| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 12:25
- Nahlásit
Libka
tak ta fotka jak leží na jí upravený posteli mně fakt pobavila.
articek
tak to se zítra budu dívat na Kamaráda do deště.
Je to na prd tyhlety problémy co se v BK dějou, když se lidi nedokážou rozumně domluvit, pak to akorát poškozuje tohle plemeno. Četla jsem to na Pandoře jak jste tam psali že nebudete díky tomu startovat s Irisou na MR v Otěšicích. Je to škoda, třeba by měla zase nějakou medaili.
A vy teď budete furt cvičit v Rychetech?
My teď už druhý měsíc necvičíme, včera už mi Michal psal proč nejezdim, tak sem mu psala že sem na to teď neměla ani pomyšlení, nějak nemůžu furt chytit tu chuť zase začít cvičit.
Dneska sem vezla Zdeňka na kontrolu do nemocnice, tak to má dobrý, za 10 dní pude znova na rentgen a myslim že už bude v pohodě, ani sádru nakonec nedostal.Už si může sundavat ten obvaz a s tou rukou pomalu začít cvičit a já mu to mám masírovat krémem. Dokonce sem to dneska i viděla jak to tam má, primář nám ukazoval jak to vlastně měl, že měl zlomený ten loketní kloub a všechny svaly od lokte nahoru měl potrhaný.
Kdyby jste někdo měl nějaký ortopedický problémy, tak v Pelhřimově v nemocnici primář Běhounek moc prima chlap, fakt skvělý jednání. Jezdí tam prý s celý republiky hokejisti, fotbalisti na operace kolen a tak že jsou tam na to dobrý.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 21:01 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Vcelka
Četla jste obě pandory? Já už to nevydržela a musela jsem něco napsat.
ano na Rychetách jsme furt, jsou tam super lidi a dobrá atmosféra. Většinou jsou tam lidi z výběráků všech plemen takže ty tréninky jsou fakt profesionální. Je mi jasný, že zdraví je přednější a že jste neměli pomyšlení na trénink, ale k tý velký smůle to aspoň všechno dopadlo dobře. Držím palečky.
Jinak to točení je docela namáhavý, ale dostali jsme pochvalu. Až to skončí, napíšu o tom.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 10:06
- Nahlásit
Salam alejkum všem
Tak jsme včera dorazili z Egypta. Odletěli jsme maximálně narychlo 4.8. - fakt last minute se vším všudy (Zdeněk musel jet z Prahy z práce autobusem, aby to stihl ) FeeBee hlídali naši. Věnovali se jí jak mohli, ale stejně to prý nebyla ona. Hledala nás. Když jsem balila, tak si mi lehala do kufru a na oblečení... Ale přežila to v pohodě a naši pravili, že hodnějšího psa prostě neznají. Dokonce i můj taťulda se od ní nechal valchovat a oblizovat, aby jí to prý nechybělo.
Jinak předchozí příspěvky jsem jen fofrem omrkla a musím je teprve přečíst. Nestíhám. Peru, žehlím atd.
Lenda
Je mi to moc líto. Ale všechno přebolí... Nevzdávejte to a zkuste to znovu.
Včelka
Je fain, že Zdeněk je v pořádku, ale s policejní debilitou není žádná legrace.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 10:53
- Nahlásit
Ahoj všichni,
tak jsem konečně dala dohromady nějou tu prezentačku, takže můžete mrknout na www.boxer.mujpes.cz
Ináč jsem teď 14 dnů trávila se štěndama. Je s něma konečně pořádná sranda. Delinka už má takový ty správný boxeří lítací amoky. Akorát se jí zamotávají nožky a jak sebou migne, tak se, taky správně po boxeřím, válí na zádech. A furt na sebe útočí a chcou vždycky všichni naráz stejnou hračku a naráz potřebijou pít z tejmenší možné misečky a tak.
A Aida je fakt boží matka. Navečeří se, pak za něma vlítne do bedny, tváří se, že se zrovna vrátila z lovu a nableje jim potravu.
A tak my to máme. Zatím ahoj, M.
absolutní pohoda po lítačce - Daisy
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:37
- Nahlásit
ola
No tak hojjjj,to byl ale fofr s tou dovčou ještě 1.8 ses pomalu chystala do ZOO a ejhle za 3 dny je v Egyptě Snad bylo fajn.
Nás čeká taky dovča příští týden jedeme do Itálii.
Michla
No krásný mimča,já bych na ně čučela asi furt,hlavně jak je jich víc to musí být požitek se na ně koukat když si hrajou.Jak tam spí s maminou to je super. Už máš všechny zamluvený a kdy je budeš dávat do nových domovů,to bude asi smutek co?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:02
- Nahlásit
No tak to je teda fofr, jsem si ale Olo rikala ze si se jela nekam pekne dovolenkovat! A jak bylo, nejake spesl zazitky???
Michla, steniska jsem zkoukla a jsou taky nedherny!!! Se mi libi ty jejich obojky, jak si je prosim tebe vsechny shanela?
Vcelka, to jsem rada ze se Zdenek dostal do spravnych rukou lekare, ktery mu nic nezkazil. V tehlech vecech bych mohla vypravet, na doktorech si stejne nic nevezmes a tobe uz pak zustavaji nasledky a vzpominky do konce zivota. Zdenek to bude mit uz urcite brzy v poho A jak ho uvital Viky???
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:05 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Chodka
zamluvená je zatím jedna fena. Volalo dost lidí z Čech a uzavřeli to s tím, že jsme moc daleko. Což nechápu, já bych si pro mimi jela až na kraj světa. Ale očekávám poprázdninové volající. Uvidíme. Nevěřila bys, kolik lidí chce bezpapíráka. Totiž jsem vůl a zapo jsem do některých inzerátů udat, že jsou s PP.
Jo, přišlo mi pár srandovních SMSek, z nichž jedna za všechny byla zhruba ve znění: " ... a to ty boxeri s PP prodáváte nebo darováte?..."
Jít budou moct koncem srpna a smutek bude velkej, to už je jasný. Jsem s nima moc spokojená, vypadá to na Gastončí, čili dobré povahy.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:10
- Nahlásit
Chodka
Paja s Tinou
Bylo suprově. Ale když včera v letadle řekli, že teplota v Brně je 13 stupňů, tak jsem myslela, že to je fór!! Tam bylo ke 40ti. Jinak je tam krásně, celkem levně, moře čistý a plný života, jídlo dobrý (docela i pivo ) Spešl zážitek naštěstí nemám - jo, vlastně Jakub si o hranu bazénu urazil kousek zubu (naštěstí mlíčňák), ale ustál to. A taky si přivezl zánět středního ucha, takže jsem doma na ošetřování. Ani mi to moc neva...
Michla
Jsou k zulíbání!!!! Chtěla bych je mít všechny doma... teda tak na hodinku a pak ti je zase vrátit. Musí být sranda je pozorovat. A božský pocit hrabat se jim v kožíšku...
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:11
- Nahlásit
Paja s Tinou
ahoj, obojky jsme kupodivu fakt sháněli. Takhle malých a zároveň k světu je málo. Ale ještě půjdu na lov "indiánů", jsou nejlepší a skoro nikdo nemá jiný než červený a modrý. Snažili jsme sehnat barvy, které odpovídají barvám jejich miseček. Jsme trochu blázníví....
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:23
- Nahlásit
ola
No jo, kožíšky jsou super. A jak voní... Hmmmmm. A zajímavý je, jak je každej kožíšek jinak drsnej a jeden, Daleččí, je úúúúúplně sametovej.
Tak užívej ošetřování svého nebohého potomka a vzpomínej na 40 u móře. To je totiž to jediný, co ti v tomto pokročilém čase, šířkách, délkách a metrech nad mořem zbývá. No, snad už abychom se pomalu těšili na sníh......
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:37
- Nahlásit
ola
Já jsem si říkala,že budeš asi někde daleko,ale že až v Egyptě? A jak se tam líbilo klukům?
Asi mám nejhorší za sebou.Už to ani tak nebolí.Teď se musím zase pustit do výcviku B..Dost jsem to přes prázdniny zanedbala!Ale zdá se mi klidnější a na všechno si docela vzpomíná.Ono se říká,že boxíci mají větší paměť.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:41
- Nahlásit
Michla
štěňata jsou nádherný, taky bych se jim nejradši pohrabala v kožíšku.
ola
to jste se teda měli krásně, určitě jste si do letadla vzali jen lehký letní oblečení a pak jste tady na letišti mrzli co?
Paja s Tinou
Viky uvítal Zdeňka uplně suprově, skoro mi s toho vyhrkli slzy. Skákal do výšky, funěl, moch se uvrtět prdelí, fakt moc hezký, neviděl ho 16 dní tak to bylo znát. Pak mu furt čuchal k ruce a furt mu jí olizoval, dělal mu ošetřovatele. No tuhle mu na ní v posteli pěkně dupnul, tak dostal sprdunk.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 13:14
- Nahlásit
Jen pro lepší představu...
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 17:00 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Ahojte Dé + Gé,
nevím zda jsem nepřehlédla důležité info o případné zkouštičce té tvé krásné Gé. Byla jsem 14 dnů mimo, takže jsem to tu zkoukla vyloženě zběžně. Tak tedy jak tedy? Ahoj, eM, Á a 6Dé
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 17:07
- Nahlásit
ola
Hmmmm.....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 19:10
- Nahlásit
ola
a kde jste v tom Egyptě byli? My jsme byli v lednu a byli jsme nadšený, levná a super dovolená
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 22:05
- Nahlásit
articek
Byli jsme v Hurghadě. Jsme taky nadšený. Jen nám je tady teď děsná zima...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 06:41
- Nahlásit
articek
Tak jsem včera viděla večer boxíka v telce.Je pravda na Kamaráda do deště jsem nekoukala,ale nějak mě to nedalo občas přepnout fotbal stál za prd a v jednu chvíli koukám popsaná scéna jak si o ní tady psala a zachvilku už tam byl.No představila jsem si, takhle skočit na naší Megginu jak to udělal Sagvan tak ho tak radostně olíže...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 07:20
- Nahlásit
articek
Taky jsem se koukala a ta scéna s boxerem mně pobavila. To byl asi boxer Grand že?
ola
dovču vám závidim muselo tam být skvěle
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 07:42
- Nahlásit
Chodka
Vcelka
Jo to byl starý Grand, tu scénu dělali asi pětkrát a moc se mu to nelíbilo, taky v tom záběru bylo vidět ty oči v sloup a vrčel, tenkrát to po pěti pokusech manžel zastavil. Ta saluka prej vůbec nechtěla jít kam chtěli,tak pak to právě dělali na Granda, který byl za kamerou a tím jí lákali.
Včera jsme s Irisou měli den volna, jen jsme byli na telefonu kdyby náhodou potřebovali, tak jsem doma aspoň uklidila.Jsem stahaná jako kůň, ale Irisa je v pohodě, co víc si přát vlastně celý den se jí věnuju a hraju si s ní. Celý štáb jí furt něším krmí jednou kuře pak hovězí, tak se naučila perfektně žebrat. Je tam totiž catering a super bašta. Za chvíli odjíždíme, psi už jsou připravený u auta
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 07:46
- Nahlásit
ola
My byli taky v Hurgadě, v hotelu Giftun s celodenní žranicí, ale po dvou dnech jsem nemohla jídlo ani vidět. Byli jsme se podívat v Luxoru a v údolí králů a super. Na taxiky, kteří furt troubí a jezdí zásadně v noci bez světel jsme si taky zvykli. Manžel vždycky usmlouval cenu na minimum.Když jsme se vrátili, tak v Praze bylo přes den -10 Stupňu a to byl skok
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 07:53
- Nahlásit
All
Tak u veta nic moc potěšujícího, jediný pozitivní, že mery dobře reaguje na narkozu-do 2 vteřin byla tuhá...
No napřed se vet podivoval, že ten předchozí prováďel RTG DKK bez narkozy. klidovej snímek má prý na 1/1, ale pak dělal stresovej a jak na ty klouby zatlačil, tak napůl vylítly oba ven, takže stresovej 4/4, tudíž bu´d konzervativní léčba, s tím, že zmírníme a oddálíme následky a nebo operace trojitá osteotomie pánve, což u něj na klinice vyjde jedna noha na 20-25 tisíc, takže bych v tom byl za krásných 50 tisíc - no jenom RTG s pěti snímkama bylo za 2 650 Kč , tak se musím ještě poptat v těch Lounech, tam prý je dost dobrý ortoped a ceny nesrovnatelný.
Protože při tý konzervativní léčbě to stejně znamená samé želatiny, prášky, analgetika a postupné omezování pohybu. Takhle s operací bude mít za 4 měsíce klid.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 08:13 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
tequily
ja jsem tuhle řešila problém s Ovčákem měla 4/4 a sehnali jsme kontakt na Veterinu na Slovensku. Je to vlastně VŠ. Všechno platí oni, jen tu náhradu si platíš. Jestli chceš vědět víc zeptám se. Fena je po operaci, krásně chodí, ale i přesto asi 3 měsíce musí být úplně v klidu žádné skákání atd.Je to docela starost.Ale myslím, že ty želatiny atd. moc nepomůžou a zachvíli by ty náklady byly stejně stejný
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 08:15
- Nahlásit
tequily
tý jo tak to neni moc dobrý, to ti teda vůbec nezávidim. Ty ceny jsou šílený, ale asi je lepší ta operace než do ní celý život cpát prášky který tě ve finále možná vyjdou víc než ta operace. Fakt hrozný, kdo by to řekl že ta skvělá, veselá, střeštěná Mery bude mít takový problémy.
articek
no jo žebrat to oni se naučí hned, na to ani neni potřeba cviku. My jak sme se snažili aby Viky nežebral, tak stejně nakonec žebrá a někdy se i sám obslouží s cizího talíře.
Tak na Egypt si teda beru tip že kdyby sme někdy chtěli někam jet tak tam. My byli před 3 lety v Tunisku a nijak zvlášť nás to tam teda nenadchlo.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 08:21
- Nahlásit
Vcelka
Je fakt, že jsme toho docela dost procestovali, ale nějak ten Egypt vyhrává a chtěla bych se tam vrátit. i cenu dobrý. My jsme měli tu all inclusiv a za tu cenu by jsme měli v jiné zemi sotva jen snídani. My jsme si tam zvykali tak den, je to tam úplně jiný než v Evropě, občas jsou tam kulometní hnízda a vojáci nebo do toho Luxoru jsme jeli v konvoji kvůli teroristům, ale fakt je to pohodová dovolená, kde se prostě člověk válí a žere a když chce tak je tam spousta akcí.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 08:21
- Nahlásit
articek
Jó, tak ty miniautobusy-taxíci bez světel nás taky pobavily. Jídlo nám taky moc chutnalo-hlavně ryby. Jen jsem se těšila na klasickou SLANOU housku nebo rohlík, jejich pečivo mi přišlo všechno nasládlé. Na výlety si budeme muset počkat až budou děti větší, s nima by to byl očistec. Ale ono máčení v moři střídané skákáním do bazénu taky není k zahození...
tequily
Tak to je teda palba. krásných 50 tisíc - to snad ani není adekvátní. Vím, že trojitá osteotomie pánve není operační zákrok, který by dělal zřízenec ve výtahu, ale za padesát táců?? Zkus ještě ty Louny. Ach jo, to jsou teda vyhlídky, co?
Jinak mě včera naše blůma pěkně vyděsila. Ona prostě žere zabitý vosy, honí živý vosy, kouše jabkla s vosama atd. No, a včera sežrala jednu čestvě zabitou a ta jí štípla v krku!!! Funěla jak medvěd, natahovalo jí to na blití a krk jí asi uvnitř pěkně natekl. Hned jsem jí dala prášky, nalila do ní vodu a ještě jsem ji donutila slízat kapičky Zyrtec. Pěkně mě vystrašila. Byla pak chvilku docela zvadlá, ale naštěstí prášky zabraly a všechno dobře dopadlo. Vos je teda u nás na můj vkus až moc. Nevím jak vy, ale já je úplně bytostně nesnáším. Je to absolutně zbytečnej tvor!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 08:26
- Nahlásit
při natáčení je tam s náma 2měsíční opička makak a je jak dítě, včera se poprvé odvážila od své lidské mámy a lezla po mě a furt něco zkoumala
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 08:28
- Nahlásit
ola
musim teda zaklepat ale Viky snad ještě neměl jediný žihadlo, tuhle akorát ležel a vykvíknul a vystřelil z místa tak je možný že ho něco štíplo, ale jinak nic. Občas nějakou vosu nebo včelu honí ale zatim měl štěstí. Kdyby dostal žihadlo do krku tak to bych asi taky šílela.
articek,ola
uplně jste mně navnadili že bych taky nejradši někam vyrazila. Já se letos ještě nekoupala, hlavně že sem si koupila nový plavky.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 08:28
- Nahlásit
ola
asi být tebou tak bych si u veta nechala natáhnout calciovku pro případ nouze, zabírá spolehlivě a rychle
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 08:30
- Nahlásit
Vcelka
nejlepší je to v zimě, člověku pak ta zima nepřipadá tak hrozná, ale zase ten návrat
Ježiš musím jet točit, tak večer
|