Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Chodka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 08:56
- Nahlásit

articek
Jaké jste tam měli v tom lednu počasí? My stále taky uvažujeme a já bych jela klidně takhle v zimě někam do tepla.Sice ten návrat....brrr.

Ola
To víš jsou švestky a zraje další ovoce tak mrchy lítají.U nás jich tedy tolik není ale teď naposled jsme v lese potkali jedno hnízdo v zemi tak jsem honem Megginu brala pryč aby se toho nevšimla.

Jó a jak rostou houby u nás jich nosí mraky ,musíme taky vyrazit.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 09:28
- Nahlásit

Chodka
švára se synovcem našli spoustu bedel, přinesli toho plný košile a podělili tim ještě další tři rodiny. My s toho měli včera smažený bedly a ještě jich zbylo dost na dnešek, takže fakt skvělý úlovek. O víkendu se chystáme se Zdeňkem do lesa.
articek
tak mi to nedalo a jen tak zběžně sem se podivala na nějaký zájezdy, u nás by to teď stejně nepřipadalo v úvahu, ale třeba příští rok kdo ví. V lednu ale nejspíš pojedeme zase do Itálie lyžovat. Jinak jsem našla docela dobrý stránky kde jsou recenze hotelů http://recenze-hotelu.invia.cz/

Lenda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 09:36
- Nahlásit

ola
B.taky vosám nic nedaruje-bohužel.Letas měla pigáro třikrát.A poučit se teda nenachá.Veta nám řekt,že lidský prásky fungují asi na pět procent psů.Tak to má Fee kliku,protože nám ty opuchliny vydrží nejmíň půlden.

tequily
To je fakt darda.Ale slyšela jsem i o operaci plotýnek u jezevčíka,že stála ke 30 tisícům.

Lenda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 09:39
- Nahlásit

Vcelka
Já se letos taky nekoupala a hodlám to trochu dohnat v září.Chceme vyrazit na nějaký last.Jen škoda,že bez B.,ale snad to ten týden vydržíme.

articek
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 09:40 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

tak jsem zase doma, v půli cesty mi zavolali, že až v 13 h, prostě blázinec
Chodka
No má představa byla trochu tepleji, ono tam bylo 25 Stupňů, ale foukal tam vítr, takže jsme se opalovali, ale do vody lezli jenom otužilci, měla prý 21 Stupňů. Ale mí rodiče byli v únoru a byli u korálu a voda teplá, takže jsme se trochu ponaučili, že hotel vybírat podle toho jestli je tam korál nebo ne, protože ten prý ohřívá vodu.
Vcelka
Na tich recencí jsem byla před odjezdema zrovna na náš hotel tam byly i špatný rezenze. Nakonec jsme byli fakt spokojený. Bydleli jsme v bungalovu uprostřed zahrady plný palem, každý den povlečeno a čerstvé kytky ( samozřejmě za bakšiš ) a pracujou tam jenom chlapy, ženský jsou doma, to je život
V údolí králů jsme se docela vařili, tam bylo 35 Stupňů a v létě je tam 50 Stupňů na výlet nic moc

articek
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 09:43
- Nahlásit

Lenda
Jsou i cestovky kam můžeš vzít psa sebou a to je boží, když se koupají v moři. My jsme to pár let dělali, psi řádili v moři jako diví

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 09:53
- Nahlásit

Lenda
To uděláš moc dobře že někam vyrazíte, aspoň přídeš na jiný myšlenky a odpočineš si fyzicky i duševně.
articek
taky sme uvažovali vzít Vikyho třeba do Chorvatska, ale asi by to bylo nejlepší až když nejsou takový vedra když vidim jak vždycky těžce dýchá když je vedro.
No my v tom Tunisku byli na výletě v Kartágu kde jsou vykopávky na kopci, žádný stromy a tam bylo snad 60 stupnů, byli sme tam v červenci a to vedro bylo šílený. V noci bylo přes třicet, byli sme furt spocený.

Lenda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 09:55
- Nahlásit

articek
My jezdíme nejčastěji sami a psa bereme sebou.A je to fakt super,jak se v moři vyblbnou.I když B. nechce vůbec plavat.Ale letos máme na odpis auto,tak to raději riskovat nebudeme.Na podzim jsme zůstali na Rozvadově,když jsme jeli lyžovat.

articek
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:00 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Vcelka
Do chorvatska bych se bála kvůli ježkům a nedávno mi psal nějaký pán, že tam je nějaký krutý zákon ohledně převozu psů. A te´d jsem se bavila s jednou paní o Francii a tam zase pokud je pes neposlušný nebo zavrčí na lidi tak ho policajti prý vemou a utratí ho.Tak si říkám jestli není nakonec lepší být doma.
My jsme jezdili v červnu do Itálie, museli jsme trochu přizpůsobit cestu,čeastěji jsme zastavovali, ale jinak to šlo, jak pakřádí v moři to za to stojí. Polikaj vlny, občas je to spláchne, prostě se tam vyblbli. je fakt, že teď spíš upřednostňujem dovolenou bez našich miláčků a letecky, protože když jsme jeli do Itálie autem tak se manžel pak dva dny s tý cesty vzpamatovával a to prostě letadlem odpadá.
Asi je lepší do tihle tropů jezdit jindy než v létě, jinak je to asi docela úmorný

articek
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:01
- Nahlásit

Lenda
Asi je blbí probírat to přes net a když se neznáme, ale jak je?

ola
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:02
- Nahlásit

Pokud člověk jede jako my uprostřed sezony, tak musí dodržovat určitá pravidla. My jsme přes poledne chodili s klukama na pokoj a měli siestu. Spousta lidí riskuje a vystavuje děti slunci bez omezení-pak je taky na letišti při odjezdu vidět, kdo má spálený strupy na ramenou, nemůže mít na připečených nohou uzavřený boty atd. Dokonce jedna malá blonďatá holčička měla obrovský puchýře a boláky v obličeji. Hrůza. Ty rodiče bych vystřelila z kecek.

articek
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:06
- Nahlásit

ola
to teda jo, někdy se divím, co je to za rodiče

Lenda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:08
- Nahlásit

Vcelka
To já jsem celá netěšená.Byla jsem letos trochu smutná,že moře nebude a když teda tak,tak bude.Taky se těším na kolo,to jsem si letos jen na jaře přivezla z garančky,manžel mi dal nový tachometr,na kterém je 0km.V září budem cvičit na VZ,tak snad to trochu doženu.

ola
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:13
- Nahlásit

articek
To jsou rodiče-matka smažící se na lehátku celý den, aby mohla v práci ukazovat bílou proužku po tangáčích a tatíček sedící u baru v bazénu vytrvale se vnitřně ochlazující pivem. Dítě bez dozoru celý den máčené a vystavené slunci pak odjíždí z jizvama na celej život. Pár jich tam takových bylo...

Lenda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:17
- Nahlásit

articek
Nic moc.Já mám vůbec smůlu,tohle byl několikátý pokus.Psychicky to není nic moc,je mi to líto a pořád si kladu otázku:"Proč zrovna já?"Na to se zapomenout bohužel nedá,ale den ode dne je to lepší.Mám pocit,že by mi pomohlo to zkusit znova/ovšem úspěšně/.Je to asi jako se psem.Když umře-pořídit si nového,pak to rychleji přebolí.

ola
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:22
- Nahlásit

Lenda
Pokud nemáš od lékařů nějaká "omezení", tak bych se novému pokusu nebránila. Jak sama říkáš - rychleji to přebolí. Moje sestřenice má tyhle zkušenosti taky za sebou a teď má dvě nádherný děti a minulost pustila z hlavy.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:29
- Nahlásit

articek
jestli je to v tý Francii fakt takhle tak je to teda hustý, to bych tam psa teda vůbec nebrala.
Lenda
to je jasný že úspěšný pokus by tě s toho dostal, jen aby to ale vyšlo dneska to fakt asi neni žádná sranda. Je to nespravedlivý, když vidíš kdejaký špinavý cikorky jak rodí děti o sto šest, sotva se otřou o trenky a pak normální čistotný ženský který maji takový problémy tak fakt nechápeš.

Lenda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:29
- Nahlásit

ola
Omezení mám na dlouhý půlrok.Na genetice mi teda říkala,ať to moc neodkládám-začínám být stará.Tak uvidím,jinak budou ty štěňata-jestli začne B.kousat.
Jdeš na ZCH?A výstava na Žernově?

Lenda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:32
- Nahlásit

Vcelka
No kam jsem přišla,tam byla nějaká rozvalená.Přijde mi to taky nefér.Když jsem byla v HK na amniu,tak celou dobu na balkóně porodnice jedna hulila-tuším,že dítě bylo OK.
Já nepila ani kávu.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:37
- Nahlásit

Lenda
přesně tak moje kámoška taky nemůže nic, jen musí furt odpočívat o jedno dítě už taky přišla narodilo se jí mrtvý, takže teď má velký strach aby to dopadlo dobře. Pak když vidíš nějakou těhuly jak hulí tak bys jí nejradši urazila pazoury. A kolik ti je?

Lenda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:47
- Nahlásit

Vcelka
Teď mi bylo 34.To jsem měla jako dárek k narozkám.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:59
- Nahlásit

Lenda
a ty už máš syna ne?
No já myslela že bych si dala mimi ke třicetinám ale už to nestihnu, no ale kdyby aspoň v těch třiceti to bylo tak bych byla moc spokojená.

Tak 30.9.-1.10 se bude konat v Otěšicích sraz bílých boxerů, jsou zváni i barevný kamarádi.

articek
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:05 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

příspěvek smazán administrátorem na žádost vkladatele.

Lenda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:08
- Nahlásit

Vcelka
Naštěstí mám.Jinak bych asi byla v nějaké psychiatrické léčebně.
Naplánuj si něco,co jako těhotná nemůžeš a ono to třeba půjde.Já když na to myslím,tak neotěhotním.Občas přemýšlím,co je lepší,jestli ten můj pokus-omyl nebo když to nejde vůbec.

Chodka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:10
- Nahlásit

Teda teď tady byla baba uklízečka a stále krafale
Jo s těma cikánama to je fakt,dětí jako smetí a teď nedavno říkali v televizi že je možná adopce na dálku malých tmavých dětí ze Slovenska. Já bych je hnala nadělají si jich mraky potom je neuživý veškerý prachy prohýří no děs....

articek
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:13
- Nahlásit

v práci to ještě nevědí, pořád mi chodí esemesky, co děti a to mám jít v polovině září do práce.Toho se bojím nejvíc,jak to budu pořád dokola vysvětlovat

Chodka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:14
- Nahlásit

articek
to je smutný já jak něco takovýho přečtu mám úplně husinu.
A to už bylo dřív?Potom se povedlo mít mimčo,myslím,že jsem se v Praze všimla u tebe nějaké slečny.To byla dcera?

Chodka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:15
- Nahlásit

artíček
Už vidím odpověděla si mě trochu dřív.

articek
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:18 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Chodka
Ta slečna byla manželova z minulého manželství. Tchýně byla taková milá a řekla mi, že když se nám to s manželem nepovede, tak on má aspoň jí a to mi prý nahradí moje.

Lenda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:21
- Nahlásit

articek
Tak to je šílený.Úplně tě chápu.To je ta otázka,co by bylo kdyby.......?Já musela porodit a nechat zabít vytouženou holčičku,protože nějakou blbou náhodou měla míň chromozomů.To taky v 22 týdnu,kdy už jsem myslela,že to dopadne dobře.Taky jsem ji zahlídla a to mi v té hlavě asi zůstane.
Se mnou tam rodila holčina zdravé dítě,protože byla sama nemocná a neměla ani potřebné zázemí.Bylo mi z toho smutno,protože jsem si myslela,že by to zvládla si ho nechat.
Tak budeme doufat,že se nám to zase povede.

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání