě víc než jen nablito!

ola
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 12:52
- Nahlásit

Libka
Koukám podle sněhu, že to bude fotka z minulého týdne?!

Chodka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 12:56
- Nahlásit

Libka
Jo s tím focením jsem na to asi jako ty já fotím a potom nemám jedinou fotku na které jsem já.Né že bych o to tak moc stále ale už myslím na vnoučata aby babičku viděli jak vypadala za mlada.No ikdyž to už jsem možná propásla.

Jó Olo budu v ruce žmoulat černý fix,kdyby bylo nutno ale čuchla jsem k němu a já bych nechtěla aby mě někdo barvil čumes takovým smradem. Neber to ale tak,že si z tebe dělám prču myslím to ve srandě a to ty určo víš,podle tvých průpovídek mě přijde,že tě jen tak nikdo nenaser....

No a Corli ta už určitě hopká někde v ZOO nebo s cizincema na ORLOJI.

ola
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 13:00
- Nahlásit

Chodka
mě přijde,že tě jen tak nikdo nenaser....
Máš recht! Já jsem věčný optimista a většinou ještě v průseru bavím a zachraňuju ty ostatní!
Jo, a fix nebude třeba. Frňák se dost zlepšil, tak to snad bude OK. Dnes ještě proběhne koupel, nalakování drápů, vyčištění zubů... Jéééé fakt se těším!

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 13:07 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Boxíkářky
ale teď si představte jak to máte/me stejně parádní!!! neb opravdu stačí boxiše otřít hadrem a utřít žgryndy a může valit dělat modela...!
ale ty rasy co se tupírujou, česají, šlechtí... to je nářez!!! kamoška co má třeba knírače i když pracovní, žádný načesánky, tak už musela trimovat nějak před měsícem, aby mohla na konci června na výstavu, jaksi se musí počítat furt s tou srstí a je věda to ostříhat, vytrimovat...
no! tak se hoďte do klidu, každý boxer je fešák sám o sobě!

Libka jé, tak konečně mám představu jak vypadáš! sluší!!!

Lenda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 13:14
- Nahlásit

ola
To je super,že se nosík umoudřil!Budu držet pěsti,aby bobule dobře dopadla.
I všem ostatním vystavovatelkám,ale už nemám přehled,kdo ještě vystavuje.

ola
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 13:21
- Nahlásit

Lenda
Bodejť nééé, cpu jí vitamínama a mořskou řasou, že se divím, že nezezelenala!

tequily
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 13:41
- Nahlásit

Já bych chtěl mít vaše problémy.Jak já bych si užíval nervy před výstavou. Moje Mery v 6 měsících stále ještě úspěšně čúrá doma, nic nezabírá a už se nám začíná zvedat plovoucí podlaha. Tak doufám, že vy co nebudete vystavovat, budete mít pochopení a s pár věcma mi poradíte. Už bývám občas dost zoufalej.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 13:48
- Nahlásit

ola
ježiš teď jsem ty příspěvky četla od zadu až jsem se dostala k tvýmu vrčení v břiše a pemprskám a vyprskla sem smíchy. Kam ty na ty hlášky chodíš. To já měla výborný oběd, jsem pěkně našťouchnutá, polivka, file s bramborem, zeleninový salát a ještě sem si dala nějaký mléčný dezert v misce, takže docela nálož. Taky sem přišla a padla na mně taková únava že tu klimbám. Asi si pudu schrupnout až přídu domu.
Libka
no tak už snad bych tě i poznala, tak uvidíme zítra jak se zadaří.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 13:50
- Nahlásit

tequily
hmmm to je blbý a zkoušeli jste jí v tom vymáchat čumák? A máte jí v bytě nebo máte i zahradu?

ola
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 13:51
- Nahlásit

Vcelka
Já měla "něco" pod honosným názvem - Vepřový plátek na žampionech s rýží! Ve skutečnosti to byla zasmrádlá flákota se dvěma blemstavými kopečky čehosi, to celé zalité dva týdny načnutou plechovkou žampionů... Hnus!

tequily
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 13:53
- Nahlásit

vcelka
čumák jsme máchali, vytírali vodou s octem, vynadali jí a pak si jí nevšímali, hrozněse zlobili, málo se zlobili... stále čúrá. Máme jí v bytě. jezdíme jí venčit na oběd. takže nevydrží (asi nevydrží) ani 4 hodiny. Dnes jsem něco zapoměl doma, tak jsem se vracel po 2 hodinách a už tam byla loužička...

Chodka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 13:57
- Nahlásit

ola
Tak to už to ve mně taky bublá, jenom jak to tu čtu.

Mažu domů zítra v matičce PRAZE ahooooj.

Jinak pro všechny mé pravé jméno je EVA

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:02
- Nahlásit

Čau tequily
a načapali jste ji i při činu? nebo si to před váma nedovolí? vynadali jste jí až po příchodu domů nebo hned jak jste ji u činu lapili...
jinak asi ještě nebylo vymyšleno nic lepšího než při vyvenčení se venku véééélikáááá pochvala a odměna a při vyvenčení se (ale to u toho musíte v tu chvíli být) velký spucung jak hlasem, tak ručně-stručně...
ale jestli to takto všechno důsledně děláte a nic, i tak nebojte, pochopí to... někomu to trvá dýl, tak jak děcka co se učí na nočník některý chodí v plínách ještě ve 2 letech, jiný v roce je frajer v gaťkách...

tequily
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:08
- Nahlásit

Denisa
no je pravda, že před námi to už udělá málokdy, jinak jí zpražím, hned jak přijdu a vidím. No ale je schopná udělat za ty 4 hoďky i 3 louže... Nastydlá není... Občas to vypadá, že nám to dělá schválně...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:17
- Nahlásit

tequily
tak to ti nevim, ještě jak píše Denisa když se vyčurá venku tak veliká bouřlivá pochvala, nějakou mńamku za to a mít asi ještě trpělivost. Já ti ani nevim kdy přestal Viky doma čurat, najednou to nějak přišlo samo. I když nám asi pomohlo že jsme ho pak nechávali přes den venku, takže pak si začal sám řikat tim že si stoupnul ke dveřim aby jsme ho vyvenčili. Máme zahradu takže je to jednodušší, vypustíš ho ven a je to.
ola
no tak po tomhle aby si rovnou neměla nějaký moribundus, Feebee zelená po řasách a ty zelená po dnešnim obědě.

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:21
- Nahlásit

tequily
no ono se tvrdí, že pes si všechny věci spojí jen při nebo pár vteřin po akci - obecně řečeno... viz. podmíněný, nepodmíněný reflex... prý si nespojí louže udělaná před hodinou, když ho pán trestá po té hodině až při příchodu domů... leda tak to může vyvolat ve psovi reflex - pán přijde domů, bude se zlobit, ůůůů, bojím bojím... prý tím mácháním čumáku v loužích se nic neřeší... leda ho chytit hned když čůrá a vyčinit... tolik teorie.
doporučuje se - v prvé řadě u veta vyloučit patologii, nemoc...
pak se zamýšlet nad psychickou stránkou... je možný, že to dělá i naschvál.
ale spíš si myslím, že je fakt ještě malá a prostě nemá vyvinutý ty svěrače tak jako dospělý pes (a mimino třeba) a tak čurá častěji... a i to je individuální... taky záleží co žere, kdy, zda se ráno venku honí a pak má žízeň... jestli prostě i hodně pije... jde i upravit denní režim tak, aby míň pila a tím pádem míň čurala... ale vodu musí mít k dispozici... jen prostě když jí dáte nazřat pozdě večer - po jídle vždy pijí psi - a ráno už ne, tak by měla i míň pít...

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:27
- Nahlásit

Holky vystavovatelky
tak naposledy před výstavou tfuj tfuj, já na vás plivu jen symbolicky pro štěstí, ale od Giordi letí velké oslizlé žgryndy, kterými chce zvlášť poflusat každého vystavovaného boxera odsud z fóra ...

tequily
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:31
- Nahlásit

My máme režim na všední den: cca v 7"00 ven do 7"30, po 8. dostane najíst, mezi 12"00 a 13"00 venčení, 16"00 venčení cca 1,5h, v 20"00 jídlo, mezi 21. a 22.h venčení. No občas vodu jen usrkne, ale většinou chlemtá, jak kdyby to byla poslední voda na tenhle měsíc, to je pravda. Jenže ikdyž chlemtá skoro pořád hodně (aspon myslim,že hodně), tak někdy tam není loužička a jindy 3.

Libka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:36
- Nahlásit

Esterka
Tak pošli smsku, jestli pojedeš!
Denisa
Užij si víkend, a my poreferujeme.

Chodka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 17:55
- Nahlásit

tequily
Já jsem dávala Meggi ven hned po jídle, to se vyčůrala vždy a ják píšou holky a hodně chválit.Když byla maličká chodily jsme i v noci tak kolem třetí hodiny, je fakt, že se je někdy nechtělo,ale nakonec čůrala.A přes den pomalu každou hodinu, máme doma babi tak to nebyl problém.Jsme v baráku tak tam je to jednodušší než v bytovce, ale chce to trpělivost ona se to naučí. Je fakt, že teď jak je starší tak má výdrž,stalo se i to ,že naposled čůrala v šest večer a potom až ráno v devět.Ale to je potom kalup jít honem ven.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2006 21:22
- Nahlásit

Nazdárek všici, teď jsem si teprv sedla k počítači a zkoukla fotky z výstavy, naflákala jsem jich nějak moc, tak se tim musim nějak probrat a pak to dám na stránky. Kvalita nic zvláštního, ale něco na tom vidět je.
Jinak vám chci říct že jsem vás všechny ráda viděla.

Krista
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2006 21:23
- Nahlásit

Vcelka
Mě tak štve,že jsme se nedostaliBylo vás tam hodně?Foteček tam dej co nejvíc,jsem na ně hrozně zvědavá

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2006 21:57
- Nahlásit

Zdaréc..
Tak vrtačka je příklepová
Ale máme jenom jednu
Čím víc vrtaček, tím sice líp, ale bohužel, rozhodčí dal vrtačku Marušce (Chetit z Kampy).
Viktorka vrtačku nevyhrála, byla "až" druhá, ale považuju to za big úspěch, páč jsem myslela, že se nedostane ani do čtyřky, v té konkrenci 16 fen.
Taky se málem stala Gladiátorkou. Kousalo 8 fen a 8 psů. Ve fenách se pak rozhodovalo o vítězi mezi Vikinou a druhou fenou (tuším, že Gisa od Žlutého kříže), kousaly pak obě ještě jednou, ale vyhrála ta zlatá, měla razantnější zákrok. Ale Viktorka nás potěšila, protože kousala úplně bez přípravy, poprvé na jiném cvičáku a poprvé na cizího figuranta. Akorát jsme poprosíli o tvrdší rukáv pro ni.
V autě jsem se zděsila, co můj synek šikovný nafotil na výstavě. Nepoužitelné snímky. A co nafotil zrcadlovkou, to zjistím, až to zaplatím ve fotolabu..
No a jinak je dobře, že ještě nebyl na silnicích zaveden ten bodový systém. Jsme si dnes udělali osobní časový rekord Praha-Ostrava za 3 hod.
No nic, zítra ráno vyrážíme do Polska, opět s Kverdou a Vikinou. Tak držte palce, Viki potřebuje poslední CWC na šampionát Polska. Má ve třídě 3 feny.

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání