Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
nada
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 16:44
- Nahlásit

Dannie
Az me mrzi ze mi ta moje tak rychle vyrostla. Mas to fesandu.No ja prubezne odbiham protoze delam na zahrade a Delinka za mnou smutne nosi peska. Taky mame desne ukecanyho kocoura.

Fanánek
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 17:03
- Nahlásit

ahojky holky potřebuju radu jak na rodinu... musim vysvětlit s čim si nevim rady. ja bydlim u rodičů a tak před 2 měsícema nám umřela fenka, nikdo doma jinýho psa nchtěl jenom já a tak jsem všechny přesvěčila, že jsem stejně pořád doma a tak na něj budu mít čas a až se odstěhuju tak si pesana vezmu sebou. souhlas isce byla, ale se spoustou řečí, že pes je opravdu jen muj a že všechno bude moje starost. a tak sem si přivezla Fandu a miluju ho od prvního dne, ale tak před tejdnem nastal problém mamka si najednou postavila hlavu a že až se budu stěhovat tak Fanďuláka nechám doma )fakt nevim co jí popadlo) mylela jsem že to přejde, ale jen se to stupňuje. nechci jí ublížit, ale zase se taky nevzdám psa.

Chodka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 17:21 - Změnil/a: Chodka
- Nahlásit

nada
tak tě tady taky vítám,já mám 14 měsíců starou boxerku Meggi důvěrně přezdívanou trumpeta.Je to moje láska a druhý dítě protože to první už je nějak přerostlý. tady se na nás můžeš podívat,tedy vlastně jenom na ni já tam nějak chybím. Jenom koukám, že ty východní Čechy se nám nějak rozrůstaj.

Vcelka
Teda Viky to je fašák a jak se umí chlubit stou botičkou na krku.

nada
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 17:23
- Nahlásit

Fanánek
No ja bych ji poridila Fanyho2 nejlepe fenku to se pak oba pozdeji pekne snesou. Jenom jestli mas jistotu ze se o tveho Fananka budes opravdu moct starat v budoucnu aby pak mamka doma nemela chovnou stanici.

nada
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 17:28
- Nahlásit

Chodka
Ahojky. Tak jsme na tom asi podobne. Dceri uz je 9 a Delina je jak jeji segra. Jelikoz je jedinacek tak dekuji prozretelnosti ze mame tu boxerku. Zaslouzila by pozlatit. Ja fotky zatim nemam protoze jsem s PC jaksi ve pri kdo z koho.

Chodka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 17:29 - Změnil/a: Chodka
- Nahlásit

Já to tu zase nějak podělala no omlouvám se .URL

Tak nic alespoň takhle já se to snad nenaučím!!!!!!

Fanánek
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 17:53
- Nahlásit

nada
no jasně, že se o něj budu starat s přítelem máme byt jen se musí dát dohromady a pak už budeme bydlet v našem. s tim dalšim psem mě to taky už napadlo jenže já sem opravdu doma skoro celej den sama, teda sama mám 3 letýho synka a chodim do školy, tak bych asi opravdu nezvládla 2 štěňata, prcka a školu, ale za radu moc děkuju zkusim nadhodit, že až se odstěhuju tak si může pořídit svýho mazlíka a já ji se štěnětem pomůžu.

nada
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 18:13
- Nahlásit

No cas vsechno vyresi. Treba budete i jednou radi ze vam mamka nekdy pohlida synka i Fanyho. Urcite se domluvite jen to chce rozumne a bez emoci. Mate u vasich zahradku? Ja treba kdyz si jedu na vikend zalyzovat nebo na jinou akci kde to pro psa neni tak hlidani u mamky rada privitam. Ty navraty jsou bezva protoze pes se se mnou nehada na rozdil od manzela takze ani netrucuje.

Libka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 18:44
- Nahlásit

Ahoj Holky!!!!
Tak já byla s Elinkou včera po třech týdnech na cvičáku!! Nebyla tam ta naše výcvikářka, takže si nás vzal do parády hlavní výcvikář. No dostaly jsme docela kouř, ale šlo to, až na tu naší nešťastnou chůzi u nohy To byl boj, než se Elina trochu srovnala, ale po chvíli zjistila, že není radno si s paničkou zahrávat, a i se to chvílema chůzi u nohy podobalo. Takže konečné hodnocení - prý ještě tak tři, čtyři roky a bude to o.k.
Taky přijel figurant, a dělali jsme takový ten kruh, no a já si dneska připadám jak po dvou hodinách aerobiku, normálně mě bolí ruce, záda, nohy i zadek.......
nada
Taky bych tě chtěla přivítat v babinci Jmenuju se Libuna a mám devítiměsíční boxinku Elišku.

Vcelka
Krásný fotečky Vikouška, ten pochod musel být super

nada
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 18:56 - Změnil/a: nada
- Nahlásit

Muzu te uklidnit ze i po ctyrech letech je chuze u nohy uctyhodny vykon. To je proste jejich hyperaktivita; ale rekni ktery pes nez boxer dokaze utahat s balonkem i velblouda?!

ekar
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 20:16
- Nahlásit

Zdravím všechny, chtěla bych si pořídit fenku boxera a tak se chci zeptat - nevíte o nějakých štěňátkách? Procházím stránky chov. stanic a nejrůznější inzerce, ale nemám moc zkušenosti, tak kdyby jste mohli něco doporučit byla bych ráda.

nada
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 21:13
- Nahlásit

tak holky dobrou noc moje Delinka uz chrupe na kanapicku a ja jdu pomalu do peri s peknou knizkou N

alli
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 06:29
- Nahlásit

Zdravím všechny!
My včera byli taky na cvičáku, už jsme trénovali i chůzi u nohy bez vodítka na pamlsek, tak to šlo Allis dobře, líp jak na vodítku. Přišly jsme obě pěkně utahané a dnes jdem opět, máme domluveného figuranta ...tak to jsem tedy zvědavá, protože s Allis to asi nebude jednoduché.
Ze cvičáku jsme se stavovali pro syna u babičky, tak se Allis ještě pozdravila s Aronkem (štěně BSP), už si na sebe začínají zvykat, Aronek už si dokonce na Allis dovoloval, štěkal na ni a chtěl si hrát.Allis už byla v klidu.

ola
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:22
- Nahlásit

Zdravím po ránu a vítám všechny nově příchozí! Trošku začínám mít problém, kdo k jakýmu psisku patří, odkud je atd., ale to neva.

Denisa
a umí povel štěkej? Povel umí, na "ty ty ty" štěká, ne teda vytrvale, ale bufne pořádně. U té makety jí to prostě z huby nejde. Figurant právě říkal, že potřebuje "rozštěkat" naprdnutím... Ona je prostě povahově měkkouš, bere to jako hru a toho totálního nasrání a chuť figuranta roztrhat na hadry dosáhne až po vydráždění na maximum.

ekar
Pokud sháníš štěně, tak mrkni na www.boxer.cz nebo www.stenata.cz pod písmeno B (druhá stránka).

corleona
Pokud sem mrkneš - pořád si nejsem jistá, jestli do Prahy jet nebo ne!? Čenich je zas o něco lepší, ale pořád nevím... Jde mi o to, že pokud to berou majitelé ořezaných psů jako jednu z mála šancí vystavovat, tak aby to mělo vůbec cenu se tam cpát?! Jo, a manžel tam teda může nebo ne?

Vcelka
To je super, že jste si pochoďák tak užili. Viky byl určitě nadšenej. Večer musel padnout za vlast, co?

Heva
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:31
- Nahlásit

ekar
Přehled o narozených štěňatech a plánovaných vrzích má poradce chovu každé pobočky Boxerklubu (doufám, že to stále platí ). Určitě poradí, kontakty jsou na stránkách Boxerklubu.

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:37 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

tólik placatkomilů!
ola jo, já jsem právě myslela, že by se to Fee možná lépe chápalo jakože ne nasrání, ale prostě že na naučený povel by vyštěkávala... tzn. že by figurant stál v maketě a dělal "ty ty ty" (dobrej terminus technikus)... a nasrátí by nebylo třeba... ale ona se rozštěká časem...
včelka chi chi - Vikoušek je supr model!
alli prosím zeptej se mi jak se jmenuje ten figoš co ho budete mít v Kuřimi! třeba bych taky jezdila, pokud by to teda šlo... to víš, figurantů není nikdy dost, Giordinka má velkou spotřebu! Ale musí být dobrej!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:40
- Nahlásit

ola
jo manžel tam může i klucí. My se tam chceme taky vydat jestli se mi do tý doby uplně nerozpadne auto. Měla by jsi to zkusit, takhle nikdy žádnou výstavu nezkusíš, když budeš mít furt nějaký pochybnosti. Budou tam Slovenský rozhodší, tak to bude možná lepší než kdyby tam byl třeba Suchý nebo Karban. Ty už jsi ale s Fee na nějaký výstavě byla ne? A jak jste vlastně tenkrát dopadli?
Jo pochoďák sme si užili, hlavně ten začátek, to byl docela děs, taky byla sranda že já řikám že se my Viky určitě hned vys... ještě na startu na náměstí, tak zdeněk mi ho ráno vzal kousek na prochajdu, on se pěkně vykadil, no a táta nás vysadil na náměstí, my si koupili vstupenku a vyšli jsme a po pár krocích, Viky na chodníku do podřepu a už to jelo. Takovou hromadu, docela měkou a teplou. No moc veselí to bylo, pěkně mně to hřálo do ruky když sem to sbírala do pytlíku.
Jinak ale dobrý, když sme přišli domu tak sme si dali šlofíka oba dva. Jo a taky sem se dozvěděla od lidí zase hlášky, že je Viky pitbul, buldoček a nevim co ještě, jo a taky samozřejmě albín, to mně vždycky vytočí.
Tak s tim štěkánim na povel mi asi taky budeme mít problém, protože to Vikymu taky nejde.

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:43
- Nahlásit

se mi ten příspěvek nějak domotal před Včelčin...

ola
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:47
- Nahlásit

Vcelka
Byla jsem s ní jednou - byla čtvrtá, dostala VD4 (a maličkatej pohárek - kluci byli šťastný!). Posuzoval ji Sucháč, děsně ji chválil, ale kvůli tý zasr... asymetrii prý musí dát VD (vyhrála Julia Jisuko)
FeeBee na povel štěká dobře - naučila jsem ji to na vysavač, na ten řve jak blázen. Štěká i jen na ten posunek prstem. Nejde jí štěkat před kousnutím, soustředí se na figuranta a nevidí, neslyší...

ola
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:53
- Nahlásit

Denisa
U makety se může figurant "utytýtkovat", já řvu "štěkej" až mi hlasivky šustěj po trávě a nic! Ona poulí oči, udělá "chaum, chaum" nasucho, někdy ani to ne! Figurant oběhne maketu (jak děd Mrazík - "už se ti chce kousat děvenko?" ), tluče bičem do plechárny, dělá ze sebe idiota a Fee vytrvale hypnotizuje rukáv nebo klín, pěna od huby kape, jazykem mi leští holínky a neštěkne... Tak asi tak!

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:00
- Nahlásit

ola
tak to už leda sukovicí po hlavě...
no jo, tak ale třeba jí to docvakne, že když nezaštěká, nic nebude ne, časem...?!
dostala VD4 (a maličkatej pohárek ... no vidíš, to my za toho CAJCe dostali modrou stuhu... tak co je lepší?

ola
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:05
- Nahlásit

Denisa
tak to už leda sukovicí po hlavě...
Mno, touhle cestou se dáme asi v brzký době...

za toho CAJCe dostali modrou stuhu...
Já byla za ten poháreček taky ráda. Kluci z něho dali Fee napít, jakože na oslavu. Jim je její mírná asymetrie jedno, ikdyby si na ni šlapala.
Mimochodem - kdysi jsem na jedné hospodské diskotéce vyhrála 2.místo Miss ( ). Holka co byla první dostala starýho plyšovýho medvěda a já lahev prvotřídního vína...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:06
- Nahlásit

ola
hmm to je těžký, stejně nikdy nemůžeš dopředu vědět jak dopadne. To je na tobě, ale asi bych to zkusila. Podivej se na holky na Lendu a tak, ty to taky furt zkouší i když někdy to nevyjde. Se mi to řiká co?
Viky řve na vysavač taky jako blázen ale když po něm budu chtít štěknou jen tak, tak to neštěkne. Ale je fakt že sme to ještě netrénovali.

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:07
- Nahlásit

ola
Taky bojujem s Vikinou se štěkáním.. Říkám jí Tóna-hluchoněmec. Ale už se to lepší. Když neštěkne, nedoatane kousnout. Doma nedostávala dřív jídlo, když nezaštěkala. Už je to lepší, ale občas mívá Tóna výpadky.
No a s tou výstavou - to se těžko radí.. Pojedete, lajznete védéčko a mě poženete celá rodina svinským krokem, že jsem Vás na to uvrtala..
Aspoň se všichni sejdem, Tvoje rodina zažije u vystavování adrenalinek.. atd.

Chodka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:09
- Nahlásit

ola
Strč figurantovi do rudy ručo vysavač ať vrčí.

alli
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:09
- Nahlásit

Vcelka
Vikymu botička na krku moc sluší !
Denisa - bude to asi nějaký místní figurant, protože sem na cvikoš podle řeči chodí často, včera tam byl také a jestli je dobrý, tak to já asi nepoznám, nemám zkušenosti, no ale jestli se mu podaří Allis "rozdráždit", tak asi bude dobrej , ona totiž s cizími "neblbne". Od domácích se nechá vyprovokovat až k vrčení při přetahování se o peška či něčeho jiného, ale když to zkusil někdo zcela neznámý, tak jen nedůvěřivě stála a koukala, co jako blbne.

ola
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:11
- Nahlásit

corleona
Ne, né - hošánky bychom nechali doma. Jela bych jen se Zdenkem. Stačilo, jak prudili v Brně!

lajznete védéčko
Nic jinýho ani nečekám! Spíš to chci ještě zkusit. Pro mě bude naše Fee stejně nekrásnější, ať si je třeba šišatá celá...

Už je to lepší
Jak jste toho teda dosáhli/y? Fee na povel štěkne kdykoliv bez problému, ale u makety neeee! Při kruhovce taky štěká. Ale při action většinou ani prd!

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:13
- Nahlásit

lahev prvotřídního vína

..někdy je lepší být druhý..

Chodka

Já jsem na cvičáku kvůli štěkání viděla dělat figuranty různé věci. Jeden dokonce vylezl na strom. Pes na něj zíral a nic.. Další si na sebe převrátil dětský bazének a chodil s ním. Boxeři čučeli jak paka, co to je za debila s bazénem na hlavě a nevydali ani hlásku, zato ovčáci chytli hystrerický záchvat štěkání.

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:13
- Nahlásit

corleona
ola
jo jo, taky jsem to takhle G. kdysi cvičně učila, klidně doma si musela vyštěkávat rohlík atd. nevím, zda to pomohlo, ona i jinak je drážditelná dost, ale nemá ráda štěkání pro nic za nic, myslím, že kdyby si mohla vybrat, tak taky spíš mlčí a čumí a zakusuje...
alli
to neva, stejně poreferuj!

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:17
- Nahlásit

corleona
Boxeři čučeli jak paka, co to je za debila s bazénem na hlavě a nevydali ani hlásku, zato ovčáci chytli hystrerický záchvat štěkání.
já myslím, že toto přesně vystihuje povahy... boxer se to musí naučit. většina teda. prostě nejsou "uštěkaní" co jsem měla možnost vidět.

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání