| Autor |
Zpráva |
Míla
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 19:10
- Nahlásit
corleona
Na výstavě v Brně jsem také byla a opravdu nechápu co tam ten Suchý robil. Sem to fakt nepochopila že mu ro není poněkud blbé, když to dostávaj jeho psi. No hrůza.
Jinak přeji poklidný porod Unitce. A mám nějaké fotky z Brna takže jesli máte zájem ?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 20:36
- Nahlásit
Míla
Fotky.. no samozřejmě..
a pokud tam budem ke zveřejnění obě, já i fena, dám je na stránky. To ovšem nebývá často. Teď mě někdo například vyfotil z Kerdou v Krakově a já tam vypadám jak z horroru Scarry Movie, či jak se to jmenuje..
|
Míla
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 20:44
- Nahlásit
corleona
Jo jasně jte tam i vy!
Ale nejsou to moc kvalitní fotky. Nevadí ?
Dáte mi prosím E-mail ?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 20:50
- Nahlásit
Míla
Další Scarry Movie, jo?
No budiž.. info@maximusdeus.cz
|
Míla
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 20:56
- Nahlásit
corleona
Ne ne
Jdu teda na to !
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 21:05
- Nahlásit
Dala jsem na naše stránky do aktualit "foto Unity se štěňaty"
Míla
OK, díky moc..
|
Míla
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 21:11 - Změnil/a: Míla
- Nahlásit
corleona
Fotky jsou velké tak to asi potrvá
|
Míla
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 21:26
- Nahlásit
corleona
Prosím vás nevadilo by vcám kdybych vám je poslala zítra dnes už se mi to třikrát vymazalo a já už nemám nervy budu se snažit to poslat hned zítra.
Nezlobte se prosím.................. Předem děkuji
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 21:55
- Nahlásit
corleona
chudinka Unitka takovýho válečka z ní udělali
Jak tak poslouchám další lidi, tak ten Sucháč je fakt hustej, se divim když je tim tak profláknutej proč s tim boxerklub něco neudělá. Ty výstavy když rozhoduje jsou pak o ničem.
tequily
tak to nevim odkud je Fanouš a jeho panička, snad sem zase brzy zavítá a řekne nám to.
Tak dneska mi volal kámoš z mý rodný vísky že v sobotu se konaji Hry bez hranic a že soutěžim za tu naší rodnou vesnici. Héé to bude prdel. Nesnášim soutěže. A to v sobotu máme ještě jinou akci, ale tam asi nepudu, páč to asi nestihnu. Ještě že je zrušený ten výcvikový den, protože to už bych byla uplně v pytli. V jedný sobotě tolik akcí a další sobotu neni nic.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 07:32
- Nahlásit
elza
TAk to by bylo prima, až bude chuť, stačí mi napsat mejla a já popíšu cestu. Určitě bychom s Kytičkou taky uvítali kámošku. Na cvičáku je to fajn, líbí se nám tam, hlavně když jsou pesani na volno a lítaj jak praštěný. Jestli nebude zítra nějaké extrémní vedro, tak se jedu juknout do Novosedlic na obrany, jestli se nám to bude zamlouvat, tak si zkusíme i kousnout. Chodíš se Zibou třeba někam na stopy?
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 07:58
- Nahlásit
Tak jsem zavítal na "bělouše" a už jsme tam 4, přibyl Viky II.
A pak, že Vikouš bude v kruhu sám...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 08:00
- Nahlásit
Míla
Fotky došly. A podle data a času, tak už včera. Díky moc, jsou vydařené!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 08:23
- Nahlásit
tequily
ten Eda je správnej ksicht Ona mi včera jeho panička psala o tom boxerovi z útulku v Ostravě že už je zadaný, tak jsem jí posílala odkaz na ty stránky ať tam Edíka taky pošle.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 08:27
- Nahlásit
Vcelka
Eda? No jo, to je ďábel.. Taky strašně obrovský. Většího boxera jsem v životě neviděla. Ten má tak 75 v kohoutku. A v kombinaci se Šárkou, která má cca 155 cm jsou správná dvojka. Paní s poníkem..
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 08:31
- Nahlásit
Vcelka
Teda fakt ten Eda je dost podobný Vikymu no a ty běloušové jsou pořádní chlapáci a zajímavé je,že si je pořídí samá pidi panička
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 08:57
- Nahlásit
Chodka
no to víš to aby jsme měli na čem cválat
corleona
75 cm v kohoutku? To už vypadá jako doga ne? Takhle na těch fotkách to ani nepříde že by byl nějak oborovský.
Viky ten má tak 60 cm, i když už dlouho jsem ho neměřila.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 10:02
- Nahlásit
Týjo, než jsem se dohrabala na konec diskuse, tak mi to dalo hodně čtení
Nějak jsem se sem nestíhala dostat v pracovní době, další uzávěrka časáku...ale dnes už je naštěstí skoro vše hotovo!
Taky se musím pochlubit že jsem s Tinou byla v sobotu na Seči. Navečer jsme se šli koupat. Samozřejmě jak ji voda dosahovala někde ke krku nechtěla jít dál...tudíž nastoupila panička a lákala a lákala. Musím říct že je fat statečná, asi má ve mě trochu důvěry. Tak šla. Stejně si ale říkám jestli se někdy naučí plavat, protože plavala opět stylem, šílené plácání předníma nohama nad hladinou (vytřeštěné oči a čílený gejzír vody). Ale byla jsem ráda že se o to pokusila. Ikdyž se hnedka zase začala otáčet a plavat zpátky, kde dosáhne... Pak tam radostně poskakovala a já chválila jako blázen Moc lidíí na té pláži naštěstí nebylo, by si asi mysleli co jsem to za magora.
A co u vás všech nového? My máme celý přístí týden volno, prý celozávodní dovolená, tak se těším že si to s Tinou užijeme. O víkendu razím do Rumburka a sraz třídy, tak to bude asi taky veliký. O těch svátcích bych se chěla vydat do Dvora Králové do ZOO, tak doufám že nám to vyjde. A taky už přemýšlím kdy se tedy vydáme na ten výlet do Opočna (spíš budu chodit kolem zámku a hledat ten krásný plůtek, co za ním bude krásná placatá FeeBee!!! a snad to najdeme.
Jo taky jsem s hrůzou zjistila že se mi zdá že naše jezevčice nějak tloustne...je asi tak měsíc po hárání, tak jen doufám že to není cílené tloustnutí...to by mě asi klepla pepka...
Jinak stránky bílých boxíků se mi moc líbí, i po stránce grafiky. Já se k tomu taky musím nějak dostat a udělám nějaké pořádné Tině taky...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 11:41
- Nahlásit
Teď jsem mrkla na fotečky Unitky a je teda pěkně kulaťoučká. A štěníci pořád nejsou?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:15
- Nahlásit
Vcelka
Tý jo, Edík vypadá jako Vikyho brácha! Je teda taky kouzelnej!
Paja s Tinou
Tak vy budete mít malý jezevčátka? Pokud se rozhoupete k výletu směr Opočen, tak dej předem vědět jakože určo jo!
corleona
Teda chudák Unitka. Její štíhlá atletická postava jde s děťátkama do háje. Jako u mě... Už aby byla hromádka ocasatých morčátek na světě! Necháte jim ocásky??? Jo, a jak to vypadá s možností bílých štěňat? Měl papínek nějaký běloušky?
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:24
- Nahlásit
Ahojky, tak jsem po dlouhý době zase tady měla jsem zkoušky ve škole, ale už je to za mnou a mám prááááááááááázdniny .
Tak se mnou je to s bydlenim trochu složitějsí napůl bydlim v Hostivaři a napůl na Novodvorský oboje je v Praze.
a opět se na něco zeptám, kdy začali vaši milášci ničit domácnost? Fandovi totiž bude 5 měsíců a ještě nic nezničil, čímž to nechci zakřiknout, ale když sem četla co vše už zničila Mery tak by mohl bejt Fanda šikulka a nic nezničil.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:29
- Nahlásit
Fanánek
tak to asi bude šikulka, protože většinou začínaji ničit hned od začátku. Vikyho to pustilo asi až v jednom roce, teď už je docela v klidu když pominu to že nám krade boty a spodní prádlo. Včera sem ho zase honila s podprsenkou.
Pošli taky Fanoušovi fotky na stránky bílých boxerů.
|
Paja s Tinou
Člen |
- Nahlásit
Fanánek, já myslím že je to hodně individuální...mě třeba ta naše potvrka doma taky skoro nic nezničila, o zahradě už se to ale říct nedá...myslím že každý pes, jiná ves, idkyž přijít to taky klidně může
Jejda jak já všem závidím prázdniny...no jo kde jsou ty časy
Olo, tak já doufám že jezevčátkovoříšci žádný nebudou...snad jen pěkně papká a proto nabírá. Ale je teď taková válcovitá...
To bych dala vědět předem určitě, pokud to nebude nějaká hurá akce a ni jedna z nás by se tu nestihla ukázat!!!
|
Fanánek
Člen |
- Nahlásit
tequily
čauky, no já budu jedině ráda, když se Fanda proběhá i s velkym psem máme totiž nej psího kámoše, ale je to malej prďola a tak ho Fanouš vždycky zasedne nebo zalehne. jen se poslední tejden rozhodl, že prostě paničku poslouchat nebude a tak musíme vymyslet nějakou klidnou lokalitu, aby sme měli šanci je chytit. jo přidávám svůj meil, aby sme se mohi dohodnout martina.strobichova@seznam.cz
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:33
- Nahlásit
Vcelka
no je pravda že boty taky krade, ale ty jen tak poslintá a jde od nich. a na zahradě je taky hodnej záhonkům se vyhejbá, nikde nic nehrabe jen jabka máme až od půlky stromu protože ty strašně rád trhá a hraje si s nima.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:49 - Změnil/a: tequily
- Nahlásit
Fanánek
Tak to Mery se rozhodla už na začátku, že poslouchat nebude...
Myslim, že mají i stejnou váhu. Mery má 18 kg. A víš o nějaké lokalitě?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:53
- Nahlásit
Fanánek
Viky je taky většinou jen odnese na zahradu a čeká jestli ho budeme honit. A s oblibou to dělá když příde návštěva, tak jim za chvíli ukradne boty a letí ven. Včera večer taky přišla návštěva a za chvíli Viky nese jednu botu, dá jí po stůl, druhou botu dal taky pod stůl a lehnul si tam k nim. Zajímalo by mně co tim chce říct.
Na zahradě občas něco udělá, že něco okouše, ono ted už moc neni co a tak kadí do jahod a čurá na tůje a na šnitlík.
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 13:10
- Nahlásit
tequily
a od kud z prahy si ty? a ty chodíš běhat s mery kam?
Vcelka
no tak to Fanda měl zákaz hnedka od začátku chodit do záhonů takže šnitlik a zeleninka je zatim neporušená, ale s těma stromečkama taky ještě nevíme, protože nohu ještě nezvedá a tak zatim čurá jak holčička.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 13:30
- Nahlásit
Fanánek
až začne zvedat nohu tak bude "chcát" na všechno. Jakmile bude někde něco vyvýšenýho, tak to nebude ušetřeno. Mohli se o tom přesvědčit i holky v Bráníku, měli tam položený batoh a Viky hned nastavil nohu a krapet ho pokropil než sme zakročili. Mery tu se tam taky snažil označkovat, asi si jí spetl s patníkem když je tam bílá.
Tak sem koukala že stránky bílých boxerů se začínaji dost dobře rozjíždět, podle ohlasů co lidi píšou do návštěvní knihy, to má úspěch.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 13:37
- Nahlásit
Vcelka
Jak snažil označkovat? Označkoval....
Fanánek
Jsem z Podolí.Chodíme na Vyšehrad. je tam dost lidí, ale Mery když si hraje s jinejma psama, tak si jich nevšímá-kromě páníčků.
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 13:40
- Nahlásit
Vcelka
koukala sem taky na ty stránka, ale nevim jak tam fotku dát. mám napsat do tý návštěvní knihy? nebo jinak?
|