| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 15:49
- Nahlásit
Paja s Tinou
tak jsme měli točit až zítra a před chvílí volali, že jsou exteriéry hotový ať přijedem to vyzkoušet. Člověk aby byl furt v pohotovosti tak mám z toho nerva
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 15:51 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
jo a kdyby jste chtěli někdo dorazit příští týden o víkendu na obrany, tak jsme v Praze na Rychetách
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 20:17
- Nahlásit
tak jsme se vrátili s kamerových zkoušek a super. Sklidili jsme potlesk, teda pardon, potlesk byl pro Iris a pak dostala pískacího tučňáka a tím si jí získali.Pak chodila a každýmu ho nutila aby jí ho hodil. Já tam dělám jen doprovod a poskoka pro naší hvězdu Jinak má tam ležet v pelechu spát a jede na ní kamera na jeřábu a nemá si jí všímat, pak má štěkat a skočit a viset na peškovi a koukat zleva doprava atd. Budem točit 4 dny asi 12 h denně. Je to reklama na nábytek pro anglický trh na Vánoce. Ten nábytek dovezli až z Anglie, taková krásná sedačka z kůže hned bych si jí vzala domů a ta stěna v obýváku no super. Vůbec by jste nepoznali, že to není natočené v bytě, ale v barandovských ateliérech
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 06:57
- Nahlásit
Paja s Tinou
No jsou nádherná docela závidím takhle si je pomuchlat. Jak já bych ráda takhle zase nějaké štěně pomuchlala.Možná to bude brzo už v září kdy bude mít kamarádka to nové štěně.
articek
Iris hvězda,ale je to fuška viď,záběr nebude asi dlouhý ale točit to budete tolik dní. Bude se to vysílat i u nás ta reklama?My totiž v televizi moc reklamy né,Ivan jak se nějaká objeví ihned přepíná. Tak jenom aby jsem jí potom nezmeškala.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 07:37
- Nahlásit
Chodka
všechno zjistím, už jsem myslela, že si tu dopisuju sama
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 07:42 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
articek
no tak to je skvělý, že je Irisa za hvězdu, Vikoušek jak sem mu to řekla se dmul pýchou jakou má slavnou maminu.
To se asi u nás ale vysílat nebude co? Je to škoda hrozně bych to chtěla vidět, bych se pak mohla všude chlubit že to je Vikoušova máma.
A manžel hrál v Kamarádovi do deště? A ve kterym díle, teď to snad zase budou dávat tak že bych to pozorně sledovala.
Fanánek
já teď taky krmim už skoro rok Happy dogem a jsem spokojená, myslim že u Fanouše je to předčasná panika že je hubenej. Viky byl ze začátku taky docela vyžle, naši mi furt řikali že je nějakej hubenej, ale časem se začal víc oblit a teď už je v pohodě. Občas mu koupim i nějaký maso, aby měl trochu změnu. Schválně jsem se podivala do kalendáře kolik Viky vážil v 6 ti měsících, protože jsem si to psala a tak měl 23 kilo. No tak je Fanda o něco lehčí.
Paja s Tinou
Fotky jsou moc pěkný a hafani taky, asi bych taky kdybych se takhle jela podivat na štěňata měla cuky si jedno přivýst domu.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 08:37
- Nahlásit
articek
Kdyby se to vysílalo u nás,tak bych byla ochotná koukat i na reklamy.Jak se někde mihne boxer,tak to musím sledovat.
Paja s Tinou
To jsi měla super odpoledne.Fotky i štěnda jsou super.
My jsme vážili B.,protože se mi zdála hubená a míň žere.A má 28kg!Tak asi moc hubená nebude.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 09:10
- Nahlásit
Psala mě teď kamarádka,že to vypadá,že bude mít to nové štěně s ocáskem.Chtěla abych se tu poptala na zkušenosti spíš co se týká poranění ocásku.To,že to přinese neustálé klepání a občas i zchození věcí na to je připravená.Prostě ji zajímá jestli je to časté zranění nebo jaké máte ocasářky zkušenosti.Ona má vlastně zkušenosti jenom s malým ocáskem.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 09:47
- Nahlásit
Chodka
My máme ocásek.Za ten rok nám ocásek schodil jeden květináč a jednu sklenku.Jinak se nijak neplete a naopak to množství radosti,co se jím ukázat.Bez ocásku bych už asi boxera nechtěla.A ještě jedna výhoda-dá se jím přibrzdit.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 10:30
- Nahlásit
Ahojte všichni, tak Alisa čeká 8 štěňátek, už to máme potvrzené od veterináře. Škoda, že to nešlo vytisknout, hned bych vám sem dala fotečku miminek. Štěňátka čekáme začátkem září.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 10:35
- Nahlásit
Lenda
S tím bržděním máš pravdu Meggina ho má trochu delší a hned je za co chytat.
Anelka
Gratulujeme koukala jsem,že si dala novou fotku do galerie.
Budete si nějaké nechávat?Taťka je zlatý nebo žíhaný?
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 10:50
- Nahlásit
Na stránky Henyboxu, jsem se před chvílí také dívala, mají krásná štěňátka,stejně tak Corleona a Michla - nějak jsem teď furt přilepená na monitoru a hledím na štěňátka ostatních boxíků a těším se na ty naše.
Henybox, je krásná fotka fenky Heny s dcerou Andou, jsou každá úpně jiná - Heny je taková vysková a štíhluná a Anda je robustnější postavy po tatínkovi.
Corleona fotka v košíku a se strýčkem Nuny super.
Michla nemáš webové stránky?? Ráda bych je skoukla.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 10:53 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
Anelka
tak to jestli proběhne porod bez problémů a všechny štěňátka přežijou tak budete mít doma pěkně veselo. To bude pěkná smečka.
Chodka
tak co jak probíhali Chodský slavnosti?
Libka
koukala jsem na pár fotek z vašeho tábora, měli jste se jak vidět dobře. Už se těšim na fotky od Katky.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 10:54
- Nahlásit
Chodka taťka je žíhaný ale jen sem tam (Mobidick Malave Gem), a náš dědeček byl zlaťák jak vyšitej, takže zlatá štěňátka nevylučuji. Ano ráda bych si nechla fenečku, s kterou budu moct pracovat, Alisa je víceméně rodinný mazel.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 10:59
- Nahlásit
Vcelka, no z porodu mám trochu hrůzu, podle toho co jsem četla v knížce a na webu,..no snad to zvládnem dobře. (budem rodit poprvé). Na smečku se těším, jsem zvědavá jak budou řádit s naším druhým pejskem Čipem (jezevčík), s Alisou si vždycky krásně hrajou a honí se po celém dvoře(přidala jsem jejich společnou fotku do galerie), tak jsem zvědavá, jak se bude tvářit až si Alisa na něj přivede 8-mi člennou pomoc.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:02
- Nahlásit
Anelka
no to až trochu povyrostou tak mu asi daji pěkně do těla, přeci jenom jezevčík neni tak velkej, tak to mu to ty potvůrky nandaji.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:03
- Nahlásit
Tequily tak co Mery, už je lepší?? Jak jsem dopadli u veta?
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:09
- Nahlásit
Vcelka No uvidíme, na to že má kolem 10 let (je to tulák který k nám přišel sám tak to nevíme přesně), je strašně čilej, a moc rád si hraje. Vždycky kolem Alisy lítá jak střeštidlo a kouše do noh a do čumáku, Alisa ho na oplátku vytahá za ušiska a oslintá každý chlup na těle
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:18
- Nahlásit
Vcelka co Zdeňek už je zdravý? Přejeme s Alisou brzké uzdravení.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:45
- Nahlásit
Vcelka
No Chodský docela dobrý ještě teď mě bolí nohy a hlavně jsme byli přežraný no děs. Teď bych neměla aspoň tejden jíst. V neděli jsem ani nevařila v sobotu jsme ještě v noci v jednu měli krůtí stehno.Akorát ta zima dokonce se vytáhla i zimní bunda.Ještě jsem měla MOchito,prvně a docela dobrý.No a u vás posvícení taky dobrý,a co svíčková povedla se?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:46
- Nahlásit
Anelka
Zdraví ještě neni tu ruku bude mít zafačovanou ještě aspoň měsíc. Zítra jede zase na kontrolu tak uvidíme co mu řeknou, no ale vypadá to dobře, otok už mu uplně splasknul, akorát ho to docela bolí.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:50
- Nahlásit
Chodka
jo svíčková byla výborná, musim se pochválit že se mi obvzlášť povedla, Zdeněk ten pronesl "teda miláčku timhle si si mně pojistila". Posvícení taky dobrý, v sobotu i v neděli sme byli na zábavce v parku. V sobotu po obědě měli hasiči na hřišti oslavu 110 let o založení sboru, tak sme Vikyho vzali sebou, byl docela hodnej.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:58
- Nahlásit
Vcelka
No to si šikula to se nemusíš bát,že tě Zdeněk vymění asi je pravda že láska prochází žaludkem.
Ještě jsem si vzpoměla,že sme tam potkali jorkšíra,kterýho táhla nějaká důchodkyně na tom navíjecím vodítku za ní šel takový dědula o fran.berli a vždy toho psa tou berlí nabral a dokonce měl ten pes košík asi byl ale ušitý na míru protože byl hodně mini.Bylo mě těch malých psů líto lehce se dalo na ně šlápnout,když jde dav lidí tak se porazí i malé dítě.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 08:15
- Nahlásit
Čau baby!!!
Chodka
Vůbec jsme tu návštěvu nějak nezvládli, vždycky jsme odjížděli a přijížděli tak strašně narychlo.....Ale teď budeme jezdit do Otěšic určitě častěji, tak když se vám to bude hodit, tak dorazíme
Vcelka
Ty fotky od Katky budou parádní!! Včera mi poslala jednu, tak jí vložím do galerie, nemá chybu!!! Mě tam začal dost zlobit foťák, takže nemám skoro nic, ale všechno zlý je k něčemu dobrý, tak už mám vybraný nový.
Anelka
8 štěňátek, to je super, budu držet palečky, aby porod proběhnul bez komplikací.
articek
Tak tábor byl nakonec v pohodě, sešla se super parta lidí, my jsme si to fakt užili. No a pan K. se teda párkrát objevil, ale mě přišel spíš legrační, vždycky přijel, něco natřel nebo postavil a zase odjel. Do dění tábora vůbec nezasahoval, no ale z nejrůznějších debat bylo znát jak je BK rozdělený na dva tábory...........Jinak posílám Irisce gratulaci k tak lukrativní zakázce
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 08:42
- Nahlásit
Libka
Ahoj,nevadí určitě to někdy vyjde.My jsme ten víkend teda v sobotu,co jste zrovna byli asi doma projížděli Otěšicema ale spíš ze zvědavosti kde to tam je kdyby náhodou se tam něco konalo a my se tam chtěli jet podívat. Je dobře ,že jste si to užili fotky jsem už taky nějaké viděla.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 09:24
- Nahlásit
Libka
No taky dobrá fotka v galerii Eliška se tváří jako neviňátko Jo a dát to dohromady s Vikym tak není na čem spát,ty postele je dost brali.Šikulové.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 09:32
- Nahlásit
Chodka
Hmm, a to jsem si říkala, že po čtrnácti dnech, kdy trávila vždy část dne v odkládačce si bude vážit toho, jaký má doma luxus. No a tak to vypadalo po včerejším návratu z práce
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 10:08
- Nahlásit
Libka
A já jsem myslela,že to je už starší fotka,to si tu už něco takovýho podobnýho psala,že něco provedla,jak jste předělávali cosi doma.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 10:23
- Nahlásit
Vcelka
tu reklamu u nás dávat nebudou je jenom pro anglický trh. Jsou to vlastně dvě reklamy, jedna na listopad a druhá na prosinec
Manžel nehrál, hrál pes a myslím, že je to ten první díl, jak vymění tu saluku za boxera a chtějí výkupné. je to teď i v ukázkách
|
articek
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 10:40 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Libka
to je dobře, že tábor byl super, chvíli jsem si emailovalo s Janou Blaškovou(Ungelťákovou) a vím jak to tam probíhalo. Bohužel ten cvičák je super a na super místě, ale odešlo od tamtud spousta dobrých lidí a ty neschody se stupňovaly. O MR budeme odvážet karavan a přestupujem do jiné pobočky.Já nechci aby byl boxerklub rozdělený na dvě část, ale bohužel když se určitý lidi chovají k tobě jak nemají nadavaj ti a šprajcujou se ,tak tahle situace prostě nastane. Bohužel byla jsem se podívat na CACITU v Letech a místo pozdavu začali ovčáčkáři mluvit o Karbanovi a chvíli jsem se za něj propadala do země ostudou.Na tý pandoře napsalo pár lidí jakou měli zkušenost z jeho jednáním a já s nima souhlasím.Taky jsem tam teď něco připsala, protože spousta lidí neví co se tam děje. Pokud je po jeho tak je kamarád, ale jak by to mělo být jinak tak právě začnou ty problémy. Taky jsem slyšela, že chce kandidovat na předsedu ČKS a to by šla kynologie fakt doháje. My jsme s ním vycházeli dobře, manžel měl Wendulu vlastně rok u sebe a cvičil s ní, pak jsme si vzali Irisu, jezdili jsme do Otěšic i několikrát za týden trénovat s ostatníma. Po MS ve Španělsku se to po jeho neúspěchu rozpadlo a ta jeho zuřivost se furt stupňovala a člověk to jeho jednání fakt nemá zapotřebí
|