| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:06
- Nahlásit
Esterka
taky vím jak se držet, naklánět, nebo spíš nenaklánět atd. ale prostě tělo to bolííííííí a mozek má strach budu mít asi vždy a srdce je v gatích...
M. má hondu 1000 fire storm či co a teď to chce vyměnit za ducati prej ještě lepší požitek!
mno, já se aspoň vyvlíkla z 10denní cesty po Finsku s motorkáři... dovedete si to představit takovou dovolenou???!!! to je asi tak jako kdybych jeho měla vzít na psí LVT!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:16
- Nahlásit
Esterka
teda tady to za chvíli bude fórum motorkářské! fůůůj! tak to nee!
Tak co boxiši?!
Já jdu dnes s G. na kousačky do Kuřimi za alli figurantem
Tak doufám, že po té včerejší 3 hodinové mega lítačce a mega plavačce bude Giordi schopná v tom vedru dobře kousat... když už se tam budeme štrachat tu cestu... hm, tady je už zas docela na padnutí, dopol. bylo aspoň zataženo i když dusno, to je furt...
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:17
- Nahlásit
Ahoj placatky. jsem rozlítaná, tak jen pár aktualit.
1. Už jsem částečně graduovaná - od včera mám titul Bc. nic moc, ale aspoň něco....
2. Byla jsem na otočku na Moravě a shlédla Aidu (Gastonovo Ungeltovo manželku) a byť jí ještě zbývá 14 dní, začíná se podobat tvarem zralé hrušce. Takže populace placatek bude zcela jistě obohacena.
3. Jsem na cestě - zítra jedeme na záchranářské soustředění a poprvé tam budeme jediní boxeři - prostě perly mezi ostatními plemeny
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:21
- Nahlásit
Markét
Tak to gratulujeme! Pěkně nám tu stoupá úroveň mozkoven, což?
Jak Aidička snáží tyhle pařáky? S pupíkem nacpaným morčaťátkama boxeřátkama to asi nebude nic moc, co? Soustředko si užijte. Snad nebudou bouřky a kroupy jako dnes v noci...
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:22
- Nahlásit
ola
Hm, včera před bouřkou byla úplně hotová - celej den nežrala a jen blila - prostě typická těhule. Ale jak se vybouřilo, už lítá po zahradě s pet flaškama....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:23
- Nahlásit
1. gratulace! však megeru si můžeš dodělat ne?
2. že je moc pozdravuju - Aidu i Michalu
3. se máte a zaperlete!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:24
- Nahlásit
Jo a budete někdo tuto neděli na mezinárodce v Brně?! Ať už vystavovat nebo jenom na čumendu???
já budu čučet určitě a pokupovat psí krávoviny...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:29
- Nahlásit
Markét
prostě typická těhule. Ale jak se vybouřilo, už lítá po zahradě s pet flaškama....
Člověče těhotná jsem byla dvakrát, ale s pet flaškama by mě teda lítat po zahradě nenapadlo. Mno, ale zase jsem dělala jiný kraviny...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:59
- Nahlásit
Ahojte,
tak olo dodatečně posíláme s Allis vše nej tvému synovi k narozeninám a od Allis velkou pusu .
My se byly včera s Allis kouknout, jak pěkně kouše Giordi , jo až to tak půjde Allis...Allis si nakonec také neplánovaně "zakousala".
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:32
- Nahlásit
Markét
posílám gratulaci k titulu a Aidě držim pěsti ať proběhne všechno tak jak má.
Tak ti vám nějak nevim s tim našim cvičenim, Michal mně začíná nějak dusit a to nejen na cvičáku, ale má tendence to se mnou řešit i po sms. V pondělí mi psal, pak sme si psali ještě v úterý a včera v půl jedenáctý večer mi od něj přišla zpráva že při další hodině se domluvíme co a jak dál. Tak sem na to nechápavě koukala a napsala mu co chce zase řešit.A on že udělat to aby jsem si uměla Vikyho porovnat, protože tohle jsou pro mně i pro něj děsný nervy.
No tak nevim jestli to nějak moc neprožívá a řikám si jestli z něj nebudu za chvíli v pěknym stresu. Chtěla jsem ten cvičák brát jako pohodovou akci kde se něco naučíme, odreaguju se, jenže tohleto řešení kdy mi furt řiká a píše co bylo zase blbě mně už docela začíná vadit. Jako kdy mi to řiká na cvičáku, tak to ještě beru to k tomu patří, ale aby mi to psal ještě domu a skoro každý den to chtěl řešit, tak s toho začínám být nervozní. A jestli to takhle pude dál, tak se na to asi vykašlu. Švagrová ta po středě řekla že to už taky balí, že to jeho jednání nemá za potřebí. Tam byl zase jiný problém, ale je fakt že někdy jedná divně. Vim že se z nás snaží vydat maximum aby ten výcvik nějak vypadal, ale čeho je moc toho je příliš.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:42
- Nahlásit
Vcelka
Tak vypadá,že si hraje před tebou na machra,říkala si že je mu 21? Teď má možnost se před tebou takhle chovat,když vidí,že Viky občas s tebou cvičí jak chce.Jak se chová k ostatním taky je tak peskuje? No a aby mě psal sms v jedenáct...
A nebo je ještě jedna možnost,že si ho zblbla a zkouší to na tebe takhle
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:57
- Nahlásit
Chodka
jo je mu 21 let. Ostatní taky peskuje, ale nevim jestli to s nima takhle furt řeší jako se mnou, myslim že asi ne. To nevim jestli jsem ho zblbla, asi ne, on sice nikoho nemá, ale příde mi že u něj jdou holky nějak stranou že ty psi a ten výcvik jsou pro něj důležitější. Možný pak je že na něj pak večer doma padne depka a potřebuje někomu napsat a vybral si mně.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 11:45
- Nahlásit
Ahoj všichni (všechny), tak se musím "pochlubit" posledním kouskem naší dračice... ve středu jsem přišel po práci domů, otevřu dveře do bytu a cítím strašný smrad a po bytě se valí strašnej dým. Mery skákala na kuchyňskou linku a tlapkou pustila na sporáku s sklokeramickou deskou jednu plotnu na plný pecky. byl na ní plastovej odkapávač. Naštestí až po tom co jsme ho koupili, jsme zjistili, že má odtoky a že pod něj musíme dát desku, dali jsme tam hliníkovou. Kdyby jsme tam dali umělohmotnou, nebo by tam nebyla žádná, tak máme v pr... sporák a taky jsme mohli vyhořet. Takle jsme "jen větrali 2 dny a přišli o 2 skleničky a odkapávač. Mery se naštěstí ani nepřiotrávila.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 12:45
- Nahlásit
tequily
tý brďo to je hustý Mery je ještě horší drak než byl Viky.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 12:51
- Nahlásit
tequily
to je teda dílo musíš to brát pozitivně,aspoň se jí nic nestalo...To Megginka taky ráda ťapká po lince a jednou zabrousila i na sporák a zapla plyn!Nepustila hořák,protože to se musí zamáčknout,ale jen s tím otočila a unikal plyn.Naštěstí jsme to během chvilky zjistili,tak dostala világoš-teda spíš jí bylo promluveno do dušičky,že se to nedělá.Ale nahnáno jsme teda měli,kdyby to udělala když je sama doma,tak nevim...
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 12:58
- Nahlásit
Vcelka
Krista
No já byl tak v šoku a na pokraji infarktu a taky jsem měl strach o Mery, že jsem jí ani nevynadal.
Vcelka
Ahoj, co podnikáte o výkendu. Já jedu ke kamarádovi na chatu do Růžené k Sedlci a možná beru Mery, tak jsem myslel, jestli by jste si neudělali v sobotu nebo neděli na chvíli čas, že by jí Vikouš trochu rozhejbal.
Já se s ní snažím běhat, ale moje kuřácký plíce za 10 minut už protestujou
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 13:17
- Nahlásit
tequily
no sobotu máme naplánovanou pracovní, budeme pracovat na kotci, natírat a tak. A v neděli se uvidí, asi pudeme popřát tchýni k svátku to ještě nevim jistě, buď pudem dneska nebo až v neděli.
Ale možná by se to dalo nějak vymyslet a ta chata je přímo někde u toho rybníka jak je v Růžený? Že by jsme tam aspoň na chvilku zajeli a psi rovnou vykoupali. Pošli mi na tebe kdyštak na mejla tvoje číslo a já to projednám doma a napsala bych ti a domluvili by sme se.
Jinak Viky tady když sme v práci šahá po lince že tam jsou vždycky vidět stopy, ale zapnout sporák to se mu ještě nepovedlo.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 13:37
- Nahlásit
tequily
tak sem to volala Zdeňkovi, tak řikal že klidně, že třeba v sobotu kolem poledne by sme tam mohli zajet, že to bude vedro tak dělat nebude. Koukala jsem i jak je to daleko a je to asi jenom 8 kiláků, takže to je v pohodě. Že by jsem si dali spicha u některýho toho rybníka, teď si přesně nepamatuju jak to tam vypadá, ale vim že tam byl nějaký rybník ve kterym bylo děsně šutrů.
Napiš mi to tvoje číslo a zítra ti dám vědět. Mejla mám pod členem a mejla s telefonem má i na vikyho stránkách.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 14:03
- Nahlásit
Vcelka
v sobotu kolem poledne by to bylo ideální. to zrovna přijedeme. Vyrážíme z Prahy v cca 10h.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2006 19:57
- Nahlásit
Jé, tady je mrtvóóó!
To jsou vedrááá co?!
alli
jsem ráda, že jste se s Allis přišly podívat, bylo to fajn, figoš je vcelku šikovný, sice jsem očekávala plac se 6 maketama ale i tak na občasný pokousáníčko to bude dobrý! a Allis se určitě rozkouše...
Zítra se otočím na výstavě a budu vám moc fandit!!!
Vcelka
ty jo, ten Michal je teda vtipný hoch!
Esterka
Giordinu nic neštíplo, aspoň jsem si toho nevšimla, ale doporučuje se Zyrtec třeba a pokud to natíká, tak k vetovi a ještě ledovat... jinak nevím...
tequily
tak to je bomba!!! to tady asi s touto historkou ničivou Mery vede!!! doufám, že máte pojištěnej byt...
jsou to fakt šikulky!
S Giordi jsme se byli dnes koupat, bylo to bezva, krásně s náma plavala, ale jinak je to fakt MAGOR! Není zvyklá se koupat s lidma ve vodě a když jsme ji pustili poprvé si zaplavat, tak si to hned namířila za plavcem, který plaval na druhé straně...! Musela jsem skočit do vody a makat za ní... chlap se smál a chtěl jí uniknout, ale G. byla hodně rychlá... málem ho "zachránila", naštěstí to pak otočila a plavala za mnou...
Prostě má potřebu všechny i CIZÍ lidi "zachraňovat". Pak jsem ji měla radši na provázku, abych ji mohla radši odchytit. Bylo to v opuštěném lomu, ale tak 20 lidí tam tak různě plavalo a pro G. není žádná dálka dost daleko...
Jinak s nama plavala hezky vedle nás, ale jak byla ve vodě sama, tak si to hned chtěla k někomu namířit...
Dokonce naháněla jakousi velkou rybu!!! Potápěla se a snažila se ji pronásledovat...
No lhala bych, kdybych řekla, že pohodové koupání, spíš adrenalinové, ale s Giordi je to tak se vším... jen jsem si myslela, že už bude mít po 3.roce víc rozumu...
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2006 09:38
- Nahlásit
tequily
Tak z toho sporáku by mi asi hráblo Tak to fakt Eliška na Mery nemá......
My za chvilku vyrážíme na Šumavu, Ondra se mi smál, že budu týden bez netu, jak to asi vydržím Když jsem Elišce balila, tak chudák koukala, kam jí to jako ty její věci dávám, dělali jsme si z ní legraci, ať moc nečumí, že pěkně zlobí, tak jí jedeme vrátit. Má toho holka požehnaně. Tak se mějte moc hezky, já se za týden přihlásím, snad budou třeba nějaký pěkný fotečky.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2006 12:49
- Nahlásit
Ahojda lidi,
tak jsme furt nadávali/y na zimu, ale tohle počasí je snad ještě horší...
My dnes byly s bobulí na cvikoši, Jirka mi koupil ten nový postroj a 4m vodítko. Snad i díky tomu Fee velice dobře kousala. Jinak byla děsná. Stopa příšerná. V tom vedru blbě žere, nemá chuť, takže na vařený vepřový srdíčko úplně prděla. Poslušnost v tom vedru taky nic extra. Navíc se nám docela rozjela faleška. V pátek došlo k zabavení hrošíka, v sobotu byla nemilosrdně odebrána i gumová kačenka. Fee si to nakmanila do pelechu a jala se hrošíka kójit! Má nateklý cecíky a je děsně zvadlá a unavená. Snad ji to zase brzy opustí. Jo, boule u zaďouru je OK! Aspoň něco!
Vcelka
Být tebou, tak bych to Michalovi řekla. Prostě mu narovinu řekni, že děláš výcvik s Vikym pro svoji relaxaci a radost, a ne pro nějaký vrcholový splněný ambice, a že bys byla ráda, kdybyste z toho měli oba (ty i Viky) dobrý pocity a ne stres. Prostě mu vyjasni, že na place se buzerovat necháš, ale tím to končí! Ještě bych zvážila zmiňované "zakoukání" do tebe, protože posílat v jedenáct večer SMS by tomu docela odpovídalo...?!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2006 12:51
- Nahlásit
tequily
Mery má velký štěstí, že jsi klidná mírumilovná povaha! Spousta lidí by v panickém strachu o majetek psa vyvěsila za uši do průvanu! Ještěže se jí nic nestalo a vy jste nevyhořeli! Ovšem to by tu byla na dlouhý čas velká ničitelská rarita a ještě dlóóuho by se to dávalo k lepšímu...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2006 17:26
- Nahlásit
ola
to Megguška zase v tomhle vedru stopuje perfektně,akorát možná trochu moc rychle...Minule dokonce stopovala na obyčejnej šunkovej salám,krejej ani pořádně nevoněl a pohoda...Já se ztratila,ale Megginka šla - píš táhla po stopičce s velkym nadšenim..
To je paráda,že už je ta boule v pohodě...Falešku nějak přežijete.Nás taky čeká-předevčírem se M. s dvouměsíčnim zpožděnim začala konečně hárat I když,chudinka v tomhle vedru v gaťkách....Co se dá dělat.
Jo a M. dostala novej postroj,tak se v něm půjde ve středu ukázat na cvičák,doufám,že jí v něm obrana půjde..
alli
Tak co,vystavovatelky?Co Allis v takovym vedru?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2006 18:33
- Nahlásit
Ahojky holky.
tak koukám že jste se opět nikdo nenudil a že jste trávili volno se svejma pejsanama. My se dneska sešli s tequilou a Mery, tak se psiska pěkně vyřádili a vykoupali v rybníku. Mám něco nafoceno, tak dnes nebo zítra to dám na stránky.
Jinak dneska Viky celý den prospal a do odpoledne ani nechtěl nic žrát, ty vedra jsou šílený. Tady už přes hodinu hřmí, ale jen trochu kape, aby pořádně zapršelo to ne.
Jo taky je novinka že vznikli stránky bílých boxerů, takže pro všechny kdo má bílého boxera jsou tyto stránky http://www.bilyboxer.info/
ola
no já se s nim ještě poperu, teď jsem od něj měla pár dní klid, takže jsem se trochu uklidnila a zítra jedu cvičit, tak uvidíme co si na mně zase vymyslel.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2006 19:19
- Nahlásit
Vcelka
Tak jsem mrkla na stránky a vidět hned na titulní stránce boxera s basketbalovým míčem na super. To udělá naší basketbalové rodině ohromnou radost.
Jinak my se taky byli koupat a v jednu chvíli se Meggina nemohla hnout z místa.Já na ní hulákala ze břehu a Ivan už měl zutou jednu botu,že pro ní vystartuje ale naštěstí potom začala nějak víc zabírat a plavat ke břehu.
My dneska měli takovou malou rodinnou oslavu máme v ní samé Honzy a ještě je Ivana,ale v tom horku se to ani moc nedá.Člověk se hned přežere a o pití to tak nealko.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 08:54
- Nahlásit
Ahojte!
Tak jak jsme si užili sobotu jsem psala a v neděli jsem byla samozřejmě na MVP v Brně...
Potkala jsem se tam se spoustou boxíkářů z Brna, někteří i vystavovali... teda ale tentokrát to bylo opravdu co každej pes (boxer) jiná ves!
No a z lidiček z fóra tam byla Corleona s Vikinou, Alli s Allis a já a Dannie bez... ne nahoře bez, ale bez psů...
Takže jsme skecly, od Corly se dověděly pár boxodrbů a hlavě vás mám od ní všechny tady pozdravovat neb neví kdy se sem dostane, protože jí totálně klekl kompl...
Jinak fakt ty vedra jsou hnusný, v tom se nedá nic dělat, kromě naložení se do vody někde... hnusný DUSNO!!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 08:56
- Nahlásit
Vcelka
stránky běloušů moc pěkný! príma počin!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 08:58
- Nahlásit
Jo a Giordince jsem tam koupila pelech a konečně tu samolepku boxeří - koupila jsem krásnou kupírovanou hlavu!
Giordi měla z pelechu moc velkou radost - doma v obyváku si s ním začala házet!!!!!! tak nevím jak dlouho vydrží...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:00
- Nahlásit
Tak jsme včera zjistili, že FeeBee umí plavat!!! Zdeněk vlezl do rybníka (já bych do tý špíny teda nelezla ) a lákal Fee k sobě. Ta pochopitelně capkala vodou, ale jak jí hladina ovlažila hrudník, tak stála a odmítala jít. Tak ji Zdeněk vzal do náručí a nesl ji na hloubku. Škoda, že jsem nevzala foťák. Držela se ho okolo krku jak dítě. Pak ji dal do vody a ona s hroším cákáním mrskala předníma nohama a snažila se na něj vylézt. (Moc jsem se nasmála ) Pak ji nechal a ona doplavala zpátky ke mně ke břehu. Strašně jsem ji chválila! Odnesl ji tam ještě dvakrát a fakt plavčila. Sice vypadala jak vyděšená ondatra a po radostném dosažení břehu se hned celá vyklepala na mě a na děti, ale bylo to super. Sama šla spíš do menší hloubky, udělala pár "temp" (podezřívám jí, že zadníma tlapama šla špičkama po dně) a bylo vidět,že je ráda. Horší to pak bylo v mém malém autíčku. Smrad jak v ZOO.
|