| Autor |
Zpráva |
Michla
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 14:42 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Sprááávně!!!!! Je jich šest a nejlepší analytik je Ola.
Tak tedy......
To bylo tak,
ptala jsem se své zde již oslavené sestry Markéty, jak poznám, že už Aida skončila s porodem a ona na to, že se fena prostě uklidní. No a tak v době, kdy Aidička byla klidná a spala už asi třičtvrtě hoďky jsem neváhala a všem napsala. Pak se Aidička po další třičtvrtce probudila, tak jsem ji vynesla ven (neboť sama by od mimin nešla ani za nic). Káknula, crknula a furt tak jaksi přidřepávala.... no a doma pak porodila ještě jednu drobounkou fenečku. Takže jsou dva pejsani a čtyři fenečky.
Toš tak to bylo. A porod úplně v poho. Aida zdravá psíčci taky a už se těšíme, jak začnou řádit. Od předvčerejška už čumí, tak to asi nebude trvat dlouho. Halt boxeři....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 14:48
- Nahlásit
Michla
Počkej, počkej?! Od předvčerejška už čumí, - tak jak to, že ještě nejsou nafocený s kukadlama jako zrcadlama, každý to robátko pěkně jednotlivě??? Sakra mi tady lačníme, zavidíme atd., tak nebuď labuť a smrkni sem nějaký čestvější foto. (Fotka Aidičky s miminky byla sice pěkná, ale z těch zadečků patřících nějakýmu malýmu válečkovi se toho moc poznat nedá... )
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 14:49
- Nahlásit
Michla
tak to je moc krásný, gratuluju.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 15:00
- Nahlásit
Michla
tak to je parádní příhoda...hlavně že se jim všem daří...ale s těma fotkama má Ola pravdu, už by si nám je přeci jen představit mohla!!!
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 15:05
- Nahlásit
Holky, za ty gratulace o zdravice a slavice móóóóc dík. Fak jste mě potěšily, zvlášť když já to tady tak flákám. Ale slibuju, že dodám fota. Možná, že už dnes. A u Corleonů se děje co? Nějak se to tu ne a ne dočíst.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 15:44
- Nahlásit
Corla nám psala na předešlé stránce...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 15:46
- Nahlásit
Hmmm, teda na stránce 217...tam už to je, ale jinak mi radši moc Michlo nevěř
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 18:22
- Nahlásit
Libka
Ahoj, Gaston je váš strejda a Giordi od Denisy je tím pádem naše Teta. I když asi ne 100% neb matku má asi jinou než Gaston.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 18:24
- Nahlásit
ola
No jo no jo, to je řečí....už na tom dělám, jo.Tak nerušit, nerušit.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 19:41 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Ták že...
Takhle to začalo. To je snad jasný, ne.
Když jsou fotky dvě, první je třídenní a druhá sedmidenní štěně - už bez ocásku.
1. je Darwin - byl a je největší a jmenuje se podle toho vědce Charlese
2. Debye se jmenuje podle toho vědce, Paula, ale jo to holka
3. Della - čili tyčinka Delinka se jmenuje Della, protože mamce se to děsně líbí
4. Dalton čili Daleček - miláček se jmenuje podle toho vědce Johna. Teď je nejmenší neb je magor po mamince a saje tak zběsile, že mu až teče mlíko nosem a brká už těď jak velkej, protože přisává vzduch. Takže to bílý na druhém foto nejsou vousy, ale mléko.
5. Dirie se jmenuje podle té vědkyně, nějaké madam, jenže ona byla na C, baba, tak jsem to musela trochu modifikovat
6. Daisy se jmenuje po skorobabičce, byla nejmenší a nebýt toho mameluka Darwina, tak by byla největší. Je totiž šikovná po mně...
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 19:59
- Nahlásit
corleona
ahoi, teď jsem to dočetla a doufám, že z nejhoršího jste venku. Soucítím a držím palce, ať už je vše OK
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 21:24
- Nahlásit
Michla
Teď jsme s dcerou zkoukly krásná mimča,jména se nám moc líbí a budeme se těšit na další.Už máte pro ně zájemce?Nenenáš si nějaké?Nevím jestli Ola odolá a nebude žadonit o jedno.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 07:49
- Nahlásit
Michla
miminka jsou nádherný, musí to být radost a ještě bude až povyrostou a začnou pěkně zlobit. Čeká vás krásný léto.
Jaký máte vlastně název chov.stanice?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 08:25
- Nahlásit
Michla
Super! Super! Super! Pěju chválu! Štěníci jsou úžasní, nádherní a vůbec jak psala Chodka hele, že bychom se domluvily na jednom nebo dvou...??? Když to doma nadhodím, tak manžel utrpí postižení hluchotou! Jména jste vybrali perfektní. Když jsem četla to "Dirie" tak jsem si vzpomněla na film Pelíšky, kde Bolda Polívka říká ...sklo, jako ta Marie-Curie Sklodowská... Ale tu´s asi nemyslela, nebo jo?
Jinak já jsem dnes doma-hurá. Bohužel klidu neužiju neb oba hošánci jsou též doma a moje ušní bubínky vybrují pod neustálým hašteřením. FeeBee tu navíc píská s hrochem, takže za chvíli budu zralá na Chocholouška.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 08:29
- Nahlásit
Michla
krásní prckové, fakt krásní!!! a díky za bezva fotoseriál ! jo a jména se mi taky líbí!!!
taky se těším na další fotky!!!
Teď je nejmenší neb je magor po mamince a saje tak zběsile, že mu až teče mlíko nosem... to prej G. dělala taky... a byla menší, ovšem pak to vyrovnala a pak byla i větší...
Jo, taky jsem se chtěla zeptat zda si v rodině některé nenecháte?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 08:39
- Nahlásit
Jinak Giordinka je už slušná cvičáková harcovnice... včera byla na cizím cvikoši, prvně jsem tam byla i já, a hnedle mě táhla k odkládačkám, nějakej 6.smysl pak hned rozpoznala cizí úplně jiné makety a dokonce mezi místními domácími psisky byla ohodnocena figošem a výcvikářkou jako nejlepší toho dne... no nějací mistři světa tam zrovna nebyli, ale i tak mě to potěšilo...
ovšem na výstavu ji asi přihlásím k chrtům neb nepomáhají ani zátěžový granule s masem a přidávané rohlíky se sádlem, ani bábiny buchty atd.
nevíte někdo co s tím?! musím ji vykrmit aspoň do příštího týdne, protože to jede na ten LVT... tam dostane zas zabrat, tak aby mi nedojela kostřička...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 08:52
- Nahlásit
Michla
Miminka jsou nádherný!!!!!Mamča je šikulka.
Jména mají taky moc pěkný.Jak vás vůbec napadly?
Jo,to já mam druhýho boxíka už slíbenýho na 100%...Jen co se odstěhujem do svýho,tak si buď necháme od Megginky nebo vyberem nějakýho rošťáka jinde.A už to nevypadá ani na tak dlouho-máme už skoro zbouráno,pak stačí jen postavit(né sami,takže to půjde rychle) a architekt říkal,že do roka bydlíme...Takže už to vypadá nadějně...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 08:55
- Nahlásit
Denisa
My se potýkáme s tím samým...Sežrala by toho klidně kýbl a není to na ní vidět...(To bych taky potřebovala)
Kam se budete hlásit na výstavu?Do těch jižních Čech?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:03
- Nahlásit
Krista
jé, to se máte s tím baráčkem!!!
a s tím druhým boxerem!!!achjo, to já teď nic... teď budou mít přednost ty dvounohý.
No Giordina taky sežere kybl denně... prožere toho vlastně jako doga!!! nechápu!!!
Chtěla bych ty jižní Čechy, jenže se mi to kryje s jednou príma akcí od brněnskýho coursingovýho klubu, takže nevím. ale jet bych měla, bude tam i chovatelka a tak... chtěla jsem zkusit klubovku! i když se trochu bojím, jestli to ode mě není troufalost když je to navíc ta výroční speciální !!!
fakt nevím co v tom kruhu bude dělat... se obávám, že si to splete s kruhovkou a bude rozhodčího vyštěkávat jako figuranta!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:04
- Nahlásit
Krista
vy pojedete???
no ale nevím vlastně, my musíme najít nějakou tu chrtí přece!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:08
- Nahlásit
Denisa
to já zatim dvounohý zavrhla na neurčito,času mám snad ještě dost,navíc na cvičák choděj i děcka a můžu ti říct,že raděj než jednoho takovýho parchanta,tak bych měla 10 boxerů...
To já právě chtěla taky zkusit klubovku v otevřený třídě...Jenže zatim právě rozmejšlim-výročka a ještě posuzuje Ital...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:09
- Nahlásit
Denisa
Já si teda teď nemůžu vynachválit tu Eukanubu. Přidávám k tomu těstoviny, maso, mrkvičku, sýr - prostě jak kdy. Fee má skvělou srst, není vychrtlá a každý chválí jakou má figuru. (Mimochodem ten den, co zničila mou bylinkářskou chloubu jsme potkali na zámku nějaký turisty, které FeeBee naprosto nadchla. Prý taky leta mají boxery a pán se mě ptal, kolik už vyhrála výstav Zrovna jsem jí dávala napít z kašny a u toho myla hubu od pylu, takže když se s ní pomazlili, tak do auta nasedali krapet mokří a oslintaní Fakt je, že mi ta chvála spravila po "proutěné aféře" náladu!)
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:15
- Nahlásit
Krista
... no mně chodí děcka do práce každej den... a navíc "ta problémová" (většinou je problém spíš v rodičích), takže mně povídej... no ale času asi už moc nemám se obávám... už jsme dokonce i s těma nejzapřísáhlejšíma NEmatkama zrušili náš početný ANTIharant klub a předsedkyně AHK už dokonce i povila!!! Dnes zrovna jdu zapařit se zbylýma militantníma, ale jsem zvědavá, která z nich oznámí, že se vdává či je zaseto...
posuzuje Ital...... to je právě dobře! to mě na tom láká, že by měl být "nestranný"... jsem se o tom bavila chvilku s Corleonou na výstavě a náhodou to bych se těšila, že bude posuzovat někdo jinej než třeba Suchý že...!?
tak pojďme do toho! kdo se přidá dál???
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:26
- Nahlásit
ola
...no mně taky G. chválí jaká je to atletka, jaký má svalíky prorýsovaný, oproti těm tlusťochům co normálně vídávají... postavičku chválí, srst má výbornou, vpodstatě je ve výborné sportovní kondici, ovšem!!! ve výstavní už podle mě rozhodně nee... to by chtělo trochu naplácat ji, oplácat ji...
chm, jenže to je taky věc - na té mezinárodce teď v Brně bylo tolik tlustých fen!!! i rozhodčí říkal u 2, že by jim přál pár kilo dolů... takže být v kruhu s těmato, tak zaručeně vypadá ještě chudší než je... to je jasný. Jak říkala Halina P. že pokud je dáma korpulentnější má si na pláži vybrat podobné anebo ještě víc baculaté a ne lehat si vedle vychrtliny...
Eukanubu neberu, jednak ji nechtěla jako malá a druhak - poměr cena - kvalita, ne do toho nejdu.
Ale je príma, že Fee prospívá, věřím tomu!
No já vím co by G. pomohlo, už mi to říkal i vet! prý nechat ji aspoň dne odpočinout a zahálet!!! hm, kdo by s ní pak ale vydržel!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:26
- Nahlásit
Denisa
to myslíte tu výstavu v září v Třeboni? Docela sem nad ní uvažovala že by sme se třeba zajeli podivat.
Jo my by sme taky rádi druhýho boxera, ale taky momentálně dáváme přednost domu dvounohýmu, kterej se furt ne a ne zadařit. Možná že kdyby sme si pořídili toho druhýho boxera že by se to pak najednou zadařilo.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:32
- Nahlásit
Vcelka
jo jo, tu.
kdyby sme si pořídili toho druhýho boxera že by se to pak najednou zadařilo...já myslím, že určitě a pak by ses z toho taky mohla zcvoknout
no jo, my zatím nic nezkoušíme, až po svatbě přece ale oba moji dědečci jsou z dvojčat a říká se ob koleno, takže já počítám rovnou se dvěma a do toho ještě G. + štěně... myslím, že hukot pro mě bude i kdyby jen 1 a odrostlá "rozumná" G. - mylsím, že i tak to bude síla...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:44
- Nahlásit
Michlo, miminka jsou opravdu krásná, moc se mi líbí Debye, jak fenečka, tak i její jméno!
Denis my by jsme si s těma našema placaticema mohli podat fakt ruku...Tina je taky pořád jako lund...ikyž teď je to zase torchu lepší. Ale stjeně se asi přes těch 25 nebo 26kg nepřehoupne. No u nás asi opravdu platí to pořekadlo "jaký pán, akový pes". Ale je fakt že jak jí dávám ještě ke granulím konzervy, tak je to drobek lepší
Alespoň jsou na ní taky pěkně vidět ty její svalíky!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:47
- Nahlásit
No Denis to máš krásné vyhlídky...pro mě je super antikoncepce, když jedu ke kamarádce, tam si pohraju s jejíma ratolestma a zase jedu domů pěkně do klídku. Má Matěje 2 a dvojčátka (holky), kterým je teď asi 7 měsíců, ale jinak se narodili na sedmém měsíci, takže jim je jakoby méňe. A když vidím v jakým je kole, no hrůza. Tak jsem alespoň taková ta hodná teta
Jo Denis a kdy že bude svatba?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:52
- Nahlásit
Tady je teď pěkná bouřka a pěkný slejvák, vane mi sem studený vzduch z venku, už to bylo docela potřeba.
Jo to by mně taky zajímalo kdy bude svatba? Že by ještě letos?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 10:10
- Nahlásit
Paja s Tinou
...no já jí přidávám už všechno možný...
včera jsem měla večer kynutý knedlíky s mákem a švestkama, tak dostala i ty knedlíky pak chleba se sádlem to jsem teda taky neodolala,... kurňa horší jak s tím chlapem, toho jsem odbyla párkama neb sladký nechce a po sádle by zesádlovatěl...
ale je fakt že při "normoš" zátěži jí to taky stačí, při extra zátěži jí to zdá se nestačí...
Má Matěje 2 a dvojčátka (holky)... ježišmarjáááá! no to je moje noční můra, že se ty dvojčata narodí až jako druhý v pořadí!!! takže bych měla 3 díťata! to už by bylo moc...
aspoň že ty dvojčata má holky...
Vcelka
Paja s Tinou
svatba?! i kuš huš! to byl jako humor... to se tak jen říká, že až po svatbě ne?! se může teprvá sexovat ne...
jinak klidně otěhotním i bez svajby, resp. mám k tomu právnímu obřadu určité výhrady, ale tak když bude předmanželská smlouva, tak jako jo no, je mi to už šumák, i se teda přejmenuju no... I když teď se vdává sestřenice a nechává si svoje příjmení... No ale hlavně mě ještě nikdo o ruku nepožádal a třeba ani nepožádá... I když to se mi zas vdává kamoška a ta o ruku požádala svého chlapce sama! no ale tak to u mě nehrozí ani náhodou...
|