Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 14:57
- Nahlásit

Paja s Tinou
když ji někde nechám uvázanou... třeba u stromu když jdu dělat stopičku, tak taky nic, klid, ani neštěká a to mě nevidí...
ale!!! jakmile se okolo ní něco děje a ona u toho nemůže být, tak jančí, támhleto chce, tamto taky a tam by šla a to ji zajímá a tohleto... a nejlíp všechno naráz a hned teď... proto vždy 3 klacky v hubě a ne jeden atd.
a navíc vždy chce být ve středu dění, středem pozornosti... no po mně teda není v ničem...! ježiš teď mě napadlo... no to se nehodí...
radši jdu už domů...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 16:16
- Nahlásit

no možná jsem si tvou myšlenku i domyslela

ola
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 17:17
- Nahlásit

Zdravím všechny,
tak tři dny jsem byla doma v naději, jak budeme cvičit atd. Bohužel realita byla naprosto jiná - dalších třicet sklenic třešní, dneska meruňky... Fruta hadr! K tomu kluci na krku (jejich snaha pomáhat mi nenápadně ustálila tik v oku )

Michla
Jóó, brala bych je všechny. Fakt je, že díky tomu, že manžílek se doma vyskytuje převážně víkendově, by se to dalo nějakou dobu ututlat.
Ne, vážně, druhý pes bude maličkatej. Teda jako celoživotně (ne jakože boxeří štěňátko je taky maličkatý - jo je, ale jen chviličku ). Asi si počkám, až bude mít Markét bruselský grifoňátka... Zeptej se jí a řekni, ať si v tom učení taky udělá pauzu a nakryje tu svoji vousatou krasavici...

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 09:28 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Žijete? Já už téměř nee, dnes máme mít v Brně až 36 st.
Včera jsme byli venku až navečer, zato jsme si pocvičili a pak si G. zalítala s kamoščinou RR a pak jsme šli na pivko s kamoškou s roťáskem...
"Osvěžuju se" aspoň prohlížením fotek jak jsme byli s G. u rybníka...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 09:40
- Nahlásit

Tak to je výborná fotka, tak tohle by Tina přesně neudělala, kort jak není vlez do vody pozvolný...

My tu už teda taky sotva žijeme...a to tu má být snad 37 st., takže to bude taky něco. Ale ve tři jsem rozhodnutá že to tu zabalím a půjdeme se podívat na koupálko...no snad to vyjde.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 09:54
- Nahlásit

Denisa
ta fotka je skvělá, zmáčkla si spoušť v pravou chvíli.
Kolik je tady ani nevim ale v kanclu mám na padnutí, od rána je mi docela blbě a do toho mi Zdeněk zavolal že jak původně plánoval odjet dneska na tu jejich dovolenou na motorkách až večer, tak že už jede z práce a že po obědě vyráží, takže se tady u mně v práci jen zastaví aby se aspoň rozloučil. Tak jsem s toho nějak bez nálady, to rozloučení je vždycky nejhorší, pak za pár dní už si člověk na tu samotu docela i zvykne. Hlavně aby se mi do příštího pátku v pořádku vrátil a mohli sme vyrazit na společnou dovolenou.

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 09:54
- Nahlásit

Paja s Tinou
no to Giordiska miluje skákání do vody... placáky... škoda že neumí šipky!

já se doufám dostanu k vodě zítra...
tak si to na koupáku užijte!!!
jo a to včera jsi si asi domyslela...

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 09:58
- Nahlásit

Vcelka
a kam ti motorkář odjíždí?! mně do Finska...

jo a už je ta druhá motorka!!! je to Ducatka a je to teda nářez! zvuk jak prase!!!
tak že bych si pořídila druhého psa...?! hm, to ne...

Libka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:01
- Nahlásit

Tady je taky na padnutí, Eliška funí, a to jsme byly ráno jenom na čurině. Musím něco vymyslet.
Denisa
Super fotečka, Eliška se vody taky nebojí, když takhle skočila poprvé, tak jsem se docela vylekala, ale pohoda.
Vcelka
Nebuď smutná, my jsme tady sami od pondělka, Ondra je pracovně v Táboře, a docela si to užíváme

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:05
- Nahlásit

Libka
...to víš to jsou ty Ungelto-skokanky...!
Musím něco vymyslet....tak to pak dej vědět to jsem zvědavá a nechám se inspirovat...!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:14
- Nahlásit

No myslím že ještě než nastane ta třetí hodina,vže se tu asi taky uvaříme, protože tady je fakt šíleně. Právě jsem půjčila klíčky od svého brouka svému šefovi (všichni mu ujeli firemníma autamam a on někam nutně potřebuje), tak doufám že nepřijede z té jízdy nějak moc rozčarovaný, hlavně aby to někde neulil, protože to nevím, nevím, abych pak třeba nepřišla o místo že...

A ty Denis s Marťasem (teda teď doufám že si jeho jméno nepletu) na motorce jezdíš taky? A co ty Vcelko?

Jo jinak jsem včera Ondrovi ukazovala štěniska od té Conie Ifrit a ta čubička se mu taky líbila...hnedka říká, "ty by si ještě chtěla štěnisko viď", ale záhy, když teď by na něj nebylo moc času...což přiznávám. No snad ještě případně stihnu nějaký vrh od Conie...

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:23
- Nahlásit

Paja s Tinou
na motorce jezdíš taky?... vyhýbám se tomu jak jen můžu a daří se mi to vcelku dobře!
ovšem ta druhá motorka - Ducatka - je na okruh - "závodnička" - to není na jízdu po normoš silnicích, zvlášť když je teď ten bodový systém... v 50km/h by se to rozbilo v Brně máme ten Masarykův okruh a i ubytovaná bude na okruhu - jak jsem "vtipně" poznamenala - v kotci!

Libka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:24
- Nahlásit

Musím něco vymyslet
No, asi zatáhneme všechny žaluzie, to už máme. Pak bude následovat výcvik v předsíní, tam je docela dýchatelno...., v tom největším pařáku bude Elinka spát, to už máme vyzkoušený, večer bych jí ráda vzala k vodě, v tom pařáku se mi to moc rozumný nezdá, a na desátou večer máme naplánovaný společný venčení s boxinkou Sárinkou a paní Sárinkovou. Nic inteligentnějšího nevymyslim.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:26
- Nahlásit

A Marťas si jezdí ten okruh pro pobavení a nebo i závodně?
Já jsem motorkám teda taky nijak nepřišla na jméno...alespoň těm silným silničním, je to na mě moc rychlý...a nemám ráda když někdo hodně klopí ostrou zatáčku, to mám pocit že se v ní spíš vždy vyválíme.

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:27
- Nahlásit

Libka
to jsi vymyslela moc pěkně a já bych si to teď hned s Elinkou vyměnila...! teda ne ten výcvik v předsíni, ale jo, to bych taky přežila, ale hlavně to spaní a pak to plavčení!

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:33
- Nahlásit

Paja s Tinou
...no žádnej profi závodník není (zatím tedy), na to je potřeba hlavně spoustu prachů...! ale cosi si tam jakože závodí... amatérsky... no ale to se mě moc ptáš mě to totiž vůbec nezajímá... asi jako jeho kynolóóógie!
fuj, ani mně nemluv o zatáčkách...

no v takovým broučkovi jak máš ty, to by byla aspoň jízda!!! super!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:47
- Nahlásit

Chodka
tak jsem právě zkoukla vaše fotky z návštěvy u nás, zasmála sem se u tý jedu domů nastává čas loučení, Meggi tam má docela dost. a jak si Víťu pěkně drží, takhle nějak podobně si mně držel Víťa ráno v posteli, lehnul si ke mně a packy mi dal na ramena a oblizoval mně a pak se přitulil, moc příjemný, takhle se teď budeme spolu válet.
Denisa
Zdeněk jede na Ukrajinu, už po druhý, byli tam už před dvěma lety a přijeli hrozně nadšený. Martin do Finska? A to tam jede na motorce? Jo to věřim že Ducati už je zase něco jinýho.
Paja s Tinou
jo já se na motorce občas svezu, ale když sme měli dřív čopra tak sem to měla radši. Byl pohodlnější. Naposled sme se jeli podivat do Třeboně a byla sem s tý jízdy pěkně rozlámaná.
Libka
Ondra je v Táboře? No vidíš tak to od nás neni tak daleko.
Mám od pondělí dovolenou a snad mi v pondělí přijede kámoška a bude u nás až do středy, tak snad se nudit taky nebudeme.

Chodka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:56
- Nahlásit

Vcelka
Ty si ale rychlá já je tam dala ty fotky teď v práci před chvílí,ještě ty odkazy kde je najít v novinkách to už zase nevím,jsem na tom tak,že když to udělám jednou tak to je pro mě málo a zapomenu to tak se to opraví doma.Jsou tam taky fotky jak u nás působí tzv.zádržný systém pro psa tj ta plachta a jsou tam fotky jak čučí z okýnka. V jednu chvíli jí ty pysky dost vlály.

Teď přišel jeden kolega a říkal,že venku na teploměru na sluníčku je 43 stupňů včera tam bylo v tuhle dobu 38.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 11:02
- Nahlásit

Chodka
no já se tam průběžně koukala už od neděle, tak sem to dneska trefila hned jak si to tam dala. To jak jí vlaje huba za jízdy sem taky viděla.
O vedru mi ani nemluv, mam pocit že se pozvracim. Prý je dneska bio3 to by i docela sedělo.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 11:49
- Nahlásit

Tak šéfík už je zpátky, při předávání dokladů a klíčů se zmohl na jediné "je to nezapomenutelnej zážitek jet broukem" tak nevím...ale tvářil se docela vyčerpaně
On totiž bug občas dělá ty stavy než se řádně zahřeje, jako že chce chcípat, hlavně při zastavení
Tak o místo jsem asi nepřišla

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 11:57
- Nahlásit

Denis jízda s ním je fakt super, akorát je to možná horší pro ty co cestují vzadu, tak už tolik místa není, ale ideální je zadní zatáčka pro Tinu...jinak ve předu je místa hafo!
Akorát občas trochu více papká...ale jinak je to fakt super auto. Zrovna teď 19.8. se tu pojede Ladies rallye, tak to se zase parádně pobavíme...to

No veknu je fakt šíleně, už teď se těším na ten koupák, protože to je asi to nejpřijatelnější řešení do tohoto počáska. No Vcelko, tak aby to třeba už nebyly ty ranní nevolnosti

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 12:38
- Nahlásit

Paja s Tinou
hmm ranní nevolnosti co trvaji celý den, nevim no spíš jsem nervozní s toho že čekám jestli to už vyšlo nebo ne, tak je mi s toho až blbě.Hlavně že to chce psychickou pohodu, ale to fakt nejde.
A ty máš přímo WV brouka?
než se řádně zahřeje prosim tě dneska musí být zahřátý hned, myslim že když do něj šéf sednul tak v něm už bylo takových 70 stupňů. teda aspoň tolik maji naše auta na parkovišti když jdeme z práce.

Libka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 12:49
- Nahlásit

Vcelka
Chodka
Tak jsem mrkla na fotečky a ta loučící fotka nemá chybu
Vcelko, máte to doma moc pěkný!

My jsme výcvik v předsíni zrušily, páč Elinka je totálně vyřízená.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 12:58
- Nahlásit

Libka
no jde to až na ty okousaný a špinavý zdi.
O výcviku mi ani nemluv, my nebyli na cvičáku už skoro tři týdny? Michal už se určitě vrátil ze školení, takže cvičák už tenhle týden asi funguje jenže já na to cvičení nějak nemám ani chuť. A doma sem s Vikym za tu dobu taky vůbec necvičila, jen občas, sedni, lehni, vstaň ale to je málo. Vidim to že tam začnu jezdit zase až po dovolený. To to bude zase vypadat, to budeme zase začínat od začátku.

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:03
- Nahlásit

Paja s Tinou
šéf může být vůbec rád, že jsi mu broučínka půjčila...
Hned bych se svezla, co takhle na nějaký boxeří sraz dofrčet v broukovi? že bych se povozila...
Vcelka
...no jó! to už se chystají Čmelda a Brumda!
Vcelka
Chodka
taky jsem zkoukla fotos, jsou parádní, moc jim to tam sluší spolem...
Libka
a ty nejsi? já teda jo a to jen sedím...

No právě jsem si na zítra vzala dovču neb je to tu o život a nebudu přece riskovat že jo?!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:09
- Nahlásit

Denisa
hele nemáš ty tý dovolený zase nějak moc? Jako loni. To já s těma mejma usmolenejma dvaceti dněma musim sakra šetřit.
Jó Čmelda a Brumda, spíš sem si řikala jestli další Víťa, kdyby sme měli dva Víti jednoho psího a jednoho člověčího tak by se to nepletlo. Spíš si myslim že s toho stejně zase nic nebude.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:19
- Nahlásit

V Cavecanisu maji pěknou fotku boxerů

Libka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:28
- Nahlásit

Denisa
No pokuším se vyklidit jeden pokoj, který nepoužíváme, a ve kterým si uděláme novou ložnici a zrovna tam paří sluníčko, takže si musím dělat docela dost přestávek - zrovna teď. Taky jsem před chvilkou skládala takový ty velký papírový krabice z Ikei a to jsem se docela zapotila. Zdokumentovala jsem jak mi zase ta naše "maličká" upravila postýlku, tak to někam hodim.
Vcelka
Jo výcvik, tak to já občas prožívám takový stavy beznaděje, že na to fakt asi nejsem stavěná. Pořád se pereme s tou chůzí u nohy, to z ní umírám Někdy je to super a někdy je na přesdržku

Libka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:38
- Nahlásit

Tak tady je ta zkáza

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:49
- Nahlásit

Libka
chůze u nohy je pro mně asi nejhorší, nenávidim jí, jenže je to zrovna základ že to bez ní nejde, takže se jí nejde vyhnout.
Úprava postýlky je moc pěkná.

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání