Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2006 14:57
- Nahlásit

Chodka,Ola
né opravdu jsem koupila dva keříky borůvek, každý jiný druh, na jednom už dokonce byli zelený borůvky, tak doufám že se tý úrody letos taky dočkáme. Tak Megča má i svuj bazének, tak to je dobrý. To mi loni koupili Vikymu tu dětskou vaničku aby se v ní čvachtal když sme v práci, jenže on z ní akorát chlastal.
No nic jdu domu užívat si volna. Tak se mějte hezky a taky si to všichni užijte a nejlíp se svýma miláčkama psíma i lidskýma.

Chodka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2006 17:31
- Nahlásit

Vcelka
jsou už i nějaké fotky na stránkách,vypadá to že bazének bude jenom pro nás.Včera tam vlezla ale dneska jsem v něm ležela já a ona si ze mě udělala lávku jen aby si náhodou nenamočila pacinky.

Chodka
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2006 08:51
- Nahlásit

corleona
No tak jsem viděla krásná mimča,fotky jsou nádherné,snad miminkům už nic nehrozí a budou teď růst jako z vody a jen do krásy.Unitka je opravdu hrdá mamina na té jedné fotce se tváří jako modelka.

ola
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2006 13:10
- Nahlásit

Corleona
Jůůůůůů, tak jsem teď mrkla na drobečky a musím říct, že jsou nádherní. Mají všichni krásně pravidelné znaky (to mám ráda) a vypadají naprosto úžasně. Mamina je hrdinka a taky si to dle fotek náležitě užívá.

U nás je hustý vedro - FeeBee leží v chodbě na dlažbě a chladí se. Malej Kuba má dost nechutnej kašel, takže se nemůže ani koupat. Jsem ráda, že v tom pařáku nemusím jet autem do práce. To bych asi neustála...

ola
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2006 17:35
- Nahlásit

Dnes je ten slavný den, kdy ....
jo, jo, právě před dvěma lety se někde u Rakovníka vylíhlo chlupaté škaredé NĚCO, pro které jsme si s nadšením za osm týdnů jeli. Až u nás doma z toho vyrosla tahleta úžasná placatá tlamice FeeBee. Panečku, to to letí.

Chodka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2006 19:26
- Nahlásit

ola
Koukám,že asi horkem všíchni nějak padli,tak my ještě žijeme a přejeme FeeBee k jejím kulatinám co nejvíce radosti s páníčkama a i se svýma člověčíma bráchama od nás z Domažlic

Je fakt,že to dnešní vedro bylo úděsný.Doma vedro,venku vedro,spát se nedá a nezaprší,jenom slyšíme v dálce bouření.

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2006 20:10
- Nahlásit

ola
My jsme tu ještě taky,taky přejeme FeeBee všeeeeeeeeeeechno nejlepší,hlavně hodně zdraví a šťastný a spokojený život s páníkama a nějakýma lumpárnama
Chodka
Tady je k padnutí ještě teď,ale my ještě ani to bouření neslyšíme...
corleona
Miminka jsou úplně úúúúúúúúúúúúúžasný...Strašně ti je závidim,myšičky malý.Unitka je na ně určitě náležitě pyšná

A dobrá zpráva-Megginka už skoro nekašle!!!!Tak snad nás to brzo opustí úplně a budem moct zase vyrazit cvičákovat.M. už je nadržená jak blázen...Jdem třeba normálně na dvorek a ona se jen tak přiřadí k noze a cupká vedle mě,když zastavim,tak si sedne a čeká,co bude...Jenže zatim neni nic a nejmíň do neděle má mít klid.

Libka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2006 20:53
- Nahlásit

corleona
Štěníci jsou nádherný!!! A až budou trošku větší, to bude tóčo, už se těším na komentáře
ola
Taky přejeme hodně štěstíčka, zdraví, pohodičky......Určitě jste si tak významný den pořádně užili.
Krista
To je dobře, že už je na tom Megginka líp, musí to být strašný opruz, ten kašel
Chodka
My tady taky chcípáme, strašný dusno.

My byli včera i dneska na koupáku, tak tady je jedno krátký video

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2006 10:34
- Nahlásit

ola
tak od nás taky velká gratulace a hlavně hodně zdravíčka. A copak FeeBee všechno dostala?
corleona
štěňátka jsou krásný prďolkové už se na ně těšim až budou větší a Unitce to mateřství taky moc sluší.
Chodka
Koukali sme na ty vaše fotky Megi v bazénku a řikali sme že snad Vikymu taky takový koupíme.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2006 11:02
- Nahlásit

[imgs]D:\Stare PC\NIKON\2006\venceni_s_Bubakem[/imgs]

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2006 11:09
- Nahlásit

Tak se mi nezadarilo...no musím fotečky pozmenšovat a hodím je pak tady do galérky...jsem se chtěla pochlubit naším boxeřím kámošem...
FeeBee přejeme také vše nejlepší k narozeninám!!!

Chodka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2006 11:44
- Nahlásit

Vcelka
Jó bazének fajn ale jsem tam častějc než Meggina ona tam vůbec nejde a dává hodně bacha aby se náhodou nenamočila,potvora

Krista
Jsem ráda,že už Meggince je líp.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2006 15:12
- Nahlásit

Vcelka
FeeBee dostala novej balón (zatím drží), nový 4m vodítko a předčasně obranářskej postroj. Bohužel má smůlu a musím ji do darů připočítat těch téměř 1.200,- Kč za veta a její bouloprdku.... Jo, a vlastně teď jel ještě Zdenek na poštu pro pytel granulí (téměř 1.400,-), takže sumasumárum docela finančně náročná oslavenkyně. Ale užila si to a i v tom vedru důstojně pózovala u dortu (viz. foto v galerii)

Jinak je tu dusno na padnutí. Myslím, že tu co nevidět bude nějaká bouřka. Jdu orvat třešně a bohužel taky následně zavařovat. Ach jo! Jo, a zítra máme náročný den. Odvážíme kluky (jupí) k babičce a odpoledne máme kynologický grilování a megachlastačku, takže pokud to přežiju, tak dám vědět, jaký to bylo....

zzizalka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2006 12:22
- Nahlásit

ahojky, nevíte někdo kolik stojí výstava 3.9. v Mladé Boleslavi. Je to do třídy mladých. díky

Krista
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2006 21:58
- Nahlásit

zzizalka
ahoj!!!!!Stojí 700 kč a první uzávěrka je už teď 15.7.,potom je to za 900.My se tam taky chystáme,ale už do mezitřídy...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 09:12
- Nahlásit

Ahojky,
tady je teda mrtvo, jste vůbec někdo v práci? A nebo jste si to volno všichni ještě prodloužili?
Libka
teď jsem koukala na vaše nový fotky z koupání. Moc pěkná ta fotka jak tam Eli fackuje Ondru.
Chodka
na vaše fotky jsem taky koukla, Meggi má teď asi o zábavu postaráno když jste jí koupili křečka co? Viky by u něj asi taky vyseděl důlek.
ola
jaká byla chlastačka?
corleona
jakpak se maji miminka?
Krista
co Megginka už je zdravá?
Denisa
jaký bylo soustředko?

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 09:48
- Nahlásit

Ahojte!!!
Tak jsme zpět ze soustředka! Bylo to skvělé, báječné, super atd. atd.!
Náš program byl následující: ráno stopička (jen 3x), pak snídaně, pak odjezd na dráhu na coursingové běhání, to jsem ji v těch vedrech nechala běhat vždy 2 běhy, víc ne, pak oběd, pak odpolední výlet, vždy s koupáním pejsků (Konopiště, Slapská přehrada, výlet údolím řeky...), večer grilovačka, jeden večer sele, a taky přijel psí psycholog Ruda Desenský a samozřejmě se pařilo a taky byla noční bojovka pro pánečky a pejsky... no bylo to fakt príma, psychicky jsem odpočinutá, ale fyzicky jsem znavená... Giordi to vše skvěle zvládla i v tom vedru, celý den magořila a její energii bych fakt potřebovala!!! úplně se děsím jak přijdu domů, že už bude zase ve formě a bude po mně zase cosi chtííííít! Škoda, že třeba nemůže zatím doma uklidit, vyprat, navařit atd.
Fotky a povídání bude jistě na stránkách coursingu brněnskýho, tak vám pak hodím odkaz, kdybyste se chtěli pokochat...

corleona
miminka jsou boží, taky se mi líbí ty pravidelné znaky na tlamkách!
ola
jé! všechno nej nej nej FeeBee k narozkám!!! koukám, že si je pěkně oslavila, tak prosím opožděně předej velké gratulace od Denis a Giorďasky!
Chodka
Libka
koukala jsem na vaše stránky a moc se mi líbí fotečky i video!
obě jsou to šikovné holky, ty vaše boxiny!
Paja s Tinou
určitě se pochlub s fotkama, těším se až je sem nahážeš! nebo dáš odkaz...!
Krista
Meginka už se vyzdravuje, to je príma!
Vcelka
Zdravíme Vikouška!!!
já budu tento týden v práci jen po, út, pá
st a čt jsme na obranách. st celý den a čt asi dopo plavčení, odpo obrany

Libka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 09:52
- Nahlásit

Vcelka
Teda, tady je fakt mrtvo.

Holky poraďte mi prosím, jaký koupit Elišce postroj, zatím žádný nemáme....

My jsme měli parádní víkend, v sobotu jsme byli zkusit s Eliškou coursing, bylo to super, jen nevím jestli z toho byla víc nadšená Eliška, nebo Ondra. Docela jí to šlo, na to, že běžela poprvé, je to šikulka. No a včera cvičák, tam jsem dostala opět kázání, Elina byla úplně mimo, ale utěšovala jsem se tím, že je strašný vedro a že je ještě utahaná z tý soboty, no každopádně musíme makat.......

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 09:55
- Nahlásit

Libka
a kde jste byli na coursingu?
postroj - my máme od Manmatu, typ Guard a je dobrej... použitelnej na vše, takovej univerzální...

Libka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 10:01
- Nahlásit

Denisa
S Okolopražským v Mratíně, ale jak jsem to tak sledovala, tak mi přijde, že na Moravě to frčí mnohem víc, než u nás v Čechách.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 10:08
- Nahlásit

Libka
my máme tenhle postroj od Gappaye už jsem ho tu jednou ukazovala, máme ten s úchytem.

Denisa
tak to jste se měli suprově

Já tady teď brousim na netu a hledám nějaký zajímavý místa na Třeboňsku, kam by jsme mohli vyrážet na výlety až tam budeme na tý dovolený. Nemáte někdo nějaký tip? Hlavně aby se tam mohli i se psem. Udělali jsme si tam ve čtvrtek výlet na motorce, tak jsme to tam trošku okoukli. Je to tam teda ráj pro cyklisty, se psem sem tam teda ale neviděla vůbec nikoho.

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 10:08
- Nahlásit

Libka
...no ono se to teď docela slušně rozjíždí... bude pokryta celá republika co jsem tak slyšela... anebo aspoň těma výjezdníma akcema, že sice různá sdružení mají centrum někde, ale pak vyjíždí na různý místa v republice... třeba jak teď Brno vyjelo ku Praze... běhali lidi co byli na soustředku, ale zároveň na tréninky přijížděli lidi z okolí (Praha atd.)...
škoda, že jste nedojeli k nám na trénink, mohly si placatky zaběhat my jsme byli kousek od Benešova...
tak třeba příště...

Chodka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 10:15
- Nahlásit

Vcelka
Dík za pochvau fotek vyřídím Ivanovi,páníček se činí.Jinak křeček byl jen na hlídání ,Míši spolužačka odjela na dovču a ona hlídala.Natěstí už jsme ho vrátili.Říkali jsme hlavně aby nechcíp,nedostal šok když na něj Meggina upřeně čučela a svým dechem mu načechrávala piliny.

Denisa
No soustřeďko jste si asi užili super podle vyprávění,škoda tady na to,že je takový vedro.

Tak jsem byla zase po dlouhý době na kole ujela jsem 25 km a domů už jsem nemohla vyjít ani schody a večer si musela namazat kolena,zlatá pamela pomohla Jó a pipina to byla bolest už jsem nevěděla jak si na to sedlo sednout,žádný vzrůšo.

Libka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 10:39
- Nahlásit

Vcelka
Já jsem koupila teda průvodce před odjezdem na tu Šumavu, no a nějaký doporučení jsme dostali od těch lidí, co nám chatu půjčili, tak jsme každý večer seděli u toho průvodce a u mapy a plánovali program Jo a cyklistů tam bylo taky mraky.
Denisa
No já to naplánovala na poslední chvíli, ale určitě jezdit budeme, fakt jí to chytlo. Poprvé na to čučela, tak jsem popoběhla kousek s ní, ukázala jí ten střapec, tak pak vystartovala. Podruhý už vyběhla sama, no a pak chtěla vybíhat s každym dalším startem....Určitě se někde potkáme, budu to víc sledovat. To soustředění muselo být parádní, těšim se na fotky.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 11:10
- Nahlásit

Denisa
a kde jste přesně byli? Bydlim v okrese Benešov.

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 11:33
- Nahlásit

Libka
no jo, to by bylo dobrý, navíc 2 Ungelťačky!!!
Vcelka
aha, teď si vzpomínám, že bydlíš kdesi u Prčic ne?! hm, to by jste se taky mohli stavit... no jo, je to s křížkem po funuse...
měla jsem napsat kam jedeme, mně to vůbec nedošlo, že tam vlastně v okolí můžete bydlet a dojet se mrknout a tak...
třeba i tequilyje z Prahy myslím...
jo a byla to ďoura Všetice, za Neveklovem kousek... farma GEX s koníkama...

Libka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 11:44
- Nahlásit

Denisa
Hmm, tak zrovna tam to znám, skoro celý dětsví jsem trávila každý prázdniny na Slapech, asi 10 km od Neveklova, a tu farmu si vybavuju taky, muselo tam být nádherně.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 13:09
- Nahlásit

Denisa
no to je teda pěkný, koukala sem do mapy kde to přesně je a ono je to od nás jen 36 km, takže to sme se klidně na vás mohli zajet podivat a Vikoušek si to mohl vyzkoušet. Bydlíme Sedlec-Prčice.

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 13:46
- Nahlásit

Libka
jo jo, je tam krásný okolí!!! líbilo se mi tam moc!
Vcelka
ty jo, to mě fakt mrzí! no jo, já se ani předtím moc nedívala kam že to jedeme... bylo mi to fuk, hlavně že tam bude coursing a bezva lidi... kdybych mrkla a napsala... kdyby chyby...
navíc jsme mohli pokecat, zapařit, zagrilovat, zaboxeřit,...

Anelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 14:01
- Nahlásit

Ahojky tak jsem konečně tady, (asi po 2 měsících) - a už máme nakryto.

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání