Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Chodka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:56
- Nahlásit

Libka
Elinka šikovná,vzala doslova to pomáhání v ložnici.

Holky mějte se odcházím domů a čeká na parkovišti pěkně rozpálený autí.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:59
- Nahlásit

Vcelko, mám přímo WV brouka, náhodou jsme se tuhle shodli, že když do něj vlezeš, tak to v něm není tak úmomrný jako v každém autě...má asi nějakou izolovanou střechu či co, takže se to v něm dá.
Ta fotka na Cavecanisu se mi taky moc líbí, takový prdelky
Jo a NIKDY neříkej NIKDY!!!
Denis:
No tak když bude nějaký boxeří sraz, tak klíďo, pokud to nebude extrémně daleko...sto kilásků jsem s ním už ujela v poho, ale přeci jen extra velké dálky si asi už tolik nerisknu, nehledě na ten jeho obsah co si vezme
No jo to se někdo má že si bere pěkně dovolenou...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:02
- Nahlásit

Hezké, hezké, Eliška je móóóc šikovná!!! Alespoň se nenudíš viď!

Libka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:02 - Změnil/a: Libka
- Nahlásit

Vcelka
Právě, že je to základ, už by prý měla šlapat jako hodinky, a ono se nám pořád moc nedaří, ale nevzdávám to.....

Libka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:06
- Nahlásit

Paja s Tinou
Opravdu se nenudím, ale nemůžu dělat nic, a zavírat jí do chodby se mi vůbec nechce, takže vždycky, když se vracím domů trnu, co si na nás zase vymyslela. Ale je fakt, že už to nějak neprožívám.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:30
- Nahlásit

Oni si nás vlastně naučí

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:32
- Nahlásit

Paja s Tinou
to máš pravdu, přetvoří si nás k obrazu svýmu syčáci. Mně už taky jen tak nějaká zničená věc nerozhází.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:48
- Nahlásit

Přesně tak, já už nad tím taky mávám rukou...zase by jsme se bez nich tak nepobavili

ola
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 08:33
- Nahlásit

Ahojda,
tak mi včera přišel Zpravodaj Boxerklubu a je vidět, že to vzali za správný konec. Propagační stránky fešných kupírovaných krycích psů včetně reklamy Maximus Deus (corleono - SUPER!) atd. to je paráda! Taky je tam náš tatínek (teda FeeBeenčin) Yéké.
Za asistence kluků jsem ukazovala Zdenkovi, který "plemeník" by se mi líbil pro Fee, načež kluci se ho jali přesvědčovat, kolik štěňátek si necháme... Když řekl, že ani jedno, tak nebylo daleko k slzám! (Marťa si totiž bohužel pamatuje, jak když byl malý, tak naše kočka měla svá první /a zároveň poslední/ koťata a jedni zájemci si přišli a dvě koťátka si v košíku odnesli... )

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 09:34
- Nahlásit

Jéé chudinky, takhle jim zhatit pomyšlení na další boxeří přírůstek
Já si pamatuju jak jsme dřív mívali štěňata od jezevčíků, že jsem ořvala snad každý vrh. Vždycky bych si je nechala, ale to by jsme pak ale byli jako útulek. A tenkrát poslední štěně z jezevců které jsme nemohli udat...no už jsem se viděla jak nám zůstane, no a nakonec táta někoho sehnal. No to bylo. A vlastně ještě před tím nám taky zůstala fenečka, já se jí ujala a výborně jsme si káply do noty...fakt jsme byli sehraní. Vím že jsme ji měli docela dlouho, pojmenovala jsem jí Bobina a ta vůbec nevěděla co je to vodítko, protože ho nikdy nepotřebovala. Od nohy se mi nehnula a poslouchala naprosto parádně. No a pak jí táta někomu dal a to pro mě byla velká rána...tři dny jsem s ním nemluvila. Takový jsem měla cvičitelský vlohy, ikdyž mi přijde že rok od roku je to čím dál horší

Dneska mám pocit že se tady asi fakt uvaříme!!!

alli
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 09:50
- Nahlásit

ola
Tak jestli my budeme mít někdy štěňata, tak to dopadne stejně, syn už má v plánu si nechat páreček ...

S kamarádem Aronem

alli
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:02
- Nahlásit

Včera jsme byli opět na procházce s Aronem, ale já si zapoměla vzít foťák a velice jsem litovala neboť se jim povedla krásná hromada "zdechlých" psů...Allis celá ufuněná se vypleskla do trávy a na ni do kříže hodil placáka Aron a chvíli tak zůstali ležet jen oddychovali.
Denisa
Do Třeboně na výstavu asi nepojedeme, ale zvažuji Národku v září v Brně.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:04
- Nahlásit

alli
Allis je už teda taky kus ženský, takhle mi příde skoro větší než je náš Viky.
Paja s Tinou
u nás je dneska nějak zataženo, před chvílí mně poslal šéf pro něco do města, tak tam bylo příjemně jenže než jsem to všechno oběhla tak jsem pěkně zplavená
ola
to jsem teda na vás zvědavá jak to vymyslíte a kdo bude dělat kompromisy. Aby jste nakonec neměli Fee, její štěňátko a ještě malýho grifonka.
Docela by mně to asi taky lákalo nechat si štěně od svýho psa.

Chodka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:04
- Nahlásit

alli
Moc hezký,Allis vypadá, že v hraní bude asi vyhrávat ale za nějakou dobu to bude asi opačně co? A když vidím Aronka v tom kožichu hned jsem se víc zpotila.

Vcelka
Tak co jaká byla noc jenom s Vikym?

Paja s Tinou
u nás bylo ráno trochu zataženo dokonce začalo padat pár kapek ale neměly moc šanci dopadnout hned se vypařily.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:12
- Nahlásit

tady je teda taky trochu pod mrakem, ale pařák je stejně šílenej. Jsem zvědavá jak to tu zase do pěti vydržíme...

Alli, teda z Allis je ale fešanda...ten výraz jak stojí na Aronem je výbornej. No uvidíme jak jí ty výhry dlouho vydrží

No jo holky, když je Vcelka tak hezky sama doma, tak sbalíme naše placatky a jedeme jí to tam trochu ožvit a zpříjemnit, co vy na to??? Viky by byl určitě také spokojen

Lenda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:15
- Nahlásit

ola
Taky mi včera došel.Muž mi říkal,že kéž bych se takhle radovala,když přijde domů on.
To já mladýmu taky slíbila,že si od B. jedno štěndo nechá.Teď jsem trochu ty množící plány odsunula a on je smutnej.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:17
- Nahlásit

Chodka
no ani se neptej, to sousedovic tele (fena retrívra) celou noc štěkalo, ale jak, takže sem byla zase furt zbuzená, protože Vikyho to samozřejmě nenechalo chladnym a lítal po baráku co se to děje. V půl čtvrtý sem nakonec zavřela uplně všechny okna v baráku aby to nebylo slyšet a už sem se vyspala. No v půl šestý sem vstávala, takže noc nic moc. Už mně ta jejich fena štve furt štěká bez příčiny, fakt mam radši když maji ty lidi svý psi přes noc doma, protože jsou aspoň v klidu a neječí na celý město.
Paja s Tinou
No to by nebylo vůbec špatný, boxeří mejdan u nás na zahradě. A to si piš že by byl Viky spokojen, jelikož máte všichni fenky tak by byl opět ve svym živlu.

alli
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:21
- Nahlásit

Vcelka
Allis je opravdu hodně velká, ale větší než Viky nebude.
Chodka
Zatím Allis vyhrává, ale Aron se jen tak nedá a troufá si, zvlášť, když zjistil, že Allis okřikují, když jí dojdou nervy a začne ho "vychovávat". Jinak ten jeho kožich je furt lepší než Allisin placatý čumák.

Michla
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 14:57 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit

Ahoj holky, rozhodla jsem se udržovat vás stále ve střehu, takže tady je další hádanka: Jaký je ZÁSADNÍ rozdíl mezi těmito fotkami? Pa a pěkný víkend M.

ola
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 15:02
- Nahlásit

Michla
Dle mého laického oka odborníka to není jedna a tatáž matka?!?! Teda asi...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 16:14
- Nahlásit

Týjo, tak to je tedy otázka...ha.
No já anni nevím, ale na té fotece co je někde v porodní bedně se mi jen zdá rozdíl velikosti štěnisek...jedno tam u nohou semi zdá oproti ostatním dost maličké...ale je to možná tím že je dál...fakt asi nevím.
Ale jinak asi souhlasím s Olou že nejde o tutéž samou matku.
Ale v tomto horku se to asi ani uhádnout nedá

Chodka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 18:56
- Nahlásit

No tak ať koukám(občas čučím) tak mě napadlo jediné jedna fotka je z venku a druhá je focená vevnitř.To ale pozná každý. Sorry je horko nic mě nenapadá

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 19:43
- Nahlásit

Ahojte baby!
alli
pěkné fotečky Allis s kamošem...
Michla
jé, to jsou buclíčci!
zásadní rozdíl vidím v tom, že na jedné fotce má matinka vyplazený jazour a na druhé ne! Jinak mě napadá, zda na jedné není Aida jako matka a na druhé jako štěně... ale to jsou jen dohady, že mám trochu povědomí o historii ve vaší boxeří rodině...

Achjo!!!!!!!!!!!!! Já jsem se tak těšila na ten tábor, co tam všechno neuděláme... a teď to strašný vedro... je mi jasný, že to bude z hlediska výcviku na prd, neb v tom vedru se bude muset vše krátit ne-li něco vynechat... hm, tak aspoň budeme moci teoretizovat... jenže právě jsem se celý rok těšila na tu praxi že...!!!!
I když by se to vše posunulo na ráno a večer, tak teda zde je dusno jak prase i v noci...

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2006 09:09
- Nahlásit

Zdarec,
hupsla jsem sem v mezičase kojení a než jsem to přečetla, tak jdu zase kojit.

ola
Dík za pochalu reklamy. Vašeho tatíčka Jukiho jsem taky dělala já

Chystám se dnes děcka nafotit, ale nevím, zda to stihnu. Děláme přestavbu kolem baráku, na terase je míchačka, kopy nářadí, štěrk, cement, aj.
Do toho se snažím udžovat pracovníkům pitný režim a chystám jim jídlo. Mezitím udržuju pitný režim miminům. Pak venčím ostatní bandu, no a navíc moc nezbyde. Večer místo usínání padnu do bezvědomí a v noci vstávám a ještě v polospánku kojím. Unity už do bedny ani nejde, jen tam jukne, jakože je vše v okeji a jde si ven hrabat ďury mezi okrasné stromky. Asi už ji fláknu do kotce, bestyju.
No a včera se nám povedl opravdu husarský kousek. Byla tady čubina z Prahy na krytí a Queros se do ní nějak nemohl dostat, tak jsme s ní jeli k našemu vetovi na vyšetření, tam se zjistilo, že má zúžený ten poševní prstenec, takže bude lépe inseminovat. Když bylo dokonáno, jali jsme se podepisovat krycí listy a loučit se. Tom dal Kerina do auta, nastartoval motor, zapnul mu klimatizaci a dálkáčem zamknul auto. Když jsme se vrátili, auto nešlo ani za boha otevřít a ještě houkalo. Po iks telefonátech s audi servisem, firmou, co tam dávala to zabezpečovací zařízení bylo prý nejlevnější mrsknout cihlu do okýnka. Vypáčit kufr by prý bylo podstatně dražší, okno by stálo "jenom" 2O tis. Byli jsme na nervy, protože klima sice byla puštěná, ale na Kverdu tam přes ty černé fólie stejně pálilo slunko a on byl rozdýchaný jak blázen. Já už jsem hledala nějaký ten šutr, co bych tam jebla, protože včera bylo vedro jak sviňa a já zkušenosti s přehřátím mám, vím, že to je hned a pes je pryč. Moje první boxerka tak málem zemřela. Jenže má se jet do Německa s Heduš na krytí ajak jsme si v audi zjišťovali, okno by trvalo 4 až 5 dní, takže další komplikace.Tom nakonec vytelefonoval dalšího chlapa, který mu sehnal firmu, co otvírá zámky i u aut. Mezitím mu samozřejmě ještě klekl jeho mobil , takže jsme museli složitě zjišťovat ty čísla po známých z mého mobilu. Ještě že máme tak špinavé auto, prstem jsem si na něj ty zjištěné čísla psala Než přijel ten chlápek, tak to trvalo asi dalších 40 minut, ale pro mě to byla celá věčnost. Jsem se rozčilovala, kde je ten blbec tak dlouho, divím se, že jsme se nepohádali. Do toho volal můj syn, že štěňata doma kvičí , že mají hlad a zedníci chtějí pivo.
Pak přijel ten chlap a auto cca za 15 minut otevřel, my jsme vyplázli osm stovek a valili jsme dom, bodový systém nebodový systém 140. Kverda byl téměř upečený. Když to auto stojí a peče to slunko, tak ta klima stejně moc nezabere. Samo že kdyby tam nebyla, tak by to bylo smrtelné po pár desítkách minut. No kurva drát, to byl den.
Jdu kojit. Čus.

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2006 10:42
- Nahlásit

Vzhledem k tomu, že budoucí majitelka jedné fenky mě bombarduje žádostmi o fotky, tak jsem ji jí tedy nafotila. Fotila jsem v ložnici na posteli. Modré prostěradlo bylo náležitě pročuráno a pokakáno a už se točí v pračce. Fotky Angeliny (alias Žoli) jsem dala do galerie.

Chodka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2006 10:53
- Nahlásit

Uff,teda tomu se říká den blbec,když se to netýká mě tak se u čtení člověk pobaví.
Jinak jsem otevřela stránky a jak je mám nastavené tak vidím malého boxíka,a nějak jsem nechtěla věřit,že už tak tase vyrostli.To má synátor krásný prázdniny musí to být radost,kvičící štěníci,žížniví zedníci a do toho se vracející nervní rodiče se skoro upečeným psem.Ale důležitý je, že to dopalo všechno OK.Přeju ti dostatek mléka a pevné nervy.

ola
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 16:26
- Nahlásit

corleona
Tak to muselo jít o nervy. V tomhle vedru, šampion zavřený v autě, představa 20 tis. za okýnko... to už fakt hraničí s infarktem. Není nad to když se daří... Někdy je opravdu "den blbec"! Hlavně, že jste to ve zdraví přežili a domů dorazili nakojit včas mimíňátka! Jo, hele nové fotky nikde nevidím. Poslední mám "štěňata", ale po modrém prostěradle ani tucha... ???

Fanánek
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 18:00
- Nahlásit

Ahojky tak jsem se po dlouhé době zase jukla co je tu nového...
corleona
no to bych asi omdlela a Fanda by to auto rozcupoval jak by se chtěl dostat ven, ale ještě ze všechno dobře dopadlo.
jinak štěníci jsou krásní a to oboje i Michly

koukala jsem na bílejch na odkaz na norský boxerklub a je to fakt super, když se sejde tolik běloušů. a taky se mi moc libilo, že i jinde jsou flekouši-bělouši jako je Fanouš

Chodka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 22:34
- Nahlásit

ola
Corli je dala do galerie Žoli,tam je modré prostěradlo.

ola
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2006 07:50
- Nahlásit

Já to tam prostě nemám (nebo nevidím...). Poslední v galerii mám "7/2006 koupání" ?! Nevím, jak je to možný?!

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání