| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 10:34
- Nahlásit
Tak nevím, jak u vás, ale u nás leje jako z konve.
Zdeněk je dnes doma - včera přijel z práce, nohu jako slon. Jeho tlapa, která má normálně číslo 48 má teď cca 58! Přejela mu ji totiž dodávka. Hned jsem ho hnala na Rtg. Nemá to zlámaný, ale hematom, sraženiny, naraženiny a zhmožděniny... Aspoň je s Fee doma. Taky s Matesem, který přinesl samé jedničky ! Šikula. Jsem hrdá matka!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 10:37
- Nahlásit
Jo, Denis? Kde jsou nějaký fotky z G. narozenin???
Corli/y jak jste na tom??? Rodíte?
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:11
- Nahlásit
Tak aktualizuju to hledání sourozenců: zjistil jsem dvě jména- Maskul a Mekky ze Šárovce , do své galerie hodím jejich fotky. Tak kdyby jste věděli, kde jsou, tak dejte vědět.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:18
- Nahlásit
Ahoj,
olaTeda chudák tatík tak velkou nohu(což dobře znám u svýho tatíka) a ještě mu jí přejedou a rozplácnou Muselo to bolet jako prase,hlavně že ji nemá zlomenou. Jo a synátor šikula,já se taky chlubím Míša má jednu dvojku, bohužel marně přemýšlím po kom je,kdyby nebyla trochu ta podoba tak řeknu,že nám jí za totáče vyměnili v porodnici.
Vcelka
Koukám,že už asi autí jezdí když budeš mít takový cestovní víkend.Užij si ho.
Jinak u nás je jenom zataženo neprší.To se vypršelo včera chcalo celé odpoledne.Ale je fakt,že se mě při tom dobře usnulo.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:13 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
Chodka
jo auto jezdí, vyměnili mi čerpadlo, ani za to nic nechtěli, že to mam od nich ještě v záruce. Doufám že už se dlouho nic nestane, protože by mně kleplo, když sem viděla kolik na to co stojí.
Tady taky od rána leje, nechci to vidět zítra v tomhle někde soutěžit, zatim doufám že pršet nebude.
Dětičky máte teda šikovný.
Olo manžel teda chudák, ještě že ho nepřejeli celýho.
elza
my se teda nějak domluvíme až na ten příští víkend, to už by sme měli být snad doma. Připravte se na to že silnice v Prčici a Sedlci jsou momentálně děs a hrůza to se jen tak nevidí.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:48
- Nahlásit
Vcelka
Mě u toho favorita chcípá za studena motor , taky se zdráhám do servisu, aby to nestálo víc než auto. Já dělám v pojišťovně likvidátora pojistných událostí na autech, takže když někdy vidím ty faktury, tak jdu do vrtule... Jou to šílený pálky...
|
elza
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 15:06
- Nahlásit
Vcelka
Jasně, dám vědět. Jinak ty silnice už jsme otestovali, byli jsme tam cca pred 14 dny. Ona je to hruza uz v Heřmaničkách
|
elza
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 15:11
- Nahlásit
Vcelka
Než jsem si to tady přečetla a odepsala, Zíba sežrala synáčkovi celý dort. Vidím tak trošku rudě
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 17:31
- Nahlásit
elza
To je šikulka,určitě si pochutnala
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 17:43
- Nahlásit
ola
Chudák manžel...
Jinak,trochu mimo téma.Dneska jsem vyrazila na pohovor kvůli práci.Komedie-ráno jsem zaspala,ujela mi babička autem,kterým jsem chtěla jet.Tak jsem vyrazila na autobus.Dojedu do Prahy,vlezu do metra a jedu na zastávku,ze který mi měla jet městská.Jak si tak v klídku vystupuju a šinu si to k tý městský,tak koukám a ona mi ujíždí právě před nosem,tak běžím a najednou rána...........Pak se mi podlomila noha až jsem málem skončila v louži.Urval se mi podpatek,bus samozřejmě mezitim odjel.Tak jsem pajdala na zastávku,protože pouze s jednim podpatkem to byl opravdu nářez-musela jsem dělat,jako že ho mam.Zjistila jsem,že mi další jede v 9 a já měla schůzku od 9!!!!Tak volám tomu řediteli,že se trochu zdržim...Tak jsem pak dojela na místo a chcalo jako ve žních-říkám si,ještě že sis ty holka šikovná vzala deštník.Jenže.........Chci ho roztáhnout a nic.Zkoušim to znova,rvu za to a NIC!!!Mezitim už promoklá na kost,tak jsem šla holt v takovym lijáku jako idiot s deštníkem v ruce.Pak jsem to nemohla najít,brodila jsem se cestou bahnem a loužema....Nakonec jsem dorazila o půl hodiny později,zmoklá jako slepice,špinavá od bahna a navíc bez podpatku....
Tomu se říká DEN BLBEC!!!!!!!!!
Zítra jdeme s Megginkou na kontrolu a vetka řekla,že jestli jí to nepřejde,tak bude nejspíš rentgen.A bohužel...Chrchláme pořád. Mám docela strach...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 18:22
- Nahlásit
Nevíte kdy by měl přijít další zpravodaj?
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 18:52
- Nahlásit
Krista
Dík za pobavení přišly jsme s naší Megginou z procházky tak si přečtu co je tady za noviny a ono tohle.Jak říkáme my teď v práci KDYŽ SE DAŘÍ TAK SE DAŘÍ. A jak to dopadlo dostaneš to místo?
Meggince držíme palečky ať jí to co nejdřív přejde a není to nic vážnýho.To se musela někde v tom horku uhnat co?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 19:22
- Nahlásit
Krista
no tak to jsem zvědavá jestli tě přijmou nebo ne, to byl opravdu den jak vyšitý, třeba ti někdo tam nahoře dával znamení že tuhle práci teda ne.
elza
Tak to je Zíba šikulka, určitě byl moc dobrý.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 19:35
- Nahlásit
Vcelka
dám jim kontakt na stránky až si přijedou pro krmení
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 19:47
- Nahlásit
ola
...tak zde máš nějaký fotos z jedné z oslav... G. totiž ještě stále slaví zítra třeba s babičkou a mamkou a oteckem...
jinak slavila s pejsky na den narozek koupačkou v rybníkách a běháním v lese a s pánečkama pak doma takto...
ola
šikulka synátor a "šikulka" otecko! no synkovi fakt gratulace a taťka ať je co nejdřív fit!
Chodka
téda, taky gratulace k dcerušce!
Kamošce se dnes narodil chlapeček, hned mě napadlo, že ho nebudou moct tlouct za výzo když bude ten den slavit narozky! ale to ji by ani nenapadlo stejně
Krista
ty brďo, jsem se zasmála !!! to je skoro jako scénář k nějaké komedii s Janžurkou...!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 19:50
- Nahlásit
Koukám, že jsou ty fotky pěkně zpřeházené, ale vy jste bystré dívčiny, tak posloupnost fotek odhalíte...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 21:37
- Nahlásit
Chodka
To jako za pobavení neděkuj,teď už se u toho taky vcelku bavim,ale ráno...................... Myslela jsem,že to je moje poslední.Chtěla jsem mu brnknout,že se bohužel nemůžu dostavit,že mě třeba bolí zub,nebo tak něco...Ale když už jsem tam byla,tak jsem to riskla.S tim místem to nevypadá tak špatně,asi ocenil,jaká jsem odvážná,že jsem tam takhle vůbec vlezla...Řekl,že má sice ještě jednoho uchazeče,ale že by raději mě,že mi dopadly nějak líp testy,který jsem vyplňovala.Tak si to mam rozmyslet a dát mu do 14 dnů vědět(teď má stejně dovču).
Víš,já si myslim,že jak bylo horko a Megginka je naše malá zahradnice-když se zalejvá,tak lemtá vodu z hadice,tak že to má od toho.Ta voda je totiž ze studny,je jako led. Budem na ní muset dávat pozor,aby to pak neměla znova...Mě to vůbec nenapadlo..
Vcelka
Taky mě to napadlo,že to je jakýsi varování...Uvidíme,musim se důkladně rozmyslet...
Denisa
To víš,takovej příběh ze života,to prostě nevymyslíš... Ale nejlíp mi teda nebylo.
Koukám,že Giordi má úplně ten samej košík na spinkání jako Megginka. Fotečky jsou vážně krásný.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 11:34
- Nahlásit
Ahoj holky, tak jsme zase zpátky. Včera vačer jsme se vrátili, byla pohodička, vůbec se mi nechtělo domů. Dala jsem pár fotek na stránky, tak mrkněte http://www.eliska.estranky.cz/fotoalbum/moje-zazit ky/sumava
Denisa
Super oslavička, no je vidět, že jsou to naše dětičky
elza
Taky tě vítám. Koukala jsem na stránky bílých boxerů a jsou opravdu vydařené. Úplně vám závidím ten klub běloušů, je to skvělá prezentace nádherných psů. Jinak já se chystám do Otěšic taky, mám žíhanou prdloušku Elišku, v srpnu jí bude rok, takže se určitě potkáme
Krista
Úplně jsem s tebou soucítila, když jsem to četla. Celkem často se mi něco podobnýho stává, ale v mým případě to není dnem blbcem, ale tím, že jsem lehce otroubená......
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 18:01
- Nahlásit
Ahoj boxici, nemuzu odolat a posilam foto malinkyho boxeriho kluka, dneska jsme ho potkali na cvicaku. Byl sladkej.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 22:37
- Nahlásit
Ahojky, Fifi ten je úžasnej.
Vzkaz pro pastelku,
ta tvoje kamarádka si už pro štěndo dogana byla. Můžeš mi o té kámošce něco bližšího napsat? Jak se tam bude prcek mít?Chtěla bych dát dohromady fotky prcků jak postupně rostou.Ozvi se mi prosím na mail zamazalova.m@quick.cz
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 22:42
- Nahlásit
monika
Jsem ho taky pekne zmuchlala. Pastelka tu bude v pondeli.. Urcite se ozve , ale radsi se ji jeste v po rano pripomen..
|
monika
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 00:12
- Nahlásit
Fifi
je fakt úžasný, se ti nedivím, bych ho taky muchlala. Pastelku si ohlídám díky moc.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 18:07 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Nazdárek!
Tak my máme pět miminek. Unitka byla úplně skvělá. Včera před pátou odpoledne jí odešla voda. Vlezla jsem si k ní do bedny, ona si mi lehla do klína a začala mít stahy. Tom začal hysterčit "Co teď, co teď.." Tak jsem říkala: "Klííííííd, strýcu.. to nebude hned, máme čas. Přines vodu, vem si tabletku na uklidnění a uvidíme." Čímž jsem ho uklidnila. Já jsem totiž byla zvyklá u svých fen čekat iks hodin, než vypudí štěně. Jenže jak se za Tomášem zavřely dveře porodny, tak čučím, jak puk a půl štěněte v obalu už lezlo z feny. Takovou rychlost jsem fakt nečekala. Když se Tom vrátil, tak mu hlásím: "Tak už jedno máme!" Málem upustil kýbl s vodou: "Děláš si prdel!!!" No a pak to nabralo takový švunk, že jsem nestačila zírat. Před půl osmou bylo vše hotovo. Moje feny měly půl dne stahy a rodily celou noc! Jsem z ní nadšená, je to i přepečlivá matka.
Konečné (doufejme) skóre: 3 žíhané holky, 1 zlatá a 1 žíhaný kluk. Všichni mají bílé znaky, jen jedna žíhaná má jen úzkou čárku na hlavě.
Tak držte palce, máme před sebou pro štěňata kritické dny. Jedna feňula hůře pije, tak přikrmuju. Třetí den dám info a fotky na net.
Jo a můj počítač je údajně total K.O. - špatná základová deska, oprava se prý nevyplatí, data by měla jít zachránit. Su z teho úplně na mrtvicu! Můj komp! Můj skvělý komp! Chtěla jsem si sice kupovat nový a tenhle dát Mišanovi (syn) a ten chlápek se smál, že prý ani to ne. Prý vyjde levněji koupit mu taky nový. Tož to mě poser. Počítači bylo (teprve) 5 let, pro PC je to sice veteránský věk, ale ještě kulhal a pomáhal pěkně! Když jsem si ho kupovala, tak říkali "Kupujete Mercedes mezi počítači." No a fčil mám z teho Traboša. Co, Traboša... mám HADRAPLÁN !!!!!!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 19:11 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
corleona
GRATULUJU!!!!!!!!!To je úžasný,tolik boxíků!To je Unitka vážně šikulka...
Už se hrozně těšim na jejich fotečky!Už máte všechny zamluvený?Určitě jsou nádherný,co?A jak se Unity zotavuje?
To je nejlepší zpráva za uplynulých pár dní Držim pěstičky ať to zvládnete vy,Unity a samozžejmě štěníci
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 19:14
- Nahlásit
corleona
Jo a s tim kompem...Nic si z toho nedělej,my měli asi před měsícem to samý-odešla deska.Jenže pětiletej komp byl tak starej,že by na novou desku nepasoval procesor a vůbec nic krom disku by tam nešlo zastrčit,kupovalo se to nový.Měli jsme radost,že aspoň ty 2000 za disk jsme ušetřili,ale disk se za dva dny vysypal taky.......
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 20:06
- Nahlásit
corleona
Velká gratulace z Kladna!!! Tak hlavně ať mimínkové hezky rostou Super, že vše proběhlo bez komplikací, to naše Elina šla císařem..........
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 20:16
- Nahlásit
Ahojte!!!
corleona
velká gratulace matince Utince a štěnda ať jsou hlavně zdravá a dostanou se ke skvělým páníkům!!!
Jinak tu máme ještě další štěňátka!!! Dnes navečer mi došla sms od Michli (Míši) a tak to prásknu i zde neb jsme tu na ně taky myslely... Tak mají taky 5 štěníků - 2 fenenčky a 3 pejsky, všechny žíhané s malou náprsenkou...!
Tak mamičce Aidičce a miminkům jsme s Giordi už popřály, tak zde jen HIP HIP HURÁ!!!!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 20:32
- Nahlásit
Tak další mamince taky blahopřání!!!!!!!!!
To je ale mimineček
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 20:46
- Nahlásit
Corleona,Michla
jupíííí to je miminek tak to holkám vyšlo skoro stejně ,přidáváme velké gratulace obou maminám a jejim paničkám ze západu a koukám je i skoro vyrovnanost fenečky + pejskové.
Krista
A jak se daří Meggince už je jí líp?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 20:55
- Nahlásit
Chodka
Megginka se moc nelepší Včera jsme byli znova u doktorky,opět nám naměřila teplotu,tak jsme šli na rentgen-tam NAŠTĚSTÍ nic.Ale pořád vychrchlává hleny a navíc se jí přidala hnisavá rýma.Takže další injekce antibiotik,do lékárny pro Mucosolvan,místo procházek a koupání v potoce klid a k pití jen čajík-vlažnej ne studenej.Doktorka tvrdí,že do týdne by měla být fit....No,aspoň že to neni zápal plic...By mě nenapadlo,že i pesan může v létě marodit.
|