| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 16:15
- Nahlásit
Dannie
Gratuluju ke stopě, na ten úvaz by si měla zvyknout, ale jestli je to lepší původně tak proč ne
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 16:16
- Nahlásit
Lenda
Tady jsou propozice na letošní:
http://zkolukova.xf.cz/main.php?scr=tabor2006
A tady fajn pokec, jak to probíhalo loni:
http://zkolukova.xf.cz/main.php?scr=tabor2005
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 16:21
- Nahlásit
Heva
popelnice patřila do Otěšic, bala fakt super na grilování, ale pak najednou zmizela. Je fakt, že teď se tam moc akcí už nedělá a snad jí využije někdo jiný
Ten víkend je pro všechny.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 16:30
- Nahlásit
Tak vám nevím, asi poprvé by bylo dobrý udělat to tam kde to znám a vím jak to tam chodí. Ty co by se dostavili, by pak mohli referovat ostatním. Asi vyhrajou Otěšice.Napíšu figurantům a dám vědět. Chtěli by jste ještě do prázdnin? nebo během prázdnin? nebo podzim?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 18:43
- Nahlásit
Tak jsme přijeli ze cvikoše - stopička dnes ušla a i ta poslušnost byla OK. Mrkněte do galérky - dala jsem tam pár čerstvoučkých fotek.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 18:59
- Nahlásit
articek
Copak je to za krásný malý tlamátko na prodej?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 19:00
- Nahlásit
articek
No s tím vodítkem - když jsem jí ho vedla pod nohou, měla tendence se jako by otáčet.... A když šla s vodítkem "na zádech" bylo to úplně super!!!! Ale třeba si časem zvykne....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 19:36
- Nahlásit
Dannie
je to vlastně polobratr od Vikyho, mají stejného tátu, chovatelka ho nějak nemůže prodat, tak jí pomáhám
Některý pes je na to citlivější, měla by si zvyknout, to nechám na Vás co bude lepší
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 19:39
- Nahlásit
articek
Nechce te mi tykat? Připadám si hloupě, když mi vykáte... jsem mladičká....
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 19:42
- Nahlásit
articek
A kolik mu je? Na stránkách CHS Bretorri mají napsáno že hledají odrostlejšího pejska (6-18 měsíců) pro svoje známé..tak třeba oni by pomohli....
|
alli
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 19:42
- Nahlásit
ola,articek
Moc pěkné fotky!
articek
Bobeš je také pěkný, jak to, že neuletí (foto na stromě)? To má přistřižená křidélka nebo nemá snahu uletět? A co říkají na sebe s pesany?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 19:44 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Dannie
Já už ne, tak jo, super.
Až mi bude nejhůř na CACITu, tak si vzpomenu na tvoje povzbuzování a bude to v pohodě
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 19:48
- Nahlásit
articek
Proč by vám pořád mělo být nejhůř? Určo všem ukážete co v těch placatejch tlamách je!!! Jsou to prostě naše zlatíčka!!! ( i když já mám doma zlatíčko žíhaný)...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 19:54
- Nahlásit
alli
loni jsme mu ještě nechávali křídla stříhat, ale on stejně nemá tendenci uletět.Jednou v Otěšicích byl na stromě něčeho se lekl a letěl asi 50m, pak klesl k zemi.Otočil se a pelášil mi naproti.Prostě má rád lidi a nechce být nikde sám. Jsme pro něho opora. Teď kvůli tý ptačí chřipce ho ven radši nedáváme, kdyby náhodou. Doma je na volno. Říká asi 15 slov a pak něco drmolí furt dokola. Když začne Buc štěkat tak na něj zařve Buči nech toho . Psi má rád a na štěňata byl stráště jemný jako kdyby to věděl.Je to takový malý generál. Prostě máme doma kocourkov
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 19:56
- Nahlásit
Dannie
Placatka jako placatka, já spíš tahnu taky k žíhaným
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 19:57
- Nahlásit
articek
Já jen že já pořád říkám že mám doma zlatíčko.... (měla bych říkat že mám doma žíhánítko)....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 19:59 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Dannie
Když jsme kryli poprvé, chovatel Irisy nám řekl, že štěňata budou malá a žíhaná. Nakonec se nám narodili zlatý psi a telata.
A já jsem si chtěla nechat žíhaného psa. Nakonec zůstal doma zlatý Art
Jo a jde na vás bouřka, zrovna máme průtrž v Praze
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 20:00
- Nahlásit
articek
No ta bouřka ze včerejška k nám nepřišla, tak pochybuju že dorazí tahle.... My tady máme pořád slunečno...To asi jen v té Praze pořád prší....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 20:03
- Nahlásit
Dannie
To je fakt, dopoledne bylo dusno a pak to začalo. Průtrž za průtrží.Už mi to na zahradě nemá kam téct
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 20:15
- Nahlásit
articek
koukala jsem z okna a jeste ji nevidim...asi se nekde cestou vyprsela...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 20:19
- Nahlásit
Dannie
Jóóó, tak to právě vypršívá u nás. Leje tu jak z konve. Zahrada vypadá jak rýžoviště. Ach jo! Bubnuje to na střešní okna a Fee je znechucená, chodí a brblá. Doufám, že těch pár slunečných dní není vyčerpaný příděl pro letošní rok...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 20:24
- Nahlásit
Dannie ola
to jste si nevšimli, léto už bylo začíná podzim
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 20:26
- Nahlásit
Ahojte!
Já se právě dokodrcala z Práglu...
Vy jste toho napsaly... móoóóc!
Heva
jo jo, já si tě pamatuju! myslím jsme si vyměňovaly i nějaký mejl že jo?! to už je 2 roky?! tý brďo! tož vítaj!
Markét articek
jo, tak bych si to taky představovala, díky za postřehy, dáme se do toho!
ola
díky za fotku v pohybu! a ten výraz malého psovoda je božííí! neukousla mu ruku?!
Dannie
klidně bychom mohly vyrazit spolu na ten výcvik by articek! huž mám psí fáro, tak by to šlo!
a s tím Kromclem... jsou tam dost Ipáčtí a prostě různý metodiky... no však uvidíš, ale já myslím, že je dobře, že se člověk seznámí s různýma pohledama na věc a však nikdo tě nebude do ničeho nutit... já si třeba všude vezmu co se mi zdá dobrý a zbytek holt nepoužiju...
articek
tak já se hlásím taky do výcvikového semináře v Otesánkově! tam jsem ještě nebyla a ráda se něco přiučím!
Z boxích táborů jsem byla "u Markét-můžu doporučit a pak v Kardašce - pí. Hermanová? (Dračinec) - taky dobrý...
Do Lukové nejedu neb Helleporta a spol. máme na Dnech boxera...
No a jinak jezdím na ty ne-boxí, ale vždy se tam kromě nás někdo najde, nějakej boxeří EXOT!
articek
taky budu moc držet pěsti-štěstí!!!
a krásnej papouch! my jsme měli anduláčka... byl bezvadnej!
jo a moje G. má maminku (Ívn z Dybohůrky) sestru vaší Iris?! Je to tak? Jsme si s Vcelkou vždycky říkaly, že Vikouš a moje jsou příbuzní...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 20:27
- Nahlásit
ola
o jsem ráda že se to vyprší u vás... Aspoň u nás bude víc sluníčka... Už aby zase bylo pěkně, tady tohle počasí nemám vůbec ráda.... Ale zase pořádný vedro taky být nemusí... No já se asi nezavděčím...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 20:30
- Nahlásit
Náš Pípáček-Pipuška s malou Giordinou...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 20:32
- Nahlásit
no sice není vidět co si povídají... je to totiž tajné!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 20:35
- Nahlásit
Denisa
Taky jsem měla kdysi andulku. Dostala jsem ji v první třídě za vysvědčení. Jmenovala se Bertík. Byla celá bílá. A uměla vrzat jako naše skříň v kuchyni, kam mamina dávala sladkosti. Když jsem byla v kuchyni, tak vždycky Bertík vrzala a mamka na mě volala, co tam zase vyžírám...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 20:35
- Nahlásit
articek
Manžel má u rodičů voliéru s papoušky a doma jsme měli asi rok amazoňana Terezku na "zdravotní dovolené", protože měla problémy s dýcháním, u nás ji přešly , ale když jsme si přivezli štěně, tak vznikl problém, ona je totiž strašně žárlivá a když nebyla v kleci, tak na Allis útočila a navíc do paneláku není amozoňan ideální zkrz své hlasité projevy zvláště brzy po ránu, tak musela zpátky do voliéry, kde má kamaráda..a když jdou okolo lidé na vlak, tak se rozhlíží, kdože na ně volá ahoj . Ale i teď si spolu vždy "pokecáme". Tak to jsme trochu odbočily od placatek ...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 20:39
- Nahlásit
Nyní máme doma párek neofém, ale ty nemluví a jsou jen v kleci. Allis občas stojí u klece a pozoruje je.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 20:43
- Nahlásit
k papouchům...
jsou bezvadní! já nikdy netušila jak můžou být papouši chytří a jaká s nima může být legrace! hodně pejskařů má doma taky papouchy a jsou to dobrý historky... Jé, třeba jeden pán má žaka a černýho pudlíka... bezva dvojka!
jenže G. a papouch nevím, nevím. pouštěli jsme je odděleně, v kleci ho olizovala a měla se k němu i něžně, ale jakmile jí chtěl přistávat na hlavě, tak to ho chtěla chytat... no jo no...
|