| Autor |
Zpráva |
Lenda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:37
- Nahlásit
Krista
Tak huráá!! Snad to teď bude dobrý.
My jsme o víkendu taky volali veta,protože B.asi sežrala nějakou vosu a měla hlavu jako balón.Na jedno oko neviděla a vypadala jako šarpěj.Dokonce vydržela ležet na ledovém obkládku a druhý měla zvrchu.
Denisa
Přejeme Giordince všechno nejlepší k narozkám.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:43
- Nahlásit
Denisa
Giordi má narozeniny, my máme přání jediný, štěstí, zdraví, štěstí, zdraví.. hlavně to zdraví..! Tak přesně takovou narozeninovou píseň by vám zapěl můj malej Jakub! Přidáváme se ke gratulantům! Taky doufáme, že už se rozhoupete ke štěníkům...
Krista
To jsou nervy, co? Horší jak s dětma!
Lenda
FeeBee taky na vosí štípnutí reaguje blbě. Hubu má vždycky jak rypouš sloní! Dávám jí Zyrtec nebo Dithiaden. Zyrtecem v kapičkách opuchlinu i potírám!
Jinak mi dnes valíme odpoledne na kontrolu k vetoj. Jsem zvědavá. Boule je maličká, ale pořád patrná. Navíc se mi při zmačknutí jeví, jakože je dutá?! Mám z toho docela obavy. Prášky naší zmlsalíně teda vůbec nechutnají. Ještěže si nechá všechno líbit, protože jí je musím ručně ládovat až do krku...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:06
- Nahlásit
Denisa
Máme tu rybník Srpek a pokud vím, tak koupání zakázané není, koupou se tam i lidi, já osobně tedy ne . Myslím, že by nám to mohlo vyjít, přijít na kuk. Já se tedy včera na obranu vybodla (ani nevím zda byla), protože v tom horku se nedalo, než bychom tam došly, tak bychom obě nejspíš zdechly, i když Allis se může cestou smočit v potoku, což ona strašně ráda a nejraději by šla až na cvikoš potokem, v pondělí jsme byli cvičit, tak to se cestou 2x máchala, ale stejně pěkně funěla. Cvičák je na ulici Pod Zárubou, jsem se musela kouknout na mapu, jakže se ta ulic jmenuje . Je to až na konci ulice, vypadá to, jako by jsi už vjížděla do lesa, po pravé straně je les, po levé nejprve zahrádky a za nimi je cvičák.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:17
- Nahlásit
Krista
No tak snad to bude dobrý, Elina už toho taky sežrala požehnaně, jednou jsem říkala na veterině, jestli by se raději neměla zrentgenovat, tak mi bylo sděleno, že když nejsou komplikace, tak je lepší to nevidět, co mají všechno v žaludku
Denisa
Všechno nejlepší!!! Hodně štěstí, zdravíčka a kynologických úspěchů
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:18
- Nahlásit
Denisa
Jo a mimi to bylo teda kouzelný, ale oni jsou mimi vlastně pořád...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:29
- Nahlásit
Boxíkářky
děkuju moc za přáníčka Giorďasce! všechno jí vyřídím! dokonce mi přišlo i pár sms od rodiny a kamarádů nepejskařů!!! Fakt je to na mně asi vidět, že jsem prdlá, tak si říkají ať má radost...
ale od vás je to zcela jistě myšleno zcela vážně neb jste taky zcela boxoblázni jako já...
alli
díky za popis, dívala jsem se na mapu a zabloudit nemůžu i kdybych chtěla... no i když...
ten rybník jsme myslela jen na vykoupání pejsků... tak to je fajn. no a když tam ještě máte řeku i cvikoše, tak to je úplně super, namočím vždy Giorďasku a půjde si kousnout...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:59
- Nahlásit
Denisa
jasně,že vážně,jak jinak...M. má vždycky oslavu největší z celý rodiny.
ola
to jo,nervy to jsou teda hrozný,hlavně,když to blila a přitom na mě koukala,že já mam radost,když jí je špatně...Ten výraz,ten se musí vidět...
Snad to Fee má už v rámci možností v pořádku.
Libka
to jo,uřčitě maj plný bříška bordelu...
Lenda
taky máme alergii na bodnutí včely-M. má nějaký prášky přímo psí(vypadá to jako cukr) a nebo jí můžem dát Zyrtec...
Jo a už to s náma snad bude dobrý-Megginka kňučela,zjistila jsem,že hlady a snědla celou mističku granulí!!!!Tak už jen prozkoumám hovňajze a snad to bude dobrý
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 14:53
- Nahlásit
Krista
Možná, že bude mít bobany jednotlivě baleny ve staniólu... Hlavně, že už jí je fain.
Lidi, tady je takový vedro, že mouchy chcípají za letu... Předtava, že si mám sednout do toho vypečenýho auta a strávit tak min. 20 minut je děsná. A pak ještě cestování s funící bobulí... Ach jo! Zlatej sníh!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 14:58
- Nahlásit
ola
sem na tom podobně v autě je vždycky 70°C praží do něj celý den. Dneska máme i cvičák, tak tu furt vymýšlim jestli tam nemám jet až nějak dýl, protože v těch pět hodin je ještě vedro na padnutí. Mám strach aby Vikyho neklepla pepka. Tak se mějte já padám domu.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 15:21
- Nahlásit
ola
Vcelka
no já pracuju ve středu města, takže tady se nehne vzduch... pak pojedu rozžhavenou šalinó dom, naštěstí jen 10 minut, pak se vyplesknu s G. na zahradu nebo se půjde vyčurat do rozpálených ulic,... no a o šesti jedeme na koupání rozžaveným psím fárem co stojí celej den před barákem... aspoň že ten pes se dnes schladí, po cestě je kousek potok, pak rybník, pak druhej... se někdo má!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 15:23
- Nahlásit
a v Brně na jihu je to vždy děsný... když vedro, tak dusno!!! no aspoň bude letos hodně vínka snad...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 07:25
- Nahlásit
Denisa
v Brně na jihu nebo spíš kousek jižně od Znojma je to ale nádherný. Máme tam v jedný vesnici v Popici kámoše a tam je ten kraj kolem krásnej. Jezdili jsme tam k němu každý rok v červnu na akci na motorkách, jenže teď nějak přišli o tu zahradu na který to bývalo a tak máme utrum, docela nás to mrzí, jezdili sme tam rádi.
My byli včera cvičit, nakonec sem tam jela normálně, ono pak trochu sprchlo,ale dusno bylo furt. Byla sem pochválená za přivolání, ale ta chůze u nohy mně zničí. Michal taky chce aby Viky víc reagoval na peška,protože sme všechno dělali spíš za žrádlo, na to reagoval o dost líp, no takže musíme teď se přeorientovat, jenže Viky na mně docela prdí. Opět sem dostala kázání, prostě klasika.
Doma na nás čekal brácha se psem, tak vzali se Zdeňkem ještě Vikyho a šli se s nima vykoupat. Zdeněk nemoch prý Vikyho před tim rybníkem udržet, jak už chtěl do vody. Prý už i skvěle plave.
Taky mi včera přišel poštou obojek Scalibor proti klíšťatum a byl k tomu zdarma dárek fresbee, jenže jen ten z umělý hmoty, takže nám vydržel asi tak pět minut, protože ho Viky uplně rozkousal.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 08:31
- Nahlásit
Tak jsem včera u veta dostala ještě na tři dny pilule. Fee opět vibrovala a drkotala zubama, ale když ji vet prohmatal, tak pravil, že to bude OK. Jsem moc ráda. Snad se u něj zase nějakou dobu nebudeme muset ukázat.
Jinak dnes je to právě osm let, kdy jsem v potu tváře a ukrutných bolestech (pro bezdětné : nééé, jen žertuju! ) přivedla na svět Martika. Ve tři hodiny ráno mi ukázala sestra takový ošklivoučký růžový čtyřkilový žvižátko a prý "máte kluka." Panečku, toto letí!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 08:46
- Nahlásit
Vcelka
jo jo, hlavně třeba Pálava je krásná... někdy byste třeba mohli dojet na motorce i k nám... dali bychom moto výlet! i když já se teda motorce vyhýbám jak jen můžu...
ola
jé, tak to gratulace, vyřiď synátorovi od nás přání všeho nej a ať ho nezlobí maminka s tatíkem...
naše boule už je taky dobrá, tak to ti naši miláčci zvládli!
Včerejší venčení bylo suprový!!!
od 18.30 do 21.30 lítali psi jak magoři po lese a koupali se, Giordi aportovala z vody všechny klacíky co tam ostatní házeli svým pejskům. opět jsem jednou dostala strach když v prostřed rybníka s 2 klackama v hubě se pokoušela narvat ještě 3. velký do huby a začala se tam motat... je to poděs!!!
No narozeninová procházka rozhodně dle Giordi představ! šli jsme do lesa čisté a vycházeli jako prasata, psi nás obalili bahýnkem, prostě ani v létě se nezbavím blata na oblečení!!!!
Jo a včera jsem byla sražena k zemi slečnou dogou!!!! Kamošky se smály a pak jedna z nich byla taktéž smetena z cesty jak se doga řítila a neubrzdila to... fakt velká sranda, škoda že to není natočený...!
Moc jsme se včera těm našim bláznům nasmáli!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 10:04
- Nahlásit
ola
tak ty už má takhle velkýho kluka, to máme my stejně starý jako ty s Denisou co dohánět. Tak mu vyřiď taky velkou gratulaci a že mu přeju ať jsou jeho rodiče furt tak skvělý a veselý jako dosud.
Denisa
jo Pálava je krásná, na Pálavě jsme si chtěli zamluvit na týden nějakou chatu, jenže než jsme se rozhoupali, tak už byla fuč. No já teď co máme Vikyho tak na motorce taky už moc nejezdim. Protože by musel být doma sám ,tak to vždycky radši oželim. Ono stejně když jede zdeněk s klukama, tak neni o co stát. když jedeme tak že mám pocit že mi musí vítr v nejbližší chvíli utrhnout hlavu, tak se jen modlim abych přežila.
Jinak ta boxerka jak byla v útulku v Praze, tak už tam není, takže asi fakt se jen vyvlíkla a utekla a páníčkové jí našli v útulku.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:06
- Nahlásit
Teď mi nějaká pani napsala, že v Ostravě je od včera zlatý boxer a že ho chtěl dát majitel utratit protože čekaji rodinu. Strašný, jak může někdo takhle přemýšlet.
Zatim tam neni fotka.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:21
- Nahlásit
Vcelka
když jedeme tak že mám pocit že mi musí vítr v nejbližší chvíli utrhnout hlavu, tak se jen modlim abych přežila.
...ježiš, tak to je přesný!!! já se nedávno modlila když jsme projížděli různý zatáčky... M. furt říkal, že to se mnou vůbec neklopí, no jo ale já jsem měla fakt dost... prostě se bojím.
ho chtěl dát majitel utratit protože čekaji rodinu takový lidi by snad ani neměli čekat to děcko... co když nebude podle jejich představ nebo s ním budou problémy...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:47
- Nahlásit
Vcelka
Tahle varianta je šílená.Asi tam chybí nějakej vztah ke psům.
ola
Synátorovi vše nejlepší k narozkám.Tenhle věk si pořádně užij,protože až nastoupí puberta/my jí máme pořádnou/,tak to jeopravdu o nervy.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:14
- Nahlásit
Esterka
a co říkala, že by chtěla?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:21
- Nahlásit
Esterka
tak aspoň nemusíš složitě vybírat! kup jí všechno a rozhodně se zavděčíš!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:31
- Nahlásit
Esterka
Takže dostane dort a nějakou hračku.... to si taky vždycky říkám a jak to pak dopadne...
no jenže stejně jí kupuju furt něco a taky furt platím jakýsi obrany a soustředka a tak a včera jsem si zrovna říkala jak jí chudáčkovi vlastně nic kromě kokin nedávám k těm včerejším narozkám (jen ještě tu procházku se psama... ) a pak jsem včera zrovna přebrala Alavis na kloubečky za 450,- a členství v coursing klubu jsem zrovna včera platila za 300,-, tak pak jsem jí říkala, tak a to máš taky k narozkám! No jenže to je jak když děckám kupujete k narozkám nebo pod stromek třeba kalhoty... to přece není dárek, dárek je třeba auto na ovládání!
Takže ty dary ještě taky vylepším!
ola
Co vlastně dostane Marťas?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:31
- Nahlásit
Esterka
Kup pelíšek,do pelíšku hračku a nějakou dobrotu a už se jí raději na nic neptej.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:35
- Nahlásit
Esterka
my jsme fakt dobře ujetý.
Denisa
víš co oni jako řidiči s toho maji možná skvělý pocity, ale ten spolujezdec z tý rychlý jízdy nic nemá, protože kochat se krajinou to v tý rychlosti nejde. Když jsme měli chopera, tak to bylo lepší i se mi na tom líp sedělo, takhle se musim furt držet abych neodlítla.
Pani mi taky psala že je to hrozný, ale že se to bohužel takhle děje že jsou rádi že sem jim ho podařilo zachránit. Prý je hezký.
Pořídim si psa s tim že až se mi povede dítě, tak ho prostě zabiju, jaký ty lidi k němu mohli mít vztah, když jsou schopný tohle udělat. Je mi z nich na blití.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:40
- Nahlásit
Lenda
S tou pubertou mě ani neděs! Mně už teď přijde, že jsou ty děti nějak napřed atd. Včera mě malej Jakub konsternoval zcela jasně artikulovaným "Do prdele!" Na otázku, kde to slyšel pravil, že to říká Míša Fedorů. Cikánek! Ach jo!
Denisa
Ještě nevím, co mu máme koupit. (kdyby měl někdo nápad - sem s ním!) Zítra mám volno, takže vyrazíme směr Hradec Králové na nákupy! Vždycky mi připadá, že už mají všechno...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:42
- Nahlásit
Vcelka
Když jedu se Zdenkem na našem skútříčku, tak mi vlajou vlasy, uši, mám nalepený mouchy na zubech, řvu ať zpomalí a navíc se "prý blbě nakláním"!
jaký ty lidi k němu mohli mít vztah, když jsou schopný tohle udělat. Je mi z nich na blití.
Máš recht! Lidi jsou někdy svině!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:04
- Nahlásit
ola
Vcelka
Denisa,
sem si vybavila naší dovolenou před dvěma lety na Korfu,půjčili jsme si skůtr, já mám velký strach z motorek tak jsem si představila jízdu na skůtru+motorka= stejné, vyfásli jsme na hlavu každý svůj blembák a vyrazili na cestu okruhem.Začátek byl ,že jsem Ivana přidusila jak jsem se křečovitě držela a konečná byla,že už jsem se nedržela nakláněla jsem se OK první moje nakolonění bylo tak,že jsme nemohli zatočit.No a při dojetí jsem nemohla ani sesednout jak mě bolela pip....No chodila jsem chvilku jak my říkáme jako naprcaná bělice.Dámy prominou.
Toť moje vybyvení skutr,motorka.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:31
- Nahlásit
Chodka
taky zážitky teda...
no já a skutr, to jde, to jsem dokonce vezla i Martina (tzn. přes 90kg vzadu ) na Krétě na výlet ale to byl obroskutr, no jak mašina, pěkně to sedělo... ovšem moje první zatáčka byla, že jsem chtěla normálně zatočit těma řidítkama no málem jsem se vyklopili, M. netušil, že tohle by mi měl vysvětlovat když třeba umím jezdit na kole že jo...
skútrování se mi líbí, proti tomu ani nic nemám. oboje to jsou pekelné stroje, ale jízda na silniční tisícovce - jak psala Vcelka třeba takovej čopřík-vepřík, tam se i pohodlně sedí... ale tady jako spolujezdec člověk sedí na kousku čehosi vyvýšenýho, nepohodlnýho...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:36
- Nahlásit
Denisa
jo a když zabrzdí tak letim na něj a když přidá plyn tak zase letim z motorky. To na čopru sem se opřela o opěrátko a ani sem se ho nedržela, seděla jsem si tam jak carevna. Tady jak jsem celá zapřená, zatnutý všechny svaly tak mně za chvíli bolí celý tělo.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:43
- Nahlásit
Vcelka
JO! A nejhorší je to za krkem a ramena a svaly na pažích... to znám... a víš co vždy M. řekne? že právě se musím uvolnit a že musím jezdit častěji... vím, že ano, to by pomohlo, ale taky pomůže když bych nejezdila vůbec a já k tomu spěju čím dál víc...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:54
- Nahlásit
My až vyhrajem nějakýho melouna ve sportce tak taky budeme mít doma motorku to si manžílek slíbil,ale bude mít asi smůlu.
|