Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Chodka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:16
- Nahlásit

Denisa
Jé teď si mi připoměla kamarádky boxerka má po hárání falešku a ona říkala že každým dnem čekají ,,štěňata" A říkala že Koře vezmou všechny,hračky a ona je potom schopna opatrovat i starou fusekli a nebo se i vzorně stará o tvrdý rohlík.Tak to mě dost pobavila.

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:27
- Nahlásit

Chodka
...tak to Giordi vůbec... ale jediný co vždy má, tak ty prsiska a povadlou tu lištu, jako vytahaný bříško. Teď kupodivu míň než minule, no ale stejně to tam je vidět... Martin furt říká, že si má vzít šprndu...

JO! Jsme takhle šla s G. kolem veteriny - vejšky, co máme u baráku a šly 2 seriozní paní kolem 40 a jedna se zastavila a říká:"Ty vole, to jsem ještě neviděla!" a dívala se na G.! Tak jsem si myslela, že ty prsiska a ona na mě: "Ježiš, ta má tak nádhernou srst! Tak lesklou a kraťučkou a ta barva... a rozplývala se a ptala se co jí na tu srst dávám, že takovou u boxera ještě neviděla... tak jsem řekla, že vůbec nic a šly jsme dál...
chm a na prsa neřekla nic!

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:27
- Nahlásit

Denisa
Tak to prrrr!!! V tomhle nejedu! Já mám ten úkol udělat novou průkazku, teprve měsíc. To tam majů burdel kajšik indě..
A já jsem člen od r. 91 a bylo to tak vždycky. Půl roku jsem čekala na průkazku a za pár měsíců pak končila její platnost. A některé roky jsem ji neměla vůbec. Normálka. Proto mám teď udělat nový návrh a ta by měla bý na 6 let - razítkovalo by se to každý rok po zaplacení příspěvku.

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:29
- Nahlásit

corleona
to je mi jasný!!!
Proto mám teď udělat nový návrh a ta by měla bý na 6 let - razítkovalo by se to každý rok po zaplacení příspěvku. ježiš a to se vymyslelo až teď, taková moudrost????:lo:
Dobrý!!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:31
- Nahlásit

Denisa
To víš, po 13 letech vyměněný předseda.. Tak se hýbe se vším, co jaksi zatuchlo..

ola
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:39
- Nahlásit

Denisa
seriozní paní kolem 40 a jedna se zastavila a říká:"Ty vole,
Mno, tak nad seriozností bych teda pochybovala! Ale zase - chvála vždycky potěší, že jo?

corleona
několikastránková, asi jako KSČ..

Tak jak to, že ti to tak dlouho trvá? Navštiv pobočku KSČM, chyť isnpiračku a máš to!

Něco na mě leze. Ráno jsem asi 8x kejchla, a teď už mi plápolá čelo, světýlkují očka a tváře mám jak Maková panenka. To zas bude víkend. Večer se budu muset naložit do vany a do slivovice!

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:46
- Nahlásit

ola
seriozní paní kolem 40 a jedna se zastavila a říká:"Ty vole, právě proto jsem to takhle napsala... a na té ulici mě to úplně uzemnilo! neb ty paní vypadaly velice seriózně (pracují na VFU, ale asi ne jako uklízečky když šly v kostýmech ) a z té jedné toto vyletělo!!! Musela být asi opravdu konsternována! Jinak pak mluvila už slušně... no já taky možná vypadám na slušnou mladou ženu a občas mi vyletí hovno, prdel, sračka...pardon!
Jo, mě to potěšilo, bylo to takový upřímný... pak jsem hned za rohem zkoumala, zda teda jako je fakt pěkná ta srst a zhodnotila, že jo, že se pěkně v tom sluníčku leskne! A pak jsme šli na venčení a vrátilo se mi totálně zaprasený prase od kaluží a bahna, tak jsem si říkala - a teď by nás měly paní potkat!!!

Lenda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:48
- Nahlásit

corleona
To si pospěš.Já na průkazku čekám taky skoro rok!
Ta Luková vypadá docela fajn,no uvidíme.

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:53
- Nahlásit

ola
Ty vole, "Ty vole" je pro nás čtyřicátnice úpně nomání, Uďo..

Lenda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:54
- Nahlásit

corleona
Tak teď jsem dočetla to s tou Prahou.To bude teda pořádnej průšvih!To asi nemůže projít.Ale na čumendu by to asi stálo za to.

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:58
- Nahlásit

Do toho ještě já udělám průkazku s kupírovaným logem, které nám zakazují a odvedou nás v želízkách..

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:59
- Nahlásit

To jsou paradoxy.. A někde se zvířata opravdu týrají.. a nic.

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:15
- Nahlásit

Vcelka
Přišel Ti můj mail?

Libka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:20
- Nahlásit

Uďo
jéé, to používá moje mamka(44)
a ty vole jí taky občas vylítne z pusy

Chodka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:29
- Nahlásit

corleona
Ty vole, "Ty vole" je pro nás čtyřicátnice úpně nomání, Uďo.. no moje řeč,si myslí, že tak mluví jenom mlaďasové.

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:30
- Nahlásit

Libka
jsem stará.. připomínám už vaše matky..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:59
- Nahlásit

corleona
jojo přišel, už v tom mám jasno, takže se holky za tři týdny uvidíme, docela už se těšim.
No moje matka by si asi nemohla bejt, leda že bys mě měla ještě na základce.

Libka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 14:06
- Nahlásit

Takže tam můžu vzít i Ondru na tu výstavu?? Já pořád nevim.corleona
Neplač, já mám extrémně mladou maminku

Vcelka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 14:12
- Nahlásit

Libka
ano

Libka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 14:24
- Nahlásit

Vcelka
To jsem si oddychla, taky se těšim.

Jo a zítra jdu omrknout jeden cvičák přímo tady na Kladně, tam co teď jezdím, tak se cvičí jen jednou týdně, a to mi moc nevyhovuje, hlavně když mi jeden týden vypadne, že jsem v práci třeba, tak je to pak znát. Tak jsem zvědavá.....

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 14:31
- Nahlásit

...jak vybírám svůj snový foťáček, tak na co nenarazím!
Takový fotky si představuju!

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 14:32
- Nahlásit

klikněte na to a zobrazí se...

Lenda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 14:45
- Nahlásit

Denisa
Tak to je luxusní foto!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 20:32
- Nahlásit

[imgs]D:\Stare PC\NIKON\30.4.06_CEZArena[/imgs]

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 20:38
- Nahlásit

Tak už konečně posílám nějaký ty slíbený fotečky...mámezase v práci strašně práce, tak nestíhám bohužel ani číst

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 20:40
- Nahlásit

Tak tady je naše paní vážná. Jen škoda že ty fotky jsou vždycky tak malý...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 20:43
- Nahlásit

Jinak včera jsme byli venčit s tím boxerem a bylo to naprosto skvělý. Bubák se do Tiny očividně zamiloval, takže ji stále byl a lízku (hlavně u její papuly). Parádně s evylítali, tak pak spali jako zabití...
My máme zítra velkou veteránskou rallye, tak jsem zvědavá jak v té rychlosti obstojíme s foťáčkem...pak tě Denis poinformuju!
Jo a ta fotečka při ybírání foťáčku je úžasná a ten název k ní snad i ladí. Čím je to vůbec focené? Skvělá ostrost!!!

Dannie
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2006 18:46
- Nahlásit

Tak zatím nemám zprávy o tom jak si vede articek na CACITu,ale vím o jiné boxince - Ixie Dračinec, Soňky Šabacké z Brna - poslušnost 79, obrana 83... Tak musíme dál držet pěstičky

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 09:47
- Nahlásit

jen v rychlosti...
Paja s Tinou
skvělé fotos!!!! sluší vám to tam móóóc!!!
jo,ta fotka je focená myslím Nikon D70?! Už nevím, ale asi joo... no jo no!
tak pak určitě nahoď další!!!
Dannie
Jo, jo, tu známe! jednak jsme s ní byli na táboře a druhak s ní chodíme na stejnej cvikoš a mám slíbené lekce!

VŚEM placatkám - do toho! do toho!

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:33
- Nahlásit

Vstáááávat!
Co víkend?
já jsem už konečně byla taky na stopě, nechala jsem jí voraz, protože fakt ještě frkala divně (po tom hnojení pohnojeným)...
vyrazili jsme na chalupě na louku, smíšenou, jetelina, tráva... a různě dlouhou, někde kraťučký, jinde vzrostlejší...
Hafina valila dopředu jak magor, tak jsem se ji snažila zpomalovat, ale jinak šla moc pěkně, dala jsem jí 5 lomů a 6 předmětů (Gappayácký dřívka,kůži,kobereček) a fakt dobrý! Jo, 500 kroků. Jediný co mě štvalo, že tak valila a bojím se, aby tím pádem nedělala chyby, tady nedělala no ale... ale to je celá ona, je to magor splašenej. JO a ZALEHÁVÁNÍ!!!-schválně jsem na to dávala pozor a ona u těch všech 6 předmětů zalehla úplně narovno! Tak jsem si říkala, že to mi dělá schválně toto! Já byla připravena ji zdupat a ona byla předpisová! tak třeba příště, uvidíme
tak čumák bude nepochybně v pohodě, to hnojení jí ho nezničilo
jinak už budu mít taky problém kde najít vhodný terén na stopy!!! roste to všechno...

Jo, a v neděli si byla zaplavčit, hned bych tam taky byla skočila... ale neměla jsem sebou plavky...

Na chalupě byly babské hody, Giordina si vysloužila koláček, já vínko... bylo to veselé!

Achjo, já už chci zase víkendík!!!

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání