| Autor |
Zpráva |
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:54
- Nahlásit
Denis výborná fotečka!!!
Chodka, taky by mě zajímalo jaký že to má Megginka bazénekkdyž jí tak hezky vydrží...třeba by takovej Tina taky uvítala
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:56
- Nahlásit
A fotečka Anelky...je krásně povedená a ta ostrost!!! Krásná fenečka!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:59
- Nahlásit
Denisa
No z bazénku jsem byla nadšená asi jenom já Jak je patrné z některých fotek vůbec se jí do něho nechce,je opatrná aby se v něm náhodou nenamočila a to fakt využije kdejakou louži aby se mohla namočit,a jednou to dopadlo tak,že já se v něm ráchala a ležela na zádech a ona si ze mě sprostě udělala lávku tj,že na mě stála a já se topila
Tak z toho vyplývá bazének je pro ní bez povšimnutí tudíž drží.
To radši zničila šňůru od stanu.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:01
- Nahlásit
Denisa
Jo jo, dík! Asi naběhnu taky do Manmatu.Líbí se mi. Ještě si to nechám projít kedlubnou.
Vcelka
Děkujeme za přání!!!
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:05
- Nahlásit
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:08
- Nahlásit
Tak to jsem ráda, že se vám Aliska líbí, ale sem mi to dát nejde, nebo to alespoň já nevidím. Dávám to sem přes tu 4-tou ikonku ale stejně bez úspěchu,tak se kdyžtak juknětě na galerii.
Libka a Ola
i já přidávám gratulace ke svátku a přeji hodně krásných chvilek s boxíkama.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:14
- Nahlásit
Anelka
mně se ty tvoje fotky tady v diskusi vůbec nezobrazujou, ale už sem se podivala v galerii a Anelce to moc sluší.
Chodka
když sem viděla Megi v bazénku tak sem řikala Zdeňkovi že by sme Víťovi taky měli pořídit bazének že by byl určitě nadšenej. Stanování se mu líbilo, takže by sme pod stan mohli někdy vyrazit akorát že by sme se asi moc nevyspali jak furt poctivě hlídá.
Denisa
tady ten postroj má Jitka ze cvičáku, já mám ten druhý jak už sem tu včera ukazovala a ten Michal taky chválil.
Uplně to chápu to tvoje hmm no, hmm no jo, takhle sem někdy taky vyfluslá a Viky má furt energie. Včera sme ho vzali k našim na třešně, tak zase lítali s jejich psem po zahradě jak magoři. My sme pak doma grilovali a Viky ležel a Zdeněk řiká že je asi unavenej, jo houbeles to byl jen naštvanej že mu nechceme dát masíčko a pak když sme dogrilovali tak mi dvakrát ukradnul sandálu a chtěl abych ho honila po zahradě a pak tam ještě lítal s nějakym klackem zase až do tmy. Tu jeho energii bych chtěla mít.
|
Chodka
Člen |
- Nahlásit
Anelka
Ono když se klikne na tu ikonu tak se fotka otevře.Aliska je moc hezoučká, je vidět,že jim to sluší i když jsou zmáčené.
Jó a je tu taky jedna jmenovkyně Allis.
|
Anelka
Člen |
- Nahlásit
jinak focení je moje hobby, takže když někam vyrážíme, tak všichni okolo šílí, ať nefotím každého broučka a větvičku.
no a co se týče Alisky tak jsem byli minulý týden krýt, je to fenka která ještě štěnátka neměla a má už 5 let, tak uvidíme co z toho bude. Dneska večer mě 4x vyhnala z postele a šli jsme venčit, bylo jí nějak špatně.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:17
- Nahlásit
Vcelka
neblafuj mě ta fotka otevřít jde
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:21
- Nahlásit
Anelka
No, tak nás nenapínej a hoď sem nějaký info o Alisce. Jaký je tatínek budoucích miminek... atd. Jo, a fotka super - je to moc hezká boxička.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:33
- Nahlásit
Chodka
zpětně pročítám diskuzi, tak jsem si všimla, že tu není Alisa jediná, ale bohužel je vás tu víc, takže si ještě nepřiřadím boxíka k paničce. Zatím znám Vikiho - bílý boxer - co tahá spodní prádlo a Včelka, Denisa hyperaktivní fenka Giordi. Časem toho pochytím snad víc Ty máš jakého pejska??
Jinak v galerce máte ještě další fotečky
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:40
- Nahlásit
Ola
Alisa je z Slezského Gruně, otec Apache z metaboxu a maminka Claudi Eyes of truth ze Slovenska.
Krycí pes Mobidick Malave Gem - otec Noe della Talpa, maminka Kaili Malave Gem
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:47
- Nahlásit
Anelka
http://www.meggi.estranky.cz/ tady se můžeš podívat.
Jinak pádím domů. Mějte se.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:55
- Nahlásit
Chodka
Pěkná boxerka, hned si ji dám do záložek, ať mám přehled.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:03
- Nahlásit
Včelka
Anelka jsem já "malá panička", vlastním jménem Alena, pejsek se jmenule Alisa - nejsi ale jediná kdo se spletl, doma běžně slyším, že mám v misce granule a Alisa má jít vysávat.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:23
- Nahlásit
Anelka
Taky děkuji za přání Alisa je krásná, držím palečky ať vše kolem těhotenství probíhá hladce!!! Já mám Elišku, 11 měsíců, taky takový šídlo. www.eliska.estranky.cz
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:30
- Nahlásit
Libka
tý jo Elišce už bude rok? To to uteklo, ještě si živě pamatuju jak si se na ní těšila až si pro ní pojedete.
Anelka
hmm tak teda Alisce to moc sluší a Anelce vlastně taky.
To jí máte teda ze Slovenska? A kdy čekáte miminka?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:40
- Nahlásit
Anelka
...prostě jste podle fotek sympošky obě dvě!
jo a Alisa a Allis, je to podobný, ale ne stejný. Takže tu máme Allis a Alisu!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 22:48
- Nahlásit
Vcelka
No jo, strašně to letí!!!
Dala jsem na stránky video z toho coursingu, tak se když tak podívejte, ale nic moc kvalita
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 14:37
- Nahlásit
Týýý jo, tady je teda mrtvo. Co je s váma?
Corleona
Co dělají mimísci? Budou nový fotečky???
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 20:50
- Nahlásit
ola
koukala sem že nějaký nový fotky jsou, ale mám divný tušení jestli dvě miminka neumřeli, protože už tam maji jen dvě fenky a jednoho psa. Corli nám určitě napíše víc.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 21:08
- Nahlásit
Ahoj vespolek..
Už mám více času, tak se tady občas i objevím..
Vcelka
Tak koukám, že jsem sem zasedla v pravou chvíli, je to tak, jak píšeš..
Dvě mimina byly hodně slabé (310 a 320 g) a bohužel nezvládly infekci, kterou se nakazili patrně po porodu. Kde se vzala a z čeho nikdo neví, veterinář nám řekl, že se to stává. To my víme taky, ale připraveni jsme na to psychicky samozřejmě vůbec nebyli. Tak jsem si zase po letech zažila tu bezmoc a beznaděj, když mi v dlaních umírá štěně. Hrůza.. hrůza..
U prvního jsme si mysleli, že ho v nestřeženém okamžiku zašlápla,i když jsme se střídali v hlídání. Když padlo druhé, okamžitě jsme je odstavili od feny a jeli na veterinu. Koupili jsme mlíko a začli krmit z flašky. První dva dny jsme únavou padali na hubu. Měli jsme panickou hrůzu, že nám umře další. Taky to byl pěkný záhul. Štěňata a do toho tady ta banda ostatních psů. Teď už je to lepší, "děcka" přibývají na váze a krmíme co pět hodin. Každý den jsme jezdili na antibiotika, teď dáváme antibiotikový sirup.
Hned jsem si vzpomněla na ten bleskový a bezproblémový porod. Já jsem si říkala, že přece nemůžeme mít takové štěstí.
Držte palce, ale snad už jsme si tu smůlu vybrali..
Tak čau, končím, za chvíli jdu krmit.
PS: Heduš asi začíná hárat..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 21:13
- Nahlásit
Jo, dala jsem na stránky do galerie nějaké fotky ze včerejšího koupání u nás u řeky a pár fotek Kverdy. Pořád nemá pořádnou fotku. Není čas. Mimina nás zaměstnávají.
Jo a taky něco z výstav, co mi poslali dobří lidé
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 06:04
- Nahlásit
corleona
ahoj, to je mě moc líto,proto ta dlouhá odmlka Dalo vám to asi dost zabrat, já když něco takovýho čtu tak mám mráz po těle ale snad ty zbývající budou v pořádku a přeju jim hodně zdraví.
Vcelka
Všechno nej dnes je Markéta tak si užij svátek,jsem prga,teda vlastně druhá, první byl Viky viď
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 07:41
- Nahlásit
Chodka
jojo první byl Víťa když se ke mně přišel ráno pomazlit do postele. Jinak díky.
corleona
to je mi moc líto, musí to být asi hrozný pocit. Hlavně aby aspoň ty ostatní vydrželi a měli se čile k světu.
Fotky z koupání jsou moc pěkný, když sem je viděla s těma obrovskýma klackama tak sem si řikala že už jste jim rovnou mohli dát celý strom.
Libka
doma jsem zkouknula video z coursingu, je to dobrý. Pochopila jsem to dobře, že Eliška běží za nějakým tim střapcem?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:00
- Nahlásit
Ahojte!
Tak jsem včera byla celý den na obranách, vtírla jsem se na 1 den na jedno soustředko obranářský... vedro jak sviňa, ale zvládaly jsme...
Dnes jedeme odpoledne kousat na jinýho figoše a pak nechám Giordinku chvilku odpočinout neb je z ní hrozná chrtice vyhublá a aby si před tím obranářským soustředkem trochu odpočala...
Vcelka
Markét
holky gratulace k svátku, pěkně si to oslavte!
Naši se na Markétu brali, 13. v pátek
corleona
držím pěsti ať ostatní mimísci jsou o.k. a daří se jim...
Giorďasčini sourozenci to taky někteří neustáli v prvních 3 dnech...
si vždycky říkám, že na to asi nemám (chovat)... vy jste aspoň 2 co tomu hovíte atd., ale já bych na to byla vlastně sama...
uf, no ale ti ostatní co vypipláte, to jistě vynahradí, kuličky boxeří!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:02
- Nahlásit
Libka
jo, video z coursingu moc pěkný, je vidět, že ji to bude bavit!!!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:19
- Nahlásit
corleona
To mě mrzí, ale snad jste si to nejhorší už fakt vybrali.....Je vidět, že chov není žádná legrace. Jo a ty fotky od vody jsou boží, jak tam tahají ten megaklacek společně, to je bomba!
Vcelka
Markét
Taky přeju vše nej!!! To je hezký, jak to máme po sobě
Vcelka
Jo, jo, běhá za střapcem, ono to tam není vidět moc.
Denisa
I ty holky co to pořádaly, tak mi říkaly, že běží moc pěkně, na to, že běhá poprvé. Akorát tam byla docela vysoká tráva, tak ten střapec občas ztratila z dohledu, ale to se stalo skoro všem pesanům.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:31
- Nahlásit
Vcelka
Markét
Všechno nej, nej, nej k svátku! Týýý jo, mi tady virtuálně furt něco slavíme, co?
corleona
Ach jo! Život je někdy nevypočítatelnej. Člověk by řekl - lehký porod - všechno v pohodě a pak takový nadělení. Je to škoda, ale zase vám to určitě ti ostatní draci vynahradí. Jo, a budete krýt Heduš? Kým že to?
Jinak já včera "vybušila zadnici" naší drahušce. Odpoledne jsem přijela z práce a už mi bylo jasný kolik uhodilo. Pupkem hoblovala podlahu, takže mi jen zbývalo zjistit škody. Už při otevření dveří na zahradu mě vítal ohlodaný drn bazalky, který ještě se třemi dalšími druhy bylinek původně zkrášloval okna u krbu... Vztekle jsem sbírala torza petržele, oregana a květináčů, když jsem si uvědomila, že chybí mnou pečlivě vybraný proutěný truhlíček s ozdobnými oušky.
No, cosi proutěného, bez oušek a notně oslintaného jsem našla decentně zahrábuté u bazénku!!! Smykem jsem k tomu přivlekla (za mohutného řevu) FeeBee za kožich a při jejím pokusu o úprk jsem jí tím "spodkem" od truhlíku masírovala prdel (sorry)!!! Ach jo! A to jsem se už opájela myšlenkou, že konečně dostala rozum...
|