| Autor |
Zpráva |
tequily
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 13:43
- Nahlásit
Fanánek
pošli fotky na ten e-mail v kontaktech na té stránce a připiš něco podobného, jako je u ostatních boxíků.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 13:57
- Nahlásit
No tak to já si kolikrát říkám co mám tedy doma já...Tina jak může a kde jen to jde, tak čůrá taky do výšky a hlavně u kandelábrů a podobných...vždy se tak zvláštně navýší aby měla dosah co nejvýše a pak čůrá...
Tak nevím jestli v sobě nemá třeba geny pesů
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 14:00
- Nahlásit
Paja s Tinou
to dělá Viky s kanděnim, že je třeba někde vyší tráva nebo vyvýšený místo, tak on se navýší a snaží se to položit na vrch. Fanánek
tequily už ti to řekl, pošli to v mejlu katce na mejla co je v kontaktech
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 14:28
- Nahlásit
Tak to bobek Tina snad zase drzí do poslední chvíle...vždycky lítá jak pošuk a pak mi přijde ze neví co dřív
Tak jsem si na příští týden domluvila lítačky s tím naším teď už znamým žíhancem - Bubákem, ta se už těším....to se Tina zase parádně vyblbne!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 15:49
- Nahlásit
http://www.samphoto.cz/index.php?snav=ingram&conte nt=ingramDetail&page=1&pid=02A12C5X&query=dog
...to jsem nasla a je to bomba
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 16:04
- Nahlásit
Tak vás zase zdravim... To jste to tu pěkně popsaly,když jsem tu nebyla.
elza,pasltelka
Vítám vás tu,trošku opožděně...Ale přece.Stránky bílých boxíků jsou moc pěkný,už jsem je stihla omrknout.
corleona
Tak to jsi teda vážně holka odvážná.Já bych ani tak neviděla problém v tom,že posuzuje svoje psy,i když výstav je dost,že...Ono to totiž dělá většina rozhodčích.Třeba my jezdíme hlavně tam,kam to máme blízko a moc neřešíme,kdo posuzuje..Protože pokud bude konkurence,tak my budem stejně nejlíp druhý-kvůli vetšímu předkusu-a je jedno,kdo posuzuje.Vlastně naší zatim jedinou V1 jsme dostali od Müllerový.Doufám,že mě teď neumlátíš argumentama,ale rozhodně si myslim,že ani tak nejde o to,že je to jeho pes,jako o to,komu patří.......
Unitce se to už blíží,co?Tak ať v pohodě a bez problémů porodíte a podej zprávičky o maličkejch myšounech...
allis,Lenda
Taky trošku opožděně gratulace k úspěchům..
My teď pořád háráme a hlídáme a hlídáme a hlídáme...Dokonce se nás veterinářka ptala,jestli už budeme krejt-asi to horko....
Jo a máme zánět průdušek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Megginka chrchle,jak kdyby byla v poslednim tažení a plive okolo sebe hleny...Chudinka.Už dva dny jsem se prakticky vůbec nevyspala,každou půl hodinu máme záchvat.......
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 16:38
- Nahlásit
Krista
Zánět průdušek není zrovna nic moc! Nechci strašit, ale známá takhle přišla o boxera! Měl zánět průdušek, ten se zvrhnul do zápalu plic a nakonec měl na plicích vodu a dopadlo to špatně! Bere na to Meggi antibiotika?
Právě jsem vytáhla tři klíšťata! Humus! Fakt hrozný, co těch kousacích potvor je. Aspoň, že cecíky už splaskávají. Už to není taková matka-dojnice. Hrošíka jí zatím ale radši nedám...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 20:09
- Nahlásit
čau lidi
Tak, kdyby někdo chtěl v sobotu přijet na ty Rychety, tak mi a pár lidiček tam budeme trénovat asi od 10h
|
alli
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 06:30
- Nahlásit
Krista
Dík za gratulaci, ale já to za úspěch nepovažuji . Já myslím, že jde o to, že posuzuje svoje vlastní odchovy, aspoň z hlediska etiky. Neber to osobně, ale třeba v Olšanech Meggi skončila před Allis, ale z jakého důvodu neřekl, u ostatních ano. Takže se nabízí otázka, že by proto, že je z jeho odchovu?
Přeji Meggi brzské uzdravení!
Tak s Allis už to také vypadá lépe, zatvrdlá mléčná žláza je už téměř celá měkká , takže jsme si už pro prášky nešli.
corleona
Z Unitky je tedy pěkný soudek ! Držíme pěsti, ať je vše v pořádku !
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 07:12
- Nahlásit
Krista
Taky si myslím,že jde o to.Možná se víc vyřádí u zlatých/Šulcová/ a pak už brzdí.Ale určitě se to nedá přehlídnout.
ola
Na B. jich po každé procházce taky leze.A ten Frontline zabírá tři týdny a dost.Už mě ty příšery nebaví!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 09:41
- Nahlásit
articek
hmm já už nepřijedu určitě, mám toho v tu sobotu už tolik že nevim co dřív. A ještě do toho mi dneska při cestě do práce kleklo auto, jela sem a najednou nešel motor a už sem nenastartovala. Takže to mám v servisu. Moc pěkný.
Lenda, ola
taky používám Frontline, nám účinkuje přesně ten měsíc, teď jsem ho už spotřebovali tak mám koupený obojek Scalibor, tak uvidíme jaký bude mít účinek, snad dobrý.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 10:16
- Nahlásit
Teda pomóc! člověk není 2, pouhé 2 dny na netu a nemůžu se dočíst konce...
Tak já s G. měla v úterý dovču - stihli jsme stopu, koupání a odpoledne cvičáků. tak bych si to představovala furt a imrvére
A včera byli na jiném cvikoši, G. dostala řádně do kožichu, neb jsem měla včera drbací náladu, tak kdybych na ni byla furt, tak máme IPO 8 nejmíň
Dnes jedeme kousat do Kuřimi, dnes mě tam bude pérovat kamoška-cvičitelka, abychom udělaly jakože něco s tou ovladatelností u obran, tak to bude dílo...
Jo a u plavání přišla o život málem kačena!!! G. si to zas namířila na druhou stranu rybníka, nechápu kdo vymyslel, že psi blbě vidí, když G. vidí i tu rybu, i kačenu na vzdálenost, že ani já ji nevidím (a nos určo nepoužívá u tohoto, to je oční kontakt...) a už na kačenu!!! zařvala jsem jak King Kong a uřvala jsem ji, ale ještě tak půl metru a nevím nevím... ale spíš mi přišlo, že ona se zase pokusila někoho "zachránit" a jak viděla, že je to kačena, co umí plavat, tak ji nechala... byla jen zvědavá, ne agresivní lovec, ale i tak do palice ji nevidím a riskovat kačení život...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 10:40
- Nahlásit
Denisa
mně to taky nepříde že by psi blbě viděli, taky se občas divim co všechno vidí.
My byli včera taky cvičákovat, dělali jsme po dlouhý době stopičky v jetelu, že nám všem čvachtalo v botách, jak bylo mokro. Ale Viky čuchal pěkně byli sme pochválený.
Pak zase poslušnosti, včera měl Viky příšerný přivolání, dělali sme ho že na place s náma byl ještě někdo s fenou, takže on furt čuměl po ní pak mě furt přebíhal, no děs a hrůza, takže sme včera zase začínali od začátku. Je to prostě děsný nehneme se absolutně z místa. Byla jsem na něj už pak tak nasraná že bych ho nejradši načutla. Pak už to šlo, jenže to už byl konec.
Teď tam Michal 14 dní nebude, jede na školení figuratnů, takže máme volno.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 10:59
- Nahlásit
Vcelka
jo jo, vidí skvěle!!!
Je to prostě děsný nehneme se absolutně z místa. prosímtě to já mám tento pocit již rok!!!
nebo prostě je to takový celý furt nedodělaný, neučísnutý,...
problém je:
1. psovod !!!
2. absence osobního trenéra a podmínek na cvičení
3. vztah psovod - pes, no ale to by se dalo zahrnout stejně pod toho psovoda, protože jinej by si s tím třeba poradil líp...
podmínky - např. všude kde jsem byla teď na cvikoších... ani na 1 si nemůžu odzkoušet obíhání 4 maket!!!! prostě tam nejsou... takže my to vlastně vůbec nemáme nacvičeno...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:03
- Nahlásit
ola
Megginka bere antibiotika,pak jí k tomu vaříme slabej bylinkovej čajík na nachlazení,pak dvakrát denně 2 lžičky domácího medíku a pak vetka doporučila kapičky na kašel bez alkoholu....Takže chudinka užívá medikamenty a stejně když šla ráno štěkat na školku na procházce,tak místo štěkotu se začala dávit....Tak nevim...Snad doktorka ví,co dělá..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:52
- Nahlásit
Denisa
hm v mym případě opravdu psovod problém je, jenže jinej nebude takže je to s náma těžký. Mam pocit že jak Viky ví že jsem na něj hodná že mu toho dost dovolim, tak mně pak ignoruje když chci po něm nějaký cvičení. K někomu jako je Michal by si to nikdy nedovolil, protože z něj má staženou prdel a dělá to co on po něm chce.
Makety ty mi zrovna na cvikoši máme.
Krista
tak to je Megginka chudinka, snad se s toho brzy dostane.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:08
- Nahlásit
Ahojky! Můžu se zeptat těch co chodí na obrany? Jak dlouho zhruba trvá trénink, chodíte individuelně, nebo ve skupině a kolik za trénink platíte? Možná blbá otázka...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:20
- Nahlásit
Vcelka
tak to já na Giordinu "hodná" nejsem, jenže u ní "zlá" znamená korigovat ji tak tvrdě... (jinej pes by to třeba vůbec neustál...), ona naopak ustojí všechno, což je sice dobrý a psovodi co s tím umí dělat, tak takový psy právě cení, no jo, jenže na takovýho rasa já jsem pořád ještě krátká...
ona to dělá tak, že poslechne, o tom žádná... ale ještě si u toho dokáže udělat pár věcí navíc nebo trošku po svým... před rokem bych si řekla. ó jak krásně cvičí, ó jak nám to jde, ale už zas vím víc, tak víc vidím a pak se divím...
prostě osobnost, kterou já nezlomím, to ani nechci, ale proto to asi bude vždy vypadat, jak to vypadá... navíc je to psí společník, není to cvičákovskej-kotcovej pes na vrcholovej výcvik, takže s ní budu vždy jednat v porovnání s profi-psovodama jemněji... ne na place, ale doma, na procházce, v životě prostě... a ono se to promítá všechno se vším... no však víme jak to je...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:25
- Nahlásit
Pastelka
je to různý...
já napíšu za sebe jak to míváme nejčastěji... koušeme na nějakýho figuranta individuálně a berou si tak kolem 150,-, někdo třeba i jen 100,- a kouše se většinou na 2-3 kola... tzn. že zhruba si představ 10-15 minut se kouše, provádí se různý kejkle pes-psovod-figurant a pak je pauza, kdy koušou ostatní a pak se jde na další kolo...
ale stačí když se zajdeš podívat na trénink obran, to se fakt blbě popisuje...
ve skupině se můžou ještě dělat uličky nebo kruhovka...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:29
- Nahlásit
Denisa
Díkes! Takhle to je zhruba i u nás, ale tam platíme paušál na celý rok obrana je každou sobotu. Možná to právě podle toho vypadá.Dneska se jdu podívat na jinej cvikoš, tak mě to zajímá, hlavně jak je to i cenově, abych dokázala porovnat. Díkes
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:37
- Nahlásit
Pastelka
platíme paušál na celý rok obrana je každou sobotu...jo, na to jsem zapomněla, takhle to hodně bývá, že když jste členy cvičáku, máte obranu zadarmo, taky jsme tak jednu dobu kousali...Možná to právě podle toho vypadá...no právě to je taky bohužel dost pravda...
no a nejhorší varianta je: platit blbému figurantovi...
porovnávej, časem si to vyselektuješ a vychytáš!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:43
- Nahlásit
Denisa
To s tím okolo mi připomíná hodnocení rozhodčího při B.odložení za chůze.Řekl,že leží křivě a ještě se PASE.No před ní takovej krásnej jetel,kdo by odolal,když je panička tak daleko.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:56
- Nahlásit
Lenda
... no jsou to KOZY! tak co by se nenapásly...
no hele, třeba to si G. v tréninku netroufne až tak velký "mrvení", ale počkej až budu taky na zkoušce... co pak napíšu... ...to poznají, že na zkoušce na ně nemůžeš... sviňuchy chytrý placatý!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 13:12
- Nahlásit
Denisa
Ja se te ptala na Brnu, ale nejak to tam zapadlo...
Kolik chce ten kurimskej, at vim, jestli na to mam...?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 13:20
- Nahlásit
wami
ale nejak to tam zapadlo... ... kde?! jsem to teda nečetla fááákt...
ty jo, si nějak nejsem jistá, myslím, že jen 100,-! jo jo, stovku, max. 150,-, ne fakt 100,-... vem si 150,-, budeš pak překvapena, že ti pajska zbyde...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 13:43
- Nahlásit
Denisa
Aha tak dik... Trochu zmatene, ale to neva...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:54
- Nahlásit
wami
no já jsem dnes dost zmatená... mrkni na venčení Brno... vypadá to se mnou dnes blbě...
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:57
- Nahlásit
Tak jsem volal chovatelce odkud máme Mery, že je vpořádku a jak roste a že je strašný zlobidlo a ona říkala, že všichni (celkem 6) jsou hyperaktivní a ničitelé, tak mě to uklidňuje, že minimálně dalších 5 domácností vypadá jako ta naše. Jinak chci dohledat všechny sourozence Mery a hlavně bílou sestřičku - prý se jmenuje Mája (já myslel Megy), ale prý jí majitelé říkají jinak. možná je v Praze, majitelka si z hlavy není jistá a údaje má v počítači, který jí kleknul . Tak mě napadlo, že by jste mi vy boxeří fanatičky mohli pomoct. Byli (štěňátka) inzerovaný přes ch.stanici Ze Starého mlýna. Otec Joshua z Ringu, matka Azza ze Starého Mlýna. Moje zlobidlo se jmenuje Mery ze Šárovce (takže všichni na M) a štěníci jsou z Chlumu u Vlašimi. Máte někdo nějaké info?[i][/i]
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 08:25
- Nahlásit
articek
tak mně tak napadlo vy jistě máte kontakt na majitele Vikyho bílé ségry Bonie. Tak že by jste jim mohli dát vědět o stránkách bílých boxerů, bylo by fajn kdyby tam poslali její fotku, že by se tam sešli další bílí sourozenci. Jsou tam teď dva bílý sourozenci z Ungeltu.
elza
tak jak vy, pojedete dneska směr Přestavlky? Jestli pojedete až zítra, tak se asi nesejdeme, protože musim ráno do Tábora a v poledne už musim být zase někde jinde, takže nebude vůbec čas.
Přinejhoršim to setkání necháme až na ten další týden.
|
elza
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 10:27
- Nahlásit
Vcelka
Ahojky,
nějak se nám nakupila práce a tak odjíždíme až zítra. Asi tam ani nepřespíme. Domluvíme se tedy nějak na ten příští týden.
|