Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Lenda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 11:14
- Nahlásit

corleona
Koukala jsem na fotky a štěniska jsou fakt rozkošný.A na sedačce jim to sluší nejvíc.
Vcelka
Je to v háji.Vrátila jsem se sama.

Chodka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 11:24
- Nahlásit

zdravím,
taky jsem se divila,že nikde nikdo,ale asi fakt není co.
Jenom se pochlubím,že se nám už rýsuje nová kamarádka jak jsem psala,že umřela kamarádce boxerka tak začala hned hledat a nakonec už má vybráno z CZECH JA-KA bude mít fenku.Už se byla podívat a v pondělí vyráží znovu.Jak říká zatím jí má v jeslích a v práci honí hodiny aby mohla v září nastoupit mateřskou.
Lenda
To je mi líto snad časem se zadaří.

tequily
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 11:42
- Nahlásit

Dobrá, taky se přidám se svou troškou do mlýna. Nevím která z Vás mi psala ať se ohledně veta na DKK obrátím na "ringáče", no nicméně jsem to udělal a v úterý jdu k panu doktoru Duchkovi na RTG-tentokrát s narkozou- no cena mě trošku vyvedla z míry-2-3000 Kč. Tak snad mi dostatečně poradí.Zatím jí aspoň 1x denně pouštím z voďáku, protože jinak bychom se z toho oba dva zcvokli. Jinak mám dojem, že ten Alavis msm se sulfátem Mery trochu pomohl-už se neškube při otírání pacek- ale ta darda. No asi budu muset navštívit nějakou banku se slušivou kuklou přes hlavu...

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 11:44
- Nahlásit

No ahojte boxerkářky podovolenkářky!
Zdravím všechny!
A jen v rychlosti reaguju na corleona ... jo jo, to jsem byla na LVT a volala mi kamoška pro své známé, že štěně, já je ani neznám osobně totiž... tím pádem za ně ani nelobuju ale kontakt na tebe a tvé stránky mají a ví i o tom druhým krytí, takže to ber tak asi, že pokud se ozvou... no je to na tobě, já dala jen doporučení...
Jo a krásný fotos smečky - jako vždy!!!

Do Třeboně pojedu, chci to vidět a když už tam pojedu, tak si i zavystavuju po letech... bude legrace aspoň...

Chodka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 11:45
- Nahlásit

tequily
To už tě někdo předběhl,v rádiu hlasili,že na Kladně zase přepadli nějaký autí tentokrát uradli 10 mega.

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 11:46
- Nahlásit

ahoj samozřejmě i našemu jedinému muži zde!
zdravíme Mery!

tequily
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 11:47
- Nahlásit

Chodka
10 mega.
Amatéři. já se drobnejma nezabývám- myslel jsem třeba ČNB

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 11:51
- Nahlásit

Lenda
tak to je mi líto, budu ti držet pěsti aby se ti brzy podařilo znova otěhotnět a bylo už vše v pořádku.
tequily
vám budu taky držet pěsti ať ten rentgen dopadne dobře

tequily
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 11:54
- Nahlásit

Vcelka
Vzdávám se svých pěstí ve prospěch Lendy. nám když nedopadne rentgen dobře, tak si nakreslim svůj a budu dělat, že je vše vpořádku.

tequily
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:01 - Změnil/a: tequily
- Nahlásit

Foceno v úterý, nějak ten objektiv záhadně zvětšoval, protože Mery vypadá jak plně dovyvinutá doga

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:05
- Nahlásit

tequily
to jo vypadá jako pěkný telátko, přitom to byl ještě nedavno takový drobek.
corleona
koukala jsem na vaše nový fotky, no moc pěkný, hlavně ta jak jsou všichni tři v tom košíku.

tequily
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:14
- Nahlásit

Vcelka
to jo vypadá jako pěkný telátko
No právě není. nějakým záhadným způsobem je na tý fotce maxi.

No a ještě mám terminátora...

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:30
- Nahlásit

tequily
No a ještě mám terminátora

Díkes za pochvaly k fotkám mimin.
Tak jsem je chtěla přestěhovat do toho kotce. Už jsme jim napbalila tašku hraček, které se tady všude válí apředstavte si, ty bestie radši zase rychle usnuly. Na sedačce, pochopitelně..

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 13:15
- Nahlásit

Denis a Market,
no prave vcera kdyz jsem s nim mluvila tak mi rikal ze ma vsechny zadane krome jedne fenecky...no to vite ze bych si hnedle jednu placatku jeste privezla, ale ted to fak nejde. Je mi ale jasny ze budou uplne k sezrani a az budeme odjizdet, ttak to bude smutny ze pojedeme s prazdnou...jeste ze doma na me bude cekat Tinak
Jo pet tydnu je takovej idealni cas. To uz s nima neco je...strasne to ale utika...clovek se ani poradne nenadeje a uz jduo z domu Ikdyz co zase s takovou celou bandou na porad...no tom by nam mohla povidat Corla
Jestli nafotim nejaky fotecky, tak je sem co nejdrive hnedle hodim!!!
A ted zase makat...

articek
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:29
- Nahlásit

Paja s Tinou
jo, pan Šilar, ještě když závodil tak s ním byla fakt sranda.

My jsme dneska byli s Irisou na Barandově v ateliérech a vyhrála konkurs na nějakou reklamu, kterou točí Angličani.Ze začátku to bylo super, ale po čase si začal režisér furt vymýšlet kam má koukat, tam zase ne, levou nohu dopředu atd. V pondělí nebo v úterý by jsme měli začít točit a to jí ještě musím naučit ležet v nějakém pelechu s hlavou dolů a aby byla v klidu, když je potřeba. Připadala jsem si tam jak cvičená opice. Jo jednu tam měli, nějaké miminko 5 týdnů staré a to bylo moc pěkné a sladké.

Fanánek
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 09:32
- Nahlásit

Ahojky chtěla jsem se zeptat jestli je nějaká speciální finta, nebo přípravek na osvalení. Fanda je pořád strašně hubenej a já už nevim co bych mu měla přidat, aby trošku přibral a osvalil se. krmím k-9, přidávám i tvaroh a nějaké ty pamlsky, běhá 1-2 hodiny denně, ale stejně je to pořád hubeňour.

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 09:54
- Nahlásit

articek
tý brďo! tak to je úspěch a boxer v reklamě - paráda! a kde jste na to vůbec přišli? no jo, Praha vlastně, to jsou ty možnosti tak držím pěsti, aby jste to zmákli v pohodě! čekáme pak další info!!!
myslím, že takovéto aktivity by Giordi šly velice neb kravinky á la dogdance se naučí hned, ale takovou ovladatelnost u obrany, to ji budu učit asi do konce života...
jé, budeme se chlubit mediálně známou hvězdou - tetou Iris!

Fanánek
je asi takový typ - spíš atletický, to je přesně ta moje, pomohlo jen přidávat maso-nejlíp hovězí svalovinu, no a kdybych jí držela zkrátka co se pohybu a aktivit týče... no ale to nejde v jejím případě, takže bude vždy spíš štíhlouš... teda svaly má, je osvalená, ani gram tuku, ale takovýto šlachovitý spíš, ne žádná kulturistka...

Ahojte, vyrážíme i s G. na dovču...

articek
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 15:40 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Denisa
To není Prahou, manžel má spoustu kamarádů přes výcvik a když hledají boxera tak zavolaj, máme čtyři tak si vyberou. Manžel už točil víckrát třeba Kamaráda do deště, Cilivá místa a nějakou pohádku. Oni chtěj přitom konkurzu jak kravinky tak třeba aby byla úplně v klidu a dělala že spí, ale jí to baví, protože se to všechno dělá na balonek a je to něco jiného.
Jsme v pohotovosti, kdy si pan režisér vzpomene, aby jsme přijeli. Zatím jsem jim měla poslat nějaké rodinné foto, z kterého udělaj plagáty na stěnu nějakého pokoje. Pak by si měla vyskočit pro balonek přinést ho a v půli cesty se zastavit pustit ho a začít štěkat. Pak je nějaké točení v pelíšku, kdy bude spát. Jsem zvědavá, co si ještě vymyslí

articek
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 15:44
- Nahlásit

Fanánek
Nevím, já jsem jeden čas krmila Propac nebo Hapy dog a docela se osvalili. A kolik mu je?Tvaroch asi na svaly moc není.

Fanánek
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 18:52
- Nahlásit

je mu 6 měsíců, ale jde mi spíš o to, že je hrozně hubenej a to papá za dva. I lidi na ulici mi řikaj, že je hubenej a já z toho mám špatnej pocit, ale váží 20kg což mi nepřijde málo na ten věk, tak nevim.

articek
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 21:45
- Nahlásit

Fanánek
no jestli se ti zdá hubený, asi bych vyzkoušela jiné krmení, na váze zas tolik nezáleží, spíš to poznáš po pohledu. Já K-9 krmila a nic moc.

Fanánek
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 23:36
- Nahlásit

ještě se tě zeptám co je podle tebe lepší krmivo jestli Acana nebo Bosh?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 10:17
- Nahlásit

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 10:18
- Nahlásit

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 10:19
- Nahlásit

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 10:20
- Nahlásit

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 10:21
- Nahlásit

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 10:28
- Nahlásit

Ahojda, ahojda,
tak vám sem dávám fotečky z páteční návštěvy v Henyboxu. Štěniska byli úplně suprový a strašně krásný. Jen jak by to šlo tak bych si hnedle jedno odvezla. Strávili jsme tam alespoň dvě hodiny a pan Šilar je opravdu pohodový chlap. Ještě měl mojí favoritku Eny, kterou jsem hnedle poznala a říkala jsem si kdybych dala na výběr dle toho které štěnisko ke mě přijde dřív, byla by to ona. Jak jsme se ukázali u plůtku, tak ta první byla ona. Je to ta s velkou bílou maskou. Ta fenečka na posledních fotkách s malou bálou lysinkou, je výborná rváčka. MOje prsty díky ní utpěli slušný šrámy
Ale asi to bude ideální pesan na obrany!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 10:36
- Nahlásit

Tak Articek bude mít slavného psíka jo, no to se někdo má. Taky pak budu říkat, je znám (sice jenom z netu ale to neva ). Jsem zvědavá jak vám to půjde a taky se těším na info!!!
Denis pěkně se vydovolenkujte, úplně vám závidím..no snad v září se zadaří a taky někam vyrazíme. Zrovna o víkedu jsme své plány přehodnotili a nakonec se nám už ani k moři nechce,tak možná pojedeme k Ondrovým známým do Němec (ovšem s mou ěmčinou budu jenom říkat "co říkali?!", "jak se to řekne" a podobně že ) a nebo tady někam do Čech. Alespoň by jsme si pěkně mohli s sebou vzít Tinu. Akorát bych jí musela nechat očipovat a nevím co je vše ještě potřebné pro převoz do ciziny...

Jo Corli, jinak pan Šilar moc děkuje za pozdrav a též zdraví!!!

articek
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 15:46
- Nahlásit

Fanánek
no já nevím, vyzkoušela jsem Acanu a nic moc, psi byli hubený a Boschem jsem krmila při první březosti Irisy + štěňata a Irisa super a štěňata měly problémy s kostma, rychle rostly a výsledek je náš ART. teď krmím Happy dogem, předtím Propac a Eukanuba, teď přemýšlím o eaglu packu nebo proplanu. Ale je fakt, že u nás se vždycky osvědší jen jedna řada krmení.Buď štěněčí super a zátěžovka na nic nebo naopak. Taky to krmím, podle toho která firma chce naše krmení sponzorovat atd.

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání