Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Kulajda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:51
- Nahlásit

Ahooojj hurááá jsem tu . Musím si to někam napsat pod Hatty už se nemůžu dosta tak máme nové jméno ale jinak jsem to já Markéta a Hatty

Kulajda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:53
- Nahlásit

Hledáme Giordi je tu ?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:54
- Nahlásit

Kulajda
no to je dobrý název, kulajdu mam docela ráda.
Že ty jsi byla na výstavě v Praze v Bráníku? Mám tě totiž na nějaký fotce a zjistila sem to až když sem se koukala na tvoje stránky že jsi to byla ty. Určitě si si tý naší skupiny tam u kruhu fen všimla.

Kulajda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:59
- Nahlásit

)) no já už nevěděla co tam dát pořád to psalo že již existuje tak jsem tam napsala oběd ))) a klaplo to já jí mám taky moc ráda.
Jo byla jsem tam ale nevím jestli jsem si všimla bylo tam moc lidí o koho jde ? Jéé fotečky pošleš nám je prosím?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 08:10
- Nahlásit

Kulajda
nějaký fotky jsem ti poslala, doufám že to jsi teda ty, vystavovala jsi ve stejný tříde jako Ola tady z diskuse. Zblízka tě mám ale jen na jedný jinak jsi v pozadí právě když jsem fotila Olu.

Teda řeknu vám že se s toho našeho Víti stává nějaký pecivál. Dřív už byl od šesti od sedmy vzhůru, o víkendu nám lezl po hlavě a dělal schválně rámus aby sme si ho všímali a nespali a teď... Teď když vstávám do práce tak skoro ani nezvedne hlavu, chtít po něm aby se šel vyčurat, to si nejspíš myslí co otravuju a nechce jít a Zdeněk jak je teď doma tak řiká že ho vždycky musí v devět nebo v deset s tý postele vyšoupnout že by jinak snad chrněl do odpoledne.

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 08:25
- Nahlásit

Kulajda
ahóóój coursingářky! ano, Giordi tu virtuálně přebývá, já za ni píšu příspěvky... jak se máte??? nejedete na tu výroční klubovku vystavovat, že bychom se konečně viděly natur?
nedávno jsem narazila na diskuzku a cosi tam psala, ale to jsi tam zas asi nebyla ty... že jste byli s Hatty někde v zahraničí jsem pochytila...
Vcelka
asi dospívá a stává se z něj usedlý "taťka"...

ola
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 08:27
- Nahlásit

Vcelka
Naše FeeBee na mě taky dnes škaredě loupla okem, když jsem jí hnala ven vyčurat. Řekla bych, že taky víc pospává. Fakt ale je, že co jsme se vrátili z dovolené, tak ji mám pořád u zadku. Chodí za mnou jako ocásek. Už jsem ji včera sprdla, protože nechci, aby pořád lítala po schodech nahoru a dolů, jenže já si něco zapomenu a ona se hned zvedne a jde taky...

Kulajda - Hatty
Dlouho jsi tu nebyla. Co je u vás nového?

Lenda
Tak jsem z toho nějaká vyděšená. V neděli Fee na cvikoši kousala. Jde do toho se zápalem, baví ji to atd., ale mám obavy, že na ZCH to ještě není! Jednak koušeme na měkký rukáv (na ZCH bude určo ten nejtvrdší) a taky jí musí figurant jakoby počkat. Nevím jak to popsat, ale prostě když máchne rukávem, tak jí musí dát chviličku na zákus a ne prudce trhnout. (Blbě se to popisuje) Chlapi mi radí, ať počkám ještě na jaro. Tak nevím. Na druhou stranu říkají, že na to, jaká je to měkkota (prostě zlatíčko ), tak kouše dost dobře.

Denisa
Nevím, jestli už jsem se tě ptala - ty už máš s G. ZCH?

articek
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 08:59
- Nahlásit

Denisa
My jedem v sobotu do Otěšic pro karavan , protože od 1.9 přestupujem do jiné pobočky, tak aby jsme měli všechno vyklizený.Podle posledních informací tam bude i málo závodníků

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:07
- Nahlásit

ola
jo, ptala, už dvakrát určitě nemám neb jsme byli v tom termínu na obranářským soustředku od pátku do neděle... byla jsem jen na nácviku na ZCH a přece jsem se tu vychloubala jak Helleport říkal, že nemá problém, je byla nej nej...
jenže teď když bude termín na podzim, tak bude s nejv. pravděpodobností hárat, tzn. že budeme čekat celej den v autě, nebude moct si to tam ani očuchat atd. a tím pádem se bude určitě chovat jak magor... ještě jsem se tu tenkrát ptala Corleony jak to je s háravkama při ZCH a taky říkala, že ty hormony můžou feny třeba rozhodit... ale u G. jsem fakt klidná, ta to jistě dá, ovšem bylo by škoda, kdyby ji to ovlivnilo výkon...

prosímtě když pravidelně koušete, tak to udělá!!! ... nebo myslíš, že bude kousat jako ještě líp...? pokud by to bylo o technice, tak třeba trochu jo, ale jinak jsem vyškolená z toho LVT, tam se s náma nes...li, každýmu řekli tvrdě jak na tom jeho pes je a co má a nemá daný a např. jedna paní tam téměř nerozchodila, že nemá psa razantního a furt se dožadovala ať jí ho "zrazantní" a ono furt nic, jeden chlap chtěl aby pes byl rychlejší a taky to bylo takový o ničem oproti těm jiným bombám co tam měli... anebo třeba tam řešili, že různí psi po konkrétních předcích mají stejný styl obrany (náskoky, to jak bojují o rukáv...) a vůbec - jak přes kopírák - i když dělaní jinýma figurantama... no spoustu věcí jsem si tam ujasnila i já... no prostě si taky myslím, že pes bude vždy kousat (styl) tak jak to má daný od přírody + samozřejmě kvalitní figurantská práce a psovoda...

takže myslím, že do toho jděte, max. nebudete mít 5, ale já myslím, že jó...
taky záleží kdo to tam bude posuzovat, že... vzpomeň na debaty okolo... všude to posuzují jinak, někde přísně, někde velice benevolentně...

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:09
- Nahlásit

articek
...no já jsem psala, že nakonec tam nemůžu... ale určitě pojedu na závody do Olomouce a do Prahy... s kamošem co bude závodit...

Lenda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:12
- Nahlásit

ola
Já taky myslím,že by to bylo v poho.Ale ještě je chvíli čas,tak uvidíš.No a minule jsi to přece viděla.Já teda tam nebudu a docela mě to mrzí.
Ani jsi nenapsala,jestli jdeš na VZ?

articek
Můžu se zeptat do které?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:16
- Nahlásit

Denisa
Co a kdy bude v Praze za závody?

ola
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:22
- Nahlásit

Denisa
No, jo vlastně - sorry já hlava děravá... My sice koušeme pravidelně (teď přes prázdniny je to právě bohužel slabší), ale jak říkám - měkký rukáv atd. Když půjdu na ten nácvik, tak pak musím následovně i na zkoušku nebo ne? Já pořád nevím a září už je sakra za dveřma! Mám nerva už teď...

ola
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:25
- Nahlásit

Lenda
VZ - ještě nevím. Možná taky vyšlu manžela. Já totiž nemám kolo! Navíc mám obavy, aby zrovna bobule nehárala. Určitě dám předem vědět. Vy jdete?

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:30
- Nahlásit

Vcelka
21.10. 2006- Justitzův Memoriál
vy to máte blízko, to se jděte určitě podívat... já už se moc těším a jsem strašně zvědavá jak to tam budou boxíci válet!
ola
no u nás je to taky o ničem teď, jsem naposledy kousala na tom LVT, neb pak pršelo a zrušili to a teď máme kousat až 31.8.
Když půjdu na ten nácvik, tak pak musím následovně i na zkoušku ...ne, nemusíš! aspoň u nás to tak normoš funguje, že nemusíš. nemusíš samozřejmě ani na ten nácvik, můžeš jít rovnou na ZCH...
Já pořád nevím a září už je sakra za dveřma... no tak uvidíš po nácviku... jděte na nácvik a pak se rozhodneš...

Lenda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:31
- Nahlásit

ola
Já nevím,jesli bych ji zvládla-pokud musí být na vodítku.Ale manžel ano,tak je pošlu spolu.A navíc nevím,jestli nebudu v práci.No a hlavně musíme trochu natrénovat.Ale ráda bych to měla za sebou.

Lenda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:33
- Nahlásit

ola
Minule taky říkal,že jich nacvičovalo víc.Když to k tomu není,tak ti to asi rozmluví.

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:52
- Nahlásit

a tak nevyprdneme se na to... co furt s nějakým výcvikem a zkouškama a výstavama a uchovněníma a ... :lo:

G. teď měla měsíc relax a mně už se nějak moc extra nechce... bylo to tak pohodlné...

Zde Giordi jakožto srna z Brna lítající lesním potůčkem...

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:54 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

...srna z Brna napájející se z lesní studánky... teda spíš lesní tůňky...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 10:08
- Nahlásit

Ahojda vsichni!!!
Zdravim Kulajdu a Hatty, jsem o vas dlouho nic neslysela

Tak jsem vcera mela navazeci a zasobovaci den, jelikoz dosly granule Tine i ostatnim a taky konzervy...takze se ma penezenka opet prohybala ve svech...
Nakoupila jsem i nejake smradlavinky a jala se vyzkouset Tinu z jejich pamatovaku. Az jsem zjistila ze vylepsila uplne dokonale povel vstan...kdyz ji ho dam hnedle z leze, tak se jen tak opre o predni a uz stoji, driv ji to chvili teda trvalo. Je neskutecny ze s ni clovek tak casto necvici a ona se jeste vypiluje k lepsimu vykonu. Tak si narvala plnou hubu smradlavych a susenych veci a odkracela do vedlejsiho pokoje odkud se ozyvylo pouze silene mlaskani...pak kdyz me teda olizla, tak jsem myslela ze asi padnu

Jo poradte mi nekdo jak je to s vycestovanim do zahranici? Co je teda vsechno potreba? Stale resime kam vyrazit a nejradeji by jsme i s Tinou!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 10:17
- Nahlásit

Paja s Tinou
ze s ni clovek tak casto necvici a ona se jeste vypiluje k lepsimu vykonu....no tak to je supééér ne?!
s vycestovanim do zahranici... přesně to nevím, ale měl by vědět váš vet! pokud má čip, tak ten mezinárodní pas by měl stačit... a pokud jedete někam k moři - Chorvatsko např., tak holky nechávali určitě vakcínu proti srdečnímu červovi!!! Ale to vše taky konzultuj s vetem...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 10:17
- Nahlásit

Paja s Tinou
já myslim že by měla být očipovaná a mít europas a pak asi záleží podle země kam pojedete jestli chtěji ještě něco víc.
Zdeněk včera Vikymu taky koupil uši, Viky pak měl zase večer zabijácký prdíky, sme mysleli že padnem.

articek
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 10:29
- Nahlásit

Lenda
Nabídli nám přestup do pražské

ola
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 10:58
- Nahlásit

Denisa

G. teď měla měsíc relax a mně už se nějak moc extra nechce... bylo to tak pohodlné...

To ´s nemyslela vážně, že ne? Ty, která makáš celý rok, děláš zkoušky atd.? Co bych měla říkat já? Dřu se na cvikoši každou neděli s takovou blůmou jako je Fee a ještě tam dělám ostatním šaška. Musím ale konstatovat, že moje ambice nejsou nikterak velké, takže neúspěchem určitě neutrpí. Navíc - pro mě je daleko lepší odměna, když vidím, jak je bobule hodná k dětem, mazlivá k příbuzenstvu atd. Včera večer, když chtěl Jakub pusinku před spaním, tak mu olízala celej šňupec (podezřívám ji, že to bylo hlavně proto, že měl pusu voňavou od dětské zubní pasty... ). Byl to super pohled.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:11
- Nahlásit

Ja ji usi nekupuju nejak vzdycky moc nevi co s nima, ale takovy uzeny slachy a suseny strivka jo to je pro nas labuzo...ale pak teda ty prdiky aky stoji za to, ikdyz ona prdi i po tech konzervach, takze je to vcelku jedno
No prave se uz musime domluvit kam teda pojedem, ja jsem pro jet kldine tady v Cechach...chtela bych se podivat do Varnsdorfu a pak treba i ty Jizerky, jak jsme tam byli na vikend, tak to bylo moc krasny...no Ondra zacal mit jeste myslenku Slovinska tak nevim. Jsou tam nejaci veterani, tak ze by se to spojilo s tim

Jo ani jsem se vam nepochlubila ze jsem v sobotu zase jela Ladies' rallye se svym broukadlem. No letos jsme sice stupne vitezu neobhajili, ale to neva, protoze to stoji jen za tu atmosferu! Byli jsme sesti v kategorii a celkove z 20 take! Jo a na zimu pujde bugisek pekne k panu opravari a zacne se trochu davat dokupy. Ted jsem od Ondry k narozkam dostala chromovane narazniky, jak dopredu tak i dozadu...to je co

ola
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:17
- Nahlásit

Paja s Tinou

Ted jsem od Ondry k narozkam dostala chromovane narazniky, jak dopredu tak i dozadu...to je co

Mnóó, to je teda... Musím říct, že s náma v Egyptě byla asi 25letá holka, která se tam ocicmávala s 80ti letým stařečkem a evidentně jí taky koupil nový nárazníky. Sice jenom přední, ale za to .... silikonový...

Krista
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:20
- Nahlásit

ola
mám stejnej problém s Megginkou....Původně jsme na ZCH chtěli vyrazit k vám,ale....23.9. je přece jen dost blízko,tak uvažujem o 14.10. v Křenicích(Střední Čechy).Ale nevim.....Potřebovala bych poradit od jinýho figuranta než je u nás na cvičáku,od takovýho,co figuruje právě ZCH.
Je mi jasný,že na zkoušku psa obranáře ještě nemáme,ale myslim,že to na ZCH ani neni potřeba...Jenže to u nás moc lidí nechápe-jen boxerkáři a to nejsou figuranti,že...

My sice na tvrdej rukáv už kousali,ale.....Což o to M. ho drží jak blázen,radši by se nechala udusit,než aby ho pustila,ale jakmile jí ho daj,tak s nim běží děsně legračně,jakoby pošpičkách a pak zamele hlavou a zakopne o rukáv....Prostě spíš komedie.Dávaj jim ho na ZCH a vadí,kdyby se tam vyflákala i s rukávem v hubě?

Krista
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:23 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit

ola
Sice jenom přední, ale za to .... silikonový...

ola
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:26
- Nahlásit

Krista
Co já viděla, tak jde o přepad z makety, kdy figurant naběhne na psovoda, řve, máchá pendrekem a pes mu hópne na rukáv a drží, dokud psovod nezavelí "pusť". Aspoň tak to vypadalo při ZCH u nás. Žádný chození s rukávem (včetně následného upadnutí) nehrozí. Navíc u nás feny jen "zobly" a "upadly", takže žádná extra náročnost. Přesto z toho mám nervy...

Chodka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:28
- Nahlásit

Denisa
teda ta fotka z potůčku vypadá jako,že jste byly u nás na Chodsku máme to tady úplně stejný potok a vypadá to stejně.My jsme se tam ve vedru procházely s kamarádkou taky,a byl super ke konci mě ale skoro začaly modrat prsty jak byl ledový.

Včelka
No já když jsem šla včera spát tak Ivan koukal na televizi a já mu řekla,kdyby mě našel mrtvolně ležící tak jsem přiotrávená,musela jsem v ložnici použít lehký osvěžovač,nešlo tam moc pobýt,nebylo něco ve vzduchu? Meggina to vypouštěla teda fest.

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání