Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Lenda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 10:26
- Nahlásit

Dannie
S kamerou to bych mohla být já.A neměla jsi sebou zlatou fenku mám pocit s kupírovanýma ušima?Tam jsme vlastně zahlídla paní v růžovém.

Dannie
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 10:30
- Nahlásit

Lenda
Zlatou fenku jsem neměla a paní taky ještě nejsem..Vypadám jako malý dítě... Ale vedle nás byla paní se zlatou fenkou s kupírovanýma ušima... A ta fenka se tam se všema rvala, na každýho vyjížděla a oni ji tam měli jen tak na volno, bez obojku bez vodítka... To mě docela štvalo....

Dannie
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 10:33
- Nahlásit

Lenda
Možná ještě jedno poznávácí znamení - měli jsme tam sebou i našeho druhýho čoklíka - kavalír king charles spaniel....

Lenda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 10:39
- Nahlásit

Dannie
Tak kavalíra jsem samo zahlídla,jinak teda ne.Tak příště,až zahlídnu kavalíra,budu vědět!

ola
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 10:54
- Nahlásit

Dannie
Lenda
Jste mě fakt pobavily. Jedna celá v růžovém s brunátným obličejem a druhá s dítětem na dece... a to jste se nepoznaly? Jinak tuším, že Krista sem fotku své maličkosti ještě nedala, nebo se pletu?

Já do té Prahy asi pojedu. Jen si nejsem jistá, jestli mám naši blůmu přihlásit?! Co myslíš Corleono? V Praze bývá asi hodně velká konkurence, co?

Denis, přeju brzké zhojení naražené sedínky.

Libka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 10:55
- Nahlásit

corleona
Taky gratuluju k úspěchu v Bojnicích, moc pěkný fotky.
Dannie
alli
Nechcete vložit nějaký fotky sem do galerie? Taky bych se rády pokochala.....

Libka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 10:57
- Nahlásit

ola
Nebuď srab a koukej jí přihlásit Prý to se slovenskými rozhodčími bude velmi poučné......mi bylo napsáno

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:04
- Nahlásit

Dannie
tak na všech fotkách vypadá dobře, všechny tři fotky jsou pěkné, ale podle mě nejlepší je ta 99. Akorát na focení tam byla moc vysoká tráva. Ale jak říkám, ta poslední fotka se ti fakt povedla! Je tam vidět, jak je pěkně úhlená, má hluboký hrudník, zkrátka moc elegantní fena..

Dannie
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:05
- Nahlásit

ola
Krista má svoje fotečky v galerii, teď jsem koukala... Bohužel jsem nekoukla před výstavou....

A jinak do Prahy jeď!!! Neváhej!!! FeeBee je mooooc pěkná!!! A čumák nějak začerníš... Jinak Corleona ti asi neporadí,poslala jsem ji fotky Bonnie, tak jí asi kleplo jak je viděla.....

Dannie
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:07
- Nahlásit

Tak corleona to přežila.....

corleona
Díky za pochvalu!!! mám pocit že vypadá líp než před pár měsícema.... Jen nevím co s tou asymetrií.... Myslím že to nemá cenu lézt s tím někam na výstavu... a taky mi přijde, že má tak celkově menší palici.....

Vcelka
Člen
- Nahlásit

ola
jo nebuď srab a přihlaš jí tam. Už jsem to doma dala jako tip na hezký výlet, takže zatim to vypadá že do tý Prahy pojedeme. Tak ať můžu dělat důležitou a řikat tuhle znám a támhletu taky ....
Denisa
jo asi máš pravdu, nedavno jsme teprv začali pořádně cvičit, tak nemůžu čekat že bude Viky hned v pohodě. Kdybych na něj aspoň uměla být ale tvrdší, jenže mně to prostě nejde. Včera mi to leželo v hlavě celý odpoledne.

corleona
Člen
- Nahlásit

ola
Zjišťuju, že na klubovce v Praze jsem nikdy nebyla.. Tak nevím.. My tam pojedem asi jen na kukačku, ukázat Kverdu.

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:11
- Nahlásit

Dannie
tak jí asi kleplo jak je viděla
..já se z tebe picnu.. Copak já mám doma nějaké zázraky? Viktora vypadá jak jezevčík, Heduš jak mopslík a Unita jak krokodýl.. Neexistuje pes bez chyb!

Dannie
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:16
- Nahlásit

Vcelka
Nebuď hloupá, Viky si to nebude pamatovat, když na něj někdy zařveš.... Je to pes ten nežije minulostí... Já jsem se taky na Bonnie bála zařvat... Teď si zařvu když potřebuju.... Třeba se se mnou den "nebaví",ale pak je to v pohodě.... Hlavně aby ti nepřeostl v pohodě... Moc teď nevím,jestli máte problém ten, že se mu nechce poslouchat nebože si dovoluje a vrčí... Pkud vrčí, tak ti radím dát mu důrazně najevo že tudy cesta nevede.... On si pak zvykne že se to může a bude držkovat pořád... Vím že ho máš moc ráda, ale to že na něj někdy budeš tvrdší váš vztah nijak nezmění... Dáš mu najevo jen to, že ty seš tu pán a on že se musí podřídit tobě, ne ty jemu....

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:16
- Nahlásit

Dannie
Bonnie vypadá určitě líp, přiměřeně věku zmohutněla a to udělá hodně. Ono ani není dobře, když pes nebo fena vypadá už třeba v 8 měsících akorát. Pak se s věkem "rozjede" a "rozkydne". Většinou. Takže je vlastně dobře, když ještě v roce jsou to žížaly a žirafky. To samé s hlavou, ta vlastně "pracuje" boxerovi po celý život.

Dannie
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:19
- Nahlásit

corleona
Já jenže ses tak dlouho neozývala.... Už jsem pomýšlela na to že ti zavolám rychlou... Jen jsem nevěděla co bych jim řekla - víte moje známe viděla mýho psa a asi ji z toho kleplo.....

Ne, teď vážně.... Co s těma našema zubama? Asi to na výstavě dělá dost co? No budu ji muset naučit ukazovat zuby s otevřenou držkou..... Jenže z toho mám prostě strach.... Kdybych ji aspoň uměla předvést....

Dannie
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:21
- Nahlásit

corleona
Ano, hlava se jí změnila... Nebo aspoň já jsem toho názoru.... Už vypadá líp... No prostě jak mám napsáno na stránkách -čekáme až nám vyroste do krásy.... A taky i trošku tmavne... A to do ní ani necpu karoten....

ola
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:27
- Nahlásit

Dannie
My máme taky asymetrii - vždyť víš. Proto se mi taky moc do výstav nechce! Teď bych řekla, že to má trošku lepší,hlava se jí fakt asi ještě formuje. Taky se musím přiznat, že než jde večer spát, tak jí na ten špičák chviličku tlačím. Vždycky řeknu : "tak ještě zatlačit a spát!"

Dannie
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:31
- Nahlásit

ola
Vím, vím... Já taky váhám,kam jí přihlásit... Taky se mi moc nechce... To já Bonnie teda na zuby netlačím... Jen ji koukám do tlamičky, jestli se jí to nějak nezměnilo... Pořdá doufám,že se to zlepší..... Máme my to ale těžký.....

Chodka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:31
- Nahlásit

Holky kde to v té Praze je? Včera jsem nad tím hodně přemýšlela, že začnu doma ukecávat aby jsme tam vyjeli taky, samo jenom na čumindu,ale vypadá to na větší účast tady z drbárny tak si myslím, že by to stálo zato.

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:38
- Nahlásit

Dannie
Rozhodčí se dá trochu "ošulit", když ty zuby ukážete s mírně pootevřenou čelistí. Ale někteří nejsou blbí a uvidí to tak či tak.. navádím k podvádění, že se nestydím.. Nebo se pes taky "učí", aby nechtěl ukazovat zuby, ale to už je podle mě extrém..

Krista
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:46
- Nahlásit

Lenda
Tebe jsem vůbec neviděla...Jen manžela s Brauny...A ta poslední fenka dostala vážně dobrou.To jsem viděla na výstavě boxerů poprvý.Fakt je,že už skoro jako boxer nevypadala,spíš jako doga..
My taky jedem do Litoměřic.Nás už taky výstavy stály peněz a zatím máme třikrát V2 a jednou V3.Jenže my potřebujem občas zavítat na nějakou výstavu,aby si M. zvykla nechat si šahat do tlamy od rozhodčího...Jinak by na ZCH chudáka rozhodce pokousala...Ona jak je na výstavách nervní z tolika lidí,který se kolem ní neustále motaj,tak pak vrčí...
Dannie
Moc se ti omlouvam,že jsem nedošla...Nebylo to tim,že bys byla celá v růžovym,slušelo ti to...Jen jsem si nebyla jistá,že jste to s Bonnie vy,myslela jsem,že jdete vystavovat a Bonnie v katalogu nebyla....Tak pro příště už vim...
Bonnie mi přišla moc hezká,nějakou výstavu zase zkuste,my taky pořád zkoušíme a zkoušíme...
corleona
Mě právě nepřipadá,že by sucháč nadržoval všem svým psům...Nám například nenadržoval ani jednou a to klidně mohl...Mě spíš připadá,že jakmile psa vede p. Šulcová nebo Dvořáčková,tak to je jasný...Je to prostě k nasrání,jenže s tim nikdo nic neudělá...On si to rozhodčí může vždycky něčim odůvodnit.Myslim,že to dělá většina rozhodčích-musíme s M. najít nějakého,kterej bude nadržovat nám...

Lenda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:55
- Nahlásit

Krista
Jenže p.Šulcová, co jsem tak pobrala má od něj minimálně tři bobule.Takže se asi výborně znají.
Ta dobrá mi teda unikla.

Krista
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:56
- Nahlásit

A ta napadací fena byla vážně drsná..Ale horší byla její panička,která jí celou dobu měla na volno a mazlila cizí psy.Fena pak žárlila a napadala...Dokonce jsem si všimla,jak jí tam přišla vynadat nějaká ženská,že ta kupírovaná napadla její fenu a natrhla jí oko,tak že můžou jet dom...A ona si jí stejně nepřivázala,bylo jí to asi jedno...
A všimly jste si toho maličkýho žíhanýho štěníka?Byly mu tak 3 měsíce a napadal vše,co mu přišlo do cesty a když s nim panička klepala,co jako dělá,tak vyjel i po ní!Musela jsem se smát,ale pokud s tím něco neudělaj,tak až pejsek povyroste,tak s tím budou problémy...

Libka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:58
- Nahlásit

Potřebovala bych se zeptat, jak je to s tím ukazováním zubů. Já vždycky Elině otevírala celou hubu, div jsem jí nevyhodila čelist chudince, a teď na tý výstavě mi přišlo, že jen teda jakoby odhrnují pysky. A Corly psala, že s mírně pootevřenou čelistí se dá zakrýt asymetrie. Takže stačí odhrnout ty pysky?

Krista
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 12:00
- Nahlásit

Lenda
Právě,má Idylle,Livii,Luciána a mam pocit,že má na sebe psanou i Fixe...Znaj se moc dobře a myslim,že by mu to dala pěkně sežrat,kdyby nevyhrála...Idylle se mi moc líbí,je fakt krásná,ale teď ty štěňata od L se mi teda nezdaj...
dostala dobrou a ty dvě zbylý VD,a ty jedny to nějak nemohli rozdýchat...Seděli kousek od nás a pořád to řešili..

Krista
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 12:01
- Nahlásit

Libka
My zatim na každý výstavě pouze odhrnovali pysky...Někomu stačila pootevřená tlama,ale někdo vyžadoval zavřenou...

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 12:06
- Nahlásit

...nestíhám... jen - nevíte co v pracovní třídě? měla tam být naše známá... dopadli pěkně?

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 12:08
- Nahlásit

Libka
Ukazuje se předkus a ten se ukazuje při zavřené tlamě, tj. odhrnou se pysky. Ale jsou někteří rozhodčí-zubaři, ti čumí na všechno. Já jen vím, že boxer má "bordel v hubě" a málo který je plnochrupý, takže se to nijak nepostihuje a nesleduje. V zubech, krom toho, že vím, jaký mají mít předkus, jaké postavení řezáků a šířku, se moc nevyznám.

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 12:09
- Nahlásit

Denisa
V pracovní zlatých fen byla určitě Eugenie Moravia Box a ta vyhrála všechny feny (ČKV), tudíž i třídu..

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání