| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:32 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Libka Vcelka
to vůbec nevadí, berem všechny lidi, co májí zájem, bez ohledu na to co mají za sebou. Každemu se dá poradit, pokud chce
Proto nechceme udělat masu lidí, kde by nebyl čas na vysvětlování, pěkně akorát, aby stačil čas na všechny a vy odjížděli s dobrým pocitem
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:35
- Nahlásit
Vcelka
Je to Uhříněves, kynologické centrum Rychety, je to tam prostě bomba, člověk si připadá jak v jiném světě
tady jsou jejich stránky http://www.rychety.cz/default.htm
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:41
- Nahlásit
ola
Ono je blbý,že je tak horko.To se těmhle hnusům líbí.Snad ji ty antibiotika zaberou a bude to dobré.Na cvičáku to stejně je v tomhle horku šílený.
Dannie
Taky gratuluji!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:42
- Nahlásit
Denisa
Vaška Kuncla toho budou znát, dělal letos výběrák v Roudnici, 2 roky zpátky Blovice, loni snad Belgičany a 500 boďák. Jinak fotka je na našich stránkách. Pokud by vás bylo víc tak by figuroval i jeho kamarád ten má sice tu třídu před svazovým, ale taky dobrý. Hrana je tam co má být, rychlost dobrá
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:45
- Nahlásit
Denisa
To záleží jaký bude zájem, ty Rychety jsou narvaný, najít tam termín je docela těžký a každého si tam taky nepustí
Jdeme do toho s nadšením, tak uvidíme, jak to dopadne
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:01
- Nahlásit
Dannie
Gratuluju, za to mordování u knížek to určitě stálo
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:12
- Nahlásit
articek
koukala jsem na ty stránky Rychet už ráno, vypadá to tam moc pěkně. A hlavně od nás to neni zase tak daleko, takže se budu asi snažit abych tam jela, kdyštak odtud odjedu dřív abych stihla i kousek tý naší akce i když to už nebudu moct soutěžit. Zkusim se ještě zeptat na cvičáku jestli by někdo nechtěl jet, třeba bude Michal i Vaška znát, uvidíme. Teď jedu na cvičák, ale až v pondělí, sice zítra tam máme zase nějakou picí akci, ale už jsem měla dřív slíbený jiný dvě akce, takže tentokrát vynechám.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:20
- Nahlásit
Asi přijede Baron z Dobřichova, to se fakt těším
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:23
- Nahlásit
Vcelka
Díky když to roznesete dál, budu ráda, vím, že ten termín nic moc, ale tam se fakt nedá vybírat, je to tam našlapaný, kdyžtak by jsme to nějak přizpůsobili, aby jste mohla přijet a včas odjet, steně by jsme začínali ráno, aby jsme toho dost stačili
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:33
- Nahlásit
Když by tenhle výcvikový den vyšel, tak příště by jsme mohli se stopama, teď jsou špatný terény, ale pak už bude snad posekáno
Máte nějaký návrh?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:38
- Nahlásit
articek
jo tak na Báru z Dobřichova se taky těšim, na výstavě jsem si ho pomuchlovala tak sem měla radost.
A vy tam budete mít jaký psiska?
Návrh jako na terény na stopy? Tak to žádný návrh momentálně nemam.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:46 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Vcelka
berem všechny, trošku pocvičim, ale spíš se budu věnovat lidem, času bude dost.
Návrh na všechno. Stopy bych tentokrát vynechala, ale jestli bude úspěch mohli by jsme se třeba jednou za měsíc srazit nebo udělat víkend. Jde toho udělat hodně, ale musíte být spokojený
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:05
- Nahlásit
articek
ježiš tak to Vikoušek uvidí celou svojí rodinu, zajímalo by mně jestli to ty psi poznaji že to jsou jeho rodiče????
Ono v tomhle bude asi největší problém to že jsme roztroušený po celý republice, takže asi ne vždy každý přijede, protože to někdo bude mít dost daleko. Já tohle nemam asi ani 70 km, takže to je v pohodě, to se dá.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:09
- Nahlásit
Dannie
taky velká gratulace,hezky to oslav a to nejen prací tý bude ještě hodně a jak vidíš ještě ti tu Denisa nabídne hned brigádičku
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:06
- Nahlásit
Vcelka
To uvidíme jestli se poznají
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 17:03
- Nahlásit
ola
na rány je docela dobrý řepík, rychle stahuje a léčí, jestli jí řezal a je tam rána tak myslím, že ideální
Byly to ty žlázky?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 20:35
- Nahlásit
articek
Tak si představte, že prý "absces"! Ještě ke všemu. Vet jí to zmáčkl, vystříkl humus přes půl ordinace, znova jí to vypláchl antibiotiky, dal injekci a jela jsem domů. Máme brát ty prášky a příští týden na kontrolu. Pohmatem ji kontroloval, jestli nemá výduť ve střevě a snad dobrý. Neřezal jí to, ale řekla bych, že jí to hnisá. Žere naštěstí normálně, je celkem veselá atd. Snad to už nebude horší.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 21:39
- Nahlásit
ola
no a tam, kde jí to zmáčkl, tam otvor jé?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2006 17:00
- Nahlásit
articek
Tak dnes už je to o trochu lepší. Sice jí z toho po zmáčknutí jde kapka hnisu (otvor není patrný), ale celkově se to zmenšilo a není to zarudlý. Namazala jsem jí to octanovou mastí. Nechává si už všechno úplně v pohodě líbit. Asi už si uvědomila, že jí chci pomoct. Na cvičák radši zítra nepůjdeme, protože nechci, aby se unavovala, sedala si tím zadkem do prachu a navíc by ji mohli psi terorizovat přílišným očucháváním pozadí... Naštěstí je veselá, žere a pije normálka! Furt ji sleduju a připadám si už jak blázen!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2006 18:25
- Nahlásit
ola
hlavně, že to dobře dopadlo
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2006 18:29
- Nahlásit
my jedeme zítra na den do Otěšic, to bude hrůza v tom vedru něco dělat, aspoň oprášíme snad nějaké znalosti u psů
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2006 21:36
- Nahlásit
ola
To je dobře,že jste to zvládly,teď už to bude určo lepší...
My před chvílí přijeli ze stopy....Stopovali jsme na kousíčky tlačenky a ten náš mamlas místo aby si je sbírala,tak jen táhla...Sice šla fakt přesně po stopě,ale musela jsem jí hooooooooooooodně brzdit,aby mě nepovalila,ještě teď mě bolí ruka!A v půlce stopy jsem ji musela dokonce chvíli posadit,aby se trošku zklidnila,byla jako magor-oči na vrch hlavy a rozjantaná jak blázen...Sotva začala teda čuchat celkem pěkně a zdá se,že jí to baví,tak mi připadá,že na stopu jde ve stejnym stavu jako na obranu-prostě hotová...Myslim,že pak může začít dělat chyby..Jak jí trošku zpomalit?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 19:58
- Nahlásit
Lidi, tak kdo přijede toho prvního? Abych tam nebyla sama
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 20:01
- Nahlásit
articek
Já určitě, mám Vám napsat ještě rezervaci na mail? A nebude problém, když se mnou dorazí přítel?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 20:23
- Nahlásit
Libka
určitě to vadit nebude, prostě si uděláte skoro rodinný výlet
rezervaci psát nemusíte, počítám s tím, já jenom že to musím spočítat kolik vás bude a podle toho přibrat jiný lidi
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 20:27
- Nahlásit
Jinak to jde taky bez jídla za 350 Kč, ale bylo by lepší, když my napíšete aspoň předběžně jestli s jídlem nebo bez, aby kuchyň měla dostatek masa, tam je prostě cena za ten pronájem placu, tu já dolů prostě nedám, ale zase je to super prostředí
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 07:06
- Nahlásit
articek
no já teda asi taky pojedu, jen já a Viky, ale nejspíš tam budu jen do oběda, že dám oběd a pojedu dom. Nebo prostě uvidim jak to bude časově všechno vycházet, prostě bych tam byla dopoledne a pak bych viděla.
ola
tak jak je na tom Fee?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 08:25
- Nahlásit
articek
My bohužel už něco máme. Škoda! Snad to vyjde příště. Nebo byste se museli/y sjet k nám...
Vcelka
Hodně se to zmenšilo a už z toho ani nic nejde. Není to úplně OK, ale tisíckrát lepší než ve čtvrtek. Já jí to ještě v pátek namazala olejíčkem TeaTree oil (ten nám zabírá na všechno!) a krásně se jí to stáhlo. Baští a kajdí normálně, tak uvidíme, co řekne vet ve středu při kontrole.
Jo, včera jsem se jela bez Fee mrknout na cvikoš a hned jsem vyfasovala výcvik. Velela jsem devíti lidem s psiskama a bylo to super. Dokonce mi jeden z policajtů (jež měl původně vést výcvik ) řekl, ať si udělám zkoušky... Moc mě to bavilo!
A pozor - když už jsme včera na cvičáku končili, tak přijelo auto a z něj vystoupil pán s boxerkem! Kouzelným cca pětiměsíčním chlapečkem zlaťáčkem! Hned jsem se na něj vrhla! Je Z Ringu - jmenuje se Quark! Pán říkal, že váhal, protože se mu nelíbila máma (se nedivím!). Pesan je fešák, má teda trošku delší čenich (po máti) a málo vyhrnutou nosní houbu, ale jinak je super. Pěkně mě zhryzal a opusinkoval! Těším se, až ho uvidí FeeBee - prý taky budou chodit cvičit. Prý je to jejich pátý boxer (zemřeli jim ve 2,7,8 a 11 letech).
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 08:52
- Nahlásit
ola
tak snad už to bude mít v pořádku. Docela by mně zajímalo ve kterym místě to přesně má. Potom co jsi tu psala sem koukala Vikymu na kaďák jestli tam třeba nemá nějaký náznak něčeho podobnýho. On má jako pod otvorem jak už je srst takový to taky zvláštně vypoulený, ale nevim jestli je to normální nebo ne, protože už to takhle má dávno, že kdyby to bylo něco nenormálního že by si toho vet už všimnul.
Tak ty si velela na cvikoši, no vidíš jak jsi šikovná. To už by chtělo s Fee složit nějakou tu zkoušku. Mně vždycky Michal strčí do ruky sešit a řiká ať dělám s Jitkou ZM poslušnosti, tak jí naviguju co má dělat a on jí pak buzeruje co dělá špatně.
Ty věky kterých se dožili boxeři toho pána mně docela děsí. Představa že by se Viky dožil jen 2 nebo 7 let je hrozná.
articek
tak to vypadá že tady z cz-pes se nás tam asi moc nesejde.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:06
- Nahlásit
Vcelka
Ten boxer, co umřel ve dvou letech, tak to prý bylo tak, že jeli ze cvičáku domů vlakem a on mu zkolaboval a v náručí zemřel. Hrůza!
Fee to má na pravo od dírky. Hned vedle. Je jasně patrný, že to tam nepatří. Taky to měla červený a lesklý (prostě zánět).
Jo, včera jsem ukázala Zdenkoj jeho megaslavný foto s kabelčičkou. Moc jsme se nasmáli.
|