Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 08:39
- Nahlásit

corleona
ten se teda má
Chodka
mně to video nejde, ale doma to snad pude.

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 09:48
- Nahlásit

Ahojte!
Tak já ráno před prací jela za Brno na stopičku. Tento týden mi začíná silná alergie na trávy a pyl, takže jsem s tekoucíma očima a nosem, pšikajíc, dusíce se a sakrujíc našlápla stopičku a G. se ji jala laskavě odčmuchat, nažrala se na stopě párečku, doma se nabumbala a šla dělat haji. A já svištěla do práce. Fakt bezva a po práci šup na cvičák a venčeníčko. Ty prášky vůbec nezabírají...

video
holky musíte to spustit bez té tečky na konci v tom odkazu... Chodka to asi vzala ze stránek jakože tečka na konci věty Pak se mi to spustilo normálka.

ola
video dobrý tam vypadáš jak kdybys uběhla vytrvalostku. ten jazyk na konci je taky dobrej, podoba s našima boxíkama s věčně vyplazeným jazourem se taky nezapře!

ola
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 10:08
- Nahlásit

Týýý vole, to video je mazec! Moje babička by prohlásila, že běhám jak "podesranej Sax!" Ach jo! Tak máme aspoň s tátou vyrovnaný skóre - co se ostudy týče. Včera jsem ho informovala, že je na netu za prostitující buznu a očekávala jsem něco ve smyslu "já tě přetrhnu", ale on překvapivě dostal záchvat smíchu. (připočítávám to šoku z toho, že se včera podruhý narodil neb mu ve 100 km/hod bouchla pneumatika u dodávky)!

Lenda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 10:08
- Nahlásit

Denisa
Tak to jsme na tom stejně s tou alergií.Já nemůže skoro cvičit,protože nestačím kýchat a utírat nos a tak nestačím ani vydávat povely.Hrůza!

articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 10:13 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Vcelka
mi pojedeme asi na víkend do Otěšic, ale není to jistý, protože hledáme nové bydlení a je i hodně práce. Nechcete dorazit?Asi by měl umět už trochu víc, ještě když se snažíte s ním furt něco dělat.
Ten velký trénink jak jsem slibovala uděláme až se to u nás trochu uklidní

Libka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 10:17
- Nahlásit

corleona
Hmm, tak to Kverda bude asi pěkně vytíženej. Na výstavě jsem slyšela jak se tam o něm bavili, nějaký pán tam říkal nějaké paní, no to by byl dobrý pes pro tu tvojí fenu.........
Vcelka
Já už se zase děsím toho, až se objevíme na cvičáku. Teď jsme vynechaly kvůli hárání, příští týden jdu do práce, pak jedeme na týden na Šumavu, no nechci to vidět Snažíme se teda cvičit průběžně, ale cvičák mě vždycky tak hezky nakopne. Už slyším ty kecy, ááá dámičky si přijely zacvičit

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 10:31
- Nahlásit

Lenda
tak tak! já kolikrát dostanu takovej pšikací záchvat, že jdu do kolen... to se pak fakt nedá. nejhorší je pro mě to děsný bolení a škrabání v krku jak kdybych měla angínu... a člověk je z toho nervní a podrážděnej a vysílenej a v blbé náladě se cvičit nemá...
naštěstí mně to trvá krátce to období a pak už mi na léto zabírají prášky a kapátka a koncem srpna už je pohoda... letos je to opožděný, pro mě je nejblbější květen, no teď to padlo na červen.

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 10:33
- Nahlásit

corleona
ty jo, jen co přijel tak hned se mu tu samy nabízí nevěsty! no jo, holt cizinec, na ty u nás "baby" letíííí!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 10:41
- Nahlásit

Denisa
já vim že se to musí pustit bez tý tečky na konci, ale my tu máme v práci některý videa zablokovaný, takže proto mi to nejde spustit. Podivám se na to až doma.
articek
ten víkend by nebyl špatný, ale už něco na sobotu večer a na neděli máme a zdeněk má i v sobotu nějakou práci a jestli bude mít nějaký volný čas, taky asi budem stavět kotec. Ani ne tak proto aby v něm Viky byl, ale proto aby k nám sousedi nečuměli na zahradu. Včera Zdeněk hrabal základy, tak budeme možná betonovat.
Umět víc by asi měl, jenže nevim jesti neni chyba taky spíš ve mně, protože když ho vezme do ruky Michal tak Viky dělá všechno uplně v pohodě a šlape uplně nádherně. Včera když si ho na chvíli pučil, tak mi řekl že ten pes umí všechno. Když jde ale se mnou, tak na mně peče, prostě ze mně nemá respekt, tak si dělá co chce. Povely sedni, lehni, vstaň to dělá, ale při chůzi většinou čumí na zem. Připadám si jak hňup.
corleona
jo Kverda to je samec

articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 10:43 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Vcelka
a co ty balonky nebo žrádlo při chůzi?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 10:49
- Nahlásit

articek
no když držim v ruce peška tak na mně háže bobka a na pamlsky na mně občas kouká. Reaguje víc na žrádlo, to jo, ale má furt tendence čumět jinam nebo si čuchat. Michal na mně řve ať mu uškubnu hlavu když čumí jinam, já škubu, ale to pomůže jen na chvilku pak zase má čumák u země. Vezme ho do ruky on a Viky cválá jak koník a čumí na něj. To by jste museli vidět, ten rozdíl v tom pohybu jak je Viky najednou jinej.

articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 10:54
- Nahlásit

Vcelka
oni jsou mazaný, já nevím asi bych se vrátila na začátek a dávala mu pamlsky každý krok a postupně ubírala
Taky jsem psy třeba tahala za ucho, když se podívali jinam, ale potom jsem na zkoušce udělala špatný pohyb rukou a oni uskakovali. Chce to trpělivost

articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 10:56
- Nahlásit

Jedu koupat psy k rybníku, přijedu tak za hodinu a proberem to
I cvičit se dá po internetu

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:02
- Nahlásit

articek
já chci taky k rybníkůůů!

articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:03
- Nahlásit

tak jsme dorazili, ani jsem je nemohla dostat z vody, Bessinka stále dělá kachnu pod vodou, prý je to tam lepší než nad vodou, tam umí plavat každý a já jenom trnu jestli vyplave nebo ne, všichni ostatní si jenom tak plavou uprostřed rybníku a já čekám a volám a volám,a tak jsem zjistila, že přivolání z rybníku nemá žádný z našich psů, prostě si musím počkat až si zaplavou a pak přijdou

articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:04
- Nahlásit

Denisa
A na to, že byla docela zima je už pěkně prohřátý

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:05 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

articek
no my to máme tady v kanclu už přehřátý!

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:06
- Nahlásit

to G. se půjde koupat asi až zítra...

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:08
- Nahlásit

já se zatím vykoupu ve vlastním potu...

nevím proč mě to furt odhlašuje, napíšu větu a šmik mě to...

articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:09
- Nahlásit

Denisa
no my to máme tady v kanclu už přehřátý!
to se nedivím, venku je pěkný horko a zítra snad má být ještě huř

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:10
- Nahlásit

mám jakýsi časový posun, jak jsem byla ráno na té stopě, tak mi už přijde, že jsou 3 odpoledne! a ono teprve 12 a já už mám za sebou dávno oběd i odpolední sváču...

articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:10
- Nahlásit

Denisa
nevím proč mě to furt odhlašuje, napíšu větu a šmik mě to... asi je i ten počítač přehřátý

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:13
- Nahlásit

articek
nevím proč nemůže být nějak normálně tady u nás! buď je kosa, nebo zas vedro! a furt si ty lidi stěžujou, na teplo na zimu, hrozný!

articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:13
- Nahlásit

Denisa
vy jste tak pilný, to já na stopě nebyla snad měsíc, nějak jsem zlenivěla a když mě teď nehodí příprava na závody a zkoušky tak relaxujem. Tak to obhajuju tím, že děláme kondičku v rybníku. To je taky trénink, ne?

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:16
- Nahlásit

articek
asi je i ten počítač přehřátý
no a přehřátí klientíci!

articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:16
- Nahlásit

Denisa
prý si léto moc neužijem tak aspoň tihle pár dnů pak zas bude určitě pršet. Aspoň neroste tráva nemusím sekat. A koukala jsem na rajčata jak krásně kvetou, ještě aby ne, když se tam chodí Buč pravidelně venčit

articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:18 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Denisa
Já v práci taky dělala s lidma a když přišla taková vedra, hned to bylo znát. To chce klid a počítat do 10.

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:21
- Nahlásit

articek
no jo, pilný, když vy si to můžete dovolit relaxovat! taky máte po čem! to my ještě nic neodvedli za práci, tak huš do roboty s náma, dobře nám tak!
a dnes pěkně jdeme i cvičákovat.

no kamoška boxíkářka prý vyzkouší závodit na některým z boxích závodů a kamoš boxíkář prý pojede závodit na Prahu... tak mi říkali, že prý mám jet taky. jsou to začátečníci jako já, tak je obdivuju už předem a předem jsem jim řekla, že my nejedeme, no a oni prý ať cvičím a pak uvidím. no jenže cvičím už rok a něco a nevidím teda...

ha, počítač se asi byl zchladit v rybníku, že už funguje...

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:23
- Nahlásit

articek
my zase měli jahody a sklidila je Giordinka a co nesežrala, to jsem si chtěla vzít a když oddělám listy, tak vidím ho...o, musela se tam někdy vytentit... tak mě jaksi přešla chuť a zase to sežrala jen ona...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:32
- Nahlásit

Denisa
to já v neděli vyndavala hovna ze záhonků jahod a že jich tam bylo. tak sem pak tam dodatečně dala tu černou folii a ten sviňák my jí včera celou vytahal. Takže tam bude kadit vesele dál.
no a přehřátí klientíci!
a nebo že by i přihřátí....
Nějak mi tu taky stojí práce, furt si s někym píšu a nebo jsem tady a práce mi tu spíš přibývá než ubývá. Ach jo nic se mi nechce.

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání