| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 20:57
- Nahlásit
Denisa
Ivn znám super fena, zažila toho za svůj život hodně
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 20:58
- Nahlásit
novinky v Ungelťákově
Libčina Eliška foto
foto ženicha Aidy od Michyl s Markét
a náš polobrácha Chester - Čert (byli jsme spolu na táboře) složil ZVV1 a moc pěkný body!!! ZVV 1 (98,84,96)
musím napsat paničce Ole gratulace!!!!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 21:00
- Nahlásit
alli
To ten náš by se jenom furt na psech vozil, nemá pud sebezáchovy
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 21:02
- Nahlásit
jdu balit a spát, vstáváme 2.15h.Hrůza. Ozvu se v pondělí
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 21:04
- Nahlásit
articek
já tu historii neznám, ale docela by mě zajímala... když je to naše maminka tak pochopila jsem, že není "z Ungeltu", ale jinak nevím nic... jen se mi moc líbilo jak mě (byla jsem tam jen 2x, je to dálka) velmi vítala a je taková moc mazlící... no to samé je Giordinka...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 21:05
- Nahlásit
tak tfuj tfuj!!! budeme na vás moc myslet!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 22:49
- Nahlásit
jenom malá poznámka právě jsme se vrátili všichni z návštěvy u kamarádky možná by jsme byly do Otěšic 2 ženský + 2 boxéří ženský. pozor je tu převaha do Otěšic.
Jinak vítám krajanku z PLzně.
articek
Přeju hodně úspěchů a to stávání nezávidím.
Jinak jsem nějaká piclá tak jdu radši spát.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 06:12
- Nahlásit
Já to mám do Otěšic stejně daleko jak Denisa a Dannie . Také jsem koukala na nějaké letní tábory, ale mám podobný problém jak Ola, musím rozplánovat umístění syna na dva měsíce, takže to vychází tak, že dovolená bez syna mi nehrozí.[b]olo/[b] chtělo by to tábor ještě i s "cvičitelem" pro děti
Včera jsme vyrazili se synem na kolech do lesa a brali jsme i Allis. Bylo to poprvé, co běžela vedle kola. Nejprve nevěřícně koukala, co to ta panička dělá, pak se mě snažila zachránit stažením z kola za rukáv, ale když jsem nechtěla , tak už jen pak odevzdaně běžela vedle mě
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 07:01
- Nahlásit
Ahojte holky,
tak sme si včera zase pěkně zacvičili, dorazila sem dom až v devět hodin a pěkně urvaná, za hoďku sem šla spát a spala sem jak dřevo až do rána. Docela už toho mám tenhle týden nějak dost a to chci ještě jít zítra s Vikym a mojí maminou pochod 23km, teda jestli nebude ráno hodně pršet a v neděli mám zase přijet na cvičák. Hrůza. Včera ale zase dobrý, Michal si se mnou užil, asi mně brzo zabije. To byla samá slovní přestřelka a musim říct že má teda svatou trpělivost. Nakonec sme teda nekousali jak měl v plánu ale dělali sme spíš poslušnosti, Viky je ale fakt dobrej to já sem jak dement. Když má k sobě schopnýho psovoda tak se hrozně rychle učí, za ty dvě individuálky udělal velký pokrok.
To očkování nakonec nechám až na příští týden, protože sem volala vetovi a on řikal že tak dva dny by neměl mít nějakou velkou zátěž a takový pochod by zátěž byla a že nemusí být očkovaný přesně na den, že ten příští týden to v pohodě stačí.
articek
budu na vás myslet ať to o víkendu dobře dopadne.
Docela se divim že z takovýho spojení jako je Buc a Henrieta Dražinec se nemůže udat jedno štěně. To sem si řikala že o něj bude velký zájem, myslim že má hodně velký předpoklady když se s nim bude cvičit že bude stejně tak dobrej jako jeho rodiče. Že by to mohl hodně daleko dotáhnout.
Fotky jsou moc pěkný, no já už je mám nastudovaný asi stokrát, jak furt šmejdim po vašich stránkách.
Ola
taky moc hezký fotky a děti máš nádherný všechny tři. A s foťákem jsi spokojená? Já myslim že fotí dobře ne?
alli
Já zkoušela tuhle jezdit na kole po zahradě. Ale jako že Viky na vodítku který držim v ruce. No to teda nešlo, párkrát sem si málem rozbila hubu a když byl na volno, tak lítal jak pošuk kolem a furt mi chtěl kousat do předního kola, že to prostě nešlo jet, pak si zase vzal nějakou hračku do huby a lítal s ní kolem mně. No docela sme se pěkně vyvenčili, ale na silnici bych s nim nešla to by byla sebevražda asi pro oba
|
alli
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 07:34
- Nahlásit
Vcelka
Tak po silnici bych s ní taky nejela a držet vodítko v ruce už vůbec ne, to by špatně dopadlo,ale v lese na volno, to bylo fajn, občas se motala před kolem, ale když jí syn nechtěně najel na paty, tak už si dávala pozor.
Teď jsem četla diskuzi na pandoře o klubovce v Praze a ten kdo není členem boxerklubu, tak ho tam fakt nepustí a když o ni nečlen projeví zájem, tak je divný...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 07:38
- Nahlásit
alli
To beru! Ale pedantsky vyžaduji pro své dva synáčky tvrdýho výcvikáře, kterej je nechá okusit poznatek, že maminka je na ně ještě jako mílius (nevím jak se to píše ) ! Včera si s sebou na cvičák nevzali kluci nic na hraní, tudíž otravovali a já jedním okem cvičila, druhým sledovala a k tomu řvala : "nejez ten šťovík, nelez na kladinu, Mates pusť toho Jakuba z kotce... "
Vcelka
Foťák fotí dobře. Jen já musím mít větší postřeh. Taky když mě fotil Martik, tak mu sem tam na fotce chyběla půlka mojí hlavy, nebo FeeBeena celá hlava... Děsně se tomu divil.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 07:40
- Nahlásit
alli
fakt? To mi ani neřikej, já včera zrovna dala Jitce přihlášku a ta taky neni členem.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 07:43
- Nahlásit
ola
Krásný fotky, krásný děti a ty vypadáš jako jejich o něco starší ségra.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 07:44
- Nahlásit
Vcelka
Tady je odkaz http://www.pandora.idnes.cz/conference/boxer-forum .
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 08:01
- Nahlásit
alli
jo já na to už koukala, je to tam takový divný ten jejich rozhovor.
|
Heva
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 08:21
- Nahlásit
vsem
Díky za uvítání.
Jinak jedna naše andulka, mluvící - říkající svoje jméno, se zásadně vozidla našemu boxerovi na zádech, u ocásku. Chudák pes, věděl, že mu nesmí nic udělat, chodil hrozně pomalu. Když andulák pochodoval po zemi, raději se mu vyhnul obloukem.
Teď máme jinou andulku a cizí psi, co přijdou s návštěvou, se jí snaží sežrat i s klecí. A naši psi jí nebrání!
articek
Hlásím se také do Otěšic. Jen doufám, že v té době nebudu mít agility závody nebo tábor. Moc děkuji za možnost zúčastnit se.
denis
Jo, už jsou to dva roky. Zvládla jsi to s G. skvěle. Podle tvého popisu jsem znala jednu podobnou boxerku a vím, že je to oříšek.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 08:32 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
alli
Vcelka
Holky neblbněte, ta klubovka má být pro kupíráče a to není prdel. Do chovu je třeba klubové výstavy ve třídě dospělých a někdo to nemá třeba ještě splněno, tak je to pro něj šance. Posuzovat budou slovenští rozhodčí, ty nemůže unie potrestat, jako české - doživotním zákazem posuzování. Při veřejné akci hrozí klubu velká pokuta a soudní popotahování. Není to zkrátka zakázat přístup ostatním, ale dát šanci těm teď už diskriminovaným.. Unie už stopla Boxerklubu dotace (přes 50 tis.) jen za to,že ve Zpravodaji byly fotky kupírovaných psů. Vždyť celou tu story znáte.. A bude hůř. Po té Praze to nechci vidět.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 08:37
- Nahlásit
Ketrin
Díky! Teď jsem ukazovala fotky kolegyni v práci a ta prý "vypadáš tam jako dítě!" No jo, nezvyk! Nenamalovaná, v kapsáčích, zaslintaná od bobule...
Na Pandoru nechodím, ale teď jsem to tam chvilku pročítala a moc se mi ta diskuze nezdá. Řekla bych, že tady vládne úplně odlišná atmosféra.
Vcelka
To s tou Prahou mě mrzí. Myslela jsem, že se konečně uvidíme.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 08:39
- Nahlásit
corleona
Když bych se přihlásila do Práglu, dá se někde zjistit předběžná účast? Jakože konkurence?
Mrkni prosím do galérky na FeeBee, jestli má cenu se do tý Prahy vůbec cpát?!?!?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 08:52
- Nahlásit
Pandora má taky svůj význam. Je to více méně o dění v klubu a kolem klubu. Přispívá tam málo lidí, ale čte ji několikanásobně víc. Není divu, že se to tam mele.. Situace v klubu je pořád napjatá. A bude ještě víc. Ta paní, co se jako ptá na výstavu v Praze a ryje do toho, že to je opak propagace boxera, si myslím ví moc dobře, proč tak ryje. A co tím chce rozpoutat. A naštvat obyčejné lidi, kteří to zákulisí neznají. Proto ji tam Alena setřela.
ola
Předběžnou účast seženeš těžko. Klubovky bývají víc obsazené, než národky a mezinárodky , ale zas nejsou tak drahé. Co ten nos? Má už černý?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 08:53
- Nahlásit
ola
Hm.. nemá..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 08:53
- Nahlásit
corleona
my neblbneme, já to chápu proč to tak je a souhlasim s tim, jen teda furt jistě nevim jestli by nás tam pustili nebo ne. To jediný mně zajímá jestli tam máme jet nebo ne. A taky jestli ta Jitka když taky neni členkou může jít Glena vystavovat.
ola
jinak s tý diskuse na Pandoře mám uplně stejný pocity jako ty. třeba u tohodle ta pani se tam myslim normálně zeptala a ta druhá jí docela sepsla.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 08:57
- Nahlásit
Vcelka
Já vám to zjistím a dám vědět. A proč vlastně nejste v klubu? Nebo ti majitelé toho Glena. Výstavy jsou pro nečleny dvakrát dražší anechodí jim Zpravodaj, kde mají informace o veškerých akcích konajících se v tomto roce..
|
alli
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 08:57 - Změnil/a: alli
- Nahlásit
corleona
Tak to jo, tak mě tento důvod nenapadl...prostě mě jen zarazilo, že ty ostatní jsou veřejné a najednou je jedna neveřejná...přesně jak píšeš, lidé zákulisí neznalí
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 08:59
- Nahlásit
alli
Rozpoutalo se kolem toho až moc zbytečných emocí. Udání za to bude tak či tak. To si "druhá strana" nenechá ujít..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:05
- Nahlásit
ola
Ale víš jak to je .. KDO NIKAM NEPOJEDE, NIKDY NIC NEVYHRAJE. To je jak Sazka-Sportka..
Taky bych nejradši jezdila na jistotu. Kolikrát jsem si takhle zaplatila, abych se jednou proběhla v kruhu a nedostala se ani do čtyřky. Ty brďo, kdybych to spočítala, kolik jsem najezdila zbytečných km, naběhala zbytečných m s jazykem na vestě a ještě si to zaplatila!!! To už se mě ptala moje mamka, proč furt jezdím, když nevyhrávám.. Jsem nedokázala odpovědět.. Jsem prostě BLASEN..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:07
- Nahlásit
alli
No eště že tu fte dizkuzi sem! Kurňašopa, to byste tady reptaly, co je to za bordel v tom Boxerklubě...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:12
- Nahlásit
corleona
Jo přesně, ještě že tu jsi a můžeš nám do toho vznést světlo
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:23
- Nahlásit
Tak jsem byla na stránkách toho CACITu, co je zítra ve Vrbovém, jak držíme palce articek..
Jsem věděla, že figuranto-výcvikář, u kterého jsme nacvičovali na ZCH a teď u něj trénuje Viktora na zkoušku, tam před pár lety skončil nějak dobře.. V roce 2004 byl v IPO3 jedenáctý a v r. 2003 byl ve trojkách dokonce na bedně (2.místo). Tak si toho vážím, že ho tady máme tak blízko.. a že k němu můžem jezdit. Je moc fajn a vyhovuje mi ten klídek a pohoda, se kterým se u něj cvičí. Cvičák bývá za každým rohem, ale ne n a každém se dozvíte, co potřebujete. To bude asi ve všem, že lidi, kteří něco dokázali, jsou víc nad věcí. Si to uvědomuju až teď, jak jsem prolezla tolik cvičáků a poznala tolik "výcvikářů"..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:23
- Nahlásit
corleona
jo tak tak, tak ta pani asi rýpala schválně, no to je právě minus těhle psaných diskusí že někdy nevíš jak to ten člověk myslí.
To budeš moc hodná když nám to zjistíš. No já nevim proč nejsem členem ani jsem o tom nikdy neuvažovala asi proto že mám bílýho boxera a stejně s nim nemůžu na výstavy, tak sem ani nevěděla jestli bych mohla být členem když mám bělouše. A Jitka nevim proč neni členem, ona moc nevystavuje, byla na klubovce v Praze loni a umístila se snad poslední, věnuje se spíš tomu výcviku a při zkouškách členové boxerklubu stejně asi žádný výhody nemaji ne?
|