| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 09:27
- Nahlásit
corleona
ty bláho to budete mít doma totál chaoz, aby se vám ještě nepožrali. Vy jste fakt dobře ulítlí boxerkáři.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 09:49
- Nahlásit
Téda s těma výstavama...
Já jsem nakonec G. nepřihlásila do těch Olšan... teď zrovna má asi 3 dny povislou tu lištu, jako vždy měsíc a půl po hárání... to je jediný, co se na ní "faleškově" projevuje... jinak nic a je to furt akční hyperaktivka...
Ale jsem ráda, že tam nebude s tím vytahaným bříškem zrovna. Prostě nám to nevychází.
corleona
tý brďo, tak to u těch Italů už je chov jak třeba v kravíně kraviček... aneb boxeří farma! Ale jsou dobří, že si nechávají ty seniory!!! Ale jinak si to představit nedovedu... možná jen jako provoz útulku o 30 hafech... ale k tomu oni musí stíhat výstavy atd. No potěš teda!
A Querda se má, že jde k vám, si zaslouží už stálý domov!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 10:08
- Nahlásit
Lenda
Tak tak, po polskiemu pisze.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 10:32
- Nahlásit
Denisa
Tihle Italové jsou jedni z těch, co to dělají fakt srdcem a celý jejich život se točí kolem boxerů. Loni v listopadu jim umřel (nevíme proč, vůbec prý o tom nebyli schopni mluvit) jeden z jejich psů - taky světový vítěz, dokonce dvojnásobný, jmenoval se Zeffiro. Mají na svých stránkách vzpomínku-rozloučení s ním. Nevím, jak jste na tom s angličtinou, moje není excelentní, ale pořvala jsem si.. Vzalo mě to hodně.
http://www.cadormare.com/CIAO%20CIAO%20ZEFFIRO.htm
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 10:34
- Nahlásit
Lenda
Tak to negratuluju k tou VD. Přiběhla jsem ke kruhu akorát, když vám ho udělil, ale to jsem ještě nevěděla, že jste to vy, neměla jsem u sebe katalog. Ale fakt jste nebyli sami. Kámošce tam ještě před zahájením strašně vychválil zlatého psa (přišel sám od sebe) a pak jí frknul VD - ta z toho byla úplně vedle. Prý ho chválil tak upřímně...
Trošku jsem litovala, že jsem nepříhlásila Charley, byla by v otevřené třídě sama!!! To by mě ani ve snu nenapadlo, že nejsou žíhané feny (tedy jen do té doby, než dorostou ta jistá žíhaná prťata).
S grifonkou jsem uhájila čestnou Výbornou, bylo nás pět a rozhodčí z Malty nešetřil VD a dokonce uštědřil i pár dobrých. Uf, to velkochovatelky zíraly! Ale mě se hrozně líbí, že grifonky nám nepískají češi, vždycky máme někoho jiného, takže o protekci se nedá mluvit ani v nejmenším. A rozhodně není nouze o překvapení. To u boxerů stačí skouknout katalog a rovnou si člověk může doplnit výsledky
corleona
Gratuluji k úspěšnému krytí!
Denisa
O jakém cvičení v dešti jsi hovořila? Pršelo jen v pátek v noci, jinak jsme měli krásný poljasný víkend, na sobotní zkoušku jak dělaný. Tedy kromě toho hřiště na poslušnost, kde bylo téměř po kotníky vody. Taky někteří psi, chudáci, na tom pohořeli, když odmítali odkládačky za chůze. To jen Charley ňouma nějak nestíhá reagovat na změny terénu a plácne sebou kdekoli. Takže mohu s hrdostí prohlásit, že máme zkoušku RH-E splněnou na VD - slušnost 90 a speciál 96 + pochvala rozhodčího za živý a ochotný projev, tak by prý měla vstupní zkouška vypadat. Jupí!
A ostatní se nenápadně ptali, zda je Charley výjimečná, nebo zda jsou všichni boxeři takhle temperamentní. No tak jsem je ujistila, že tak skvělí jsou boxeři všichni (taktně jsem zamlčela své vynikající a nadstandardní psovodské dovednosti ). Takže záchranáři z Vysočiny už ví, které plemeno je to nej!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 10:52
- Nahlásit
Lenda
Taky posudky čtu,ale připadá mi,že tam nějaký extra nedostatky ani nepíšou...
V Olšanech s váma Julia už určitě nebude,teď 3.5. jí bude 18 měsíců... Řekla bych,že i proto vyhrála právě ona,bylo to na předvedení vidět,ten věk.Všechny ostatní fenky při běhu poskakovaly,ona už ne.Ale osobně jsem si myslela,že vás dá hned za ní,nevim,proč tam dal toho prcka.Na tý bylo snad ze všech nejvíc vidět,jaký je to štěňátko-hrudník ještě skoro žádnej,....
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 10:57
- Nahlásit
corleona
To je dobře,že Queros bude mít konečně stálý páníčky...Je to sice starost navíc,ale hlavně spousta radosti... My taky plánujem přírůstek,další boxeří holčičku-chceme jí co nejdřív,ale nejdřív se potřebujem odstěhovat do svýho,takže tak trochu komplikace... Tak jsem četla ten článek o Zeffirovi a jsem totálně rozsekaná,neumim si představit,až ten náš miláček nebude...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:00
- Nahlásit
corleona
jo, to věřím, však kdyby ne, tak si nenechávají všechny seniory třeba... jen prostě při tom provozu 29 boxerů nejde podle mě dát všem boxerům to, co by mohli dát třeba tak těm 6 nebo 8, max 10... rozhodně musí být nakotcovaní a kolik času denně s nimi stráví individuálně... podle mě je to už přehnaný.
To mi připomíná (velmi vzdáleně ) když si pěstounská rodina bere děti do pěstounské péče, 1, 2., 5., 8. a chtějí další a další a nechápou (taky mají plno lásky a chtějí ji rozdávat těm dětičkám prý), že vlastně vytváří doma další děcák podobný tomu, ze kterého ty děti před časem vytáhli...
Někdy míň je víc.
Markét
no nám lilo od té doby co jsme přijeli, do té doby než jsme odjeli!!! Prostě vše se odehrávalo v lijáku a pejsci mokří spali v autech... a já si myslela podle zpráv, že to tak bylo všude
Gratulace Karličce!!! A je to fakt, boxeři jsou nej!!!
Já jsem taky dělala reklamu na boxery, čuměli na "buldoka užgryndanýho"! Ale tam jsou zvyklí na boxery co umí supr kousat... jezdí tam boxiši od špageťáků - pracovní odchovy IPO3 od maminky po praprabábu a jsou to bomby! No ale český chov nebyl zahanben!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:00
- Nahlásit
Denisa
Super fotky. Tiše závidíme kvalitní obranářský výcvik a doufáme, že se taky někam s bobulí podíváme a pořádně si rafneme!
corleona
Tak to bude v chaloupce veselo. Jsem zvědavá, jak stávající osazenstvo přijme Querdu do kruhu rodinného?!
Markét
Skvělý úspěch. Gratuluju a zároveň chválím velmi potřebnou propagaci našeho hyperbláznivého plemene...
Jinak mi byly s Fee v neděli na cvikoši. Poslušnost byla dobrá a obrany super. Musím se pochlubit, že jsme začaly "na ostro" s revírama. Poprvé jsem oběhala makety s ní "na volno" a pak už valila na figuranta. Než jsem se tam dofuněla, tak mi ji podržel policajt za obojek, figoše vyštěkala a zakousla. Pak mi figuroš vysvětloval, jak bude Fee obíhat jako ty makety atd., že jí to musím naučit atd. A najednou se to stalo! Fee vyrazila střemhlav přes hřiště. Figurant na mě :"Kam běží?" Já na to : "Asi se napít do řeky..." Čučíme a Fee sprintem oběhla ukázkově maketu a valila zpátky na figuranta. Ten třísknul do zástěny, schoval se, Fee ho vyštěkala, zakousla a HOTOVO! Figurant sundal rukáv a pravil : "Týýýý vole, boxer samouk!!!"
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:01
- Nahlásit
Markét
gratuluju ke složené zkoušce..
Mě ty výstavy taky štvou...Protekce úplně do očí bijící,kdyby to aspoň dělali nenápadně...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:06
- Nahlásit
Teda tady se toho zase prihodilo
Vsem vydarenym i nevydarenym vystavovatelum gratuluji a ostatni neklesejte na mysli...priste to bude urcite uz lepsi!
U nas se vikend moc nevydaril...v sobotu jsem fotila svatbu a nejak z toho nemam vubec dobry pocit. A v nedeli jsem se veteransky vystrojila, ale nakonec jsem byla vdecna za dalsi vrstvy obleceni navic. Zima jako v morne...
Tak si Tina spise hrala na hlidace brouka. Nechtela jsem ji mit stale na desti a myslim ze ji tam byo moc dobre. Vsichni ji samoze zase chvalili, jaka je to klidaska a ona se nosila se satkem na krku. Poslu foto!
Market gratuluji k RH-E!!! Uz by jsme s tim s Tinou meli taky neco udelat. Nejedete nahodou ted o vikendu na meeting pardubickeho kraje? To by bylo docela fajn. My to poradame, tak by jsme se pripadne i mohly potkat!
Corli, pesan je fakt fesak, uz se tesim na ty prirustky
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:39
- Nahlásit
ola
Tak to je dobrýýýýýý!!!
Denisa
No je to tak. Všem psům se věnovat nejde. Teď když jdem na procházku, tak stojí ve frontě 4 psi. Maxík a 3 holky. A všechny už po pár extempóre neberem. Na druhou stranu jsou vlastně puštění pořád, jedni řádí ve výběhu a ti ostatní mimo výběh. A Nunda navíc může jen na kratičkou procházku (jinak začne pajdat) a Koki nesmí vůbec, toho ty nohy bolí hodně. Tak řekněte doma svým jedináčkům, jak se mají fajn !!!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:42
- Nahlásit
Ahoj holky, zdravíme z Kladna. Tak jsem teď teda z těch výstav nějaká v rozpacích, po tom, co jsem si tu přečetla, my se jedeme v sobotu jen juknout do Otěšic, na výstavě jsem byla jen jednou, ještě jsme Elišku neměli, a tam jsem to vystavování až tak nesledovala, a taky si nedovedu představit, jak s tím mým prdloušem bych běhala ukázkově v kruhu, no uvidíme, nacvičíme a pak případně nějakou vyzkoušíme, bude to legrace určitě. Taky gratuluju k úspěchům všem, a Lendo podle všeho máš nádhernýho psa, takže bojuj
corleona
Tak moc držim palečky, aby bylo vše o.k. a narodila se hromada štěníků! A s Querosem ať to v pohodě zvládnete. Kdy se bude "stěhovat"?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:47
- Nahlásit
12345678910
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:52
- Nahlásit
Libka
Néééé, hromada néééé. Stačí tak čtyři.. My jsme skromní..
No, hlavně aby vůbec zabřezla.
Momentálně ve výběhu neustále "vypráví" Viktorce, jak se měla v Itálii. Pořád ji nakrývá a Viktora stojí jak tele a drží.
A pro Kverdu pojedem asi až po ATIBOXu v Portugalsku. Ten je poslední víkend v květnu a dva dny tam ještě v Lisabonu zůstanem, ať si prohlídnem i město. Minulý týden už jsme si vyzvedli letenky, už se móóóóc těším..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:53
- Nahlásit
Krista
12345678910
What is it????
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 12:02
- Nahlásit
Nevíte náhodou,co s tim,když se mi nezobrazujou nové příspěvky ani galerie?Je to nějaký zaseklý...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 12:02
- Nahlásit
ola
mohly byste někdy zajet, to by bylo príma!
Fee je koumák a šikula! Počkej, na zkoušku si vyjde sama, odvelí si povely... a nebudeš se muset nervovat ty! Tam by se mohlo prokázat samostatné uvažování boxera!
Jo, jo, mně někdy přijde, že ta moje pochopí něco dřív než já!
Paja s Tinou
jsem zvědavá na fotečky, určitě ukaž!!!!!!!!!!
corleona
no vás jsem tím ale ještě nemyslela... to se furt ještě dá. ale v těch 30 kouscích...!
Jedináček se má fajn podle mě jen za předpokladu, že mu pořád sháníš kámoše anebo se s nima denně potkává a má možnost si pohrát... protože já si myslím, že i přes všechny výcviky a kravinky se psovodem, ty psí druhy prostě nenahradí psovod ani kdyby se... víš co.
G. třeba se má snad ideálně, neb je to náš rozmazlený jedináček, který ale denně má o zábavu postaráno + psí druhy k tomu... obávám se, že jí to takhle vyhovuje víc, než kdyby byl u nás ještě další pes... jak ji znám, tak by byly boje o psovoda, hračky atd. Ale třeba ne, třeba by byla ráda za kamaráda.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 12:06
- Nahlásit
Já prostě když něco nenapíšu,tak ty nový příspěvky vůbec nevidim,když jdu zpět na seznam,tak mě to zase odhlásí a jsem tam,kde jsem byla,vidim naposled včerejšek 22.00
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 12:25
- Nahlásit
corleona
Momentálně ve výběhu neustále "vypráví" Viktorce, jak se měla v Itálii. Pořád ji nakrývá a Viktora stojí jak tele a drží.
Krista
já nevim mně to funguje normálně
Markét
moc gratuluji ke zkoušce
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 12:27
- Nahlásit
Krista
Zkus se registrovat pod novým jménem..
Jinak nevím..
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:22
- Nahlásit
do galerie Elza jsem přidala fotky z výstavy z Letňan.Máte je tam všechny?Mělo by to končit Megginkou.Já to nevidim.Jdu se zkusit zaregistrovat znova
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:32
- Nahlásit
Krista
vidím všechny
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 14:20
- Nahlásit
Krista
Já vidím taky všechny. Ten Baron, to je teda kebulka. Mňam, mňam. Ten se mi moc líbí. Jinak mi přijde, že je vidět, že z holek budou teprve baby (teda myslím ty holky psí ),protože mají ještě docela málo hluboké hrudníčky. Ikdyž ono hodně záleží i na fotce. Naše FeeBee má někdy na fotce hrudník jak zápasník a pak zas jak hubeňour. Ale vesměs mají výhodu psi s větší bílou náprsenkou, protože to pak ta hruď opticky vypadá širší.
corleona
Kdy asi budeš vědět, že je Unity budoucí maminka?
|
Květka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 14:22
- Nahlásit
Mě to nejde,jsem už vážně vytočená!Jsem přihlášená pod novym jménem,ale pořád mě to hlásí na to starý,to vážně nechápu....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 14:26
- Nahlásit
Květka
Co zkusit napsat adminovi.... ?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 14:33
- Nahlásit
ola
A kam?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 16:25
- Nahlásit
Krista
Máš teda bezva dokumentaci!!Nádherný fotky.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 17:59
- Nahlásit
Krista
Myslím, že tu na diskuzce bylo nějaký téma "pro Víťu" (tj. admin) nebo založ nový dotaz případně napiš na pes@cz-pes.cz !
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 20:22
- Nahlásit
Přidala jsem úplně čerstvoučký fotky, tak mrkněte... Nelekněte se žabičky Hnusničky - nemá očička, jednu nožičku, faldíkaté bříško má krapet pocuchaný střívka, ale je nejoblíbenější! A je to vidět!
|