Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 17:16
- Nahlásit

Ahojdááá všici,
tak jsem zpět od veta! Byla to hrůza! Nejdřív jí to mačkal! Pak si vzal na pomoc pána z čekárny (ten z toho nebyl příliš nadšen, a to nevěděl, co ho čeká!). Měl smůlu neb vyfasoval na držení ocas - já hlavu! Vet jí tam vrazil tu zahnutou jehlu, dloubal, vyplachoval - no humus! Chvílema jsem měla pocit, že bude muset ošetřovat i toho dědulu! Chudák, ten si přišel do čekárny s krabičkou s králíčkem a musel držet téměř třicetikilový vzpouzející se boxeří hovádko! Když jí to vet dostatečně roznimral, tak byl chlapík s pěknýma hnědýma flekama na triku propuštěn... Doktor jí ještě lupnul injekci a pravil, že to není klasický zánět análních žláz, ale něco víc - má to prý chycený i okolo!? Že mi taky vždycky musíme mít všechno extra!? K tomu jsem ještě dostala prášky. Z peněženky vyplázla téměř 1000,- Kč a Fee už si otvírala dveře ven... Nemám z toho vůbec dobrý pocit! Jo, a to ještě když jsem přijela dom, tak mě nevítal boxer, ale rypouš sloní - zase ji bodla do huby včela. Fakt jsem neodhadla, kde má větší boulenici... jesti na zadku nebo na tlamě! Ach jo!

articek
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 20:35
- Nahlásit

Nové info pro všechny
tak ten trénink je domluvený na 1,7. v Praze

Dannie
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 20:48
- Nahlásit

articek
No to je super!!! A na jak je to dlouho? No kdyby jela Denisa a vzala me do auta, tak ja jedu hned!!!!!

A už máte nějakou představu jak bysme to všechno prováděli?

articek
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 20:58 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Dannie
představa je, s majitelkou jsme mluvili a dali to dohromady, příjezd někdy ráno, k dispozizi budou DVA FIGURANTI, plac je na celý den rezervovaný, ty disciplíny si můžete dělat sami nebo můžeme poradit, záleží na vás, zatím jednodenní, cena s pronájmem+ kousání+ oběd v restauraci na cvičáku 450Kč za jednoho psa + psovod, každý další pes 200Kč, bude omezený počet psů, aby se udělal kus práce

Dannie
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 21:06
- Nahlásit

articek
No tož to já bych chtěla poradit určitě!!! Jen musím nějyk vymyslet jak se tam dostanu .... Což teda bude trošku problém,ale snad to nějak vyjde...
Jinak se vám musím pochlubit naší dnešní ranní stopičkou!!! Bonnie snad asi pomaloučku začíná chápat že není kam spěchat a dokonce dnes ráno sežrala nějaký to masíčko na stopě... Tak jsem měla oooobr radost..

articek
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 21:14
- Nahlásit

Dannie
To mám radost

Dannie
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 21:17
- Nahlásit

articek
Já snad ještě větší!!! Moc moc vám děkuju!!! Snad se nám bude dařit i v budoucnu

alli
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 06:19
- Nahlásit

Michla
Držíme pěsti, ať je vše v pohodě a máte krásná štěniska.
ola
Tak snad už to bude dobré...
Lenda
Gratuluji a držím pěsti, ať je vše v pořádku !
articek
Musím to probrat s manželem, zda by nás tam vzal.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 06:59
- Nahlásit

articek
tak tož teď nevim co mám toho 1.7 dělat. To zrovna máme Chlífácký víceboj, kámoši co maji motorkářský bar, patří mezi ně i Zdeněk, pořádaji již druhý ročník této soutěže. Ve dvojicích se soutěží v několika disciplínách je to až do večera, no ale začíná to po obědě, tak by se to možná dalo nějak vymyslet. Musíme to doma probrat, stejně bych tam jela asi bez Zdeňka. Docela bych do tý Prahy jela a kde že to bude v těch Rychetách?
Akorát nevim jestli bych si tam nepřipadala jak největší hňup, každý už má dost odcvičeno.
ola
tak to teda zase musela být akce u toho veta, chudák ten chlapík, toho už tam určitě nikdo víckrát neuvidí. Hlavně aby to Fee brzo zmizelo a byla v pohodě. Ještě že se to nestalo ten minulý týden co? To by byli další nervy navíc.
Lenda
Chodka
tak mimíse sem si pochovala je krásňoučkej má teprv čtyři kila, hned bych ho brala.

ola
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 08:23
- Nahlásit

Tak jsem nějaká bez nálady. Fee to měla včera ještě větší, asi jak jí to vet rozďoubal. Večer se mi zdálo, že má trochu teplejší čenich, ale pak zase dobrý. Teď ráno to měla trošičku menší, ale pořád nic moc! Ach jo. To jsou nervy! Odpoledne jedeme znovu na kontrolu a na injekci.

ola
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 08:26
- Nahlásit

Jo, a gratuluju Lendě k početí! Copak si synátor vybral? Sestřičku nebo bratříčka???

Vcelka
hned bych ho brala
Tak si pořiď vlastního - jak říká můj choť "Nejlepší je na tom právě ta PRÁCE!"

Libka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 08:34
- Nahlásit

Lenda
Noc gratuluju!!! Teda mimínek k vánocům, to si snad člověk nemůže ani nic hezčího přát
articek
Já bych jela strašně ráda, ale co se týká obran, tak jsme s Elinou ještě skoro nic neudělaly, ale jestli to nevadí, tak určitě dorazím!!!

Jo ještě jeden zážitek ze začátku týdne. Šla jsem s Elinkou do lesa, a na cyklistický stezce, vedle orientační mapy, byl takovej chlápek kolem šedesátky, a frčel na starym železnym rotopedu! Jsem myslela, že se počůrám. Škoda, že jsem si to nezdokumentovala

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 08:42
- Nahlásit

Libka
co na rotopedu? Jako na rotopedu na kterym se cvičí?
Buď v klidu tak tam aspoň budeme dvě který ještě nedělaji obrany. My sice asi třikrát kousali, ale zatim jen spíš na hadr, takže nic moc.
ola
no když on je právě u mně nějaký zádrhel, beru teď na to nějaký hormony, tak uvidíme jestli se to někdy brzy podaří. Zatim vyhlídky nic moc.
Tak chudinka Fee docela trpí, musí jí to asi i pěkně bolet co? Hlavně aby s toho ještě neměla nějakou polízanici.

Libka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 08:54
- Nahlásit

Vcelka
No my taky právě jen na hadr. Ten tábor, na který jedeme, tak by měl být zaměřený hlavně na obrany, tak tam se snad trochu pohneme. Ale určitě dorazím, už jenom za to setkání to stojí, přinejhorším budu jen koukat.......
ola
Tak dej zase odpoledne vědět, snad to bude dobrý.

Lenda
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 09:08
- Nahlásit

Díky za gratulace.
ola
Synátor by nejraději svého psa.Ale jinak pochopitelně bráchu.
Dostává Fee nějaká antibiotika?Ono to není asi nic moc,ale hlavně,že to není nic horšího.Já jak slyším boulička,tak se děsím nádoru.
Vcelka
To tě chápu.Já už to skoro vzdala a ejhle.Snad ti to taky brzo vyjde.

Chodka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 09:16
- Nahlásit

Libka
Rotoped nechápu, to by byla fotka si málo pohotová hlavně,že se na něm hnul z místa.

Vcelka
Číhla jsem na Víťu jak plavčí pěkný,to Meggina včera omylem vlezla do potoka kde nestačíla a byla z ní potápka a víc už do ní ani náhodou.Cimprdlína Ale marně jsem hledala paničku ve vodě

ola
pohlaď Fee od nás a jak nebolí jí to bobulku? Hlavně aby to měla dobrý, včera jsem Míšu musela vyhnat od počítači řekla jsem jí že si musím přečíst jak dopadla Fee, tak mě tam pusť.

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 09:50
- Nahlásit

Ahojte!
včera jsme byli stopovat se zkušenýma (stopařské speciálky za sebou atd.), chtěla jsem aby mi na to koukli a vůbec aby G. byla zvyklá, že jí třeba rozhodčí půjde za prdelí atd. S výsledkem jsem byla moc spokojená, chválili, že G. čuchá moc pěkně a že přesnost je téměř IPOvská no ne, že by nebylo co zlepšovat , ale jsem ráda, že na to že jsem ji to učila sama... no prostě spokojenost.
Jo a byli jsme tam 3 NO a G. a najednou se dívám a na druhé straně pole si to stopují 2 krásní boxeři !!!!! Jednoho jsme znali ze cvičáku a druhýho jsme poznali a společné venčení placatců si domluvíme a spácháme, tak se těším!
alli byly to ty holky jak jste se s nima potkaly a stopovalo se včera na poli za Lídlem směr k lesu... kdybychom tam ještě někdy jeli, tak dám vědět včera jsem to nevěděla kde přesně budeme...
ola
tak se pěkně o Feebulku starejte a já myslím, že nejhorší má za sebou, teď už to bude jen lepší...!
Lenda
taky gratuluju!!! včera se narodilo kamošce mimi-holčička a dnes se jdu mrknout na jinou holčičku ke kamošce, nesu jí dárečky a těším se na ně a taky jsem zvědavá, zda třeba se již neprobudí nějaké mateřské pudy , dosud tedy jaksi...
jakože ťuti muti s mimi áno, ale ráda vracím... ťuti muti se štěňátkem áno a nerada vracím, ráda bych si ho totiž nechala,... až to bude někdy s mimi stejné, jó snad se dočkám než budu v důchodu...
artíček
tak bezva! akorát ještě nevím, kdyby mi to nevyšlo, doufám, že bude nějaký další termín výcvikového dne...
3.7. jedu na coursingové soustředění směr Praha, no a mám nějaký povinnosti co do té doby musím udělat... tak nevím...
a dotaz - kdyby chtěl jet ještě kámoš - jací figuranti tam budou???

Markét
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:01
- Nahlásit

ola
Držím palce, aby ta ošklivá boule tu chudinku placatou dlouho netrápila.
artíček
Jéje, to je škoda, hned bych si jela s Charley zakousnout pražského šupáka.... akorát v tu dobu budeme s ostatníma placatkama zakousovat moravského šupáka na Vysočině. Ale příště to snad vyjde!
Libka
Na jaký tábor pojedete?

Libka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:06
- Nahlásit

Markét
Nakonec jedeme do Otěšic, protože ty ostatní tábory jsou první týden v červenci, a to jsem si nestihla zarezervovat dovču, předběhli mě kolegáčci....A vlastně potřebujeme na svod, tak to tam spácháme najednou.

Markét
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:10
- Nahlásit

Libka
Nevím, zda jsi už v Otěšicích byla - já loni na výstavě a moc se mi tam ten cvičák a prostředí líbilo. To by mohlo být príma. Jsem zvědavá, jak se vám tam bude líbit - je to asi první psí tábor, že jo?
Já tábory úplně miluju! Na záchranářskej jedeme už příští pátek - jupíííí! Pro Denisu - ano, na Spálko.

alli
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:16
- Nahlásit

Denisa
Ony říkaly, že byly na stopách, když jsme je tenkrát potkaly. Tam to máme kousek! Tak to dej určo vědět, přišli by jsme na kuk . My stopy ještě nedělali, i když manžel měl včera Allis sebou u rodičů a říkal, že děda šel se svým psem na procházku a on šel s Allis až za nějakou dobu za nimi a Allis šla s nosem u země za nimi...

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:26
- Nahlásit

Markét
jsem zmatena, já se tě ptala na Spálko nebo na něco ohledně tábora...? nebo mi připomeň co že s tím Spálkem... nějak nejsem v obraze...
alli
jo jo, dám vědět když budu vědět... no vidíš, to vypadá, že Allis by mohla být dobrou stopařkou! Však zkuste začít, ať vám na cvikoši ukážou základy ať aspoň začnete... navíc když máte v okolí tak príma terény, že se na ně sjíždí celý Brno a okolí!!! Včera tam byla z Kuřimi jen jedna holčina, jinak všichni přespolňáci...!

Libka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:30
- Nahlásit

Markét
Byli jsme se tam podívat letos na výstavě, a je to tam fakt moc pěkný. No ještě tak před rokem by mě vůbec nenapadlo, že se něčeho takovýho budu účastnit, možná jsem ani nevěděla, že nějaký výcvikový tábory fungujou Každopádně se moc těšim.

Dannie
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:34
- Nahlásit

Pro všechny!!
Musím se vám všem podělit se svojí radostí!!! Dneska jsem se dozvěděla že jsem byla přijata na filozofickou fakultu do Brna, na angličtinu.... Tak mám mega obr velikou radost!!!!!

Jen teď musím jít do práce (je to teda brigáda),takže jdu oslavovat prací

alli
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:36
- Nahlásit

Dannie
Tak to gratuluji !!!

Libka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:37
- Nahlásit

Dannie
Tak to je paráda, klobouk dolů. Velká gratulace!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:42
- Nahlásit

Dannie
tak to taky moc gratuluju jsi šikulka.

Markét
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:47
- Nahlásit

Dannie
Tý jo! Takže to nám na fóru opět stoupne úroveň vzdělanosti
Já jsem stejně vždy tušila, že milovníci boxerů jsou inteligentní kultivovaní lidé se smyslem pro estetično
Denisa
Jé, tak promiň, že jsem tě zmátla. Já jsem to napsala jen proto, že to na Spálku dobře znáš. Nic jiného jsem tím nemyslela.

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:55
- Nahlásit

Dannie
bombastic fantastic!!! fakt seš dobrá! neb obecně je známo jaký je tam nátřesk, tý jo, smekám...!
jo a hned bych pak pro tebe měla brigádičku... kdyby se ti chtělo přeložit mi třeba stránky do AJ, pár větiček...
Markét
a jó, tak to jó. já jsem to právě pochopila, že mi na něco odpovídáš a za boha jsem nevěděla na co...
jo jo, Spálko je krásný a hlavně ta příroda kolem, fakt parádička! na krásnějším místě na LVT jsem nebyla...

ola
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:30
- Nahlásit

Dannie
Tak to jsi génius. Zvládáš výuku i výcvik! Moc gratulujeme!

Lenda
Fee dostala antib. injekci (dnes ještě jednu), ještě jí to antibiotiky vyplachoval a prášky. Takový megapilule růžový -asi pěkně hnusný. Musela jsem jí držet zavřenou papulu, aby to spolkla a malej Jakub brečel, že ji dusím! A přesně jak říkáš - u veta jsem hned mezi dveřma prohlásila, že u boxera slovo "boule" mi aktivuje střevní pohyb a nervy jdou do háje. Snad to dnes bude lepší! Se cvičákem to vypadá bledě. Konečně když neleje, tak mi budeme sedět doma na zadku. V případě Fee spíš jen na jedné půlce zadku...

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání