| Autor |
Zpráva |
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 22:54
- Nahlásit
Tak jsem sem konečně dala fotečky z venčení s Bubákem, vím trvalo to, ale konečně je to tu!!!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 07:48
- Nahlásit
Paja s Tinou
Kouzelný fotky, je vidět, že jsi profík A Bubák je boží, ono není nad to když se boxík vylítá s boxíkem!!!
Vcelka
Vyfotíš mi prosím Vikiho v tom postroji od Gappay? Včera mi přišel, a já si nejsem úplně jistá, jestli ho dávám Elince správně. Ale asi jo, tak jen pro jistotu. Děkuji!!!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 07:56
- Nahlásit
Paja s Tinou
Pěkný fotečky.Zachytit jednoho boxíka v pohybu je kumšt natož dva!
Včera jsem byla s B. na přeočkování.Mám nějakou holandskou vakcínu,očkování proti ps.kašli,vzteklinu a odčervení a vyplázla jsem 1060kč.Docela jsem byla překvapená.Z minula si takovou astronomickou částku nepamatuju.
Kolik platíte vy?
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 08:01
- Nahlásit
Lenda
Tak to já už si nepamatuju, ale jenom ps.kašel asi za 500,-, k tomu vzteklina a odčervení, myslím že by to mohlo být taky něco k tisícovce.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 08:13
- Nahlásit
Libka
no tak to sem na sebe zvědavá jestli si na to doma vzpomenu abych ho vyfotila. Budu se snažit, ale jestli máš ten samý co já, tak tam to snad ani blbě nasadit nejde, mně spíš dělal problém ten klasický postroj do něj sem se vždycky zamotala.
Lenda
ta vakcína to nevim, já když byla v květnu na přeočkování tak sem platila snad jen přes dvě stovky.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 08:14
- Nahlásit
Paja s Tinou
fotky jsou moc krásný, opravdu profík se pozná a taky pořádný foťák.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 09:27
- Nahlásit
Ahojte!
Tak jsme se vrátili z chajdalupy, bylo tam nádherně, každý ráno jsme dali stopičku a pak už jen rybníček a večer táboráček...
Včera jsem teda jela rovnou z chalupy na cvičák (ze cvičáku rovnou na pařbu ), no a zjistila jsem, že naším největším problémem jsou prostě překážky! Taková lehká věc! Stopy mám teď G. super, obrany taky bezva, poslušnost taková ta statická - za tu jsme byli včera pochváleny, ale na kladině valí, metrovka hrůza, áčko bylo do včera v pohodě a včera se zapřela a asi jak bylo to vedro a měla toho dost za celý ty dny, tak mi to nechtěla dělat... no ta dostala vykrákáno, tak jako teda jo no, ale nechápu... no ona musí být furt za exota!
Paja s Tinou
super super super fotky!!! Fakt bomba!!! Bych tak taky chtěla jednou fotit...
VcelkaaChodka
jste měli krásné setkání placatců..., taky príma fotečky!
Corleona
mimísky roztomilé a jména se mi líbí, hlavně ta Alcapona...
Třeboň
...to by bylo príma kdyby se nás tam sešlo co nejvíc!!!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 09:34
- Nahlásit
Libka, no přesně tak, není nad to když si hrají dva boxišové, to je potom paráda!!!
Já se musím přiznat že něco jsem fotila já a něco taky Ondra, takže to nejsou pouze moje fotečky! Ale určitě to bude hodně foťákem!
Lenda, já platím tak nějak za tu trojkombinaci asi kolem 500Kč.
A já si Denis říkala kde se nám schováváte a vy na chaloupce. Je vidět že jste ale ani tam nezahálely!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 09:36
- Nahlásit
na web coursingu dali zas nějaký fotky...
Giordi vzlétá...
sportsmenka šlachovitá z koncentráku...
zde beru G. "něžně" za slabiny, škoda že tam už není jak ji odvádím za ušiska... Kubišovou na mě!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 09:38
- Nahlásit
Ahoj holky,
koukám,že klábosí jen pár pracujících jedinců,ostatní si někde užívají.I když já jsem v tom horku děsně líná,teda co se týče práce ta mě v tom počasí dost baví asi chápete jak to myslím.
Paja s Tinou
Fotky jsou pěkný je fakt super takhle se vybláznit s jiným boxerem taky si to Meggina s Vikym užila.Bubák je už starší pes?Nebo kolik mu je, já když viděla tu první fotku tak jsem si řekla,že je Týna nějaká jiná,že píšeš že se trochu zaobaluje,ale že mění barvu potom mě to bylo jasný byl to Bubák,to je jeho jméno?
Vcelka
Fotky z výletu ještě nemá Meggi na stránkách,foťák nebyl náš a kabel se přinesl až včera.Tak snad už tam nějaké dám.Jsou dost podobné jako ty tvoje.
Lenda
My chodíme jenom přeočkovat takovou tu klasiku a je to kolem 250 kč.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 09:39
- Nahlásit
Paja s Tinou
...právě že zahálely... jen teda ta stopička, ale to je zábavička, měly bychom udělat něco s tou poslušností... asi si vyrobím překážky a budu je trénovat v obýváku nebo co...!
ježiš ale na té vodě co ona dělá... fakt by se hodil nějakej ten vodní záchranářskej výcvik... no jo jenže čas na to...
vy jedete ještě někam na vodu?
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 09:43
- Nahlásit
Denisa
Teda super fotky,na tý druhý fakt vypadá jako když utíká z útulku Ještě,že má tu kůži a máš ji za co tahat.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 09:48
- Nahlásit
Chodka, aha takže ty sis takhle hezky spletla Tinu s Bubákem jo? No téda. Jinak mu opravdu říkají Bubák, pravým jménem v PP je Dorian Gray. A tuším že je narozený v lednu, takže teď by mu měl být rok a pů, nebo tak nějak. Takže je to taky ještě mlaďoch!
Jo taky jsme koukala na stránky Vcelky a viděla jak si to ti vaší užívají!
Denis, tak to ani nechtěj vědět jak zahálíme my. Je to až ostuda, ale stále ten čas nějak nezvládám. Ale už brzy zase zajedu na cvikoš. Třeba mě Tina i mile překvapí. Ale o stopě radši ani nemluvím.
No my jak měli to vodní cvičení, tak jsem se zúčastnila jenom vyhledávání před ním, protože jsem pak jela fotit svatbu...přišla jsem o to a dost mě to mrzí. Navíc se měl zkoušet i motor ke člunu. Jinak jedno soustředko bylo tuším v Lipnici nad Sázavou, ale tam jsem taky nemohla - další svatba. No a teď bude od neděle tábor v Žirovnici (konečně už jsem mohla vidět jak to tam alespoň vypadá) a tam taky nejedu, protože musíme dělat jeden katalog a bude toho habakuk. Takže co z toho vyplývá? Že jsme fakt ostudy ostudný...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 09:49
- Nahlásit
Chodka
...jo dnes jí dovezou z netovýho obchodu jakýsi nabušený konzervy co žerou saňoví psi když závodí... tak doufám, že jí to na to soustředko pomůže... chlebík se sádlem jí beru taky sebou... no já ji fakt krmíííííím, fáááákt...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 09:51
- Nahlásit
Denis, jinak také musím pochválit fotečky z coursingu! Giordi je lovec, myslím že Tinu by to zajímat taky mohlo...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 09:52
- Nahlásit
Ty brďo, tak ještě spešl konzervy jo, tak jestli teda už po tomhle nestloustne, tak pak už nevím...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 09:54
- Nahlásit
Paja s Tinou
...no jo, zas ti může být útěchou že v těchto vedrech se fakt nějak moc cvičit nedá... leda ta voda tedy!
já se hrozím těch veder i příští týden, neb to máme mít od rána do večera kousání a poslušnost, stopy... a navíc psi budou v odkládačkách nebo v autě... takže ty hice budou pěknej hnus a psi udělají tak půlku co jindy... to je jasný. škoda, že to tím pádem nebudeme mít taky za půlku, finančně...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 09:57
- Nahlásit
No jo te ja fakt, to by byl alespoň takový kompromis...půlku za půlku. Ale stejně vám to trochu závidím
Jo voda je super, jen Tinu naučit ještě to plavání, pak už by to byla úplně pohoda...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 09:58
- Nahlásit
Paja s Tinou
ten coursing fakt baví skoro každýho psa... a lovce teda zvlášť!!! určitě to zkuste, navíc psovod si tam stojí a jen se kochá... to mi vyhovuje!
tak jestli teda už po tomhle nestloustne... to si nedělám iluze, protože na LVT bude mít takovej výdej energie, že pouze to bude na to, aby mi domů nedojela jen kostřička... prostě aby ještě víc neshodila... pak jí dám fakt voraz, aby trochu zahálela a měla možnost zas nabrat něco...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:15
- Nahlásit
No což o to, my by jsme coursing klíďo zkusili, ale tady nic takového není, nebo o tom alespoň nevím.
Takže to vlastně jsou konzervy pouze "udržovací"
|
alli
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:17
- Nahlásit
Ahoj všichni!
Konečně nám dnes nezlobí net a doma nemám nějak čas zasednout k PC. Já mám dovču příští týden, jedeme na chatu, už se moc těším, hned u chaty je potok, to je něco pro Allis i syna. Jen nevím, jak to přežijí sousedovic morčata .Když jsme tam jeli minulý pátek pro syna, který tam byl týden s babičkou, tak jak jsme přijeli, tak se Allis hnala vítat se synem, který vedle u sousedů před chatou hrál s kamoškama nějakou hru a najednou koukám, že Allis něco honí , ejhle, měli tam puštěná morčata...Allis jsem rychle odchytila, naštěstí morčata byla rychlá.
Paja s Tinou, Denisa
Moc pěkné fotky! Je to paráda, když spolu lítají boxeři.
Také mám fotky z procházky s tří a půl měsíčním BSP, ale stále jen ve foťáku .
V neděli jsme si udělali menší výlet na kolech i s Allis, tak uběhla 8 km a potom co se doma vydýchala, tak začla blbnout, jak kdyby nikde nebyla, po skončení falešky je opět v kondici a překypuje energií.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:36
- Nahlásit
Jo nejlepší že kdž přijdeme z prochajdy, tak já jsem K.O. a Tian vypadá jako kdyby venku vůbec nebyla...no to to mě to pak může pěkně naštvat...
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 13:37 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Chodka, Vcelka, ola, Denisa, Krista, Paja s Tinou
Ahojte všecky,
Deniso a Chodko, tak pejsna si nenechám, i když bych neraději nechala (času je zoufale málo). Zvlášť teď, když nesmím s Aidicí ke zkouškám. Ale brala bych z toho našeho vrhu minimálně dva. Nebo tři?.... Deniso, kdy jedete s G. na nějaký tábor? A co zkouštička, bude? to je to tady furt samá chvála a plody úsilí nikde...
Včelko, jmenujeme se Canis ludens = pes hravý. Je to chov. st. mojí sestry, zde se vyskytuje pod přezdívkou Markét.
Olo, tak už jsem ti dva rezervovala. Můžeš se přijet podívat kdykoliv, akorát dej vědět kdy, rovnou ti objednám toho Chocholuška... Jo, Dirie je po té Marie-Curie Sklodowské. Nakonec, jak už jsem zde psala, tvé analytické schopnosti zde hned tak někdo nepředčí.
Kristo, jména vznikla tak, že mamka koukala na TV, tam se vyskytoval nějakej Darwin a ona, že to by bylo pěkný jméno na boxera. A protože boxeři jsou tak inteligentní, řekla jsem si, že podle vědců by se měli jmenovat všichni. Akorát Daisy je pojmenovaná počest boxičky, co byla boží, ale už nežije a Della je pro mamku (moc se jí to jméno líbí a navíc je to trochu jako Dula a tak my říkáme někdy Aidě). P. s.: když budete stavět rychle, tak stihnete ještě i tu naši demoliční četu. Což?
Ahoj Pájo, tak Debye se líbí mnoha lidem, jak fenečka tak jméno, což je ovšem zajímavé... Hmhmhm.... Ta bude drahá A jak pořád máš? Byly jste na táboře v Žiro?
Tak se všichni, ale úplně všichni mějte a když zas nezapomenu USBéčko, tak dodám další fota. Pařte se pokud možno u vody i s pejsany, pa, M.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 13:45 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Koukám, že tu kvete diskuze o výživě. Tak u nás je to taky trochu problém. Aida je tak lítavá a "vysírací" - teda pardon, ale to se jinak říct nedá - že je taky furt spíš chrt, než co jiného. Zátěžovka nezátěžovka. Ale už to neřeším, prostě je taková a hotovo. Srst má nádhernou, evidentně nechřadne...
Jo a Dalček včera přibral celá 3 deka! Hurá, doteď to bylo furt deko dvě...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 13:46
- Nahlásit
Michlo, tak to je super že se štěníkům daří dobře a myslím že mluvím za všechny když napíšu že, se už všichni těšíme zase na nové fotečky!!!
Jinak já na táboře v Žiro nebyla ještě nidky a jestli někdy pojedu, tak to nevím kdy...ale přála bych si to!
Jinak se s Tinou takzvaně flákáme a alespon to vypadá že jí to trochu prospívá na přibírání na váze. Ale někdy snad zase začně cvičit o sto šest, teda alespoň doufám...
Tak ať se daří i tobě, doufám že se někde plavíš u vody, protože já se tak maximálně koupu v práci ve vlastním potu
A pozdravuj štěníky!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 13:59
- Nahlásit
Michla
ahóóój! no já se těším na mimi fota... ... tak příště ale určitě!!!
jo jo, na LVT jedeme příští týden... no právě tam jsem chtěla dát zkouštičku, ale po tom týdnu v tom vedru... ani nevím podle kterýho řádu se bude pískat, na MZŘ bych si netroufla, na ZVV1 jo... tak uvidíme...
plody úsilí nikde... jakto?! plody máme!!! vždyť jak jsem psala o té hrůze na metrovce a áčku... tam si můžeš dosadit, že G. padá jako hruška!!! to je plod, ovoce!
Jinak se rozptylujeme furt nějakýma "hovadinama" a hlavně panička je stydlivé nemehlo! no ale doufám, že ta ZM nebyla náš strop, to je fakt že... si pamatuju jak jsi na Spálku večer kominíčkovala a pak ráno jsi šla do ZVV1... to já to furt moc řeším... trapnýýý!
alli
čauky! zdravíme Allis!!! fotky s BSP rychle sem! Nepojedete třeba taky do Třeboně na tu výstavu...?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 14:07
- Nahlásit
Jo, tady je G. jak běží konec tratě, závěr, z coursingu...
chudáček jak se snaží (v tom vedru ještě, že se jí chce... ) http://www.coursingbrno.cz/galerie/coursing/video/ 060709_giordi.wmv
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 14:24
- Nahlásit
Tak to si pustím doma, tady mi to wmv bohužel nepřehraje. Giorgi je číslo, ale myslím že Tina je tak trochu jako ona.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 14:35
- Nahlásit
Paja s Tinou
já myslím, že jsou si všichni podobní jen prostě někteří jsou ještě prdlejší... prostě boxer - to je samo o sobě diagnóza!
třeba ale včera jsem na cvikoši viděla od zzízalky Bettynku, ta pěkně soustředěně cvičila, když byla uvázána, tak způsobně seděla... fakt vypadala tak nějak při smyslech, že už je to mladá boxeří slečna, žádnej prdloch... no prostě s mým magorem co téměř vyvrátil plot jak byl uvázaný, štěkal na cizí aporty a dožadoval se jít předvádět do skupinky ipácké... pak 10 minut honila šišku jak smyslů zbavená a to jí tu šišku nikdo nebral... a to vše po 4 denním programu na chalupě a po celém dni v rybníku... no nevím no...
Jo a Bettynka půjde na BH musím prásknout a co jsem je včera tu chvilku viděla, tak to mají v kapse!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 14:46
- Nahlásit
Aha, tak to je možná ještě více aktivnější, to naštěstí Tina když ji někde nechám uvázanou, tak jen kouká kde tak zhriba jsem, nebo si lehne a čeká až si pro níí dojdu.
Tak to ať to Bettynce a zzizalce vyjde, idkyž toh se ais bát nemusíme .-)
|