| Autor |
Zpráva |
alli
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:55
- Nahlásit
Tak ta naše tedy zatím dobrovolně neplave, manžel ji měl včera sebou v práci a byli na prochajdě kolem rybníka, takže jí házel klacky do vody a ona šla jen tak daleko, aby dostala na dno, pak stála a hrabala přední tlapou po klacku, který byl ještě kus před ní.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:20
- Nahlásit
Libka
pěkně Eliška čvachtí, máte tam pěkně veliký rybník, to my u nás máme jen takový menší. U toho větráku to je dobrý. Zjistili jsme že Viky je přes den jak jsou ty vedra zalezlej doma, včera když jsem přijela tak byl doma nádhernej chládek, tak se mu ani nedivim že je radši tam.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:22
- Nahlásit
Libka
hezký koukám je se pěkně Elina chladí u větráku,taky ho máme ale Meggina kolem jenom projde a nic.Jó a zase fotila jenom panička co?
My včera když jeli na to koupání tak jsem Meggině stáhla okýnko a jak natahovala ten vzduch tak zachvilku začala tak prskat,kejchat,že měla Míša poprskaný záda,seděla před ní.A nakonec se do půlky vyklonila z okna ale to já už ji držela a řvala,ať kouká zalěst,že vypadne,tak měli,ze mě blázna,že hned vyšiliju.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:25
- Nahlásit
Vcelka
K tomu rybníku jezdíme 30km, ale je to po dálnici, takže se to dá. My jsme byli před chvilkou venku tak 15minut, a byla vyřízená chuděra. Na nějaký delší prochajdy to vůbec není, tak vyrazíme až večer.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:29
- Nahlásit
Chodka
No moc jsem toho nenafotila, byli jsme tam fakt asi 15 minut. Jo a snad bych ani nestála o to, aby mě Ondráš fotil v plavkách
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:55
- Nahlásit
Libka
jo tak to jo, to v okruhu 30 km by se tady taky asi větší rybník našel. Možná by jsme někdy měli vzít Vikyho na Orlík, neni to od nás zase tak strašně daleko. A tam je vody.
No já taky nestojim o to aby mně někdo fotil v plavkách, by mohla taky prasknout čočka.
Už tady nějak dlouho nebyla Corli, snad se u nich zase něco veselého neděje?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:59
- Nahlásit
Denisa
Proboha a kde jste to měly vy (na jakým místě na těle)???
Vcelka
Taky jsem si zrovna říkala, že má Corleona "áčko"!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:14
- Nahlásit
ola
no v podpaždí (v tom důlku, proto jsem to neodhalila a bylo to tam dýl a už přestával fungovat spot on, a tak to tam chtělo nadělat paseku...) možná bylo infikovaný taky prej, tak proto... ale mám G. naočkovanou proti borelce, takže dobrý...
jsou to svinstva...
mamku třeba teď cosi kouslo a nateklo jí to a flek přes celou nohu, tak má atb.! a to není vůbec alergická a nikdy nic takovýho neměla... takže dávat bacha... hlavně na ty prcky... myslím děcka...
jo, Corli na nás prdí...!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:26 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
Denisa
fakt z klíštěte to měla? To mně teda děsíš, Viky měl taky boulu po klíštěti. A co jako znamená to absces?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:31
- Nahlásit
jo už jsem to našla co to znamená překopíruju to sem:
Absces je boulička (bouličky) různé velikosti, která se nachází přímo pod kůží. Nejčastější výskyt je v oblastech uzlin, tedy pod krkem, ale není to pravidlem. Je naplněna hnisem a časem se pomalu zvětšuje. Někdy se stává, že už při jemném zmáčknutí se obsah abscesu dostává ven, ve většině případů je však nutné absces naříznout skalpelem, vnitřek bulky dobře vyčistit a vydenzifikovat antibiotiky, někdy bývá nutná i celková léčba antibiotiky, toto však záleží na posouzení veterináře. Často se stává, že vyčištěný absces mívá tendenci se znovu plnit, je proto třeba bouličku pravidelně vyprazdňovat, dokud se rána zcela nezahojí.
Je to hnisavé zkapalnění tkáně.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 17:27
- Nahlásit
Vcelka
Koukala jsem na tu fenku boxera, která se ztratila v Praze. Vůbec se mi nechce věřit, že jí někdo odložil. Je moc hezká, tak doufejme, že se najde brzy nový domov.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 18:40 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Ahojte,
zdravíme vás s Giordi, jsme umořený z vedra, větší venčeníčko dáme až po osmé večer... to se nedá...
Tak zatím se G. baví doma, je jak malej Jarda jí říkám... nadhazuje si hračičky a rukama (pacičkama ) si to posouvá do držky a z držky... určitě znáte, oblíbená boxeří zábava!
Pak se Martin diví, když se o Giordininých předních vyjadřuju jako o rukách!
a tady jí to hapalo...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 18:44
- Nahlásit
Libka
to vypadá že se někomu asi spíš vyvlíkla, když na sobě měla stopovačku a kšíry. No snad se brzo vrátí ke svýmu majiteli.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 18:45
- Nahlásit
Vcelka
Libka
ať tak nebo tak, doufejme, že bude brzo u dobrých pánečků...
Giorďaska se chladí...
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 19:51
- Nahlásit
Vcelka
Taky mě napadlo, že se ztratila, určitě to dobře dopadne.
Denisa
Jé, to je jako kdyby si byla fotit u nás
My razíme do lesa.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 20:36
- Nahlásit
Tak jsme se rozhodli s manželem zrušit ten výcvikový den, zájem byl velký, ale termín špatný.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 21:06
- Nahlásit
articek
fakt to rušíte?Teda my bychom stejně nemohli dorazit...zrovna 1. toho máme hodně.A vymyslíte něco na jindy?To bychom chtěli jet,rad neni nikdy dost...
POMOC-Meggi v nestřeženym okamžiku nejspíš sežrala kus alobalu!Asi 5 minut tam byla sama s igelitkou,kde byl na vyhození ten alobal a teď je akorát od zbytků na alobalu zaflákaná postel a našla jsem 2 kousíčky alobalu.M. se samozžejmě tváří jak bulík a pro jistotu se ani nehne...Myslíte,že to vyblije?Nemam jí něco dát?K doktorce se dřív jak zítra večer nedostanu!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 21:13
- Nahlásit
tak jsme taky dorazili, tady je teda na padnutí ještě teď... však Giordi už padla a já padnu za chvíli...
articek
fákt? no já jsem za sebe teda ráda, přiznávám , že jako o nic nepřijdu, ale hlavně, že bude snad jiný termín!!!, na který budu moct už jet!!!
Krista
nebój!!! to určitě vykadí! to bylo od čokolády nebo od čeho? jak velký kus? G. třeba takové věci neblije, má azbestové zažívání, ona je prostě zpracuje a vykadí... pro jistotu doktorce zavolej zítra, ale teď neuděláš nic a leda ji pozoruj a zkoumej hovínka, zda se tam nezablejskne ten alobal...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 21:53
- Nahlásit
Krista
Taky myslím,že to projde ven.Teda záleží na tom,jak velký kus to byl.B.mi jako štěně sežrala před očima igelitovej pytlík a taky to dopadlo dobře.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 21:59
- Nahlásit
Denisa,Lenda
no nevim...nebylo to velký-asi 8 krát 15 cm zmuchlaný...Byl na tom nalepenej sýr a toustová omáčka,tak si M. asi chtěla přilepšit...Doufám,že to bude v pohodě,ale zrovna nejlíp mi z toho neni...Budu pozorovat a snad to bude dobrý
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 07:55
- Nahlásit
Krista
nechci tě strašit, ale jedněm lidem od nás když grilovali na zahradě, pes sežral kus alobalu, asi jak byl od toho masa, no a chcípnul jim. Nevim teda jak velký to byl u nich kus, ale je to docela blbý. Tak jí určitě pozoruj a kdyby něco radši honem veterináře.
articek
tak to je škoda, i když na druhou stranu sem asi taky ráda, aspoň to ten den nebudu mít tak komplikovaný. Snad se podaří najít lepší termín, asi bych to ale nechala až po létě, protože teď bude mít dost lidí dovolený a jiný akce.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 08:28
- Nahlásit
Vcelka
určitě to nebude o prázdninách, začínají tábory a dovolený, lidi volali a zájem měli, ale ten termín byl prostě špatný
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:25
- Nahlásit
Krista
tak co?! ježiš, Vcelka tě asi vystrašila co?!
takovej malej kousek by ale neměl nic udělat... konzultovala jsi to s vetkou...?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:30
- Nahlásit
Giordinka, moje miminko malinkatý dnes slaví už 3. narozeniny!
Narozeninový den bude mít snad pěkný - jde se s pejskama vyčvachtit do rybníků...
A na dary a dort si bude muset počkat na víkend, chci jí něco pokoupit na mezinárodce v Brně a narozeninové párty se chce účastnit i příbuzenstvo, takže velká blahopřání také až o víkendu...
Takový to bylo škvrně!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:48
- Nahlásit
Denisa
Tak to posíláme s Allis velké gratulace a pěkně to tedy oslavte .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:41
- Nahlásit
alli
díky, vyřídím!
hele, teď jsem se dozvěděla, že ty kousačky ve čtvrtek budou, prý po 18.hodině... já vezu ještě jednu paní, takže dorazíme něco kolem 18.15, tak jestli chcete a můžete, přijďte, ráda vás uvidím...!
bude nás asi málo, protože jedna holka zrovna nemůže a druhé si hafinka rozřízla tlapku...
JO a DOTAZ - vy tam máte jakousi nádrž v Kuřimi, tam se koupe nebo ne?! myslím aspoň psy...
Jo a ještě - můžeš mi popsat kde ten cvičák je, nevíš adresu nebo jak se jmenuje ta ulice? já už bych si to našla na mapě...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:59 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Vcelka
teda tys mi docela nahnala...Vetce jsem hned volala a řekla,že kdyby se to z ní nedostalo přirozenou cestou-vrchem či spodem do večera,tak máme okamžitě přijet...
ALE,před chvílí mi prcek vyblil alobalový kuličky!!!!!!!!!!! Doufám,že je to všechno...Ještě to vetce brnknu a uvidim,jestli nás bude chtít vidět...Vůbec mi nevadí,že musim převlíct postel,páč náš miláček blinkal na svym nejoblíbenějšim místě [u][/u]
DenisaLenda
holky díky za podporu,večer jsem myslela,že ji přetrhnu a byla jsem z toho docela hotová..
Denisa
Giordince přejeme k narozkám všechno NEJ a Megginka posílá pravou boxeří pusu!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:14
- Nahlásit
Krista
no sláva, sláva!
ještě i tak bych případně zkoumala i hovňousy... ale třeba to bylo všechno! no a když bys chtěla mít 100% jistotu... tak na rtg by alobal byl jistě vidět... ale asi je to zbytečný... pejskové toho sežerou... a kolikrát to ani nezjistíme co všechno...
Téda, díky, pravá boxeří - ta je nejlepší!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:24
- Nahlásit
Denisa
Taky přejeme Giordince vydařené narozeninové kousání a halvně tu sobotní psí párty Doufám,že budou psí kamarádi.
Jó a mimi to je krásňoučký, to to letí. Ježiš já bych si hned takové pomuchlala.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:26
- Nahlásit
Denisa
tak to my se samozřejmě taky přidáváme ke gratulaci, už je to velká dáma. Přejeme jí hlavně moc zdravíčka, ať je furt tak plná elánu a prostě jen to nejlepší. A taky posíláme jednu boxeří pusinku od Vikouška.
Krista
no já tě nechtěla nějak zbláznit, ale tak se to opravdu stalo. Lepší si dám pozor a ohlídat jí jestli je v pohodě než aby pak nebyla.Oni toho sežerou fakt hodně, takže někdy to vyblinkaji a jsou v pohodě, ale člověk nikdy neví kde co může uvíznout.
Tak hodně štěstí ať jí nic neni.
|