| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:24 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
alli
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:28
- Nahlásit
corleona
hodila by jsi mi sem prosím odkaz na ty stránky Cacitu?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:31
- Nahlásit
Vcelka
Při výcviku je asi jediná výhoda, že nemusíš být členem nějaké ZKO. Což bylo ke zkouškám potřeba. Stačí Boxerklub. Alespoň když jsem byla naposled předloni na zkouškách. No a pak se může účastnit dnů boxera, ale to záleží na akčnosti jednotlivých poboček.
Šmarjá, já musím dělat návrh na ty nové průkazky Boxerklubu! Když já vůbec nemám inspiraci.. Achich ochich..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:33
- Nahlásit
http://www.dogsk.sk/cacit/
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:33
- Nahlásit
corleona
Áááále, asi tam pojedeme. Chce se mi zažít tu atmosféru, ty nervy (už jsem dlouho neměla průjem... ). Taky si nechci vyčítat, že jsem nejela a vysvětlovat FeeBee, že ona nikam nejezdí a ostatní jó! Čumec natřu asfaltem... Ale třeba ještě ta řasa zabere, a slunko...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:36
- Nahlásit
ola
Neboj, vezmu fix.. začmáráme to, vyhodíme držku z pantů a vlezeš do kruhu.. a V1, CACK, ČKV, BOB + pytel Royal Canin a interview pro TV Nova
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:37
- Nahlásit
ola
.. a 3 poháry (samozřejmě..)
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:38
- Nahlásit
corleona
členem ZKO už jsem, tak nevim jestli se mám stát ještě členem boxerklubu, jestli my to k něčemu bude. Ani nevim ke který pobočce bych se měla hlásit, všechno je od nás stejně daleko.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:41
- Nahlásit
corleona
neni ten odkaz blbě? Nejde mi to otevřít ani když zkusim různý verze.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:45
- Nahlásit
corleona
ne asi je dobře, teď jsem to zkoušela ve vyhledávači a taky mi to našlo tenhle odkaz ale prostě mi to nejde otevřít. Máme to tu nějaký zablokovaný, tak musim počkat až domu.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:45
- Nahlásit
Vcelka
Mě to odsud otevřít jde..
Zkus na www.dogsk.sk a pak sjeď dolů na banner Grand Prix Vrbové
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:20 - Změnil/a: Libka
- Nahlásit
ola
No já na tý výstavě v Otěšicích sice byla, ale psy jsem vůbec nefotila, pořád jsem dřepěla u kruhu s fenama, takže ze mě nic nevydoluješ.......
Jo a to s tou Prahou, to jako, že já jsem člen BK, tak tam můžu, ale třeba můj Ondra člen není, tak by na mě musel čekat za vratama???? Jsem myslela, že by na Elinku pískal pískací botičkou Jo a taky to měla být naše první výstava, takže měla přijet babička, teta, strejda, sestřenice - to byl vtip, no.....Jo a já vlastně žádnou průkazku nemám, to mi míkdo nedal, mám si někomu o něj říct?? Bože, jsem si teda vybrala výstavu
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:23
- Nahlásit
Ježiš ten můj češtin
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:23
- Nahlásit
articek
Taky držíme pěstičky,určitě to zvládnete....
articek,ola
fotečky jsou moc pěkný
Vy jste se tu teda rozjely,člověk se sem 2 dny nedostane a pak nestíhá číst
My máme za sebou náročný dva dny...Byly jsme oba dny na cvičáku a poctivě se snažili vylepšit,co se dá.Včera jsme příšerně zmokli,ale figurant usoudil,že během 5 minut nám ten déšť stejně vadit nebude,tak se kousalo v dešti.Ale byla ton paráda!Já si tam vždycky tak odpočinu...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:27
- Nahlásit
Libka
My ještě taky průkazku nemáme...A to jsme členy bezmála rok...Bylo nám řečeno(poté co jsme týden co týden otravovali),že nám teda pošlou potvrzení,protože průkazky se vydávaj jednou za rok... Tak teda pořád čekáme a čekáme.My teda na štěstí Prahu vzdali,ještěže tak.Sice to máme skoro nejblíž,ale do poslední chvíle se nervovat,jestli nás tam oba pustěj...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:32
- Nahlásit
corleona
To se ti to chechtá, když máš doma šampionky. Co nadělám?! Nečekám úspěchy, ale zase ji o to nechci připravit. Pak už se na to zase vyprdnu. Třeba ji vytáhnu až v jejím důchodovém věku, protože to bude mít tu hubu tak rozjetou, že to bude v poho...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:35
- Nahlásit
Krista
Libka
šmarjá, hlavně tu průkazku po nikom nechtějte.. Mají se totiž tisknout nové a grafický návrh mám dělat já. A já to ještě n e m á m... A oni už na mě tlačija..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:37
- Nahlásit
ola
Prdlačky... Žádné hvězdy to nejsou..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:39
- Nahlásit
Počkat, to jako vážně, že by tam můj drahý choť nemohl? Blbost ne?
Jestli mi ještě šéf 2x tak nečekaně vrazí do kanclu, tak budu mít opar jak špunt od umývadla...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:43
- Nahlásit
corleona
Tak to budeš muset přidat , já taky ještě nemám průkazku... Teď už víme, na kom to vázne
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:45
- Nahlásit
corleona
no už jsem to konečně otevřela, musela sem to zkusit v exploreru, protože Mozilu máme nějakou zablokovanou.
No teda vůbec to artickovi nezávidim, asi bych se s toho strachy po...
Teď jsem si tu tiskla něco o zkoušce ZM co všechno se musí umět a už je mi s toho špatně. Asi se teda zkusim připravovat na ZM.
ola
to víš že bobulku přihlaš, myslim že zas takový zjev to neni aby jsi musela mít takový strach.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:49
- Nahlásit
corleona
No jo....Pak se nemam rozčilovat,co s těma průkazkama dělaj...Ono to zdržuješ ty.. A já přitom tý slečně do telefonu málem vynadala..
Neboj,už nikam nevolám-mám totiž to potvrzení
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:50
- Nahlásit
corleona
To já po tý průkazce nějak neprahnu, takže buď v klidu Jo a jestli ti schází inspirace, tak mi ti tu s holkama něco načrtneme
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 11:14
- Nahlásit
Vcelka
myslim že zas takový zjev to neni
To nezní zrovna povzbudivě!
Ještě uvidím, jak se rozhodnu. Ona má naše big family ten den taky rožnění prasátka, tak abychom to pořídili všechno.
Hele, teď jsem zjistila, že mi průkaz Boxerklubu PLATIL do 31.3.2006!!! corleono jsi v průšvihu.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 11:44
- Nahlásit
Neserte ňa..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 11:45
- Nahlásit
ola
já to nemyslela ňák blbě, prostě jako že jí máš přihlásit a nemít furt pochybnosti, tak to prostě zkusíte a uvidíš, třeba budeš mile překvapena. A i kdyby jste byli poslední, tak co, stejně je to tvoje milovaná bobulka a na tom se nic nezmění.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 11:52
- Nahlásit
ola
Važ si toho průjmu. Já už jen nostalgicky vzpomínám na mé zmatečné pobíhání po výstavišti a hledání toalet. Já už jsem úplně bez emocí.
Sakra, vůbec nevím, jak mám tu průkazku udělat. Má být několikastránková, asi jako KSČ..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:07
- Nahlásit
cha cháááá, já průkazku BK nemám už 2 roky!:lo: neb v pobočce mi řekly, že nejsou, nedodali, že příště někdy budou a furt nic... už jsem se s tím smířila a minule na Dni boxera se ani nepídila...
Ha! corleona tak doufám, že uděláš hezký a že taky dorazí do brn.pob.!
Jinak se už nemůžu dočkat víkendu, skrz mou nabouranou řiťokostrč to nebude nic akčního, ale jen pohodička na chaloupce a stopička... co se týče teda pejskování...
Nad Prahou bych také zauvažovala, jenže G. je stále jaksi prsatka povislá, takže to mám jednoduchý zvažování...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:12
- Nahlásit
se vám hlásím,teď jsem dočetla,včera jsem večer snědla asi něco nevábného no asi tak, prostě jsem se trochu picla,šla spát dlouho a ve čtyři hodiny mě vzbudilo nějaký klepání tak si říkám to tak padaj kroupy tak čučím z okna jako kde ty kroupy jsou a najednou zahlídnu plameny jako blázen, o ulici pod náma totiž hořel barák a vzdudilo mě vlastně praskání eternitu tak Ivan volal hasiče(ještě, že je na mobilu číslo jinak jsme marně vzpomínali) ale už chvilku před náma měli hlášku.Tak už jsem toho moc nenaspala protože vstávám před pátou.Tak jsem dneska jak praštěná. Bože já bych spala.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:15
- Nahlásit
Chodka
Bože já bych spala.
no to já taky... ani u nás nemuselo hořet...
Teda ale měli jste adrenalinovou noc, teda ráno!!!
|