| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:48
- Nahlásit
Jinak zase z brouzdání po nej foťáku...
boxer...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:49
- Nahlásit
opět klikněte, zde se to nezobrazuje...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:50
- Nahlásit
Ahojky,
já byla s Vikym v sobotu na pochodu Praha-Prčice, šli sme trasu 23km, Viky to ušel v pohodě. Začátek byl teda krize, když sme ho vypustili na náměstí kde bylo šíleně lidí a hodně psů, takže Viky strašně jančil, pak se šel ještě skoro 1 km podél silnice, takže nic moc, ale pak už cestama a lesama, takže to bylo v pohodě. Celou dobu jsme šli takovym svižnějšim tempem, že jsme to měli za pět a půl hodiny ujitý. Dám pak na stránky Víti fotku s botičkou na krku, kterou si vyšlapal šikulka.
Večer sme pak jeli kámošovi na rozlučku se svobodou a dorazili sme domu v pět ráno, takhle blbě jako včera mi snad ještě nebylo. Byla sem celý den k nepoužití, hlavně taky potom pochodu mně bolí celý tělo, že nemůžu ani pořádně chodit. Takže včera ani náhodou nehrozilo že bych jela ráno na cvičák. Jsme domluvený že pojedu asi zítra, mám strach ale už docela jezdit mym autem, protože my hučí v přednim kole a prý to vypadá na ložisko, tak se mi taky může stát že mi to kolo upadne. To je fakt skvělý pocit v tom jet. Dneska už musim konečně dojet s Vikym na to očkování a po cestě zpátky si snad uděláme aspoň stopičku, už sme pěkně dlouho nečuchali.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:07
- Nahlásit
Tak od pátku to má Allis u babičky nahnuté, jelikož jim chtěla "sežrat" právě dovezené štěně BSP. Chvíli kolem něj chodila a očuchávala a pak prcek začal něco čuchat v trávě a to se Allis asi zdálo podezřelé, tak si stoupla nad něho a začala vrčet, štěně se leklo a zakňučelo, tak Allis dostala vyhubováno a málem zákaz k našim teď chodit. No ale včera se spolu opět seznamovali, přijde mi, že Allis neví, jak se k němu chovat, na hraní je zatím malý a hodně malých psů na ni štěkalo či vrčelo...a se štěňaty do styku moc nepřišla.
Nebyl jste někdo holky na výstavě v Litoměřicích? Pochlubte se, jak jste dopadly?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:08
- Nahlásit
Brauny mi dnes konečně začala hárat.Tak poběžíme koupit kalhotky.Akorát teď nevím,jestli s ní mám jít za čtrnáct dní na ZOP.Minulý cvičák mě na to uvrtali a tak si nejsem jistá,jestli to zvládneme v té nejhorší době.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:22
- Nahlásit
alli
My máme vrásky na čele a jsme nedodělaní=VD.Můj chlap to mé vystavování definitivně zasekl.V našem případě je to fakt zbytečný.Za nemalý peníz se dozvědět toto.
A nejvíc mě štve,že jsem místo toho mohla být na cvičáku.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:26
- Nahlásit
Vcelka
Myslela jsem o víkendu na vás,tak jak vypadá jste to zvládli oba tak jste šikulové No a jak je vidět ještě si se stačila solidně picnout
No u nás víkend v pohodě akorát si Meggina usmyslela, že zblajzne všechny kedlubny a saláty ve skleníku, když je prý nejíme my tak jí moc chutnaj a udělá to za nás.
alli
Jé tak to bude mít Allis kamaráda, je fakt, že Meggina se taky k malým psům neumí chovat,a jednoho malýho skrčka se i bojí,ten na ní stále štěká a i po ní vyjede a dokonce i jak se lekla tak si ucvrknula na koberec. No je to posera.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:36
- Nahlásit
Chodka
koukala jsem na nový fotky Meggi mezi pampeliškama, moc hezký.
To u nás nemá Viky co zblajznout, furt nám tam nic neroste.
Přidala jsem taky tři nový fotky. Nejvíc mně na tom pochodu asi štvali ty psi co byli na volno, protože když pak začne nějaký pes Vikyho otravovat, tak je jak blázen. Hlavně nějaký tlustý buldok nebo co to bylo se po něm začal vozit, tak to už sem pak zaječela do davu ať si ho laskavě daji na vodítko. Ty lidi jsou fakt dementi někdy, šlo tam spoustu psů a lidí a dětí a kdyby sme je měli všichni na volno, tak je tam životu nebezpečno.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 11:21
- Nahlásit
Esterka
Já měla Frontline a není to ani měsíc a včera jsem tahala dvě klíšťata.Tak to asi taky není to pravé.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 11:37
- Nahlásit
Esterka
G. má Duowin a lezou po ní, ale nezacucnou se! Klíště jsem letos tahala zatím jen ze sebe!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 11:55
- Nahlásit
Esterka
já používám taky Frontline, ten měsíc to tak vydrží. V sobotu po něm lezlo klíště, ale všimli sme si ho, za to já sem pak měla zacuclí klíště v břichu. Fuj humusáka jednoho docela velkýho.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 12:35
- Nahlásit
Tak zdravím po víkendu. Ještě se mě pořád drží nachlazení, ale do práce jsem musela. No, na cvičák v neděli pochopitelně taky. Bylo to super. Cvičil každý individuálně a výcvikář nám to "poveloval" jako na zkouškách. Fee šlapala podezřele dobře, chvála byla velká! Stopa celkem OK, výcvikáč říkal, že je vidět, že trénujeme...
Ale obrany! Mám jeden maxiproblém! Tudíž prosím o radu. FeeBee to baví, těší se atd., ale jak je nadržatá na kousání, tak mi figuranta nevyštěká. Čumí, vzpíná se, klape hubou v náznaku, ale zaštěkání stojí mě i figuranta hlasivky. Tentokrát si ji výcvikář ode mne vzal a dráždil ji, pleskal ji po hubě (pěkně se po něm oháněla) a snažil se ji rozčílit do zelena. Pak kousala suprově. Prý se protřebuje nasrat! Tak nevím?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 13:02
- Nahlásit
Esterka
nevadí. taky záleží jak kterýmu psovi co sedne a taky hodně na tom v jaké jste oblasti, jak velkého výskytu...
prý se klíšťáci vždy přizpůsobí přípravkům, proto třeba už tak nefunguje Frontline... ale někomu někde zase jo.
ola
takže problém je, že nevyštěkává v maketě? a umí povel štěkej? tak to zkoušej na štěkej... ať si vyštěkává třeba balonek, odměnu,... to můžeš dělat i sama. ale nevím přesně jak to u vás vypadá z toho popisu. něco je lepší když dělá figurant sám. radši se ho zeptej. nebo co říkal, že s tím?!
jinak jsem viděla jak fenu učili vyštěkávat, ale to byl drasťák a určitě to jde i smírnější cestou...
oni by měli tak rytmicky vyštěkávat, to jde dobře ovčákům - baf, baf, baf, baf... do zblba... Giordině se taky moc nechtělo v začátcích zhruba těch 20sekund blafat... tolik myslím by měli vydržet vyštěkávat na IPO?! se mi zdá...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 13:25
- Nahlásit
...a jak vlastně dopadly placaté tlamy na CACITu???
|
nada
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 13:29
- Nahlásit
zdravim vas lidi s boxerem i bez ja mam boxerku Delilu a rada se k vam pridam do diskuze jsem tady poprve
|
nada
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 13:39
- Nahlásit
Na klistata muzu poradit smes vonnych oleju-levandule tymian muskat a citronela. Naredid stejnym pomerem a nanest na nekolik mist po tele. Neni to lepsi nez frontline ale aspon to neni ta hrozna chemka ktera je i pro milacky skodliva i kdyz nekteri tvrdi opak. A nanaset pravidelne protoze ta pyro z klistat je opravdu zakerna.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 13:47
- Nahlásit
Tak výsledky CACITu pro boxíky nic moc.... Našla jsem jen IPO3... Snad se nebude articek zlobit, kdyz napíšu jak dopadly.... Tak stopa 10,poslušnost - 86, obrana-0..... A jak tak koukám na ostatní výsledky stop, tak to musela být katastrofa.... (Takže informace který ke mě tentokrát dorazily byly pravdivý..) Snad articek napíše víc, docela by mě zajímaly všechny podrobnosti....
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 13:51
- Nahlásit
nada
Tak tě tu vítám!!! Trošku se ti představím - mám žíhanou boxerku Bonnie a je jí 15 měsíců (bože to letí!!!!). Teď možná něco o mě- jmenuju se Dana a jsem od Brna. To stačí ne? TEď ty představ tu svoji tlamičku
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 13:52
- Nahlásit
Denisa
taky jsem zvědavá, furt koukám na stránky artíčka, ale zatim tam nic není.
nada
tak vítej mezi náma, další boxeří slečna.
Tak mi máme zase ve středu na cvičáku brigádu, mam toho už nějak dost. To sem tam chtěla jet zítra a ve čtvrtek na individuálku. To už se nějak nedá zvládat, za chvíli fakt budu vydělávat jen na benzín
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 13:53
- Nahlásit
Dannie
hmmm Ale to neva, příště to zas může být lepší!
a nevíš jestli nezabodovala aspoň třeba Ixie Dračinec? aha, asi ne, když píšeš, že jsi našla IPO3... no určitě až budeš vědět, tak nám hoď zprávy další...
(Takže informace který ke mě tentokrát dorazily byly pravdivý..)???
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 13:55
- Nahlásit
...taky vítám nada!
já mám fenku, zlatou, jménem Giordi (Isabella z Ungeltu) v létě bude mít už 3 roky, ale chováním je jako mimi furt...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 14:03
- Nahlásit
Dannie
kde jsi našla ty výsledky?
|
Heva
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 14:10
- Nahlásit
Ahoj, četli jste v PPČ 6/2006 na str. 51 je článek J. Sedláka Quo vadis, boxere?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 14:14
- Nahlásit
jo už jsem to našla na laretbu
http://www.sweb.cz/laretbo/vrbove2006.htm
je to škoda.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 14:15
- Nahlásit
Vcelka
...já to našla tu třeba: http://www.glisnik.com/zavody.php?id=156
Heva
nee. A stojí za přečtení?
|
Heva
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 14:44
- Nahlásit
Denisa
Zdravý, povaha, exteriér, český boxerklub. Posoudit musí povolanější
|
nada
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 14:45
- Nahlásit
Jsem z Hradce Kralove a ty moji psi holce jsou uz 4 roky. Mam ji z Dobrouce od Usti n L a je cela bila. Tak vam to snad nevadi. Bohuzelse setkavam ne vzacne i s rasisty ohledne barvy ale s tim ja nic nenadelam. Mela bych ji rada i kdyby byla zelena. Ale diky barve nikdy nedostane papiry.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 14:55
- Nahlásit
nada
počkej i bílý boxer může být s PP, já zrovna jednoho takovýho mám. Podivej se na www.viky.estranky.cz to je muj bílý boxer Viky, je mu 15 měsíců.
|
nada
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 15:08
- Nahlásit
Vcelka
Tak to je pro me novinka ja jsem pred 4 roky ziskala pouze tyhle informace ze bili se po narozeni normalne utraci a dal jsem se nepidila. Ja jsem koukala do inzeratu na am.buldoky a nasla jsem bile boxery a tak to dopadlo takhle. Ty fotky jsou bezva fakt ukazu je dceri az prijde ze skoly je do boxeru taky blazen. A moc me tesi ze to neni jenom u nas kde pes muze spoustu oficialne zakazanych veci jako treba spat kde se mu umane.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 15:28
- Nahlásit
nada
Můžeš kouknout i na Bonnie na stránkách www.bonnie-arwin.wz.cz
|