| Autor |
Zpráva |
Chodka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 21:13
- Nahlásit
Krista
To mě stačilo když naše Meggi měla jeden den teplotu a nebyla to ona jenom ležela,ven nešla a byla strašně smutná.A chudinka ta tvoje už je takhle smutná víc dní, tak přeju ať se z toho co nejdříve dostane.Koukala jsem na předpověď a má bejt zase velké vedro.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 21:38
- Nahlásit
Chodka
To jo,skoro jí nepoznávám...Co se dá dělat,snad se z toho brzo dostane.Doktorka říkala,že jí ta léčba trvá dýl i kvůli hárání-že má oslabenou imunitu.V tom horku to je naprd,už dneska na mě koukala těma očkama a prosila mě,ať jí necham napít se vody.Jenže nemůžu-nic jiného než vlažnej slabej čajík nesmí.Ale vysvětluj jí to,že v takovým vedru se nemůže ani pořádně osvěžit...Snad to bude brzo dobrý...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 22:03
- Nahlásit
corleona,Michla
juj tak to je skvělá zpráva, moc gratulujeme k miminkám a už se nemůžu dočkat až uvidim fotky.
Denisa
moc pěkný fotky z oslavy, dárků dostala Giroďaska zase dosti co.
Libka
taky hezký fotky z dovči, určitě jste si to moc užili. Už se nemůžu dočkat až vyrazíme my na dovču, my budeme taková podobná rodinka jako vy.
Krista
Meggince držíme pěsti ať se s toho co nejdřív vylíže.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 06:27
- Nahlásit
corleona,Michla
Gratulujeme ke štěníkům a přejeme ať pěkně rostou !
Denisa
Moc pěkné fotky z oslavy, syn říkal, že takový dort by jsme příště taky mohli Allis udělat, že se mu moc líbí a G. s čepičkou je hustá !
Libka
Hezký fotky z dovči, také se už těším až pojedeme ....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 09:05
- Nahlásit
Libka
jsem ti zapomněla pochválit fotky z dovolené! jsou krásný a určitě jste si to podle nich skvěle užili! já ty místa kde jste byli znám a vždy se mi tam moc líbilo, hlavně na Vydru jsem zatížená!
Krista
přejeme s G. brzké uzdravení! zeptej se vetky zda by se třeba pak nehodilo ji naočkovat proti zánětům horních cest dýchacích... já jsem proti očkování na vše, ale tohle mi zrovna přijde jako dobrá věc, G. je od roku naočkovaná a ťuk ťuk, žádné nachlazení... jako malá měla taky jakousi nachlazeninu hnusnou, skoro 42 tepl. a vet nám to pak doporučil...
alli
... no ty dorty flákám čím dál víc... tenhle byl velmi jednoduchý, ale G. jsem se zavděčila i tak...
Holky a kluku
hlásím, že nebudu do neděle na netu, odjíždím už zítra s G. na coursingovo-výletové soustředko, tak se tu mějte pěkně a jestli sem už nenakouknu, tak páááá!
ale já ještě juknu...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 09:11
- Nahlásit
Na Pandoře probíhá diskuse na téma Mezinárodní výstava JISUKO je to o Sucháčovi, tak se na to jukněte.
http://pandora.idnes.cz/conference/boxer-forum
Denisa
jé ty se máš, má být pěkný počasí tak to si to soustředko pěkně užijete.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 09:55
- Nahlásit
Corelona a Michla
Super! Super! Super! Zase je na světě o něco víc placatohubatých miminek, které rozšíří řady boxeromilů! Velké gratulace!!! A hlavně pište, co je novýho, jak prďátka voní, jak cucají atd. Chceme všechny podrobnosti!
Nějak jsem se přes víkend nedostala na net. Včera super kousačka na cvičáku, stopička stála za prd! Jinak vedro nám dává zabrat. Se Zdenkem budujeme krb a FeeBee se nám štastně válí přímo pod nohama. Padá ji beton na hlavu, ale ona je spokojená..
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 09:57
- Nahlásit
Vcelka
To je fajn,že se tohle řeší.
Vítám na světě to množství mrňavých boxérků.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 18:30
- Nahlásit
Denisa
Jo, jo, já byla z Vydry naprosto unešená, tu Šumavu si nejspíš dáme ještě na podzim, je tam nádherně, a Vydru určitě nevynechám. Soustředko závidím!! Hezky si to s G. užijte!!
Krista
Taky přeju, ať se z toho Meggi brzy dostane. Elina byla pěkně nachcípaná v zimě, měla kašel myslím na dvakrát a vždycky se z toho dostávala tak tři týdny, hrůza. Teď je naočkovaná, a je klid. To očkování teda nepomáhá stoprocentně, uvidíme zase v zimě.
Vcelka
Tak jak dopadly závody?
Jinak jsem byla včera po dlouhý době na cvičáku, a docela dobrý. Jenom když jsem házela Elině aport, tak vystřelila, podtrhla mi nohu stopovačkou a já hodila ukázkový záda. No opět jsem byla za trotla
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 21:25
- Nahlásit
No to je paráda, tak teď je z nás velikánská rodina
Moc všem gratuluju k přírůstkům do rodin a hlavně ať se jim vede krásně a rostou jako z vody. My akorát před chvílí přišli z prochajdy. Na dnešek jsme se domluvili s tím žíhancem, tak teď Tina padla za vlast a chrní. Vylítali se naprosto úžasně a zítra půjdeme nejspíš taky. Mám nějaké nafocené fotečky, tak to pak hodím na net!
Já mám tento týden dovču, tak si jí snad trochu užijeme...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 08:01
- Nahlásit
Libka
no já měla jít na ty Hry bez hranic, jenže oni je na poslední chvíli zrušili a přesunuli nejspíš až na tuhle sobotu, to teda ještě neni jistý. Tak sem byla na akci kluků na víceboji (sedmiboji). Nakonec sem i soutěžila, soutěžilo se ve dvojicích v nohejbalu, stolnim fotbálku, pinčesu,šipkách, vrhu koulí, hřebíkovaný a páce. No jelikož bylo 15 družstev kluků a 3 holek, tak sme skončili poslední, ale z holek vlastně třetí, takže sme i dostali cenu za třetí místo. Budou s toho nějaký fotky na www.chlifbikers.cz , zatim je tam Zdeněk ale nedal.
Psala mi elza že na ten tábor do Otěšic budou zvát i bílý boxíky, tak mně docela mrzí že na ten týden už máme zaplacenou chalupu u Třeboně, nemuselo by to tam být špatný na tom táboře, ještě když vim že tam budete vy i ona se Zíbou.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 08:51
- Nahlásit
Vcelka
Tak to musela být určitě hlína na těch závodech. A třetí místo, to je super Je to škoda, že nemůžete dorazit, já jsem strašně zvědavá, jak ten tábor bude probíhat. Tak třeba příští rok. A v Třeboni bude určitě nádherně. Poradíš mi prosím, jak vložim na stránky ten baner bílých boxíků? Zdrojový kód jsem nikde nenašla, a jinak nevim, jak to tam dostat.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 09:09
- Nahlásit
Libka
no já si s tim taky nevěděla moc rady, tak jsem si ten baner stahla ze stránek bílých boxíků k sobě do počítače a pak jsem ho na Vikyho stránky dala normálně jako obrázek a pak když na něj v tý tvorbě stránek klikneš pravym tlačítkem a dáš vložit odkaz, tak do něj vložíš odkaz na ty bílý boxery, takže ve finále po kliknutí na baner se lidi dostanou na stránky bílých boxíků.
No třetí místo je super,ale kdyby nás bylo víc holčičích družstev tak ho asi nemáme. V těch disciplínách jsme ale soutěžili proti klukum prostě se to rozlosovalo kdo s kym na který disciplíně, takže my když sme dostali na nohejbal a nebo stolní fotbálek kluky který to hrajou furt, tak sme neměli šanci zvítězit. Akorát na páku sme byli proti holkám, ale i tak sme prdli.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 10:48
- Nahlásit
Ahojda všici,
nevím jak u vás, ale tady začíná být pořádný pařec. Vůbec mi to tentokrát nevadí, protože ve tři mám padla a pak až do neděle nechci o kanclu ani slyšet. Chystám se stopičkovat, cvičit atd. Nooo,ale vidím to spíš na makačku na zahradě, dodělání zdi a krbu... Už to začíná vypadat dobře a Fee je nadšená, protože leží ve stínu pod krbem (čekajíc, zda něco vypadne - zatím leda tak cihla ) a chladí se.
Corleona a Michla
No tak holky, co je s váma??? Prahneme po nových informacích o chlupatých štěstíčkách, jejich vývinu a růstu... Honem sem s novinkama!!!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 11:46
- Nahlásit
ola
U nás je taky na padnutí, ale já se narozdíl od tebe za chvíli chystám do práce, takže nic moc vyhlídky. Ale zíra a pozítří to vidím na nějaký koupáníčko. Dopoledne jsme si s Elinou užily, byly jsme v lese, psi lítali, páníčkové se váleli na mezi ve stínu, pohodička............
Vcelka
No jo, to mě nenapadlo s tím vložit odkaz do toho obrázku.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 12:17
- Nahlásit
Já mám v pátek taky volno, takže to bude příjemný. Budeme ho mít ale taky spíš doma pracovní, chceme už konečně dodělat ten kotec, ale možná se i najde den na nějaký výlet.
Včera jsem koupila dvě borůvky, tak jsem docela zvědavá jestli přežijou, udělali sme kolem nich takovou ohrádku aby na ně Viky nemohl, ten už je chtěl zase tahat ještě ani nebyli zasazený.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 12:50
- Nahlásit
Lenda
na tý Pandoře se to teda rozjelo....
píšou tam i maximusdeusáci ale sem Corli nenapíše jak to vypadá s miminkama a my na to tak čekáme. Koukej nám Corli něco napísat.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 13:17
- Nahlásit
Libka
to vidím na nějaký koupáníčko
Mno, já si chtěla koupit plavky, ale v tý kabince si připadám fakt jak na Petříně - krátký nožičky, zadnice velikosti statné nosoržčí matky, klenutý pupík a prsa??? Co to je!?
Vcelka
jsem koupila dvě borůvky, lekla jsem se, že myslíš plody?! Dvě kuličky... Jo, a s Corleonou máš recht, úplně na nás prdí! A mi potřebujeme být informované, taky fotečky už by mohly být...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 13:22
- Nahlásit
ola
To jsem teďko já!!
Vcelka
To jó.Doufám,že to dojde někam výš nebo alespoň tomu dotyčnému rozhodčímu a ten s tím dá pokoj.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 13:26 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Vcelka
Tak teda jo..
Dnes je nafotíme a dám už to na net. Jsem pověrčivá a mám zafixováno, že první tři dny jsou kritické, co se týká života štěňat. Dnes navíc jedna fenka bezdůvodně sem tam kňučí, tak se bojím. Unity je přepečlivá matka a to asi až moc, pořád jsou mokří jak vydry, jak je vylizuje, až ji musíme kárat. Taky je už přestěhovala z bedny na matraci, kde bivakujeme, když jsme tam pět minut nebyli. U Unity v porodně se střídáme ve dne v noci. Už jsme z toho nevyspání oba zpitomnělí. Chudák moje dítě si v osm večer hlady přišlo včera do porodny říct o večeři. Jsem na Michala nějak pozapo..
Co se týká té Pandory, tak fakt nevím, jestli se tam vůbec mělo něco psát. Dotčeni se cítí úplně jiní lidé, než kterým to patřilo.. Bezinternetoví Šulcka a Sucháč jsou spoko a v poho a chystají se beztak na další výstavu..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 13:44
- Nahlásit
corleona
No konečně!
To je dobře, že je Unitka pečlivka, aspoň z nich budou spokojené boxeří dětičky! Už se moc těším na fotky. Určitě protěžujete chlapečka jedináčka, co? A co ty jména? Jo, a co ocásky? Necháte?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 13:53
- Nahlásit
corleona
jo jasně a co vlastně jména a ocásky?
Jo na tý pandoře je to zajímavý, já jako laik věci neznalí na to můžu jen koukat. No ale je fakt že ty dvá jestli nemaji přístup na net tak jsou jistě dál v klidu a nakonec se mezi sebou poštěkaji zbytečně jiný lidi.
ola
já si v kabince připadám uplně stejně, taky mám v plánu letos koupit nový plavky, ale tý vidiny v zrcadle se docela děsim. Stejně nepřídou vám ty zrcadla v těm krámech nějaký divný? Doma si zas až tak tlustá nepřipadám.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 13:59
- Nahlásit
ola
No.. jména.. už máme za sebou hádku. Jsem se zhroutila, neb Tom chtěl dát jméno Alma. Jsem šla do mdlob. Už by chyběla jen Asta a Ajax nebo Azor... Argumentoval tím, že žádnou Almu nikdo nemá. Tak jsem mu řekla, že žádnou Almu ani znát nemůže, protože Almy na výstavy nejezdí, ale jsou uvázané na řetězu u boudy.
No mám to těžké..
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 14:00
- Nahlásit
corleona
Závidím ti tyhle starosti se štěníkama.Musí to být super pozorovat tyhle myšky.
Třeba to dojde i k Sucháčovi a dá pokoj.Vždyť by měl jít příkladem!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 14:04
- Nahlásit
Vcelka
Já mám divné zrcadla i doma A furt mám žravku. A nemůžu se jí zbavit.
No a po delším uvažování jsme ocásky nechali, kdo bude chtít a bude kupírovat, okupíruje si to pak komplet. Vypadá to, zatím podle zájemců, že žádné nezůstane v ČR. Ale stoprocentní to samozřejmě ještě není. Na to ještě brzo.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 14:14
- Nahlásit
corleona
Hurá ocáskům!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 14:17
- Nahlásit
corleona
což to jo ale v těch krámech to maji většinou tak blbě nasvícený že ten obraz je fakt děsnej. Je mi ze sebe vždycky špatně.
Už se těšim na fotky mrňousů, musí to být pěkný tohle mít doma. Skoro jako kdyby to člověk porodil sám ne?
Tak když pudou štěníci do ciziny, tak tam nevědi že Azor se dává českym voříškum ne? Takový Alík Maximus Deus, hmm to by na boxera asi nešlo.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 14:22
- Nahlásit
corleona
Počkej, počkej, jak půjdou všechny do ciziny?? A co ty naše slíbený doubly? Já už se doma ptala, jestli berem jednu čubinku zlatou a jednu žíhanou nebo dvě žíhaný...
Hele, taky nám prozraď nějaký "tvoje jména", ať můžeme posoudit, jestli taková "Alma" ještě nebude terno?!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 14:26
- Nahlásit
corleona
Téda,už se celá třesu na fotečky!To si ani nenecháte Nějakou slečnu?Vždyť u vás doma už by se to ztratilo...
K tý Pandoře...Myslim,že to je,jak jsi psala...Dohadujou se jiní lidé,než pro které to bylo napsané.Ale,mě to taky štve a opravdu se mě to dotýká.Fakt mě to mrzí,myslim,že tady je hlavní problém mezi Šulcovou a Suchým a neni to až tak o tom,jestli sem tam posoudí svuj odchov.Vždyť krom Šulcový na něj nikdo systematicky nejezdí.Teď se úplně bojim s Megginkou vyrazit na výstavu.I když bude posuzovat kdokoliv,už vidim ty pohledy,jak každý umístění s výbornou máme jako protekci,protože i když neposuzuje Suchý,tak je dobrej kamarád s tim dotyčnm rozhodčím....Kdybych se uměla diplomaticky dohadovat,tak tam taky něco písnu,ale myslim,že by to stejně nebylo správně pochopeno a byla bych nařčena spolčenim se Sucháčem.Přitom to je vážně směšný.
olaVcelka
Jsem na tom také tak... Už kolikrát jsem přemýšlela,že zrcadla v kabinkách nějak divně rozšiřují a deformují...Já nákup plavek absolvovala nedávno a můžu vám říct,že jsem se do toho hnusnýho zrcadla skoro nepodívala a brala jsem to pouze podle pocitu.Ušetřila jsem spoustu nervů,ale stejně už 14 dní držim (nebo spíš se snažim) dietu...Protože teď už to ani doma není,co to bývalo...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 14:42
- Nahlásit
zdravím,já už mám dneska dovolenou tak jsem si net otevřela až teď.V práci už jsem,řekla,že dneska na to prdím a přijdu až v pondělí:včera jsme zkusili na zahradě postavit stan a největší radot z něho má Meggina až jsem jí musela vyhnat protože se tam uvelebila a spala.Sice jednu šňůru utrhla já jsem tvrdila,že o ní zakopla ale Ivan natíral střechu tak řekl,že žádný,že jí sprostě překousla Jó a ještě má Megginka nový nafukovací bazen, už vydržel druhý den a koupe se v něm.
Ty zrcadla to mě napadlo asi před 14 dny té prodavačce jsem vysloveně řekla,že tam mají nějaké divné zrcadla,že se tam na mě koukala nějaká tlustá buchta
corleona
Vydím to na nějaký italský jména co ať jdou do světa stylově i když s českým jménem by byli prckové taky in.
Vcelka
ola když jsem četla o těch borůvkách nic jiného mě nenapadlo,jen to jako Olu,že sis koupila dvě kuličky.Ta jsem si řekla to musela mít velkou krizi,že utrácí za takovou věc.
No nic jdu chitit ven nějaký bronz.
|