| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 18:40
- Nahlásit
Dannie
Pro začátek by nebyl špatný aspoň víkend
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 18:41
- Nahlásit
pro všechny
až vám tu bud psát nějaký blbosti, tak jsem se nezbláznila... opakuju anglinu a španělštinu na přijímačky...a občas mě do české věty skočí to či ono slovíčko z cizího jazyka.... No, jednoduše řečeno - už mě z toho hrabe.....
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 18:45
- Nahlásit
articek
To nebyl, já bych hned přijela... Nebo bych se aspoň snažila přijet... Mám to přeci jen kousek... Ale určitě by to stálo za to....!!!! Já totiž cvičím s lidma od jinejch plemen, sice jsou hodní že radí,ale jejich rady občas na boxíky nefungujou.... třeba s aportem - všichni mě říkali, dělej si aport s čím chceš, činka se dělá až před zkouškama nebo závodama.. A byla jsem v Brně na dni boxera a tam mi říkali, proč už prý nedělám s činkou... No mám v tom pěkněj guláš, hlavně když se psama(boxíkama) začínám...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 19:06
- Nahlásit
articek
tu vlečku si připravit den předemdát jí za okno
Ahááá, tak to jsem teda blbě pochopila. Mno, mi to bylo divný, že bych např. v pondělí běhala s ponožkou a v úterý kladla na stejnou trasu pamlsky. Jinak tam co dělám stopu nikdo jiný nechodí - šlapat na trávník v parku je přísně zakázáno ! Takže tam ťapkám jen já s bobulí. Je to jedno z mála míst, kde není tráva až po bradu.
Dannie
Líbí se mi, jak jsi do toho zapálená! Kdybych nemusela svůj čas rozdělovat ještě na další dva díly (pro kluky), tak by asi náš výcvik taky vypadal jinak. Mno, ale i tak- nestěžuju si!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 19:14
- Nahlásit
ola
No to já do toho zapálená jsem občas až moc... Na všechny výcvikový akce bych nejraději hned jela Jenže nejsou penízky Ale o prázdninách jdu na brigádu tak si nějakou kačku vydělám a budu někam příští rok jezdit.... To bude žůžo....
Já teď ani nikam nechodím na cvičák. Cvičím vlastně s Luckou ( www.sweb.cz/laretbo ) nebo sama... Takže v tomto vy jste na tom líp...U nás totiž žádnej dobrej cvičák není. Jak se articek ptala na ty výcvikáře na cvičáku- o tom já raději ani nepíšu.Tam kam jsem chodila já, neudělal výcvikář ani IPO1,prostě to neudělal... A některý výcvikový metody jsou dost hrozný
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 19:22
- Nahlásit
Dannie
o tom víkendu se stačí domluvit, kdyžtak to pošletete dál, že se něco chystá, manžel by to zkusil na víkend a pak se prý uvidí co dál.On má ještě mnohem víc zkušeností než já a taky rád poradí. Myslíme asi v Otěšicích je tam dobrý zázemí na všechny disciplíny a nikdo nás tam nebude honit z polí, prostě klid a pohoda. Ubytování buď stan v místě nebo chatička je jedna se 4 lůžky na cvičáku a pak asi 5 km jsou další. My tam jezdíme docela často, stačí se domluvit.Je to přístupné všem
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 19:28
- Nahlásit
articek
Nejsou Otěšice až u Plzně nebo někde tam poblíž? Tak tam teda nevím,jestli bych se na víkend dostala.Na nějaký tábor možná ano... Ach jo, proč zrovna vy musíte bydlet tak daleko...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 19:30
- Nahlásit
Dannie
U nás udělali teď soukromý cvičák a když s manželem projíždíme kolem tak se jenom usměvně na sebe podíváme. To co se tam dělá je hrůza. Ještě horší hrůza je, že lidi za to zaplatí nehorázný peníze a myslí si, že to co je tam učí je dobře.Cvičák si dneska může otevřít úplně každý bez jakékoliv kvalifikace, nemusel mít v životě ani psa, stačí se usmívat, něco říct a je to.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 19:30
- Nahlásit
articek
Nebo si vás pozvu já na víkend sem... Tady je to mooc pěkný!! I místa k ubytování je tu dost (pěkný kemp), místa na cvčení spousta.... Nechcete přijet na dovolenou ? (Dělám si legraci)...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 19:32
- Nahlásit
Dannie
Po CACITu už se mnou nikdo nepromluví až tam bouchnu, tak si to musím užívat teď. Na dovolenou bych hned přijela, všechno je možný
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 19:35
- Nahlásit
articek
Já jsem z toho cvičáku kam jsem chodila byla ze začátku strašně nadšená!! Jen způsob výcviku mi přišel poněkud zvláštní ..Později jsem poznala jiný lidi.. a způsob výcviku byl taky úplně jiný... oni to dělali všechno hrou!! na tom cvičáku bylo všechno o nátlaku...tak jsem od tam odešla, "blbla" jsem Bonnie hlavu balonkem...dlouho (dva měsíce) jsme si jen a jen hráli a pak jsem začala cvičit od začátku,pomocí hry... a výsledky se dostavili neuvěřitelně rychle.... Na ten cvičák chodila ještě jedna fenka boxerky, která tam zůstala... Byli jsme na závodech - Bonnie 5. a ta druhá boxerka 14. ... A to jsem s Bonnie v té době cvičila asi tak tři měsíce (před tím pauza po odchodu ze cvičáku) a ta druhá boxerka cvičila asi rok... a to není jen ta boxerka, porazily jsme spoustu lidí z toho cvičáku....
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 19:37
- Nahlásit
articek
Vrbové je už tento víkend? Budu držet pěstičky!!! Určo to dobře dopadne a když ne,svět se nezboří!!! Však jsou to psi a ne stroje... Nemůžou podávat špičkové výkony každý den!!! My víme že boxík je ten nej!!!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 20:12
- Nahlásit
Dannie
Je fakt rozdíl v cvičákách, ale když Vás učí hrou tak je to dobře. Svazarm (bez balonku )už se nepreferuje.Ale někde je to asi bohužel jinak.Prostě zadarmo ani pes nedělá
Bohužel asi ve Vrbovém moc boxerů nebude, bude to nejtěžší závod co Irisa zažije, jiný plemena, jiný rozhodčí, jiný figuranti prostě CACIT. Hlavně aby to nebyla ostuda. Fakt se moc těším. V pátek ráno vyjíždíme.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 20:19
- Nahlásit
articek
Minulý rok tam moje kámoška - trenérka vyhrála 1. místo v mládeži, celkově skončila na 21.místě.. A to má labradora!!!! Ať dopadnete jak dopadnete tady na vás nikdo nezanevře.... Už se těším,až budet povídat..A doufám,že napíšete nějakej pěknej článeček na stránky... Budeme držet pěstičky a tlapky!! Snad vyjde i počasí...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 20:39
- Nahlásit
Dannie
díky moc za povzbuzení
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 20:40
- Nahlásit
Dannie
Jak se sem dávají fotky?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 21:04
- Nahlásit
Ahojte!
to je paráda, že je to teď tady tak podnětné co se týče výcviku!
No já a cvičáky a metody... opravdu nemá cenu ani psát... ale tím si musí asi projít každý kdo má prvního psa. I když někdo má to štěstí, že třeba hned narazí na super cvičák, nebo spíš lidi na něm...
Dannie
... tak nevím nevím zda se ti bude líbit v Kromclu no však uvidíš. taky úplně o něčem jiným než teda co jsem poznala jinde... ale mně to víceméně vyhovuje neb na to mám psa.
On si člověk musí vybrat i podle toho jakýho má psa, povahově... to je jasný.
articek
moje bude mít v létě 3 roky... cvičit jsme začali v 11 měsících, rok jsme strávili v řadě /žádná motivačka na balonek, to jsme neznali/ a teď prakticky rok a něco cvičíme jakože pořádněji... no takže než se panička zorientovala, tak psice půjde pomalu do důchodu! Ale aspoň jsme vychytali ty figuranty, si myslím, že víceméně dobrý (Glisník, Konečný, Valentin, Liška,...)
Ale je pravda, že kromě výcviku my blbneme hodně i jinak, hromadný venčení s různýma bandama psů, coursing, frisbee, tahala mě v zimě na běžkách apod. Prostě se rozptylujeme hovadinkama, protože mě to baví a jen cvičit by mě neba... no tak podle toho to vyzerá. Ale spokojenost, na poháry to nebude sice, ale radost až za hrob, to jo!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 21:06
- Nahlásit
Jo a na podzim jsme si udělali ZM, toť naše jediná zkouška. A teď bych chtěla IPO1 a ZVV1.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 21:08
- Nahlásit
Boxíkářky
Dnes jsme byli s pejskama na supr trupr prochajdě, svítilo sluníčko a psi raplovali na totálně podmáčené louce a koupali se v potůčku... strašně jsme se nasmáli jaký dělali psí kusy! Parádní relax!!!
wami fotila, tak doufám, že zase dá na net ochutnávku, něco i natočila do foťáku...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 22:24
- Nahlásit
Vy se tady vždycky tak rozkecáte zrovna když nejsem u počítače. Dneska sme se jeli podivat na autíčko a opět z toho nic nebude. Prostě ten muj vysněnej golfík my neni souzenej. No ale aspoň jsme se projeli na motorce až do Písku tak to byla pěkná projížďka.
Tak nevím jestli nemám to zítřejší očkování radši nechat až na pátek, když chci jet zítra na cvičák aby toho na něj nebylo moc najednou.
articek
Ten výcvikový víkend nebo tábor, to by nebylo vůbec špatný, hlásim se jako další adept, když to bude pořádat někdo známý, a sejdou se tam lidičky z netu, tak to beru všema deseti.
Jinak fotky se sem vkládaji tak že buď si tu založíte galerii a do ní fotky vložíte a nebo jestli je chcete vkládat přímo do diskuse, tak musí být prostě někde na netu a to se pak jen otevře ta fotka někde na netu, pravym tlačítkem se na ní klikne a klikne se na vlastnosti a ve vlastnostech ze zkopíruje url odkaz obrázku a ten se sem pak vloží tak že se klikne na čtvrtý čtvereček od leva a ten odkaz se tam vloží a je hotovo. No tak teď nevim jestli to s toho může někdo pochopit, já a vysvětlování to je věc.
Jinak o víkendu budeme držet pěsti a Irisa to určitě zvládne je moc šikovná.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 23:31
- Nahlásit
articek
To s tím výcvikovým víkendem, kdyby se to podařilo zrealizovat, určitě bych se přidala!! Každopádně budu držet palečky, tak ať se na závodech daří
|
alli
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 06:27
- Nahlásit
Vcelka
Raději to očkování tedy nech na pátek, nám po očkování vet říkál, že už ji ten den nemáme zatěžovat, že má být v klidu.
articek
Tak ať se vám na závodech daří !
Když tu tak probíráte cvičáky, tak mi asi máme štěstí, cvičitelka jezdí se psem po závodech a o motivaci na balonek nám taky říkala , akorát se mi tedy Allis zatím nedaří moc na ten balonek motivovat, baví ji jen chvilku. Líp reaguje na pamlsky.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 09:14
- Nahlásit
articek
Taky držím palce! A virtuálně smekám klobouk před výsledky předchozích podařených závodů.
Ve Vrbovém bude organizace určitě lepší, než Polsku. A cesta každopádně taky. Cestovat po PL je "zážitek" a když jsem se dozvěděla, kde až ATIBOX je, tak jsem všechny litovala. Raději jet 1500 km někam do Itálie či Německa, než se kodrcat 500 km do Polska. Taky dost dobře nechápu, proč dávají ATIBOX zemi, která má mizivé zkušenosti s výcvikem. To je jako by MS ve fotbale pořádala Rwanda, protože si tam taky občas čutaj s míčem.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 09:46
- Nahlásit
corleona
Teď trošku mimo boxíky- v čem prosím upravuješ fotky, aby tam byla jen silueta psa? Myslím bez pozadí... Ráda bych to udělala z té fotky, kterou jsi mi pochválila (ta 99) ale nevím jak na to....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 09:59
- Nahlásit
Dannie
V Adobe Photo De Luxe, něco jako Photoshop, ale jednodušší. Zrovna teď ořezávám hlavy Yékého a Querose na reklamy do Zpravodaje. Ale u Bonnie to z těch fotek nebude dobré, má nohy v trávě.. Lepší bude, když ji vyfotíš někde na cestě, pak to bude OK.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 10:01
- Nahlásit
corleona
no já mám photoshop, tak to pak zkusím v tom... nad tím jsem právě přemýšlela, jak to udělám s těma nožkama... no snad to nějak zvládnu... díky za rady!!!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 10:38
- Nahlásit
Denisa
No, s tou metrovkou to udělej tak, jak ti radí Artíček. Zkus, kterou výšku skáče G. bez doteku a pak postupně přidávej. Ale tak, aby vždy byl skok bez doteku. Při zvýšení taky pomáhá prvních pár kroků hodně namotivovat a běžet spolu se psem a ihned za překážkou házet míček, aby to bylo živé a s chutí. Teprve potom přejít na vyslání ze stoje a požadovat překonání skoku tam i zpět. A rozhodně se neboj, že by si něco udělala, oni boxeři jsou odolní. Maximálně si tak ťukne do kolene, ale jinak zrovna na metrovce vážné zranění nehrozí.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 10:44
- Nahlásit
Pro ty, kdo mají chuť cvičit, můžete se ještě přidat a přijet na boxerský tábor na Vysočinu (začátek čefvence). Na své si přijdou jak vrcholoví psovodi (a že je nás tu hodně, co? ), tak i začátečníci. Obzvlášť pro ně je tábor jak dělaný, nikdo z instruktorů se nenervuje, když to psovodi kazí a dělají kopance, na vše je dost času, večer si o všem popovídáme u pivka v klubovně.... kromě výcviku jde taky o pohodový týden s placatkou. A pro ty, kdo mají fakt našlápnuto jsou na konci tábora vždy zkoušky dle NZŘ. Já už se tam těším jako malé děcko!
Jo a figurant je svazový a kromě toho, že je profík psovod, je v soukromí boxerkář, takže přesně ví, co s těmi placatohubami na rukávu dělat. Všichni Psi a dokonce i psovodi) dělají na kousačkách s Peťou velké pokroky.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 11:04
- Nahlásit
Markét
Ach jo! Hned bych jela. Jenže už teď mám problém, kam umístit děti. U nás je školka zavřená ČTYŘI týdny!!! Jelikož jsem letos prvně přes prázdniny v práci (na mateřský to nebyl problém), tak musím pečlivě plánovat, kdo a jak zajistí kluky. Hrůza! Zatím teda asi něco jako boxeří tábor nehrozí.
A pokud jde o ten výcvikový víkend, tak lobuju za východočeský kraj. Otěšice jsou pro nás docela dost z ruky!
Jo, kdo jste byl v Otěšicích letos na klubovce? Nemáte někdo náhodou fotky psů zlatých- měl tam být FeeBee bratr!!! Nebo jestli nemáte někdo ten rozpis vystavovaných psů - je to Fram Apeiron - zajímalo by mě, odkud je majitel (nějaký Hofman Karel) ????
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 11:30
- Nahlásit
ola
A co poloboxeří tábor v Lukové u Lanškrouna, kam chci jet já? Ten je i s libovolným počtem rodinných příslušníků..
|