Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Anelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 14:05
- Nahlásit

Pustila jsem se do těch foteček, co jsem vám slíbila, ale nechce mě to pustit do galerie - při přihlašování mě to hlásí, že mám špatné heslo nebo jméno, přitom je stoprocentně správné, bo na chatu funguje.

Anelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 15:05
- Nahlásit

tak galerie je založená, ale pro změnu mi tam nejdou dát ty fotečky, přitom je obrázek ve formátu jpg a má pouze 249 Kb, tak nevím. Asi jsem úplně blbá.

Chodka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 15:56
- Nahlásit

Libka
Koukám,že tady píšou že svátek má Libuše, tak přeju všechno nejlepší od nás z Domažlic

Libka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 21:13
- Nahlásit

Chodka
Moc děkuju

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 22:12
- Nahlásit

Libka
tak to se taky přidávám ke gratulaci a přeji všechno nejlepší a hlavně moc zdraví a moc lásky od Ondry a Elišky a ať jste furt tak pěkná rodinka.
Hlavně že mám v práci před sebou kalendář, ale že máš svátek mně nenapadlo, řikala sem si že žádnou Libuši neznám.

Anelka
tak to nevim proč ti to nejde a co ti to píše?

Libka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 23:09
- Nahlásit

Vcelka
Taky moc děkuju, se ti vůbec nedivim, že ti to nedošlo, to jméno patří do středověku a ne do 21.století

Před chvílí jsem přijela z práce, a Ondra s Eliškou mi upekli k svátku buchtu, prý ji teda dělali společně, tak mi to přišlo takový roztomilý.

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 01:09
- Nahlásit

Jé, zde je stále co slavit!
Libka
taky se opožděně připojuji ke gratulaci. máš zvláštní jméno, náhodou! je to originální. vůbec jsem nepřemýšlela, že Libka je Libuše... přitom co jinýho by to bylo, já vím...
Ondra s Eliškou mi upekli k svátku buchtu, prý ji teda dělali společně, tak mi to přišlo takový roztomilý. no to teda je roztomilý!
ola
tak další oslavenkyně! k dnešnímu svátku přejeme s Giordi všechno nejlepší! jak to oslavíš?
Anelka
ahoj, ahoj!
s tím neporadím, mně to taky blbne! fotky dávám do alba volny.cz nebo na mujpes.cz
to je jedno kam to nahážeš, vyber si něco jinýho na netu, když tě to sem nepustí...

Chodka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 05:54
- Nahlásit

Denisa
haha,ty si ponocovala aby si mohla přát obou holkám najednou co? Nebude náhodou Ola jenom Ola jako v kalendáři?
Olo kde si vysvětli, jinak jestli budeš mít svátek tak všechno nej.

alli
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 06:05
- Nahlásit

Libka
Tak také opožděně gratuluji ke svátku!
olo
Tobě k dnešnímu svátku také posíláme velké gratulace!

Včera jsme byli na cvičáku, celkem to šlo, jen příkaz volno nám moc nejde...dám Allis volno a ona začne skákat kolem mě a čeká, co bude,zda jí něco hodím nebo mi skáče po vodítku

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 07:17
- Nahlásit

Libka
tak to věřim že tu buchtu určitě dělali společně, pejsani jsou skvělý pomocníci. Já včera večer pekla bublaninu a Viky taky dohlížel jestli to dělám pořádně a pak hlídal u trouby.
Ola
nojo dneska je Olga, jsi kalendářně Olga nebo nějak jinak? Jestli teda dneska taky slavíš, tak od nás ti letí velká gratulace a přejeme všechno nej.

Libka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 09:26
- Nahlásit

Moc děkuju holky a přeju všechno nejlepší a spoutu krásných chvil s Fee i celou rodinou Ole.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:18
- Nahlásit

Tak ja také přeji vše nejlepší k včerejšímu svátku Libce a pokud dnes slaví Ola, tak samozřejmě i jí!!! A't se vám daří a plní tajné sny
Holky nevíte jestli ty klasický ampule proti blechám a klíšťákům fungují i na komáry? Na Tinu jdou komáři a to přímo neskutečně. Včera když jsem přijea domů, tak měla minimálně na každé strane 30 štípanců...což je děsný, navíc jí to natejká a vypadá jako kdyby měla nějakou vyrážku...je mi jí docela líto. Naštěstí to ale neškrábe.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:25
- Nahlásit

Paja s Tinou
tak to ti nevim, ale když jsem ho stříkala Frontlinem tak na něj komáři taky šli. Já teď koupila obojek Scalibor kde píšou že to je i proti komárum, tak sem zvědavá. Včera ale po něm večer venku furt lezli ty hovada, lezli mu po čumáku, tak kdo ví jestli to vůbec funguje.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:28
- Nahlásit

Ahojky!!! Posíláme taky spoustu gratulací všem oslavencům!!!
Aby těch co slaví nebylo málo, tak mojí Kytičce byl v neděli rok.
Mimochodem vím, že jste tady probírali postroje na obranu. Taky se ho chystám koupit. Můžete nějaký doporučit?

ola
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:55
- Nahlásit

Tééééda to je gratulací! Libušce taky opožděně gratuluju (taky žádnou jinou Libku neznám)! Jóóó a bohužel jsem Olga. Tatínek se asi zbláznil, ovšem ještě si můžu gratulovat - kdybych byla kluk, tak někdo z příbuzenstva navrhoval jméno TIMUR!!!! Většinou lidi neví, jak mi říkat - Olina se jim zdá tvrdý, Olča zase dětský. Můj drahý choť mi říká Olouši ! Ach jo! Bych radši byla Esmeralda...

Pastelka
Mně teď přivezl výcvikář kšíry, který mi nechal na FeeBee ušít- jsou kožený (černý), perfektně jí sedí a dobře se jí v nich kouše. A vypadá v nich brutálně - sado - maso!

Denisa
Já svátek moc neslavím. Otevřeli u nás nový zlatnictví, takže Zdenka jsem tam nahnala už minulý týden. Měl přesný instrukce, takže dárek je podle mých představ. Život mě už poučil, že pokud chci "dostat" něco dle mého vkusu, tak si holt musím jasně a stručně říct... Jóóó manželství vás naučí...

ola
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:58
- Nahlásit

Corleona a Michla
Teda holky, styďte se! Tolik nadržených a lačných ženských toužících po informacích o malých pištících skřítcích, který si schováváte před světem u sebe doma a vy NIKDE !

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:16
- Nahlásit

no já mám 3 kamošky a všechny slaví na Olgu, ani nevím, že je v kalendáři ještě Ola nebo Olina...?!
ola
no já jsem vděčná za Denisu neb mamča v době Lenek, Lucek, Petrušek... mi chtěla dát něco zvláštního, takže jsme měla být Gizela!!! Vanda!!! Sandra!-no to by se dalo no. Ale zlatá Denisa, fakt!
a bráchu jsem zachránila já, protože jsem měla 8 let když ho mamča čekala a já jsem ještě nenarozeného bratra bránila, že teda Vadim a Radovan, že by nebylo to pravý, takže se jmenuje Radan... ale na něho to sedí!
Pastelka
gratulace letí taky roťasce Kytičce!!!!
postroj máme od Manmatu, typ GUARD... je to takovej univerzální na vše... od tahání po obrany...
Paja s Tinou
některý jsou i na komáry a ovády atd., ale co vím tak je to Advantix a dál nevím, Frontline nee. Zkus se zeptat veta nebo je to na výrobcích i napsáno co si pamatuju...

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:20
- Nahlásit

ola
jo a rodina byla na ty ruský jména jo?!
to já bych dávala samý italský! jenže k Urbánkovi jakožto budoucí příjmení našich dětí... např. Bruno Urbánek, no to by bylo žůžo!

Jóóó manželství vás naučí... hmmmm, tak na to ani nemusím být vdaná...!

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:27
- Nahlásit

se dívám zrovna na nějaký fotky co už jsou...
to vypadá jak kdybych držela nějakou 50 kilovou obludu a ono to je "jenom" 25 kilový ňuňu... ale sílu má jak... vypadá to ale srandovně, takový malý a furt to se mnou škubalo, vláčelo mě to na start, no doufám, že ještě zveřejní jak jsem házela rypáky...

Chodka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:02
- Nahlásit

ola
Jóóó manželství vás naučí... , moje slova,vloni jsem Ivanovi dala typ (dost podobný) zlatnictví a byl mi koupen náramek na ruku což jsem si přála,a byl mi předán s tím, že v krámu je to domluvené s prodavačkou a můžu si jít to tam vyměnit.No a co jsem udělala? Šla jsem tam.

Denisa
Teda Deni když vidím tu fotku tak tě obdivuju,že G vůbec udržíš,s takovou figurou.

ola
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:13
- Nahlásit

Denisa
Tak mi máme itálii v příbuzenstvu, strýček je Genarro, bratranec Dario a sestřenka Marína.
Mimochodem Olga není ruský (jak si všichni myslíme), ale keltský nebo co. Prý z "Helga" (taky hustý jméno).

Chodka
Ta Denisina fotka je ve startovní pozici, neb potom co Giordi vyrazí, tak Denisa vlaje na obojku za ní... To je jasně vidět!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:14
- Nahlásit

Denisa
Díky za gratulaci. Vyřídím!
Na ten postroj jsem taky koukala, rozhoduju se mezi Gappay a Manmatem, oba jsou cenově nastejno. Objednávala jsi ho po netu? Jaká je tam dodací lhůta?

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:25
- Nahlásit

Chodka
ola
srandičky, srandičky...! náhodou nejsem takovej chcípák jak vypadám, ale na tu svini záludnou jsem holt občas krátká! jsem měla půjčenou ridgebačku co má o víc než 10kg víc a v pohodě jsem ji zvládala (panička měla zlomenou nohu), prostě pohoda, i když mi ji dávala s tím, že je to magor! já jsme jí ji pak vždy vracela s tím, že jsem si krásně odpočinula! nevím jak to ta malá namakaná dělá, že má takovou sílu! Martin mi vždy vysvětluje cosi o těžišti, že to má G. vychytaný a zapře se jak pitbull, no to je pěkný, já se zapřu taky jak pitbull a vypadáme velice akčně-legračně!
ola
itálii v příbuzenstvu... hmmm, zajímavý!
my máme v příbuzenstvu maďároš a španělos, ale např. bratranec se jmenuje Metoděj!
Pastelka
dodací lhůtu nevím, kamoška si objednávala, tak jsem se svezla s ní a dávala mi ho až někdy na sraze v hospodě...
záleží na co to chceš... Gappay bude možná lepší na obranu, neb je to spešl na obranu a Manmat je víc univerzální, třeba i na tahání, stopy, atd. - takže když já s ní třeba tahám (teda ona mě tahá), tak jsem zvolila tento...) a na obranách už stejně koušeme normoš na řetízkovým obojku, tak už nemám proč si Gappayák kupovat...

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:30 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Chodka
DOTAZ!!!!
Ještě Meggi ten bazének nepropíchla drápkem nebo tak...?!
Já bych taky takovej pořídila, ale přijde mi, že by nám vydržel asi 1 vteřinu... Meggi je tak opatrná anebo to fakt vydrží i ty drápiska a akční hup sem hup ven... to asi ne co!?
je to ten obyč. dětskej?!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:37
- Nahlásit

Jóóó manželství vás naučí... souhlasim s Denisou že na to člověk ani nemusí být vdaný aby to už stačil poznat. Já si dokonce i zásnubní prstýnek musela vybrat sama. a teď k narozkám sem si naušnice taky koupila sama, ono je to jistější než pak mít něco co vám nesedí a nebo ani nelíbí.
Denisa
zkoukla sem všechny fotky z coursingu a moc pěkný, Giorďaska je teda ďábel.
Teda nic proti ale Radan je taky děsný jméno.
Pastelka
tak od nás taky velká gratulace k tomu prvnímu výročí.

Anelka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:37
- Nahlásit

[imgs]gallery.php?akce=ukaz&media_id=7549[/imgs]
tak tohle je naše Alisa

Anelka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:39
- Nahlásit

nový pokus

Pastelka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:47
- Nahlásit

Denisa
No já bych radši taky univerzální. Jenom nechápu, jakej je v nich rozdíl?

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:48
- Nahlásit

Vcelka
fotky budou ještě přibývat, tak jsem zvědavá co ještě uvidím, ale jo, G. je ďáblice, to co tam občas vyváděla se ani nedá popsat slovy, to byste musely vidět...
jeden borec se mě ptal kde se "to" vypíná a jedna paní, že se jí motá hlava a je z ní unavená jen když se na ni dívá... jinak se třeba velice líbila takovým těm co nemají tak akční pejsky, ovšem na konci pobytu pochopili když jsem na jejich obdivné reakce říkala znaveně a otráveně jen "hmmm, no, hmmm, no, jo jo..." takový vedro na chcípnutí a G. to bylo jedno... mně nee teda...

Anelka
hezká boxinka!!! roztomilouš jak je mokrá z vody...
tak nahoď ještě nějaký, ať se můžeme kochat!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:53
- Nahlásit

Pastelka
no v tom jak jsou ušité je rozdíl, v tahu... jak to obepíná hrudník, kde jak co...
třeba tahací postroje jsou taky různý, pokud to chceš ke kolu, nebo k tělu, nebo k saním...
nebo stopovací mají různá vedení šňůry...
ale to je pro mě až moc spešl právě, si vystačíme s univerzálem...
stopuju na obojku, obranu už víceméně taky a na tahání je od Manmatu tady ten v pohodě.

Jinak vyloženě na obranu pro začínající psa bych brala od Gappay tento:
každej ho doporučuje z figurantů, že je dobrej!

a ten je teda cenově určitě dražší než Manmaťácký...

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání