| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 11:49
- Nahlásit
ola
já našla k tý výstavě tohle, ale tam neni odkud je majitel Frama
http://www.boxer.name/Stankov/otesice.htm
Jinak pro mně by Otěšice, byli docela v pohodě, protože to je od nás jen asi 130km.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:08 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
corleona
pořádat Atibox ve výkonu je pro tu zemi spíš nucený zlo. Většina zemí chce Atiboxovou výstavu, která je prestižní a výdělečná a pro výbor Atiiboxu, přidělí nejdřív závod a pak výstavu.Jinak jsme si při cestě na Atibox říkali, že cesta do Říma nám trvá kolem 12 hodin a je to kolem 1500 km a tahle cesta trvala 15hodin a měla asi 740 km. Prostě rozdíl.
Dannie corleona alli Libka Vcelka
Díky za palečky. Budeme se moc snařit. Ještě jsem byla před chvílí na poslední stopě a teď už je to na Irise.
My by jsme něco uspořádali, Ty Otěšice nás napadli, protože to tam známe a je tam klid a svazový figurant v místě, taky jsem myslela třeba v Praze, ale tady je problém s terénama, nechtějí tam zemědělci pouštět. Tak se nějak dohodněte mezi sebou. Bylo by príma se sejít pokecat a zacvičit, prostě pohodový víkend
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:10
- Nahlásit
Vcelka
Já nevím, ale asi Dannie je na tom nejhůř s kilometrama do Otěšic
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:15
- Nahlásit
articek
jo Dannie určitě z Moravy je to štreka, stejně tak Denisa by to měla daleko a taková Corleona už vůbec. Nejblíž by to měla Chodka ta je od Domažlic a pak asi já.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:17
- Nahlásit
articek
Já vím.. S ATIBOXem ve výkonu je hodně práce.. Na to jim jsou "východoevropani" dobří.. Oni si vyžerou výdělečné výstavy.. Slyšela jsem, že Slováci tenkrát nedostali ani slíbenou dotaci za "pracovní" ATIBOX..
Kde bude ATIBOX příští rok? Výstava je Srbsko & Černá Hora, ale mistrovství ve výkonu?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:22
- Nahlásit
corleona
Atibox zatím nikdo nechce, asi se to rozhodne v Lisabonu na výstavě. Tenhle rok je prý volební pro výbor Atiboxu, tak uvidíme co nám přinesou změny
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:24
- Nahlásit
to je hrozný , vy jste roztroušený po celý republice
Jak to mám vymyslet?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:32
- Nahlásit
articek
Volby prý budou až na té výstavě v Srbsku příští rok.. Do Lisabonu jedu, tak tam něco zkusím pozjišťovat i vysondovat..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:33
- Nahlásit
articek
no právě nikdy se nezavděčíte všem a my jsme tu fakt z celých Čech a Moravy.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:35
- Nahlásit
articek
Já bych se taky přidala,ale ty Otěšice jsou na druhým konci republiky,tak taky nevím.Nápad to je výbornej.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:50
- Nahlásit
No já až minule zjistila kde jsou Otěšice a pak jsem byla nasr... ,že je to kousek od nás a já to zjistila až po té výstavě.
Jinak já jsem cvičitel samouk a proto bych vám moc nepředvedla, ale ráda bych se sešla a poznala vás osobně,asi by to bylo fajn.
|
Heva
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 13:09
- Nahlásit
Ahoj, můžu k vám? Sice teď boxera nemám, ale vyrůstala jsem s nimi od dětství. Moc se mi po nich stýská a tak sem občas nakouknu. Jak jste popisovaly vaše psy a řemeslníky a jejich nářadí nebo inovace v zahradní údržbě - to fakt dobře znám.
Eva
P.S. Možná je to shoda nicků, ale nechodily jste Deniso a Markét na forum o boxerech na mujpes, cca před 2 roky?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 13:12
- Nahlásit
Tááák už jsem na to přišla - Lenda s Brauny a já s FeeBee jsme s Královehradeckého kraje. To jsou dvě (vlastně čtyři) téměř v jednom místě. Na to by se měl brát ohled ne? Že by to šlo jako někde poblíž!?
Vcelka
Díky za ten odkaz, ale tam toho o moc víc není. Já myslela, že tu někdo z holek byl v Otěšicích? Nebo ne?
articek
Přidávám se k přání ostatních, aby výsledky byly co nejuspokojivější. A abyste si to parádně užili/y!!!
corleona
Dost dobře si nedovedu představit vzít svoje dva cvokáče s sebou! Kdy to u toho Lanškrouna je? A co dělá "těhule"?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 13:14
- Nahlásit
Heva
Vítám tě mezi boxeromaniaky. A proč teď nemáš boxera?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 13:49
- Nahlásit
ola
První týden v červenci. Je tam vždycky dětí jako smetí..
Jediná podmínka je vlastní stan.
Fotogalerie:
http://mujweb.cz/www/lukova1/index.htm
A guru tábora ve svém živlu (diktuje svým poddaným.. ):
http://mujweb.cz/www/lukova3/78.JPG
A těhule stále polehává..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 14:17
- Nahlásit
ola
v Otěšicích byla Libka
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=842
a nebo na www.eliska.estranky.cz
Hele a nenaváděj s toho vašeho kraje vás moc neni, to bych taky mohla říct že mi z Chodkou to máme do Otěšic blízko a i articek to nemá zase tak daleko
Tak to vypadá že až dneska zase dorazim na cvičák že začne zase akorát pršet. Už to vypadá jako kdybych tam to hnusný počasí vždycky přivezla.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 14:18
- Nahlásit
corleona
Ježíš, to je nějak moc hromadný ne? A já myslela, že to je jen o boxerech?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 14:20
- Nahlásit
Vcelka
Moc díky! U nás u taky začíná kapat. To zase budu muset jet na cvikoš v holínkách, co mě tlačí...
Libko, kde jsi?
Potřebuju info z Otěšic!!!!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 14:27
- Nahlásit
ola
To je dobrej nápad!!! K vám je to přeci jen blíž!! a navíc je tam ještě Pajus s Tinou!! Takže já vám taky dávám hlasy
articek
Dnes ráno jsem byla na stopě!! A Bonnie krásně šla... No prostě nádhera. Jen ji vadilo to vodítko pod nohama, tak je budu vodit normálně nad hřbetem... Tak jsem je měla včera... Dneska jako by se pořád chtěla ohlížet co jí to tam vadí... Ale jinak supeeer!!!
Denisa
Ty myslíš, že se mi tam nebude líbit? Já ani nevím,co od toho mám čekat. Bude to můj první tábor (pejskařskej)... ASi od toho očekávám jen super partu lidí, nějaký rady zkušených a dobou náladu....
|
Heva
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 14:31
- Nahlásit
ola
No, já si před lety neuměla představit, že bych byla někdy bez boxera. Hlavním důvodem bylo zdraví. Možná to byla jenom náhoda, ale všichni naši boxeři měli (různé) vážné problémy. Druhým důvodem bylo, že jsem chtěla štěně po jedné konkrétní feně a to nevyšlo. Tak jsem se rozhodla, že si dám pár let pauzu a budu sledovat vývoj boxerů. Ale boxer zase bude, určitě.
Loni na podzim jsem jezdila s mojí labutěnkou na kurzy do Zruče-Sence, tam jsem si užívala boxerů. Paradoxem je, že napřed jsem některé z nich viděla (a fandila jim) na Atiboxu ve Stříbře v r. 2004.
articek
Přeji vhodný terén, příhodné počasí, férové posuzování a fajn pocit z odvedeného výkonu.
V Otěšicích jsem byla na výstavě. Pamatuji si na jejich popelnici, alias gril. Nebo patří Dobřanským? Ti ji také měli na výstavě.
A pokud by bylo na ten víkend volno i pro ostatní plemena a začátečníky - mě i psy, ráda se přiučím od profíka.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 14:38
- Nahlásit
ola
Jak moc hromadný?????? Jsou tam všechny plemena, ale boxerů tam bývá asi nejvíc.. Jen z Polska jich letos přijede minimálně 5. A boxerům tam rozumějí, to je důležité..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 14:42
- Nahlásit
Heva
a ty máš teď border kolii? A jakýho věku se dožívali vaši boxeři když měli zdravotní problémy?
olaDannie
vy potvůrky vy si ty východní Čechy nakonec ještě vydobijete. No ale je fakt že vých.čechy by možná byli takový střed pro nás pro všechny, že by jsme to možná měli všichni tak na stejno.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 14:48
- Nahlásit
Vcelka
Konečně rozumný slovo!
corleona
Jako moc lidí... Moc psů.... Já nevím, nikdy jsem na něčem podobném nebyla.
Heva
Co máš za psy? A odkud jsi?
|
Heva
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 14:51
- Nahlásit
Vcelka
nejvíc 8 let, nejmíň 2 roky
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 14:51
- Nahlásit
ola
podivej se Hevě pod člena a tam má odkaz na stránky asi svýho psa, border kolie
No rozumný slovo to by taky záleželo kde až ve vých.čechách by to bylo. Jestli to bude pořádat artíček tak to stejne necháme na ní.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 14:53
- Nahlásit
Heva
tý jo tak málo? No snad bude Viky zdravej a dožije se moc a moc let.
|
Heva
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 14:54
- Nahlásit
ola
Starší je společenské plemeno - čínský chocholatý pes, 2 roky, cvičí agility, připravuje se na ZZO a dogdancing (postupovky).
Mladší je borderka, mimčo, 7 měsíců, šílenec do všeho. Brzy budu motorizovaná, tak se těším, až bude cvičit ve Zruči.
Jinak jsem plzeňák.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 15:02
- Nahlásit
corleona
Kolik jich bereš sebou ty?To by mohlo Olu přesvědčit.
Jsou někde na netu nějaké propozice?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 15:56
- Nahlásit
ola
Na ten tábor bývá vždycky děsný nával.. Ale zvládá se to v pohodě. Bývá tam i osm figurantů, chlapců jak lusk
Skupiny se střídají - jedni jsou na stopách, druzí na poslušnosti, třetí mají obranu. I ty obrany bývaly rozdělené. Začlo se "uličkou" (viz fotky) a pak se kousalo na dvou, třech stanovištích. Tak to alespoň bylo předloni.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 15:59
- Nahlásit
Lenda
Čeho, dětí nebo psů?
Dítě bych vzala jedno a psy asi dva.
Propozice pohledám. Já to mám domluveno, že stačí dát vědět týden předem, jestli jedu nebo ne.. tak nevím.
|