| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:27 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Ahojte!
Tak my o víkendu na chaloupce dali jednu supr stopičku, tam je super terén!!! Posečená louka, no paráda!
A jinak teda jsme se v tom vedru váleli a koupali...
articek
na mě ještě sečkej, já to zkouším nějak udělat, ale ještě nevím...
ola
to je fajn, že Fee už to má dobrý!
hele a neptala ses z čeho to měla, nebo co dělat aby to už neměla, je nějaká prevence?
Giordi měla klíště - v podpaždí v té jamce - nevšimla jsem si ho, až druhý den a bylo nechutně napitý, taková ta kula šedá lesklá... tak jsem ho vydělala a G. v té jamce má velikou bouli jako zduřený uzliny asi ... Měli to někdy vaši hafáci??? Mamku nedávno takhle cosi štíplo a měla otok a dali jí antibiotika... Tak asi s G. zajdu, sice je očkovaná proti borelce, ale nevím, abych něco nezanedbala... no jsou to radosti... a jdu pro nový Duowin, už to zas nefunguje, těch klíšťat měla víc...
Vcelka
Představa že by se Viky dožil jen 2 nebo 7 let je hrozná.... jo jo, to je šílený... hlavně když někde slyším jak ti psi zkolabují... teď je šílený vedro na ně...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:38
- Nahlásit
Denisa
Vet mi řekl, že příčina jasná není. Prý si mohla na něco sednout, píchnout se a zahnisat, nebo ji něco štíplo, nebo se škrábla a zanítilo se to atd. Prevence neexistuje! Bohužel!
Fee měla takhle v jamce taky klíště, ale boule se jí naštěstí neuděla (až teď na prďole). Jsou to s nima starosti!
jak ti psi zkolabují...
Soused byl s jejich předchozím boxerem běhat a najednou si všiml, že pes neběží, tak se vrátil, hledal ho a pes ležel v parku na cestičce a jen s sebou cukal. Než ho dovlekl domů, tak bylo po něm. Vet řekl, že mu prasklo srdce.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:40
- Nahlásit
ola
Tý brďo, to z tebe bude za chvíli profík! Dnes jedete zase k vetovi? Je dobře, že už se to lepší.
Tak já trnula v pátek, Elina byla totálně hotová, to jsme byly v osm ráno venku, trošku se tam proběhla s jedním bordíkem, no a pak celý den prospala!! Vůbec nechtěla chodit, a přišlo mi, že je taková malátná, měla jsem pěkně nahnáno. V sobotu ráno, už to bylo v pohodě, tak jsem si oddychla. Byla jsem o víkendu v práci, tak jí Ondra vzal včera k vodě, bylo to její první plavání, a prý super. Těšim se, až pojedeme všichni.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:48
- Nahlásit
ola
no tak to muselo být hrozný, fuj to nikdy nechci zažít aby mi pes takhle zkolaboval nebo něco podobnýho. Tyhle vedra jsou pro ně fakt hrozný, když vidim jak Viky těžce dýchá a neví kam by si zalezl. Chodíme ho koupat k nám na koupaldo a v pátek tam byl nějaký trotl, který tam vyháněl lidi a s náma se taky začal hádat že jsme na soukromym pozemku a další kecy a pak že psi tam nechce ani vidět, když tam tak nad náma stál, my stáli akorát ve vodě a řval, tak Viky začínal pěkně vrčet. No bylo to pěkný nasral nás neskutečně. Musíme si zjistit jak to tam je, protože to je požární nádrž a podle zdeňka jsou i ty pozemky obce, ale jstě to nevíme. Roky se tam lidi v pohodě koupou a najednou se tam někdo objeví a vyhání je. Nevim kam budeme jinak chodit. Začíná mně to tam pěkně štvát, to je furt něco.
Denisa
Viky má po klíštěti taky vždycky bouli, letos měl taky jedno v podpaždí a jak píšeš měl bouli a za pár dní to pak zmizí.
My ho o víkendu nastříkali zbytkem Frontlinu a mám objednaný obojek Scalibor, tak jsem zvědavá jaký bude. Je i proti komárum, tak to se nám hodí na cvičáku, tam ty mrchy koušou furt. I když na cvičáku zase tyhle obojky nemaji moc dlouhou živostnost, protože to člověk párkrát škubne se stahovákem a tenhle obojek na klíšťata letí do háje.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:10
- Nahlásit
ola
hm, tak to je zajímavý... asi měla chudák jen blbou smůlu...
Vcelka
no já když už tam půjdu pro ten přípravek, tak řeknu ať se na to mrkne... aspoň si vyzkoušíme povel haji! to se musí vyvalit na bok a pak na záda...
ale asi je to tak, že za pár dní to zmizí a snad nemá cenu to moc řešit... jen mě to docelo udivilo, takovej malej hajzl a co to udělá...!
Lidi za chvíli nebudou mít kam jít, všude někdo remcá... u nás už skoro nemůžeš ani do lesa...
jsem zvědavá kdy mě kdo vyhodí z pole či louky když tam budu stopovat...
Libka
zdravíme plaváčka Elišku!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:15
- Nahlásit
ola
No to je fajn,že se Fee hojí prdelina Ještě,že se foto s kabelkou líbilo a nemusí se vymazat.
Libka
Mě stačilo to jak Meggina jednou zkolabovala a byla jsem vyplesklá,a už se s ní loučila.
V sobotu jsme potkali paní s voříškem, chudák pes šli zrovna od veta paní žmoulala peněženku,pes nemohl pořádně jít,říkala,že má špatnou nohu,bolavý čumák trhají mu zuby chudák nemůže ani štěknout,a zadek měl samou bouli nádor.Tak říkala,že je mu 15 let a ty konce,že jsou nejhorší.
Tak jsem si řekla,že si vůbec neumím představit jak jednou tohle bude probíhat,Meggina je můj první pes a nikdy jsem nevěřila,že k ní takhle přilnu, hlavně aby to bylo co nejdéle.
Vcelka
A to vás Viky pěkně bránil,když začal vrčet.
No my se akorát váleli a chladili celá rodina,Meggina ta furt,někam přecházela a nevěděla kde si má lehnout a nakonec byla častějc venku než doma.To jsem jí říkala aby zůstala doma protože v baráku je chládek.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:23
- Nahlásit
My jsme byly v sobotu s Mery taky poprvé plavat. Rybník po okrajích jen po kolena hluboký a Mery se vůbec nebála, rovnou tam hupsla a chvíli běhala po mělčině, skákala u toho jak srnka, pak jsem jí vzal do hloubky (cca 1,2 m) a plavala úplně v pohodě, strašně cákala, tlapky zvedala 30 cm nad hladinu, a ani neplavala hned ke břehu, ale pořád za mnou. Ale nebylo to, že by měla strach a sápala se na mě. Tak jsem měl ohromnou radost. Fakt je to nebojsa. Třeba na cvičáku skoro nejhůř poslouchá-pořád má něco jinýho na práci , ale jakmile dojde na přechod přes tu kladinu, tak se tam dere suveréně, musím jí zpomalovat, aby se nepřerazila. Jiný psi skoro jenom po tý lávce táhnou, chudáci jsou rozklepaný.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:36
- Nahlásit
tequily
taková byla přesně moje Giorďaska a je doteď...!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:57
- Nahlásit
Zde mi wami nafotila ten minulý čtvrtek stopičku s G.
alli poznáváš vaše pole?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:58
- Nahlásit
tequily
Mery je správnej ďáblík, ještě si s ní užiješ, myslim si že by mohla být dobrá na obrany když má takový energie a elánu. Viky byl ale něco podobnýho, ve čtyrech měsících jsme ho prvně vzali k rybníku, bylo dobrý že tam byl i bráchy pes, takže on za nim hned skočil aniž by věděl jestli umí plavat a prostě se nebál, plaval v pohodě. A na cvičáku na kladině se taky vůbec nebál. Myslim že si jsou povahově docela podobný, asi jako Giorďaska takový blázni.
Denisa
jo to máš pravdu, všude je každýho něco a ty aby ses pomalu bála vyjít z baráku a šloupnout na nějakou louku. Sem mu řekla ať si to tam teda oplotí a nebo dá cedule aby bylo jasný kde všude je to jeho. My tam chodíme kolem na prochajdy a on řikal že i ta cesta je jeho, no to bych se docela divila.
Pěkná fotka ze stopiček, my už tak dlouho nestopovali že to snad zase zapomeneme.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:59
- Nahlásit
Denisa
Ano,poznávám , když jedeš dál do města, tak po levé straně je Lídl, benzinka a pak tři paneláky a v tom jednom se nyní peče jedna lumpačící boxerka . V pátek,když jsem přišla domů,tak jsem ji chytla pod krkem a třepala s ní . Nějakým způsobem se dostala do spížky a sežrala jedny sušenky, dopapala zbytek telky, nějaký tvrdý rohlík a po celé kuchyni vysypala sypaný čaj, skořápky (schraňované pro slepice), strouhanku, .... a to už byla jakou dobu hodná.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 12:26
- Nahlásit
Vcelka
To jsem zažila nedávno.Taky jsem mu řekla,ať si to oplotí.Na debila asi narazíš všude.
Já mám pořád strach,že mě někdo začne od někud vyhazovat.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 12:49
- Nahlásit
Denisa
Týý jo, to čucháte ve vysokým... To nevím, jak by nám šlo. Mně dost nažene, než najdu ten kus buřta na posekaným, natož v tomhle?!?
tequily
Tak to je Mery dobrá. Jak to vypadá s loužičkama?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:32
- Nahlásit
alli
jo jo, to je ono!
Třeba Allis chtěla něco dobrého na zub připravit než dojdete a nepovedlo se jí to... tak aspoň snědla co tam bylo, ze žalu...
ola
no to bylo v okruhu Brna to nejnižšíííí na tom se ještě dá... je to pole čehosi-obilí (to nepoznám )
tak my už stopujeme na různých terénech... ono se to má pak už střídat, je to různý, jetelina, travička, dokonce jí to na podzim už šlo i na samotné hlíně... já prostě někam vlezu, ani nevím co to je... prej jsem předm. týden stopovala na kukuřičným poli... se mi nějak nezdá... no kukuřici poznám až je velká
Vcelka
ale podle jakýhosi zákona je "všechno všech" v krajině!!! jakože má to být průchodné pro všechny lidičky...
Tady je tak nechutný vedro a hlavně dusno!!!!!!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:39
- Nahlásit
Tato fotka mi přijde srandovní... hádejte co dělám s tou rukou? ukazovala jsem nalezený předmět - simulace zkoušek... poprvé totiž když jsem kdysi předmět zvedla jakože ho ukážu imaginárnímu rozhodčímu, tak G. to považovala za príma hru a skočila po něm a po mně... výborný!
ale vypadá to srandovně, když v poli zvednu předmět a ukazuju ho nikomu... kolikrát se lidi pracující na políčkách dívají co tam jako vůbec dělám (chodím po poli a něco tam dávám... atd.) no a když pak ještě blbnu takhle třeba s 6 předmětama... no ještě nikdo nevolal Chocholouška naštěstí...
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:52
- Nahlásit
ola
Byl jsem jí vyvenčit na oběd a myslel jsem, že mě odnesou v mdlobách. Pokaděná celá kuchyň-takovej poloprůjem, do toho vytáhla ze skříně a rozsypala sádru, vyválela v této směsici boty a udělala 2 loužičky.
nevíte někdo, kde se dají sehnat zarážky na vestavěné skříně, aby si nemohla otevřít dveře?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 18:05
- Nahlásit
tequily
Chudák Mery - tak ona si chtěla udělat sádrovýho trpaslíčka a našla k tý sádře jen boty... No a tak chybějící materiál nahradila poloprůjmem... Šikovná holčička!
Nééé, chápu, vrátit se do takto upraveného bytu určitě stojí hodně přemáhání, aby člověk nevolal odchytovou četu!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 19:16 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Vcelka
asi fakt bude málo lidí [
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 19:51
- Nahlásit
tequily
To je Mery šikula asi se nenudila když měla takovou zábavu mě by kleplo,ale zlobit se na ní dlouho nebudeš viď ?
My se šli celá rodina vykoupat na naše kopaliště-rybník Babylon.Do loňska se tu mohli koupat všichni ale teď jsme tam přijeli a všude cedule zákaz koupání psů. To vymyslel někdo kdo nemá psa,chápu to kdyby to bylo napsané tam kde je pláž ale kde je přístup z lesa to mě nebere,přitom je to rybník klde jsou kapři.Tak jsme vyrazili jinam a Meggina mě překvapila,než jsem se stačila vzpamatovat Ivan ji hodil klacek a byla ve vodě,tak jsem chválila jaká je šikula a já z ní dělala pomalu babu a neplavce. Jsou hned přidané fotky na stránkách tak se podívejte jak jí to šlo.
http://www.meggi.estranky.cz/
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 07:29
- Nahlásit
Chodka
móc pěkný, tak vidíš stačilo to jen vyzkoušet a víte že Meggi plave jak rybička. Jo s timhle zákazem koupání psů to je věc, nechápu to, stejně ty rybníky stojí za prd všechny, voda nic moc a ještě tam ani nesmí psi, to se jim tam za chvíli nebude koupat nikdo.
Mám docela strach až pojedem na tu dovču ke Třeboni, kde je spousta rybníků, aby nás tam pak taky furt někdo nevyháněl se psem od vody.
tequily
Mery je opravdu šikulka Jestli nechceš aby otvírala skříně, tak vymysli opravdu něco účinnýho, protože je neni radno podceňovat, oni si poradí se všim, my si taky kolikrát mysleli že tohle už ale opravdu nepřeleze, tam se nedostane a pak sme se nestačili divit. Někdy sme řikali že má snad křídla kam až došahnul.
S tim kaděnim už by ale docela pomalu mohla přestávat a vydržet to než přídete a jestli jí chodíte v poledne venčit, tak to zase neni od rána tak dlouhá doba aby to nevydržela.
My byli včera cvičit a teda to vedro bylo úděsný, sice tam je docela stín, ale bylo šílený dusno, že člověk udělal pár kroků a byl durch spocený, koupali sme se ve vlastnim potu. Pesani byli taky hotovson. Trošku jsme i kousali, Michal Vikyho chválil že mu to jde, je vidět že ho to baví. Mně to taky nějak víc baví než ty poslušnosti, nesnášim hlavně tu chůzi u nohy, to nám furt nejde, to na mně Michal zase pěkně řval. Hlavně když si tam dal do odložení svýho dobrmana a my šli kolem a Viky my šel za nim.
Ke konci když sem šla pro Vikyho do odkládačky, tak tam ležel mezi packama držel misku s vodou a jen lemtal a lemtal. Byl chudák hotový, celou cestu domu dýchal jak o život. Večer pak konečně taky sprchlo, ale teď už je tu zase hnusný dusno a vedro.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 10:42
- Nahlásit
Ahojda,
tak jsem včera v tom vedru FeeBee ostříkala hadicí a ona se urazila. Zalezla na chodbě na místečko a vyčítavě na mě vrhala pohledy. Pak najednou kluci volají :"Mami, na chodbě je nějaký kotě!" Tak jsem vyletěla a fakt k nám přišlo zahrádkou až do baráku. Zavřela jsem Fee (ne, že bych měla strach, že ho zakousne, ale když jsem viděla jak mu teče z nosu a očí, tak spíš, aby něco nechytla) a odnesla ho sousedům, jestli není jejich. Nebylo - prý někdo vyhodil odpoledne na náměstí dvě koťata z auta a tohohle se ujala ta naše sousedka (co má už dvacet koček doma!). Tak jsem jí ho šoupla do zahrádky mezi ostatní povalující se kožichy a prchala domů, aby náhodou nešlo za mnou. To jsou lidi...
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 11:09
- Nahlásit
ola
tak jsem včera v tom vedru FeeBee ostříkala hadicí a ona se urazila. - tak to Mery je z hadice úplně hotová, když jí pustim, skočí mi naruku, obtočí packy jako Vikymu kolem krku na tý výstavě, lemtá a snaží se, aby jí ani kapka neunikla, sprchovat se taky nechá úplně vpohodě.
Vcelka
Chodka
Odpoledne jsem přišel domů a ...... vůbec nic neprovedla (tu skříň jsem taky o obědě přelepil izolepou). Tak jsem jí chválil a chválil...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 11:45
- Nahlásit
tequily
no vidíš holka šikovná. Ještě tak dva roky a nebude doma dělat už vůbec nic, bude uplně hodnoučká
Viky taky miluje vodu z hadice, jak jí vezmu do ruky, tak se snaží ten proud vody chytat do tlamy, vydává to takový srandovní zvuky. Je pak celej mokrej.
ola
Jsi si měla koťátko nechat, měla by Fee kámošku. Bráchy pes minulý týden rozcupoval někomu kočku, prý byla asi na šest kusů a ta hlava ještě mňoukala Né to si asi dělal srandu, ale rozcupoval jí to jo, vlezla jim na zahradu a on si jí podal. Chudák čičina, nevim že jsou po nich tak žhaví.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:03
- Nahlásit
Vcelka
kočku, prý byla asi na šest kusů a ta hlava ještě mňoukala ha Srstku na vás Teda tím horkem mám problém i psát, ještě,že se tím neživým.
tequily
No vidíš ona se naučí ale někdy mě přijde, že jak jednou tu věc už upotřebyla -zničila tak se ji příště nevšimne a najde něco lepšejšího.
Teda tady je hic,že se nic nedá,už jsem se i sprchovala v práci a už to není ani poznat a ta nechuť něco dělat je hóóódně velká.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:12
- Nahlásit
tequily
Vcelka
... tak vidím, že opravdu tady tato trojka má hodně shodných vlastností - viz. to zlobení, ničení, atd. a hadice - Giordi proti ní dělá výpady a chytá ten proud vody do držky a řve jako tur - uskakuju jak toreador před rozzuřeným býkem...
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:14
- Nahlásit
Chodka
To právě ne, naučila se tu skříň otvírat, tak do ní leze každej den a vždy si něco vytáhne- má to tam úplně jak švédskej stůl.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:21
- Nahlásit
tequily
no jo když je tam tolik zajímavých a důležitých věcí k vyzkoušení, to se nediv že jí to zajímá.
Denisa
jojo naši hafové jsou trdýlka bláznivý, je s nima ale krásně. Viky dneska vstával o půl hodiny dřív, tak mně přišel olízat hubu a hned tou hlavou začal strkat do peřiny a válet se po mně. Je to vždycky krásný probuzení.
Chodka
tady je taky na padnutí, hnus, hnus. Vždycky když přídu z oběda, tak se mi tak klíží oči, že bych nejradši hodila čelíčko na stůl. Sme si tu se šéfem sdělili poznatky z dnešního kung-paa, my sme s kolegyní řikali že to vypadalo jak kdyby to už někdo vyvrhnul a on mi tu ted řiká že mu to přišlo jak ukazujou z tý Afriky jak ty starý babky to jídlo vždycky předžvejkaji, takže tak nějak. No prostě z klasickym kung-paem to nemělo mnoho společnýho.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:25
- Nahlásit
Tak mi jsme se vyrazili koupat včera, už po cestě začalo trochu pršet, pak to teda přestalo, no ale vlezli jsme do vody a začalo hřmít. A já měla takovou radost, že se alespoň trošku opálím Pak jsme jeli na chatu, a spustil se takovej slejvák, že než jsme došli od silnice k chatě, tak jsme byli totálně promáčený. Zákon schválnosti.
Mery je pěknej lumpík, no ale to já bych ti mohla vyprávět, u nás v chodbě to vypadá jak u cikánů, a máme tak tři díry v matraci, na který spíme. Ale zdá se mi, že se teď trochu uklidnila, jenom nevím, jestli to není tím vedrem, třeba až se zase ochladí, tak bude v demolici pokračovat.
tady jsou dvě fotky koupací
Jo a já jsem dneska doma, měla bych uklízet a nejsem shopná taky dělat vůbec nic, hrůza!!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:27
- Nahlásit
Jéé, tak fotky jsou v galerii, nějakmi to nevyšlo.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:41
- Nahlásit
tak jsem právě odivovala vaše koupací fotečky!
Chodka to už jsem viděla vlastně včera! Bezva, hned bych za ní skočila se smočit!
Libka
Super! tak další boxí plavkyně!
Vcelka
to já vždycky říkám G. ať si jde vyčistit po ránu zubiska...! ještěže ona mi to neříká, má smůlu...
ola
tak si představ, že jsme měli skoro taky absces! ještě že jsem to ty 2dny sama jodovala a naštěstí se to začalo zmenšovat, jinak říkal, že by jí dal antibiotika a kdybychom asi přišli dřív a viděl to předtím, tak určo preventivně prý... je takovej pečlivka... a v pátek jdeme na očkování a tak na to ještě mrkne, ale vypadá to daleko líp, tak snad nic...
|