Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Lenda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 15:16
- Nahlásit

Krista
V propozicích jsem četla,že stačí očkovák nebo pas.Beru oboje.

Krista
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 15:22
- Nahlásit

Lenda
Takže pro potvrzení k vetovi nemusim...To mě těší,protože teď v pátek odpoledne tam bude plno lidí...
Vy jste mladý zlatý,že jo?Ty jsem nějak zvlášť neřešila,ale asi tam budete 3-4.Je tam s váma Megginky skoroségra Julia,tak tam mám taky pár feneček nalezenejch....

alli
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2006 15:48
- Nahlásit

corleona
Držíme Unitce palce, ať máte hafol krásných a zdravích štěnisek!
Lenda,Krista
Držíme palce, ať máte úspěch na výstavě! Také jsme se dali na sbírání zkušeností, takže jsem poslala přihlášku na klubovku do Olšan a na MVP v Brně.

Já dostala od syna angínu, tak jsem byla dva dny hyn Dnes tu od rána prší

ola
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2006 20:28
- Nahlásit

Lenda
Tak Julia Jisuko byla s náma v Otěšicích a byla první. Hodnotil to p. Suchý...

Jinak já dnes byla v HK v Hornbachu a tam jsem na parkovišti uzřela v autě boxera. U auta byla i panička, takže jsem hned navázala řeč a už byl boxík z auta venku a mohutným skákáním se snažil ochlemstnout mi hubu... Byl moc pěknej-zlaťák. Dozvěděla jsem se,že tatínek je Casanova Optima Grata. Musím mrknout do jeho slavných potomků, protože paní říkala, že je to Interšampion. Měl hrudník jak zápasník. Pak mě manžel odvlekl, protože viděl, že to vypadá na dlouho...

Krista
Tak to s tím předmětem tak dělám. Prostě, když ho najde, tak jí zavelím lehni. No, tak to je dobrý. A k tomu lehání za pochodu, to nám jde dobře, jen jak jsem psala, tak Fee lehala pomalouuuučku... ale co jsem ji parkrát vycukala do lehu, tak se zrychlila. Taky špatně snáší, když se na ni zlobím. Pak se ale zase někdy chce zavděčit a dělá jak rapl...

corleona
Už volali?

Všem vystavujícím přejeme nejlepší umístění a dobrý zážitek z výstavy! Dejte vědět.

Krista
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2006 22:25 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit

.

Krista
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2006 22:32
- Nahlásit

Tak ráno vyrážíme,docela se těšim....

ola
To víš,je to jeho pes,to dělá většina,mi připadá...Ale je nanic,když dojedeš na výstavu a předem víš,kdo se kde umístí...

alli
To my taky jedem do Olšan,já zvažovala i to Brno,ale bylo mi řečeno,že jsem asi padlá na hlavu,přecejen je to přes půl republiky...Tak jedem 21.5. do Litoměřic a v létě do Mladý Boleslavi,to máme mnohem blíž....Tak se za 14 dní v těch Olšanech určitě uvidíme.

Krista
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2006 22:33 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit

.

Krista
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2006 22:34
- Nahlásit

fhfgcsdtcfftjdsr

Krista
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2006 22:35
- Nahlásit

sfdsrefrži

Krista
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2006 22:39
- Nahlásit

Jestli vidíte nějaký blbiny,tak je to proto,že se právě vztekám.....
Vůbec se mi nezobrazí to,co napíšu.......

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2006 11:11
- Nahlásit

ola
Unit i Tom už jsou zpátky. Snad to vyjde. Majitelé prý byli fajn, navíc - poslali mi tři láhve vínka Tom jim tam vezl basu Plzní (ňam) a Bechera (buéééé, chudáci Taloši). Už jsem viděla i samotný akt, celé to měl natočené.. Yugo je čím dál krásnější, viděla jsem ho kdysi v mladých, ale teď je k sežrání. V kostře je v kterémkoliv záběru a pořád absolutně dokonalý, to už se fakt málo vidí. I ta hlavička je ňami ňami. Takového krásného psíka tak mít!!! Udělám z toho fotky a dám to pak na stránky. Možná i nějaké to video. Jinak jsou to jedni ze špice chovatelů v Itálii, mají několik světových (ATIBOX) vítězů a cením si u nich hlavně to, že psy opravdu a absolutně milují. Mají prý doma 20 psů - jsou na to sami, jen otec a syn. Z těch dvaceti psů prý mají 9 veteránů.

No a k výstavě - Julia Jisuko je moc pěkná, ale když dostane titul od "tatínka" vypadá to všelijak.. Asi by se nad tím měli rozhodčí-chovatelé zamyslet.

A ten Interšampion po Kasíkovi mě tedy zajímá. Toť totiž nějaký blud, se mi zdá.. O žádném "Introvi" nevím.. leda že bych měla mezery.. toš ale v psech nemívám.. Úspěšný pes je Baronek, ale k Introvi mu chybí další CACIB a zkouška, potom T´Mann, ale taky není Inter a ten byl loni prodaný do Thajska.. Paní asi trošku prášila..

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2006 11:18
- Nahlásit

První fotky ze včerejška z obran a poslušnosti z ATIBOXu v Polsku:
Espaňa Hora osudu s p. Jitkou Baxovou a Imperio z Ringu s Ivou Kadlecovou:
http://forum.boksery.pl/album_cat.htm?cat_id=6

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2006 11:21
- Nahlásit

Éééééééééééé!!! Ne Kadlecovou! Už vlastně Fojtíkovou. Jsem zapomněla, že tam přednedávnem boxeři taky "krapet" zamíchali manželskými svazky

ola
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2006 14:19
- Nahlásit

corleona
Tak to se moc těšíme na fotečky fešáka ženicha.
Jo, a toho Kasíkovic synáčka jsem taky hned prolustrovala a dle psa i dle "částečných fotek" paničky to vypadá na psa Arny Heny Box! Není teda Inter, ale šampion je. Je to teda hodně podoba do tatínka.

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2006 18:49
- Nahlásit

ola
Jo, tak to je pěkný pes, ale úplně se ztratil z očí. "Intr" to není rozhodně, asi by paní moc chtěla Já jsem ho tak dlouho neviděla na výstavách, že jsem si myslela, že snad i umřel.. fakt.. Měl na můj vkus delší nosík, ale jinak se mi moc líbil. Na to, jakou měl maminku, to Kasík spravil dost..

No nic, jdu dělat ty fotky z krytí..

Co ti naši vystavovatelé ???? Jak dopadli v matičce Praze?

Lenda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2006 20:51
- Nahlásit

No my jsme dopadly bledě.Suchej nám napařil VD asi za hopskání.Protože žádnou jinou vadu mi nevyčetl.Docela mě to zamrzelo.Brauny byla teda třetí a první u nás byla Julia Jisuko,jak jinak??
Manžel mi vyčinil,jestli mě to trochu vyléčilo z těch výstav.
A to jsem se blb přihlásila do těch Olšan,co tam bude Suchej taky.No pro další VD se mi moc jezdit nechce.Ach jó.

Lenda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2006 20:56
- Nahlásit

ola
Po tom Kasikoj jsou hezký kluci-řekla bych.Dnes s námi byl Baron z Dobřichova a to je taky štramák.A vyhrál!!

zzizalka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2006 23:10
- Nahlásit

ahojte,
tak jsme dorazili z Prahy domů do Brna. Ráno jsme vstávali před pátou aby jsme včas dorazili, protože jsem jeli z Krkonoš kde jsme byli na předčasných čarodějnicích. Strašná věc to brzké vstávání a navíc spaní ve stanu ve 3stupních co byly do rána.
Suchý rozdával VD jen se nechumelilo.Takže jsem od začátku byla vyklepaná a nervózní protože to bylo poprvý co jsme šli do do třídy mladých a teprve druhá výstava.
Musim se ale pochlubit protože jsme dopadli celkem dobře, mam z toho ohromnou radost jsme V3.
Chystáme se i do Olšan. Víte někdo jestli si mám zajít k vetovi pro potrvrzení nebo je to zbytečný a pustí nás tam i bez něj?

corleona
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2006 08:59
- Nahlásit

Lenda
Neklesejte na mysli.. My jsme taky už lajzli i védéčko.. Každý den není posvícení.

Baron z Dobřichova to vyhrál celé a dokonce vyhrál i II. FCI skupinu!!!!!!! To se boxerovi povede málokdy!!!! Zvlášť, když si přečtete seznam těch atraktivnějších plemen, které ve dvojce jsou. Zase mě hřeje u srdce, že jsem Zuzku přemluvila, když jim umřel můj Axík, ať si to štěně, co vypadá jak malý bernardýnek opravdu vezme

zzizalka
Gratulace!

corleona
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2006 09:08 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

ATIBOX výsledky:
IPO I
1. Imperio z Ringu, Fojtikova Iva CZ 90,92,96
Duck v.d. Germinale, Franky Deblauwe B 70,66,78
Porto Panta Rej, Marcin Pogorzelski PL /,55,72
IPO 2
1.Espana Hora Osudu, Jitka Baxova CZ 98,80,80vh
IPO 3
1. Areck v. Klockower Eck, Dennis Bauer D 97,98,99a
2. Danger v. Heidenberg, Andy Hoffmann D 100,99,92a
3. Marco v. Westfeld, Uwe Horst D 98,89,94a
4. Devil v.d. Norsi, Manfred Kleinmann D 94,94,93a
5. Andor v.d. Hazenberg, Frank van der Kerckhove B 92,91,96a
6. O'Ratio v. Felix, Annemieke Rutten NL 97,87,93a
7.Amadeus v.d. Wersauer Burg, Monika Winkler D 99,89,89a
8. Iris z Dybohurky, Helena Simandlova CZ 95,89,90a
9. Bronco v.d. Boxerwache, Kari Renner FL 99,86,83a
10. Dario v. Schenkenberg, Jan Hansen DK 89,89,88
11. Yento v.d. Hazenberg, Frank van der Kerckhove B 96,88,74a
12. Baskervill Buddha Tajpan, Michael Martinu CZ, 72,79,95a
Bruck de Pesamgil, Miguel Flores Guerrero E 75,94, Abr. ng
Pedro v. Schwarzen Gold, Friedhlem Trieb D 84,66,Abr. ng

Dannie
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2006 09:28
- Nahlásit

corleona
Kdes našla ty výsledky? Chtěla bych to zkouknout celý.....ALe i za tyhle díky.....

alli
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2006 09:36
- Nahlásit

Lenda
Taky máme jedno védéčko, takže vím, že to zamrzí, ale po něm už máme výbornou, musíš doufat, že příště to dopadne zase líp
zzizalka
Gratuluji! Tak to se potkáme v Olšanech..třída mladých, žíhaná ? Potvrzení od veta dle propozic není potřeba.

Lenda
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2006 09:43
- Nahlásit

corleona
No musím se přiznat,že jsem na mysli klesla a kdybych nebyla přihlášená do těch Olšan,tak bych si dala asi na chvilku pokoj.Nejde mi do hlavy,jak může posuzovat rozhodčí své "děti".Na téhle výstavě 4.To mě asi opravdu otráví.
Doma jsme se dohodli,že v Olšanech bude vystavovat muž.Pokusíme se získat alespoň výbornou,i když si myslím,že jí musí dát VD,když jí to dal teď.
No a ten Baron,to je fakt super.

Dannie
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2006 09:46
- Nahlásit

Lenda
Nebuď smutná!!!Jeden nezdar nic neznamená!!!! My máme s Bonnie VD už dvakrát a na výstavy jsme se nevykašlali.... I když teda plánujeme jezdit až později,až bude Bonnie starší....

Ale do Olšan na vás pojedeme na všechny kouknout!!!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2006 12:19
- Nahlásit

Dannie
Na polském fóru. Ale to jsou podle mě komplet výsledky. Hodně závodníků nepřijelo. Ve dvojkách byli přihlášení jen dva a z toho Phonix Czech Ja-Ka nepřijela, takže Espaňa bojovala sama se sebou. V jedničkách byli nahlášení 4 a v trojkách 24.

ola
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2006 13:28 - Změnil/a: ola
- Nahlásit

Lenda
Chápu, že tě to otrávilo, ale prď na to. Bude líp. Brauny je fešanda a teď doplatila na "soudcovo dětičky" no! Manžel bude muset trénovat běhání?! To je asi nadšen , co?

Mimochodem - včera na cvikoši byl chlap, který leta chová RTW. FeeBee se mu děsně líbila, obdivoval jakou má nádhernou hlavu... Řekla jsem mu o asymetrii, našem VD a mojí nechuti ještě vystavovat, a on hned ať to znovu zkusíme, že čuba je super atd. Že prý jeho první výstavu div neobrečel, neb mu bylo na fenu řečeno, co tam vůbec leze. A nakonec prý byla Junioršampionka a nevím co ještě. Taky vyřkl věc, která mě zarazila. Prý, jestli neuvažuju o operativním srovnání čelisti? To mě teda vůbec nenapadlo a představa, že kvůli výstavám nechávám zdravou kost zkracovat či co mi teda nesedí. Navíc bychom měly s bobulkou po "kousačkách". To mi za to nestojí. (To radši ukecám manžela na psa č. 2!!!)

corleona
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2006 14:24
- Nahlásit

ola
máš recht, co nenaroste samo od přírody, to není ono..

Znám psy po plastice. Taky po užívání steroidů. Je to hnus, co jsou někteří ochotní udělat pro úspěch..

Krista
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2006 15:14
- Nahlásit

Tak vás taky zdravím,my včera hned po výstavě jeli na cvičák na čarodky a před chvílí jsme vstávali........
Tak my včera V2,už zase....Do Olašan jedeme taky,tak to nás tam asi bude...
A ještě k rozhodčímu...Suchý vůbec neměl posuzovat,takže třeba my to zjistili až ráno v hale.Myslim,že posuzoval na dnešní poměry docela spravedlivě,i když s pár VD jsem nesouhlasila...Svoji fenu nechal vyhrát jen 1,takže bych neřekla,že svejm nadržoval...Spíš mi vadila jedna osoba,která se od začátku tvářila,že má všechno v kapse....

Lenda
Nebuď z toho smutná,myslim,že se Brauny pěkně předvedla a VD dostala opravdu jen kvůli běhu...Třeba s manželem bude běhat líp a výbornou dostanete...Brauny se mu líbila,už ho trošku znám a vážně nekecám.

zzizalka
Líbila se ti ta 4.fena v naší třídě?Mě moc,co jí vytknul?Já to neslyšela a ta slečna,co jí předváděla vypadala docela zklamaně...

Jinak holky,vůbec jsem si nebyla na výstavě jistá,jestli jste to vy...Teď už to vim,tak v Olšanech.....

corleona
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2006 16:22
- Nahlásit

Dala jsem teda na stránky ty fotky z krytí (respektive už je ze svázání) a nějaké fotky ženicha z kamery. A taky do předchozí galerie fotky z návštěvy bostona Fifina u nás..

Krista
Spíš mi vadila jedna osoba,která se od začátku tvářila,že má všechno v kapse....
kdo???

Krista
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2006 16:26
- Nahlásit

corleona
To je jedno,nechci někoho pomlouvat...Ale znám dost lidí od boxíků,kteří ji zrovna namusí...Asi s ní mají svoje zkušenosti.Ale byla vážně na dělo.

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání