| Autor |
Zpráva |
alli
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2006 14:09
- Nahlásit
ola
Gratuluji k výhře, to budete mít veselo!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2006 16:44
- Nahlásit
corleona
Děkuji, děkuji, děkuji.. Výhru s díky odmítám, neb návštěvu Bohnic zatím neplánuju! Mou nervovou soustavu stačí spolehlivě ničit moji dva výrostci, bobule (která se dnes po dlouhé době vykajdila v garáži ) a manžel, který mne opět zítra zanechá napospas výše citované zvěři a odjede si užívat klidu do pracovního procesu. Já musím bohužel do kolbenky rovněž! Kluky bude hlídat má pubertální neteř, takže asi strachy uschnu... Snad příští týden se na mne usměje štěstí v podobě 14ti dnů dovolené.
Mimochodem - v pátek u nás vypukne megapouť s řvoucími zvracení vyvolávajícími atrakcemi, jež se nazývá "Tradiční Opočenská Porcinkule", takže máte-li někdo zájem, přijeďte. Já, pokud seženu nějaký super last minute, tak odvleču celou rodinu k velké louži a na houpačkáře a romské spoluobčany prodávající užmoulané pletené sýry z vysoka se..
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2006 17:15
- Nahlásit
ahoj holky teda uff,novinky tu jsou ale jaké po tom oznámení mé kamarádky jsou tu další jobovky,Včelko ty si užij dovču dalo ti práci sehnat chaloupku Zdeňkovi brzé uzdravení.
Lendo moc je mi to líto,zvládni to hlavně v pohodě však nejsi ještě staroch a uvidíš všechno se obrátí k dobrému.
Jinak my byli na víkendové návštěvě Olo promiň ,v Hradci,jeli jsme bez Megginy a bez dcery ta tráví 14 dní na táboře hlídáním řvoucích dětí.Megginu hlídal švagr teda tím,že se tu 2x denně ukázal dal jí vodu a granule,ona ho za to láskou ulízala a zase odjel.Tudíš spala sama venku.Je pravda,že já se domů těšila jako nikdy. Cesta do Opočna byla plánovaná,ale jelikož se stále něco popíjelo nějak nám to nevyšlo.Bylo zajímavý když jsme si říkali s Ivanem jak bÿ jsme vás hledali, no jak se jmenuje nevíme, víme jenom to že bydlí pod zámkem,mají boxera a dva kluky.
Corleona odkazy na fotky boxerů přepošlu zítra kamarádce tak snad ji trochu rozveselím a ona se bude snažit co nejrychleji pořídit nové psí mimčo.
Jinak ještě,že jsem nesoutěžila,bylo to tím,že jsi neudala o co se soutěží,hlavně,že je spoleh na naše výherní eso Olu. Závidím ti žádná last minut ale hlídání smečky.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2006 17:39
- Nahlásit
ola
No teda.. jsem na Tebe spoléhala - takový milovník plemene!
Já už tady z toho mám tik v oku. Buď mluvím fistulí (na štěňata) větu typu: Mimííííííííííí, pojďte papinkíííííííííí - Bubikůůů (Alcapona), ty ši udelala důůůůůůůůc - aj. A na zbytek bandy, té dospělé mluvím basem: Mýýýýýsto - Fuj - Nesmýýýýš - Báááááásta - Kde je k***a zas ten smeták?! - Co to žereš, prase! anebo taky: Unyto, jestli zas Nundovi nachčiješ do pelechu, tak jsi dcerou smrti! aj.
Tom je od pátku na každoročně pronajaté chatě na Lipně, takže jsem na vše sama Útěchou mi je, že si vzal Kokiho a Maxe. Jel ten den brzo ráno a měl vzít i Viktoru. Ráno, jak jsem vstala a šla "vyluftovat" kotce, tak zírám a nevěřím svým očím. Dva metry vysoko vyskakuje hyperaktivní Viktor a má evidentní radost, že mě vidí. U mě opak. Poslala jsem dotaz, co jako ta Viktora, jestli na ni nezapomněl. Přišla odpověď: "Sorry, uz se mi do auta nevesla. Hodne veci."
Ale jeho čeká horší týden. Prchám k moři a zanechávám zde komplít smečku se štěňaty a k tomu ještě přibyde boston Fifin, protože naši jedou taky na dovolenou. Tak TO mu teda nezávidím.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2006 18:03
- Nahlásit
corleona
Takže vlastně vyhrál Tom. Celou smečku, štěňata a k tomu Fifin jako bonus! Pane jo! Že ty se ho chceš nenápadně zbavit?! (PS : Teď jsem mrkla na "Lásty" a je neuvěřitelný, kam tu cenu ty letištní taxy, palivový příplatky atd. posunou!!! Asi budeme nuceni poslouchat kolotočové "duc, duc, duc... pojďte nahoru, poleťte s námi, tradááá odjíždíme..."
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2006 18:34
- Nahlásit
ola
anebo "Nastupujte na kačeři!!!!"
Já jedu autobusem do HR Rozhodla jsem se na poslední chvíli, že pojedem s Mišanem a s našima a s tetou, kteří už to měli objednané od ledna. Teta je strašně ukecaná, tak si beru na pláž discman s CD nějakého hlasitého nářezu. Rozhodla jsem se tak, protože samotné se mi nikam nechce a všechny kámošky už někde byly a jsou už vycinkané z peněz. V tom autobuse se asi zblázním. Já mám totiž vždycky smůlu na nějaké mamlasy kolem sebe. Naposledy, když jsme s kámoškou jely na zájezd do Paříže, tak před náma seděl pár, co smrděl potem a ten chlap furt něco žral. Sekanou, řízky, vlašák a jiné sviňárny, co smrděly přes celý autobus. Nakonec se oba zuli a začli chrápat. Báječné finále.. Kámoška vzala svůj parfém za dva tisíce a obětavě z něj nastříkala tak za tři stovky jejich směrem. Baba s tradičním květákem na hlavě čuměla jak puk. By mohla být ráda, jak slepá k houslím přišla k Dolce Gabana PS: Ten chlap chodil celé ty čtyři dny v jedné a té samé kostkované flanelce.. HUMUS.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 07:50
- Nahlásit
Tak jsme se šli včera večer projít, a pochopitelně, houpačkáři už zamořují náměstí a přilehlé ulice. Psi (většinou maxivořeši) zákeřně odpočívají pod maringotkou, aby v nestřeženém okamžiku vystřelili a ukousli kotník jen to chrupne. FeeBee, ačkoli je kliďas, měla tik v oku. Ovšem zase jednou jsem viděla na vlastní oči jak dopadne člověk, jenž si pořídí yorkšíra bez PP. Něco tak obludnýho a světunepodobnýho jste neviděly/i. A ještě tomu říkají "Šarlotko-Greis pojď k mamince..."
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 08:00
- Nahlásit
Ahojky všechny!!!
Tak vás po dlouhé doě opět všechny zdravím!! (A Bonnie samosebou taky).... Jen je chudinka teď trošku unavená,protože jsme strávily úplně super týden na výcvikovém táboře v Kroměříži. Byla tam s náma i Denča s Giordi.... Byl to úplně mega super tábor!!! Já jsem z něj úplně nadšená!!! Kousali jsme na Vítě Glisníka a Rádě Kupky, koukali na videa, měli přednášky o stopách, poslušnostech, obranách.... No prostě na jeden týden informací až až.... Až se mi do rukou dostanou nějaké fotečky, hned je šupnu na svoje stránečky... S Denčou jsme udělaly společné foto (jen a jen pro vá) tak se na ně těšte
|
articek
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 08:37
- Nahlásit
Lenda
Musíš se z toho dostat co nejdřív, já něco podobnýho zažila na jaře. Nejdůležitější je tvoje okolí. Drž se.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 09:32
- Nahlásit
ola
Šarlotko-Greis pojď k mamince
Máme v rodině dva jorky bez pp. Plně chápu. Nebezpeční útočící psi. Nevyrovnaní. Od obou jsem už byla porafaná. Přijdou si pro pohlazení a pak rafnou. Tom byl jednou u své sestry, majitelky jorka a když se s ní bavil, udělal rukou nějaký pohyb a ten jork, ačkoli jej zná, se mu zakousl do ruky. Tom nemeškal a popadl Atlas světa (neteř se právě učila zeměpis) a praštil psa po hlavě. Ten utekl pod stůl. Celá rodina byla zděšená, že Monteček má otřes mozku. Tom argumentoval, že otřes mozku mít nemůže, neb mozek nemá Pak volali ještě večer, že Monti pořád spí a nechce ani papat. Tom je ještě šoknul tím, že prý když Monti umře, že tu pitvu teda zaplatí.. Od té doby chodí Monti kolem něj obloukem
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 09:50
- Nahlásit
Ahojte!
Dannie
ahóóój! bylo to bezva... těším se na fotky a taky na vás dalším spol. výcviku... ať už s Luckou a spol. nebo na Bedei...
Jak psala Dannie bylo to príma, jen to počasí nám nepřálo, v těch největších vedrech zrovna... no peskové mají můj obdiv, že se nám na to nevy...li! Fakt šikulky!
Přijela jsem docela nakopnutá k výcviku, tak snad mi to vydrží...
Jinak Martin byl v tu dobu se svým miláčkem - Rakousko, Německo, Švýcarsko, Itálie, Francie... nejvíc se mu líbilo v Alpách...
tak jsme si to každý užili po svém a teď zas chvilku práce...
JO a na výcvikáči s náma byla kromě placatky Bonnie, ještě od Adriany co má ch.s. Hébé box její Asset Hébé box + starší fenka (Ibra...?) a pak tam byl pan Ivo Srb - ch.s. Hosana box - kamoška má Terry Hosana box , ale ten tam byl s ovčouny, ale aspoň jsme pokecali a dozvěděla jsem se něco o boxích povahách...
JInak jste to tu tedy neměly moc veselé jak jsem četla...
Včelko a Lendo držte se, bude zase dobře...
Tequily taky neboj, ono to nějak dopadne a co jsem tak slyšela už spoustu špatných prognoz a nakonec psi běhali jak čamrdy...
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 10:21
- Nahlásit
Tak jsem ohledně té DKK rozhodil celorepublikově sítě, napřed jsem psal jednomu vetovi, žádná odpověď,netrpělivě jsem psal dalšímu-taky nic, dalšímu, dalšímu a dalšímu, teď mi to začíná chodit a zatím mi z toho vychází, že Mery jak je mladá, tak nejlepší by pro ni byl chirurgický zákrok -prý TPO ( trojitou osteotomii pánve), a nejlepší ortoped je Nečas z Brna, ale ten je prý nějaký extra drahý. Přes Katku, co založila stránku Běloušů, potažmo Chov. stanici Od Stříbrňáku mi byl doporučen nějaký vet v Lounech, který prý dokáže zázraky na operacích DKK, tak mi nastane pořádný zjišťování a obíhačky... Hlavně šetření-když se rozhodnu pro tu operaci. Máte někdo představu, kolik prasátek budu muset rozbít, nebo si mám rovnou připravit kuklu do banky...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 10:27
- Nahlásit
tequily
Nečas je výborný. Nešetři. Dělal nám veškeré úkony s koleny. Má obrovské zkušenosti a je tady nejlepší. My máme to štěstí, že jezdí operovat i k nám do Ostravy a už nemusíme se psy až do Brna.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 10:34
- Nahlásit
tequily
... a to to má tak špatný...?! nechcete ještě vyčkat co to bude dělat...? operovat se dá pak už vždy, nebo spíš je to poslední možnost... no ale to vám asi vetové posoudí...
Jinak Nečas je fakt skvělej, i Dvořák z VFU a ceny? - nevím, ale když to dělají na VFU, tak ceny nejsou nijak přemrštěné. Třeba Jaggy klinika v Brně, taky známá, je dražší. No ale je fakt, že v Brně jsou ceny vetovské drahé obecně neb je tu veliká konkurence...
Kdybyste sem jeli, tak dej vědět, my bydlíme od VFU ani ne 5 minut... dali bychom scuka na chvilku...
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 11:09
- Nahlásit
Ahoj placatkářky,
jen v krátkosti mezi psími přelety po republice - Charley už má nárok na pracovní třídu! Včera se nám krásně povedla sutinová zkouška ZZP 1 - na velmi dobře. Charley tedy fakt mákla i přesto, že byla po třech výcvikových táborech dost utahaná. Jo na boxerském táboře jsme si přialy na konto jednu ZM. Bohužel k plánované ZVV 1 se nám to nepodařilo dotáhnout, anžto nemáme kousací figuranty.. Tak snad za rok?
Užívejte léto a zatím ahoj
Denisa
Ta Ibra Hébé Ibra
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 11:16 - Změnil/a: tequily
- Nahlásit
corleona
No a jak je na tom s cenami?
Denisa
No spíš nechceme, aby to měla špatný, ty odpovědi mi přišli bez posouzení RTG-taky všichni psali, že to bez toho rtg, nejde pořádně určit jen na základě mého popisu. Posílal jsem toto-
Dobrý den,
Mohl bych Vás požádat o radu ikdyž vím že bez prohlédnutí patřičného RTG to asi nelze 100% říci.
Mám 7 měsíční boxerku a náš veterinář u ní diagnostikoval po RTG Dyslplazii kyčelního kloubu. Když jsem se ptal jaké hodnocení by obdržela kdyby šla na RTG snímek kyčelních kloubů psa pro posouzení dysplazie kyčelních kloubů k získání podkladů pro potřeby chovu, sdělil, že je to tak velké, že ani nemá cenu chodit na toto vyšetření. Také nasadil "léčbu klidem" tz. Vyčůrat, vykakat a domů, procházky chůzí na měkkém terénu a pouze na vodítku, to vše minimálně do 12. až 14. měsíce věku.Prý na osvalení nohou poté bude dost času. Na internetu na boxerfóru jsem se na to ptal a všichni lidé s pejsky (boxery) s těmito zkušenostmi mi sdělili, že jejich veterinář jim řekl, hodně pohybu bez skákání ať se jim nohy pořádně osvalí, aby pomáhaly kloubům v zátěži-i u takto mladých psů. Proto nevím jakou léčbu nasadit. Už mám nakoupen MSM s glukosaminem sulfátu a želatinou. Ale moje fenka je hodně energická, pořád běhá a já bych jí rád toto dopřál. Máme léčit klidem, nebo naopak pohybem? Při pohybu jen málokdy jakoby vynechá tu LZ postiženou tlapku, také se někdy při běhu odráží z obou zadních nohou naráz a když jí utírám z venku tlapky, tak pokud utírám PZ tlapku a na té "postižené" musí stát, tak sebou cuká a je vidět, že jí je to nepříjemné.
Mockrát děkuji za odpověď
Tak právě jeden vet z Prahy-Letňan, co se ho ptala na dkk kamarádka, říkal, že nejlepší by to bylo u Nečase, že taky jezdí do Prahy a když by u jiných nějaká operace stála 10 ti. on ji udělá za 20 tis, nechá si zaplatit za kvality. No pokud by to bylo výrazně levnější než kdyby přijel sem, tak bych do toho Brna určitě dojel. Jinak do Brna znamená pro mě s mým Favoritem plnou nádrž za cca 1 300 Kč+ dlouhá cesta po "tankodromu" D1-tak by mě asi musela přesvědčit ta cena, když on dojíždí i sem.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 11:39
- Nahlásit
Markét
paráda!!! velká gratulace! jste šikulky. Ch. už má pěkně našlápnuto v jejím věku...! taky to by bylo aby jsi to s Charley nedotáhla ještě dál než s tou předchozí při svých zkušenostech! tak ať není zrovna moc pracovních placatek žíhaných v prac. třídě (jak jsme se bavily )
Budete tedy v té Třeboni vystavovat? Třeba se tam potkáme.
tequily
no nezávidím těžké rozhodování...
já bych to asi udělala tak, že bych přímo zavolala Nečasovi s tím, že chci k němu na rtg a posouzení, příp. operaci a zeptala se ho na ceny, kolik v případě že dojíždí do Prahy nebo byste jeli vy za ním do Brna... a budeš mít jasno.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 11:53
- Nahlásit
tequily
My jsme u něj byli jen s koleny, ty se dělalaly artroskopicky, takže stály cca 15 až 20 tis.
Pokud prý chceš kontakt na dobrého ortopeda přímo v Praze, kontaktuj hned Ringáče : mydog@volny.cz
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 11:59 - Změnil/a: tequily
- Nahlásit
corleona
To mě taky napadlo, Fagošovi prý byli minulý týden na dovolené, tak to zkusím teď.
Denisa
Toho Nečase taky prubnu...
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 12:50
- Nahlásit
corleona
Díky. Tak jsem dostal od paní Fagošové kontakt na vet kliniku "paprsek" ve Stodůlkách, tak na ten další RTG je to nejschůdnější řešení a pak se uvidí. K "Ringáčům" chodím na cvičák a Mery táta je od nich.Taky mi paní Fagošová říkala, že ten můj vet zřejmě nebude z nejlepších a s tím absolutním omezením pohybu to bude nejspíše blbost. No když to vezmu dle prezentace na netu- kde nemá web stránky, pouze v Seznamu firem info s telefonama a jménama, žádný, kdo jakou má školu, nějaké údaje o klinice,postupech atd..., nic... No nicméně pokaždý když mi někdo doporučí nějakého veta, tak obratem mi někdo jinej zdělí, že tam ani náhodou, že má s ním špatné zkušenosti...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 13:43
- Nahlásit
tequily
Neklesej na mysli. Hledání DOBRÉHO veterináře patří neodmyslitelně k pejskařině. To musí absolvovat snad každý. Těch opravdu dobrých je jako šafránu.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 13:45
- Nahlásit
tequily
PS: No já říct svému veterináři, že Ti Mery snímkovali bez narkózy, tak se mu zježí všechny chlupy na těle..
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 08:28
- Nahlásit
Ahojda, Oli kdy že jsou u vás ty porcinkule? Týjo to by jsme mohli zajet, ale je to asi tento víkend co? To zrovna jedeme do Jizerek...bohužel bez Tiny, protože tam vezeme d?du a babi?ku Ondry a Tinu už nemáme kam narvat. No snad si ?asem po?ídíme n?jakou tu Almambru ?i n?co podobného a tam se vejde boxer?
V?era mi p?išel mail s pozváním do HenyBoxu k panu Šilarovi(tak z toho mám velikou radost), m?žu se k nim kdykoliv zajet podívat na fene?ky a klidn? i na št?niska...tak to asi n?kdy uskute?níme...jen abych si pak hned n?co neodvezla ale to nejde...
Tequily, je to t?žký rozhodování....opravdu není co závid?t. Ale snad se to n?jak vyvrbí a Mery t?eba ani na n?jakou operaci nebude muset!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 09:36
- Nahlásit
Paja s Tinou
Škoda, je to tenhle víkend. Včera měli houpačkáři všechno na autech a dnes ráno atrakce stojí. Fakt kvalita práce. Nedivila bych se, kdyby něco upadlo nebo uletělo... Snad ještě seženu tu dovču a vypadneme pryč. Jenže "lásty" jsou teď nějak cenově vysoko, takže to už vidím, že budeme sedět doma a poslouchat ten řev...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 11:20
- Nahlásit
Ahojte!
Včera jsem si vyzvedla na poště vestu od Gappay Nechala jsem si udělat dozadu hlavu boxera! No moc se jim teda nepovedla, ale aspoň je to kupírák a že je to boxer se pozná, tak dobrý nakonec... ! Hned jsem si ji včera v tom vedru oblíkla a jala se cvičit s balonky... No dlouho se to nedalo... Hm a na to, že je to XS, tak mi je snad po kolena, a to zas špunt nejsem...
A co jinak boxíkáři?
Dovolenkujete?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 13:14
- Nahlásit
Tak vy Olo chcete vyrazit n?kam na dovolenou jo a na jak dlouho? No nediv se t?m šátorák?m, zrobna v?era o nich bylo ve zprávách jak to nemají moc kvalitní a podobn?... V??ím že te? jsou lasty docela v kurzu a doufám že v zá?í už to ale spadne...nechceme nic drahýho. No hlavn? doufám že dostanu volno...protože to máme te? tak na t?i týdny p?kn? nadupaný a ke konci srpna to asi taky moc lepší nebude... A to jsem si cht?la vzít volno te? v pond?lí, jako že si ud?láme prodloužený víkend v Jizerkách a vypadá o že místo klidného pond?lku budu rušném pracovním procesu...
Dendo tak vesta XS je ti docela veliká jo? Hmm, tak to nevím, nevím, cht?la jsem jí taky, ale zase abych v tom nebyla jako strašidlo. Já vid?la vestu s hlavou boxera od jiné zna?ky a tam se jim ta výšivka na m?j vkus moc povedla...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 14:14
- Nahlásit
Paja s Tinou
Mno, když u nás musíš počítač 2 dosp. + 2 děti a když k tomu připočítáš ty příšerný taxy a palivový příplatky (pro náš čtyři to dělá dohromady 10.000,- Kč navíc ), tak budeme fakt asi doma. Ještě zkusím Zdeňka, jestli bychom nejeli autem do Chorvatska. Mám ale obavy, že mi řekne, že aby týden jedl s ostatníma čecháčkama konzervy, že to radši nic.
Moje mamina se taky děsí, že by hlídali FeeBee. Prý kluci by ji tolik nenervovali, ale u Fee má strach - co když přestane žrát, bude smutná, něco se jí nečekaně stane atd. Moc dobře ví, jak na ní lpím a má z toho chudák nerva.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 07:49
- Nahlásit
Zdravím po ránu,
tak včera naši blůmu opět bodla vosa. Hubu měla chuděra nateklou jak jitrnici. Zjistila jsem, že ona ty vosy ŽERE! Zdeněk tuhle jednu zabil a ona ji hned snědla. Než jsem stačila zařvat, tak ji měla v sobě. Proč to dělá? Mám strach, že když vosa nebude úplně mrtvá, tak že ji štípne někde v krku a co potom? Jenže bobule si to nenechá vysvětlit...
Taky měla opět "krtkovací období". Díru, kterou jsem o víkendu pečlivě zasypala a udupala, tak ona včera zvětšila a prohloubila cca ještě o půl metru. Nevím, co tam má. Mám obavy, aby nevyhrabala nějakou kostru, protože zrovna na tohle místo je fakt vysazená. To by mě asi kleplo.
Corleona
Jak dopadlo krytí? Všechno v poho? A kdy se budete loučit s broučkama malýma?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 08:04
- Nahlásit
Paja s Tinou
no tak v té Gappayácké vypadám trošku jako strašidlo do zelí ale zase na podzim a v zimě když si ji dám přes bundu, tak to bude o.k., i když ty kapsy jsou dost nízko, no aspoň malá boxerka bude balonek čuchat i přes kapsu...
jo, já jsem viděla taky supr výšivku boxera, byla to vesta od HST a fakt pěkný, jenže zase v provedení vesty se mi moc nepozdávala... tak jsem radši oželela pěknou hlavu...
no ale takovej hubeňour jako ty - to si fakt vyzkoušej kterou koupit/nekoupit!
ola
tak vyražte s celou rodinkou i FeeBee někam za krásami naší vlasti... za letištní taxy rozhodně ušetříte
Moje mamina se taky děsí, že by hlídali FeeBee. ... no prosímtě naši jsou nepejskaři a jak teď vyrážím na ty 3-4 dny s holkama, tak Giordiska bude s nima na chalupě a sice už ji hlídali třeba min. rok taky pár dní, ale letos protože se s mamkou míjíme a neuvidíme se, abych jí řekla co a jak, tak jsem musela sepsat návod na použití Giordinky!!! Chtěla jsem to napsat jen v bodech, fakt to nejnutnější a jsou z toho 4 A4 na počítači napsaný... kdy jí mají dát nažrat, co venčení a případné nemoci, úrazy,... dávám jí sebou lékárničku, čísla na pohotovost veterinární, našeho veta, kamošku pejskařku... no dílo...
včel a vos se taky bojím kdyby píchli, muchy Giordina taky chytá... zakazuju jí to, no ale... děs běs!
mě vosa píchla min. týden do lýtka a měla jsem to docela nateklý na to, že nejsem na tohle vůbec alergická a třeba proti včelímu píchnutí jsem úplně imunní neb měl děda včely... jenže teď je to všechno infikovaný a z blbýho komářího štípnutí jsou problémy, spousta lidí kvůli tomu musela být na ATB...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 08:10
- Nahlásit
ola
To B. dělá taky.Letos takhle sežrala dvě.Jednou vypadala jako šarpěj a podruhé jako ptakopysk. Tak pokud jsem s ní,tak jí to zakážu,ale pořád to zkouší.
|