Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Lenda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:26
- Nahlásit

articek
Já se taky úplně bojím jít do práce.Oni to už tak trochu vědí a doufám,že se nebude nikdo moc vyptávat.
Jak dlouho tě nechali potom doma?Mě říkal gyn.,že minimálně měsíc a pak si asi doberu dovolenou,abych se dala trochu do pořádku.

articek
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:28
- Nahlásit

Lenda
A to říkaj, že první tři měsíce jsou kritický.No nevím pořád nějaké testy, snad každý týden a pak čekat jak to výjde. Člověk se pořád jenom bojí od testu k testu a když už si myslí, že bude pohoda, tak tohle. Tu gynekoložku jsem vyměnila.Ona tam poradnu měsíc dělala sestra, protože si paní doktorka odjela na dovolenou. Člověku to přijde všechno normální, až do doby když se něco stane.Te´d už bych všechno sledovala líp.Furt koukám lidem po břichu a do kočárků fakt blázen.Aspoń ty psi mě nějak drží, ale nic moc, letos mě neláká s nima ani závodit, tak jenom chodíme na procházky a občas trénujeme

articek
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:32
- Nahlásit

Lenda
No mě nechala dodělat šestinedělí, ale jelikož dělám na kase a mám hmotnou zotpovědnost půl milionu, tak jsem jí poprosila jestli to nejde déle. Poslala mě na psycho, tam napsali posudek a pak na sociálce řekli, že s tímhle můžu být doma ještě půl roku a prodloužili to.

articek
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:40
- Nahlásit

tak já pádím,ozvu se večer

Chodka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:40
- Nahlásit

Včelka
Tak budete mít běloušové sraz jo,jestli nám to vyjde tak to přijedeme na kukandu,může to být zajímavý.
Koukla jsem na bělouše a zase tam je jeden s hnědýma ušiskama,je zajímavý jak se jich narodí víc a mají potom ty uši stejně zbarvený.To se mě líbí.

Lenda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:46
- Nahlásit

articek
Já jak jsem se překulila přes ten dvanáctý týden,tak se mi ulevilo.Začala jsem mít pohyby,velké břicho a pak tohle.Nechce se mi ani chodit ven,protože na mě všichni civěj-před týdnem břicho a teď zase hubená.A navíc vedle nás bydlí malé mimčo,které strašně brečí.Ale snad se mají stěhovat,což by mi pomohlo.
Já jsem strašně ráda,že mám B.,která mě dostane na prochajdu trochu si vyčistit hlavu.
Já myslím,že ti to brzo vyjde a on si toho pak člověk mnohem víc váží.Můj kluk je až na třetí pokus a myslím,že jsem si toho mnohem víc vážila.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:48
- Nahlásit

articek,Lenda
tak to je taky šílený, uplně je mi s toho divně když sem si to teď přečetla. Když se o to začne člověk víc zajímat o tu problematiku otěhotnět tak zjistí že ty problémy má dneska strašná spousta lidí a že fakt ty co se jim narodí zdraví dítě bez komplikací by si měli uvědomit že to je veliký dar a že měli štěstí.
Ono se řiká nemyslet na to ale to moc dobře nejde, čim dýl to trvá a čim víc toho člověk podstupuje tak tim je to horší. A když se to podaří tak stejně neni ještě zdaleka vyhráno.
Já do sebe teď cpu hormony, prášky i injekce tak sem zvědavá jestli to k něčemu bude.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 07:23
- Nahlásit

tequily
tak ti povim že ti to rozhodování teda vůbec nezávidim. Četla jsem teď co ti radí lidi na diskusi a teda spíš s toho vyplývá aby jsi do tý operace nešel. Teď babo raď co? Fakt vůbec nevim jak bych se rozhodla já. Budu vám držet pěsti aby to rozhodnutí který uděláš bylo to správný a Mery byla ještě spoustu let v pohodě.

ola
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 08:48
- Nahlásit

Lenda
Co se týče zkoušky chovnosti a výstavy v Rýzmburku, tak zkoušku bych chtěla na podzim dělat, ikdyž jsme teď moc nekousaly, tak nevím. Termín 23.9. mi přijde teda sákra brzo. Když si ale zase vzpomenu, jak tam na jaře ty čuby při zákusu padaly atd., tak předpokládám, že by to Fee zvládla. Ale nerva z toho mám už teď. Na výstavu bych se chtěla jet aspoň podívat. Vystavování naší křivohubky už asi riskovat nebudu. Stejně to nemá cenu. Navíc tuším, že bude zrovna hárat.

ola
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 09:01
- Nahlásit

Ohledně těhotenství - já jsem ten "druh", co se pro to rozhodl, nechal si udělat všechny testy a krevní rozbory zda je v pořádku a ihned na to už byly na těhotenském testu dvě čárky. Problémy nebo komplikace během těhotenství jsem si prostě absolutně nepřipouštěla. A vše bylo v pohodě. Až později jsem zjistila, jaký je to štěstí. Teď mám okolo sebe spoustu holek mého věku, kterým to buď nejde nebo to končí špatně. Můj bratránek se ženou už na to čekají tři roky. Snaží se, těší a ona pak každou menstruaci opláče. Je ve stresu, soustředí se jen na to... A to není dobře. Musím ale říct, že se mi zdá, že je to i tím trendem "štíhlosti". Vesměs nejvíc problematicky přijdou do jiného stavu hubeňourky (Lendo, ty jsi taky jako žížalka) Holky krev a mlíko nebo i maličko boubelky otěhotní podle mne snadněji. Aspoň u mých známých to tak funguje. Taky mám bohužel známou, která se snažila osm let, pak umělá oplodnění (celková finanční náročnost cca 50.000,- Kč) a teď je rozvedená a bezdětná. Muž to prostě nevydržel. Její sestra má tentýž problém. Obě jsou dle doktorů v pořádku.
Psychika dělá u tohohle hrozně moc. Každý řekne - soustřeď se na něco jiného! Jenže se těžko vysvětluje bezdětné holce toužící po miminku, které je 35, že na to nemá myslet...

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 10:02
- Nahlásit

ola
Těmhle "druhům"já fakt závidím.Můj sen je jakoby náhodou otěhotnět,ale už to asi nedopadne.Jinak já otěhotnět zvládnu,ale to mimčo je pokaždé nějak divné.Takže dojdu do 6,14 nebo 22 týdne a pořád mi chybí ten šťastný konec.Kdo ví,kde je zakopanej pes?
Já v termínu té ZCH počítám s tou dovčou,ale jinak bych se ráda podívala.To by jsi šla jinak zase až na jaře?
Na výstavu se chystám vystavovat,ale nejdřív zkusím počkat,jestli tam nebude Sucháč náhodou sám-to bych šla raději jen na kukandu.

ola
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 10:31
- Nahlásit

Lenda
Neboj - určitě ti to ještě dopadne. Ten půl rok využij k zlepšení kondice, bašti ovoce, vitamíny, přiber trochu na váze atd. a manžel ať se před početím cpe celerem (taková babská rada ).
Pokud se neodvážím na ZCH v září, tak to nechám na jaro. To byste mohly jít už s B. taky, ne?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 10:32
- Nahlásit

Lenda
22 týden to už je pátý měsíc? To už je teda pěkně blbý takhle pozdě o to přijít.
ola
na tu zkoušku chovnosti na podzim už jdi, vždyť toho máte nakousáno určitě dost, myslim že tam budou daleko horší feny, tak neměj strach. Na jaře pak bude zase po zimě a budeš si zase řikat že jste v zimě moc nekousali a budeš to zase odkládat.

articek
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 10:47
- Nahlásit

Lenda
je fakt, že člověk úplně změní hodnoty a pak si toho musí hodně vážit. To by byla krása, tak najednou otěhotnět, tak náhodou na to přijít, porodit a žít jako by se nic nestalo.
Jinak už jsme dotočili tu reklamu, první den byly docela problémy, mysleli si, že je pes robot, bude všechno dělat zadarmo a jak si písknou a nejlépe furt. Civěli jsme tam do půlnoci a pak to veterinářka konečně stopla. Další dny už si dali říct a už to tomu psovi trochu přizpůsobovali. včera tam bylo strašně dusno, ale nazávěr jsme kousali do hadice, tak si to trochu u Irisy vyžehlili

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 10:50
- Nahlásit

ola
Já bych ráda-jenže B.je zatím na hadru.A přes prázdniny cvičák není,tak uvidím jestli trochu vyzrála.Mám trochu strach,že nikdy kousat nebude.V řijnu pošlu muže s B. na VZ.Fee ji má?

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 10:56
- Nahlásit

articek
Ono to snad přijde.Já alespoň doufám.Čím víc dostávám od života kopance,tím jsem větší optimista.

ola
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 11:03
- Nahlásit

Lenda
Nemá. Když jsem chtěla jít, tak to zrušili. Pro malou účast.

articek
Lenda
Když jsem rodila Martina, tak se mnou na pokoji byla paní, která měla doma dvě holky a konečně se jí narodil vytoužený syn. Když kojila, tak jsem si říkala, že má strašně "opotřebovaný" tělo, prsa žilnatý atd. Během pobytu se mi svěřila, že tohle je vlastně její ŠESTÝ porod!! Po holkách "odrodila" tři mrtvé děti. V jednom případě v ní plod umřel těsně před termínem a oni ji nechali ve špitále s tím mrtvým miminem v břiše přes noc a až ráno jí vyvolávali porod. Něco nepředstavitelnýho!!! Říkala, že to všechno z mozku smaže jedině díky pohledu do očí toho narozeného drobečka. Fakt hrůza.

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 11:13
- Nahlásit

ola
Tak to půjdeš taky na podzim?To by byly holky už dvě.
Některé osudy jsou fakt hrozný.Taky myslím,že jedině nové mimi to může v mé hlavě urovnat.I když jsem rodila toto,tak jsem si řekla,že už nikdy více.Vydrželo mi to tak dva dny.

articek
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 11:17
- Nahlásit

ola
to jsou hrozný příběhy, to by si měli přečíst lidi, co si dětí neváží

tequily
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 11:21
- Nahlásit

articek
Ahoj, díky za info s těma Košicema. a odkud je ta fenka,co tam byla na operaci? že bych se majitelů poptal na informace.

articek
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 11:29
- Nahlásit

tequily
to je moje ségra

tequily
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 11:35
- Nahlásit

articek
Tak to by jsi mi mohla domluvit konzultace? Kdy tam byla? A kolikrát tam musela?

ola
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 17:06
- Nahlásit

Esterka
Pokud to myslíš tak, že těch 24 dnů měla období krvácení, tak to je asi celkem normální s tím, že ten poslední týden už to je spíš špinění. Tuším správně, že Terka hárala poprvé? Jestli ano, tak ten otok může být asi patrnější delší dobu než při dalších háráních. Naše FeeBee byla taky děsně napuchlá při první háračce a teď už to je lepší a splasne taky dřív. Co se sametky týče, tak s tím zkušenost nemám. Co jste na to od veta dostaly? A proč ti to vet líp nevysvětlil?

articek
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:32 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Esterka
Nevím jestli je to sametka občas se to u nás vyskytne, léčím to jako plíseň používám na to Mycodecidin kapky, které koupíš v lékárně. Je to přenosné z trávy a teď je na to super období. Pár známých to má a může to dojít až ke kulhání nebo vykusování. Jestli ty kapky koupíš normálně jí to nalej mezi prsty a nech to nasáknout. Za týden by to mělo být dobrý.

Krista
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2006 17:11
- Nahlásit

AHOJ VŠEM!!!!!
To je teda hrůza,co se tu děje,je mi to moc líto a přeju opravdu hodně sil...
Všechny štěníci jsou krásný a gratuluju k 8 dalším miminkům.

Jinak my se včera vrátili z tábora a z dovolený v jižních Čechách.Megginka byla nadšená

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 10:57
- Nahlásit

Ahojky všem!
Vrátili jsme se z dovolené, bylo jak jinak než prímově, zakončili jsme to svatbou (ne naší! ) a teď tu čučím v práci...

jen jsem přelítla očima, musím si někdy dočíst vaše příspěvky...

jen jsem pochytila, že jste se tu bavily o mimčách a ne zrovna moc radostně... já zrovna když jsem byla ve Strážnici ve Skanzenu tak v jedné chaloupce jsem si párkrát zahoupala kolíbkou, protože jak nám průvodkyně říkala, tak kdo si zahoupe buď pro sebe nebo pro kamarádky, tak do roka má očekávat nadílku ... já houpala za Včelku a Lendu a jednu kamošku a za sebe jsem houpla taky, ale s přáním ať mi to platí až za dva roky...

Kdo se všechno chystáte na tu výroční klubovku???

A kdo do Otěšic na boxerské závody???

já na oboje ano! klubovky se i účastnit a na závody samozřejmě jen fandit...

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 11:02
- Nahlásit

...jejda, tak teď jsem došla i k artíček...

...ani se mi nechce číst dál zpětně...

doufám, že tu budou co nevidět pozitivní zprávičky jak o čtyř, tak dvounohých miminách...

Lenda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 12:41
- Nahlásit

Denisa
Tam jsme letos taky byli,jen ne ve skanzenu,protože bylo strašný horko a nebylo kde nechat B..Ale je to úžasný kraj!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 12:48
- Nahlásit

Denisa
jéé to jsi hodná že si za nás kolíbala, tož to jsem teď zvědavá jestli se to vyplní.
Já s tou klubovkou zatim nevim chtěla jsem na čučendu i s Víťou, ale uvidim podle Zdeňka jak se mu bude chtít. Zatim to datum nic jinýho nemáme tak by to šlo.
A do Otěšic na závody asi ne, my tam pojedeme 30.9.-1.10 na první setkání bílých boxíků. Na to už se těšim.

Nechcete někdo čtyřletou boxerku? Teď jsem jí dávala na boxíky do rubriky Daruji i s fotkou. Jak tam byl ten boxer Rambo ze Slovenska, tak toho si vzala nakonec nějaká pani z Rakouska, ten se mi moc líbil. Vždycky je ukazuju Zdeňkovi a řikám tohodle by sme si mohli vzít, člověk má furt pokušení.

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:11
- Nahlásit

Lenda
...jo, to je... my jsme měli takovou velkou okružní jízdu, každý den jinde, ale TAM se mi moc líbilo!
Vcelka
...to by bylo príma kdyby jste dojeli!
čtyřletou boxerku... no já hned, ale víš jak...

bože, já jsem ale zmatená trubka, já vlastně na ty Otěšice nemůžu, já jsem to překombinovala a spletla týdny... no potěš koště teda! no takže boxerský závod nejedu...

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání