| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:18
- Nahlásit
Denisa
hele, jukni na venceni, docela by me zajimal tvuj nazor...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:37
- Nahlásit
Prekopirovano z pandory:
Jen pro plemeno BOXER:
Zdravím všechny příznivce boxerů !!! Mám radost - konečně přišla změna
Ačkoliv se staré struktury snaží házet klacky pod nohy, tak se u nás dějí nové a pro boxery přínosné věci. Bývalí, ješitní funkcionáři blokují dotace klubu , nehanbí se udávat klub pro svůj osobní prospěch a doufají, že se jednou vrátí na výsluní, odkud budou moci zase nám všem škodit ve svůj vlastní prospěch.Abych osobně podpořil náš klub v této složité době, tak si dovoluji na jeho účet zaslat částku 100 tis Kč.
Přeji si, aby tyto peníze byly využity VÝHRADNĚ ve prospěch plemene BOXER .
Tomáš Klásek
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:41
- Nahlásit
Dannie
jo to sem dneska četla, to je Corleony přítel. Móóć pěkný.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:43
- Nahlásit
Vcelka
Hlavně aby se ty peníze dostaly kam mají... Ale jinak je to moooc pěkný!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:46
- Nahlásit
Tý brďo!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:09
- Nahlásit
Taky jsem na to včera koukala, klobouk dolů.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:13
- Nahlásit
Denis, tak snad tak draha ta zrcadlovecka jako felda nebude ne. Ted to jde docela slusne dolu a uz se daji poridit za slusne penizky! Jde o to kolik tak chces investovat
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:46
- Nahlásit
Paja s Tinou
no za Feldu jsem dala kolem 50, to byla výhodná koupě a šmelina od přítele...
a zrcadlovky jsem viděla obstojnější od 40 výše... ale do toho asi nejdu nebo co...
ještě leda tak, že taťka si bude kupovat zrcadlovečku, tak by mi ji mohl půjčovat a já si koupím kompaktek malinkej do kapsy... !?
no furt nevím. ale foťák mi už chybííííííí, mám absťák!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 15:11
- Nahlásit
Hojáááááás všichni!
Nestíhám nestíhám.. Vždycky to tady jen profrčím, poněvadž si půjčuju od Toma na chvilku modem, protože jsem nezaplatila fakturu za Eurotel, tak mě ty ludry odpojili. Vůbec je nezajímá, že mám krajní odpor k frontám na poště
Ale zítra to snad zaplatím
Mějte se, držím všem vystavujícím palce do Olšan, my v sobotu fičíme na Slovensko, Vikina potřebuje posledního CACe na šampiona a teď v neděli v Bánské Bystrici byla až V2, takže musíme jezdit dál a dál..
Končím, musím nakrmit smečku, mám dnes kulturu, jdu do divadla.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 15:38
- Nahlásit
No tak ted poridis tak od tech 23000Kc vyse! Ja mam Nikon D70 a spokojenost, ted se vyrabi ve variante D70s a myslim ze cenove je v poho. Pak jsem jeste s vyberem premyslela nad Canonem 350D. Ale nikon je asi nikon
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 15:57
- Nahlásit
Jinak ja jsem za toho svyho Nikonka pred rokem davala 31000Kc + kartu, tak u zrcadlovek soucasti neni. Ale za tu cenu jsem ho mela s DX objektivem, ktery ma teda super kresbu. Je to uz takovy lepsi objektiv. Celkove me to ale stalo asi 40000Kc, protoze jsem si kupovala i novou brasku, tele objektiv a UV filtry na objektivy. To jsem se naucila jako prvni vec. Ze kdyzuz si kupuju objektiv, tak k nemu i to UV. Vcelku nema vliv, ale chrani objektviv a kdyz uz bych si ho skrabla, tak si dojdu koupit novy filtr a ne novy objektiv...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 15:59
- Nahlásit
Jinak myslim ze varianta pujcovat si zrcadlovku od tatuldy neni vubec spatna. Preci jen maly kompakt se vyborne hodi a zrcadlovku an vse nepouzijes! Asi bych to tak Denis vyresila
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 18:10
- Nahlásit
No corleono , ty nás teda zanedbáváš!?! Takový hektický období (změny v Boxerklubu, vaše nakrytá Unitka) a ty si radši chodíš po dívadlech... Taky by mě zajímalo jak je na tom Fifinek? Tak už si na nás sakra taky udělej čas, jo?
Denisa
Paja s Tinou
Ještě k těm foťákům - nevíte, kde bych sehnala český návod na ten náš CANON? Mám ho přes Fischer-Bernard, tudíž cizojazyčný návod, který se mi nechce překládat!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 20:39
- Nahlásit
ola
Zkus se podívat na netu my takhle získali už několik českých návodů.
Teda holky tady lítají ceny já si koupila lustr a lampičky vybírala jsem co nejlevněji a ještě jsem chtěla aby byly pěkný a to mě stálo cca 1000 kč.A pozor jedno stínidlo jsem rozbila ještě mezi vrátkama a vy tady s takovejma sumama. No nic to jenom taková perlička.
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 22:20
- Nahlásit
ola
poradím kde sehnat návody v češtině prakticky na cokoli. www.ceskenavody.cz, tam jsme našli foťák, ledničku i sporák.
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 22:24
- Nahlásit
mám dotaz na vaše zkušenosti s klíšťatama. Bety měla letos už dvě, má očkování proti borelioze.
co používáte za osvědčené prostředky proti klíštatům? slyšela jsem o něčem co se vetře do srsti a koluje to v krvi,ale to bych jí dávat nechtěla,když si představím ten sajrajt co to asi musí být.
co kdo používáte? díky
|
alli
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 06:13
- Nahlásit
Ahoj holky, díky za držení pěstiček. Včera jsme strávili u veta 2 hodiny, Allis spala téměř hned, jsem si myslela, že to bude trvat déle než usne, pak ji zrentgenovali, šli vyvolat snímky, ale bohužel měli ještě menší nedostatky, tak ji zrentgenovali ještě jednou a ty už byly dobré . Když jí nesli z druhého rentgenu, tak už vrtěla ocáskem, ale ještě spala. Syn samozřejmě využil příležitosti, že spí a prohlídl si její zuby a šáhl si na jazyk..Aby ji probudili, tak jí píchli nějakou injekci a za 10 minut již slídila po ordinaci, i když na ní bylo vidět, že je ještě oblblá a táhne jí to trochu do strany, ale domů došla v pohodě, tam zalehla a spala až do rána. Jsem ráda, že to máme za sebou, teď už jen budeme čekat na výsledek...
zzizalka
My proti klíšťatům používáme Frontline spot,ten se nakape za krkem do srsti a vydrží tak měsíc, ale také to není 100%, letos jsme jí tahali už 4 klíšťáky . Ale je fakt, že do lesa chodíme každý den, aby se vyběhala, u nás žádný výběh není a dle městské vyhlášky se na veřejném prostranství psi musí vodit na vodítku .
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 06:39
- Nahlásit
alli
tak je to za váma,jak je vidět užil si i syn to je zážitek pro něho projet celou papulu aniž by se Allis cukala.
zzizalka
My používáme taky Frontline a je fakt a musím zaklepat,zatím žádné klíště neměla a to na švagrovo kokřici se klíšťata stále sbírají ta je doslova přitahuje alespoň to na mě tak působí.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 07:40
- Nahlásit
zzizalka
my používáme taky Frontline ale ve spreji. Má to účinek přesně měsíc, takže se musí každý měsíc znova nastříkat. Teď bych chtěla vyzkoušet ten obojek Scalibor, slyšela jsem na něj docela chválu a snad že by měl mít účinek až půl roku.
alli
tak hlavně že už to máte za sebou a že je vše v pořádku.
Denisa
to si auto koupila za moc dobrou cenu, já sem stále ve fázi vybírání a už nějak začínám mít pocit že snad nakonec nic nekoupim. Vždycky si něco vyberu a kámoši co dělaji s autama my k tomu řeknou něco špatnýho, no takže je to bez šance. Uplně nejvíc bych chtěla čtyřkovýho golfa motor 1,6, jenže ty se furt pohybují cenově dost vysoko a furt mi několik tisíc schází. Pak sem zas měla nápad Passata, maji ho švagrovci, tuhle sem se v něm svezla a to si zase nejsem jistá jestli by mi v něm nepřipadala silnice moc úzká a jestli bych s nim uměla někde zaparkovat. Je to hrozný koráb, hodně prostorný. No ale asi jde jen o zvyk.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 07:51
- Nahlásit
Vcelka
Golf bude cenově vždycky o něco výš než ostatní auta třeba i věkově mladší. Do Passata bych nešla. Je to fakt koráb, navíc prý jsou často servisovaný. Co třeba Citroen Saxo, Peugeot 106, Opel Corsa atd. Z těch malých autíček se dá docela slušně vybrat a i ty ceny už jsou poměrně dole. Teď jsem slintala nad nabídkou nového Citroenu C3 za 219.000,- Kč!!!!
zzizalka
My taky dáváme Frontline nebo jsme měly Advantix. Oboje byly kapičky za krk a k ocasu... Docela to fungovalo. Obojek bych nedávala, protože píšou, že pak na psa nesmí sahat děti...
alli
Tak to je fain, že jste to tak zvládli a syn si to i užil! Jen to čekání na výsledek je hnus!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 08:27
- Nahlásit
ola
no když já zase nechci uplně malý auto, mělo by to být i rodinný auto, aby sme se tam v pohodě všichni vešli až nás třeba i jednou bude víc. Peugeot 106 a Opel Corsa to mi příde docela malý.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 10:27
- Nahlásit
Libka
No, na boxerském táboře by ještě asi volno bylo, ale chtělo by to se co nejdřív ozvat Kamče - dostaneš se k ní přes boxerklub.cz, odkaz na ÚP Č. Krumlov.
Ale pozor! Hrozí předávkování boxery, kolem dokola není takřka jiného plemene, všichni psovodi melou pořád jen o placatkách ;)
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 10:28
- Nahlásit
corleona
Ty brďo, tak to je podpora boxerů!!! A zdá se, že existuje záruka, že peníze půjdou opravdu na boxery - klobouk dolů!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:12
- Nahlásit
Vcelka
Co tohle?
http://www.super.cz/vtipky/3369-auto-o-sile-deset- lidskych-sil.html
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 12:01
- Nahlásit
ola
no to je dobrý. ale tam bych se nejspíš nevešla do ceny.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 12:06
- Nahlásit
zzizalka
My taky používáme Frontline,dávali jsme ho i loni a za celou dobu neměla ani 1 klíště a to pořád lítá ve vysoký trávě,válí se tam a docela často je i v lese....Asi těm klíšťákům nechutná...
alli
To je fajn,že jste to všechno zvládli bez újmy...Teď už jen čekání na výsledky...Tak aby byly co nejlepší!!
Vcelka
K tomu autu..My máme fabii combi,pro jednoho psa a 4-5 lidí bez problémů...Akorát jak plánujem druhýho hafíka,tak asi to bude chtít něco s maličko prostornějším kufrem...
Jo a sranda-"tchýně" se rozhodla rekonstruovat dvorek a zahrádku...Všude mezitim,co my byli na cvičáku nastěhovala kameny,mezi ně vysázela kytičky,navezli jí tam novou hlínu a ona vysela novou travičku a kolem natahala provázky,jakože tam pes nesmí...Jenže,jakýho boxera zastaví provázek?Během půl hodinky co byla sama na dvorku,tak provázky překousala,pohantala novej trávníček,udělala do něj pár dírek,vytrhala 4 kytičky,další 2 nejspíš sežrala a z keříku zbyly třísky.Navíc ulámala větvičky malý borovičce a pak byla celá olepená....Když to tchýně viděla,málem jsme jí odváželi...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 12:24
- Nahlásit
Krista
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 12:41
- Nahlásit
Krista
No, vidíš!
Pod heslem : Aby tchyni klepla pepka, boxera si kupte hnedka!
Panečku, to by byla po našem plemeni poptávka!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 12:48
- Nahlásit
ola
To joo,ta naše placatice placatá je v tomhle opravdu spolehlivá.... Vždycky vymyslí něco podobně geniálního...Z jejích minulých akcí už se mohla poučit...
Akorát teď chudinka smí na dvůr jen pod dohledem...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 12:55
- Nahlásit
Krista
počkej to tchyně jenom pod dohledem? jinak si mě pobavila.
|