| Autor |
Zpráva |
Lenda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:09
- Nahlásit
ola
Tahle zkouška plavání nás teprve čeká.B. byla ve vodě zatím jen po bříško,tak jsem zvědavá,jestli se nám podaří taky zaplavat.
Jinak včera B. udělala ZZO.Ale bylo to s odřenýma ušiskama! Byla to docela fuška,protože jí zajímalo všechno okolo jen né psovodka.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:13
- Nahlásit
ola
tequilova Mery taky plave hrozně srandovně, hodně hrabe předníma packama a dost cáká. Chvílema se i snažila ve vodě Vikymu vlést na záda. Viky je taky dobrý džentlmen, stáli u břehu ve vodě a on jí packou přidržel hlavu pod vodou, takhle to udělal asi dvakrát. Je to neandrtálec.
Jo a smrádek jak v zoo to sme měli v autě taky.
Denisa
to jsem teda zvědavá jak dlouho vydrží Giordince nový pelíšek v celym stavu.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:13
- Nahlásit
Lenda
Tak to gratulujeme! Zrovna včera na cvičáku jsem si uvědomila, že už to asi máte za sebou. To je teda Brauny šikula.
Denisa
Jaký jsi koupila pelech?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:14
- Nahlásit
Vcelka
FeeBee taky děsně cáká. Navíc asi tím soustředěním blbě slyší (taky jak šplouchá), protože jsem ji volala k sobě a ona plavala úplně jinam. Vypadá to srandovně, protože ona legračně špulí hubu a oči má velikosti tenisáků...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:19
- Nahlásit
Lenda
gratulace k ZZO!!! s odřenýma ušiskama... to neva, historie ta se neptá! máte to a to je hlavní a navíc v tom vedru... jste šikulky!!!
Vcelka
packou přidržel hlavu pod vodou, takhle to udělal asi dvakrát. Je to neandrtálec... tak to je drsňák!
ola
no takovej obyčejnej. molitanovej. taková ta klasika jak to má zvýšený ty okraje, že se do toho stočí... takový ty poduškový mi přišly zbytečný, to má doma matraci...
hm, ale nevím no, zatím ho používala jako veliký létající talíř a obyvák si myslela, že je louka asi nebo co...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:23
- Nahlásit
ola
myslím, že takhle ze začátku plave většina psů... až se uklidní a zjistí, že se neutopí, tak bude plavat v pohodičce jako vydra, tzn. splývat na hladině...
boxíkovi se rejdí po hladině bezvadně, protože narozdíl od ostatních psů má čumák až nahoře, takže může mít hlavu téměř celou potopenou a stejně může dýchat... ponorka či ledoborec...
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:27
- Nahlásit
Vcelka
my jsme dorazili domů cca v 18"30, Mery hned za dveřmi padla a spala až do rána. Fotky mi přišli všechny. Kdyžtak zkus poslat i to video, spíš mi nepřijde, ale co kdyby. Díky.
p.s. máme v pojišťovně skrouhlý kapacity příchozích a odchozích e-mailů , ale vůbec netuším na kolik.
ola
Právě mírumilovná povaha moc nejsem , dost často mám z Mery nervy na pochodu, ale teď jsem spíš měl o ní strach a vůbec mě nenapadlo jí trestat a vyhubovat jí.
Doufám, že na těch novejch stránkách se nás "běloušů sejde co nejvíc. třeba tam najdu i sestřičku Mery...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:35
- Nahlásit
Denisa
My máme plasťák s polštářem. Bohužel jsem byla blbá a nekoupila si v Brně ten se zipem (z Polska), protože takhle velký polštář se mi teda do pračky opravdu nevejde.
Mimochodem - Jak to perete vy ostatní???
Jo a včera na cvikoši si Fee pohrála s Quakem z Ringu. Je to fešák a podle tlapek to bude Pan pes!
tequily
Taky doufám, že se stránka bílých boxerů naplní. FeeBee má totiž dva bratříčky běloušky...
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:45
- Nahlásit
ola
Vcelka
Mery se ve vodě naopak pohybuje elegantně , ani kapka cáknutí, jako důkaz jsem vložil fotky od "Včelky" do své galerie, a ten seriózní výraz Mery-famózní.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:52
- Nahlásit
Lenda
Gratuluji k ZZO!
Krista
Vedro bylo úděsné, na Allis se také projevilo (stála, ale na páníčka moc nereagovala), ale na panu rozhodčím asi také...nic jí nevytkl a dostali jsme VD2. Nejvíc mi vadí, že neřekl důvod...
Když jsme tam tak čekali, až příjdeme na řadu, tak jsem zjistila, že Allis na omak bolí jeden struk (na pohlezení po břichu zakňučela), a to už se jí začali pomalu stahovat, až na ten jeden, tak jsem jí pak doma dávala octový obklad, vypadalo, že jí to dělá dobře, ale raději dnes skočíme k vet.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:55
- Nahlásit
alli
Naše Fee je nalitá úděsně. (minule jsem psala, jak kojila hrošíka ). Mažu jí to octanovou mastí. Má nalitou celou lištu a zadní cecíky nejvíc. Ach jo!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:01
- Nahlásit
ola
hmmm...
no my to máme konečně za sebou... už jsou cecky konečně zas normoš, teda čudlíky ona má normoš spíš větší, ale ta lišta konečně splaskla a je jako dřív. už jsem myslela, že jí to snad zůstane nebo co...
tak ať vám to trvá co nejkratší dobu!
Jo a Corleona říkala, že rodit by měly každým dnem! Dokonce i z výstavy si volala jak že je to s rodičkou
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:01
- Nahlásit
tequily
jak ani kapka cáknutí, vždyť byla jak mlýnský kolo
Viky padnul hned jak sme přijeli, byl celý den skleslý ožil akorát u toho rybníka.
Další fotky jsou taky na Vikyho stránkách.
Lenda
tak od nás taky velká gratulace, jste šikulky.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:03
- Nahlásit
ola
No ona měla "vytahaný" hlavně ty zadní, ale měla je měkké a hračky neschraňovala, protože ty jsem jí pro jistou již dopředu zabavila. A teď najednou má ten jeden cecík na omak uprostřed tvrdší..
Máme tu v práci děsný vedro...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:04
- Nahlásit
Denisa
A neříkala Corleona kdy asi jí půjde net??? Sakra taková důležitá věc se tu děje - štěníci na obzoru a ona se nemůže připojit!!!
Markét Michla
Kdy bude rodit Aidička????
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:05
- Nahlásit
Vcelka
tequily
zkoukla jsem vaše fotky a moc jim to tam oběma sluší, připadají mi jako partneři na dovče... hezky si to užívali jistě...
alli
držíme palce ať je to vpořádku!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:05
- Nahlásit
alli
Já jak cítím pod kůží nějakou bouličku, zatvrdlinku, atd. tak dostávám kolaps! Radši taky hnedka mažu k vetovi. Určitě dej vědět, jak Allis dopadla!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:08
- Nahlásit
ola
no ona se samozřejmě snaží to nějak zprovoznit, poveze ho na opravu teprve prý... jo a měla tam sebou i klučíka a docela jí je podobnej!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:42
- Nahlásit
Vcelka
tequily
teda fotky pěkný to se spolu vyřádili Je vidět,že Viky je zkušený plavec a Mery už ho hodně dohání.No a na té jedné fotce mě přijde, že Mery pěkně vyrostla ve srovnání s tou Prahou
alli
Lenda
holky gratulujeme
Denisa
Toho jsem si taky všimla jak je Corli synátor podobný.
Měli by jsme dát vědět Corli ať zaskočí do internetové kavárny aby nám mohla dát vědět tu událost co na ní všichni čekáme.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:43
- Nahlásit
Denisa
jojo užívali, jako když se potkaji dva blázni.
O víkendu se možná setkáme se Zíbou z Dybohůrky, to je moc pěkná boxerka.
Corli sebou měla syna i v Praze. Už aby jí ten net teda šel, chudák asi taky musí mít absťák. A ještě štěníci na cestě, tak musíme mít čerstvý zprávy.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:52
- Nahlásit
Vcelka
V obličeji vypadá Zibu skoro jako Mery-aspoň se mi zdá z té jedné fotky.
Chodka
Já si ten růst moc neuvědomuju, jak jí mám pořád doma, ale když koukám na fotky, když jsme si jí přivezli a měla 6,5 kg a teď má 18-19 kg... no ale pořád je to stejnej mazel , akorát teď už jí pochovám jen já, přítelkyně má problém jí unést. Za chvilku nám taky začne hárat, tak už z ní bude mladá slečna...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:09
- Nahlásit
tequily
Za chvilku nám taky začne hárat,
Tak to musíš vybrat nějaký sexy tangáče, aby s její bílou barvičkou hezky ladily. Naše FeeBee má bombasticky erotický tygrovaný. Po pár dnech z nich má sice vždycky depku, ale zvykne si... Občas jí je taky její dementní panička zapomene na vyčurání sundat, případně zdrhne a cedí to skrz...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:10
- Nahlásit
Jé Ziba z Dobyhůrky bydlí kousek od nás.... Vcelka
Vy se znáte? Nevíš kam chodí cvičit?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:53
- Nahlásit
Díky za gratulace.
Teď si uděláme prázdniny a chvilku přestaneme tahat na vycházky aport.Navíc na cvičáku máme příští víkend vánoce a pak se celé prázdniny necvičí,což je mi docela líto.To teda nevím,jestli se donutím něco dělat přes prázdniny.
U vás se normálně cvičí?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:07
- Nahlásit
Pastelka
no já jsem na ně narazila jednou na netu a napsali sme si a po pár mejlech sme zjistili že maji kilometr od nás příbuzný. Tak se o víkendu možná uvidíme, protože povezou syna k babičce.
Docela se na to těšim.
O cvičáku mi Katka jednou myslim psala, že někam začne chodit, ale nevim už kam, zkusim se podivat doma jestli to ještě nebudu mít v mejlu. Kdyštak se jí můžu zeptat. A nebo kontakt na ní je na www.bilyboxer.info
Lenda
No u nás se normálně cvičí, akorát teď asi pojede Michal na 14 dní na školení figurantů takže to asi cvičák nebude.
Některý cvičáky jsou sezoní.
Já dneska asi cvičit nepojedu, když vidim jaký je tam zase vedro a jak včera bylo Vikymu, tak to asi nemá cenu.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:18
- Nahlásit
Vcelka
Díky, já mám roční rotvajlerku a docela bych uvítala nějakou cvičící kámošku. Mrknu tam a zkusím jí písnout na mejlíka.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:23
- Nahlásit
Vcelka
Aha, nepísnu. Mejl tam není a volat mi připadá blbý. Zeptej se jí kdyžtak až budou ti vaši bělásci spolu. Díky. Jo a ať vám setkání vyjde. My jsme minulý týden měli spicha s bráškou a co oni nadělali lotrovit, to bylo úžasný!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:27
- Nahlásit
Vcelka
No B. mi připadá jako nemocná.Je z toho horka úplně hotová.Pořád leží a pospává.Dnes v noci dokonce spala na terase,kde foukal větřík.S pohybem to taky nepřeháníme.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:29
- Nahlásit
Lenda
U nás se cvičí i přes prázdniny, ale dnes je cvičák zrušen, právě mi přišla SMS, že v tom vedru se to nedá...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:35
- Nahlásit
Pastelka
mejl tam je, musíš se podívat do kontaktu, Katka je webmasterka těch stránek.
No snad to vyjde, oni se tam prý moc zdržovat nebudou, tak uvidíme. Při nejhoršim ten další víkend zase pro syna pojedou.
Lenda
no ono to pro ně musí být hrozný, Viky taky včera jen polehával, do odpoledne ani nic nežral, šíleně mu kručelo v břiše, zpívalo nám to do televize.
Večer se k nám ani necpe do postele ani ráno nepříde, radši leží na chodbě nebo na dece.
|