| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 16:30
- Nahlásit
Krista
á Maruška.. ta je "na tečku" vždy..
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 16:45
- Nahlásit
corleona
Jak jsi to poznala?Že by nějaké zkušenosti?Včera tam měla 3 feny a buldočka...To by bylo v pohodě,ale ty její kecy..Pořád otravovala Suchýho(zřejmě aby si jí pořádně všiml),že musí vystavit i buldočka a že doufá,že se jí to nebude krejt...Za chvíli zas přiběhla,že má CACe a CACIBa a že to se jí to teda určitě krejt bude a jestli na ní počká(!!!!!!!!!!!!!!!!)...Prostě organizátorka hadr... Pak zas přiběhla,že to teda určitě nestíhá,že jsou před ní ještě 3 feny,pak byla v kruhu ta její malá v dorostu a ona na ní pořád hrozně křičela,jenže tý fenečce to bylo úplně jedno...Suchý řekl,že má volný lokty a to,co řekla ona mě dorazilo-prej žádný volný lokty nemá,že to udělala poprvý až včera v tom kruhu...Opravdu docela divný.¨Pak přilítla,že má BOBa...Já myslela,že jí půjdu říct,ať už mlčí,že to stejně nikoho nezajímá.Ona to schválně křičela,aby to každej věděl,jak má skvělý psy...A když ta fenka v dorostu dostala VN1(byla tam sama),tak div neoslavovala...Prostě,znám ji chvíli a mám jí dost jen ji vidim nebo slyšim...
A vůbec,když náhodou chvíli neběhala,neukecávala Suchýho,ať na ní počká,tak tam seděla a tvářila se,jak když jí to všechno patří....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 16:55
- Nahlásit
Krista
Dovedu si ŽIVĚ představit. Ještě větší "píp" je, když posuzuje. Zas ale většinou všichni dostanou výbornou.. Podle mě je to nejhorší CZ rozhodčí.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 17:07
- Nahlásit
corleona
Já vážně myslela,že to neudejchám...Hlavně to s tim čekánim a loktama u její feny...Už vidim,jek by se čekalo třeba na mě nebo tebe nebo na kohokoli jinýho...Prostě mi zkazila celý dopoledne.
Podle mě je to nejhorší CZ rozhodčí. Taky jsem to slyšela.No asi na tom něco bude...
Jinak ten YUGO,jak kryl Unitku je fakt fešák....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 17:41
- Nahlásit
Tak Baronek takhle zabodoval, no je to taky fešák, moje láska na první pohled, hned jak sem ho prvně viděla tak se mi strašně zalíbil.
corleona
prosim tě a jak dopadl v Polsku Fagoš s Frety, byli tam vůbec? Co jsi tady psala výsledky tak ho tam nikde nevidim. Iris byla až osmá, ale i tak si myslim že to neni tak špatný.
Jinak ženich Unitky je fakt fešák a ty fotky s bostonkem jsou pěkný, je to taky pěkný éro.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 17:42
- Nahlásit
corleona
Díky, díky, díky. Absolutně jsem si vylepšila náladu při pohledu na Fifina ležícího na plyšové (předpokládám) kačence s dalším plyšákem u zadku. Super! Ženich je teda "jak víno"!
My teď přijeli z ryb. Chytili jsme ho... a vzhledem k tomu, že s náma byli kluci, tak mám tik v oku neb náš malý Jakub trávil celý čas máčením rákosu v rybníce, kdy balancoval nosem nad hladinou a mně tekly nervy, že tam budu muset pro něj skákat... No, aspoň jsem si udělala stopičku v mladém osení. Fee šla dobře, ale dost rychle!
Jo, a pozor! Mám slíbenýho druhýho psa. Jen má můj muž několikero podmíneček... jakože až uděláme kamenný plot, až bude hotový dřevěný plot, vybudovaná zámková dlažba, založený nový trávník.... a až chcípne kočka... ACH JO!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 18:03
- Nahlásit
Krista
Jedna 1,další dvě 2 a poslední třetí.I když si myslím,že měla vyhrát ta tvoje.Ta se nám líbila víc a to jsem tam netušila,že je tvoje.Nelíbí se mi princip toho rozhodcování,že je vůbec možný,aby posuzoval svoje štěňata.Ale asi je to běžné.
Vzhledem k tomu,že jsem už výbornou dostala,bych se na to asi měla vykašlat.
Taky mi to pokecávání a poplácávání přímo v kruhu přijde nefér vůči těm,co tam jsou poprvé.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 18:09
- Nahlásit
ola
Na plastiku bych se teda určitě vykašlala.Proč jí zbytečně trápit.
Vždyť jsou krásní i tak!!
No tu kočku budeš muset asi ještě ukecat a s ostatním pomoct a máš dalšího doma.A co by to teda mohlo být??Nějaký žíhaný krasavec?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 18:14
- Nahlásit
ola
jó tak při takovýhle podmínkách si na druhýho pejska asi ještě počkáš.
My jsme měli ve čtvrtek slabou chvilku a zajeli sme do zahradnictví, tam sem se pomuchovala s tim jejich boxerem, maji zlaťáka s tmavou maskou, no a koupili jsme na zkoušku pět tůjí a jednu borovici. Ani sme je nestačili vynést všechny z auta a Viky hned zvednul nohu a jednu tůji pochcal. A takhle pokračuje pár dní, že už včera jsem zaznamenala první spálené větvičky a to sem to ještě dorazila tim, že zrovna když jsem to okukovala tak on se znova chystal že jí pochčije, tak sem ho plácla přes tu zvednutou nohu a on tou nohou zlomil jednu větvičku. No takže tak, uvidíme co bude až budeme zase chodit do práce a on tu bude hospodařit sám.
Jinak všem gratuluji k výstavním úspěchům, a to co se děje kolem je pěkně blbý.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 18:57
- Nahlásit
Vcelka
Asi tam Robert vůbec nebyl..
Proč, to nevím..
Zjistím, nahlásím.
ola
Na žabičce. Dokud jí Nunyk neprokousl strojek, tak i kvákala. A u zadku měl lvíčka. Ten měl trošku natrhlé obočí.
Ty hračky Fifinovi nabalila mamka. Druhý den po vrácení Fifina mi hlásila, že lvíčka musela zašít a kde je prý ta žabička.. Tu jsem neměla odvahu vrátit. Na žabičku se právě dívám, vypadá dost nevábně, má navíc natrženou dupku a taky nemá očičko..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 19:10
- Nahlásit
Zdravím všechny,
vystavujícím velké gratulace, nenechte se odradit
Dannie moc pěkné fotečky ze závodu!
corleona
taky fotos superos a ten ženich je teda fakt krásnej, sice tomu prd rozumím, ale líbí se mi
Markét
tak co cvičení, to bylo žůžo v těch lijácích co?! ale těžko na cvičišti, lehko na bojišti
My jsme se navrátili ze super obranářského soustředka a slovy se to popsat fakt nedá, to se musí vidět! Fakt bomba! Kdybych tam tak mohla pobývat víc a nasávat info, zkušenosti atd. áááchjo, nejde srovnávat nesrovnatelné, ale asi zhruba tak, že cvikoše co znám - to je šmrdlání se na úrovni MŠ, možná ZŠ a tady tohle je VŠ mezinárodního formátu
No a Giordinka je magor mezinárodního formátu ne, fakt je prý prvotřídní... akorát psovodka - tam to trošku drhne
Např. jedna z bezva věcí byla, že vše se natáčelo na video a poté pouštělo na plátno a byly krásně vidět všechny chyby!
To počasí děs-běs, furt lilo, takže fotky pouze z dálky a v lijáku... takže naprd, ale těchto pár snad... na památku !
Jo a bohužel žádná lítací...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 19:11
- Nahlásit
corleona
Jééé, tak žabičku hnusničku máme taky. Už jsem ji tu prezentovala. Budu ji muset znova vyfotit, protože ta nemá chybu, ale Fee ji miluje. (připomíná mi to, jak jsem četla o rodičích, jejichž holčička milovala velkého plyš.medvěda. Nalívala do něj lžíce šťávičky, polívčičky atd. a medvěd už smrděl, že s ním nebylo k žití. Rodiče pak medvěda přestěhovali na balkon a dlooouze sháněli na inzerát novýho-stejnýho medvěda...)
Vcelka
znova chystal že jí pochčije, tak sem ho plácla přes tu zvednutou nohu a on tou nohou zlomil jednu větvičku
To´s mě dostala. Chudák Viky se určitě lek´, že se to v něm zarazilo!? Jóó a pak kdo dělá víc škody, že jo?!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 19:22
- Nahlásit
Denisa
Díky za pochvalu foteček... Já tam na nich ale jen trdlím...
A jaký bylo to soustředko? Lucka když tam byla na podzim a přijela domů, napsala jen - "nemám slov" takže to stejný co ty.... Takže myslíš, že tábor bude super? Já se na něj mooc těším!!! A jinak, moc vyřiď Giorďasce že jí to na fotečkách moc sluší!!!!
|
Petan
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 19:34
- Nahlásit
Zdravim.Koukám že se bavíte o ATIBOXU.Já sem se dnes v noci vrátil z Dzialdowa.Robert Fagoš nedorazil.Bohužel mu onemocnila fena.A Míra s Phöenix ten tam dorazil.Jeli sme z Plzně společně i s Ivou Fojtíkovou.Ale fena po cestě začala otýkat a tak se v sobotu ráno rozhodl že nenastoupí.Jinak cesta strašná.Díky frontám a špatným silnicím v Polsku jsme to jeli 21 hodin.Ostatní jeli jinou trasu a byli tam za 16 hodin.Rozhodčí nadržoval Němcům, figuranti hrůza a celková organizace slabá.Nesouhlasil harmonogram, který se v průběhu mistrovství neustále měnil.No budeme všichni na Dzialdow vzpomínat!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 19:45
- Nahlásit
Petan
díky za info, no tak to jste si docela užili, skoro jako kdyby jste jeli do Rumunska, tam jsou ty silnice asi podobně hrozný.
Denisa
Giroďaska je teda akčňák, fakt dobrá.
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 19:54
- Nahlásit
krista
vůbec nevim jaký měla posudek ta 4. taky jsem to nestihla sledovat. Měla jsem nervy jestli taky nedostaneme VD tak jsem to ani nesledovala. Nevíš jaká bude konkurence v Olšanech?
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 20:01
- Nahlásit
krista
jinak naprosto souhlasím s tvým názorem co se týče vystupování jisté osoby.Já myslela že z ní vyrostu, to běhání za rozhodčím mi teda lezlo pořádně na nervy
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 20:32
- Nahlásit
Dannie
...no asi tak nějak jako Lucka... na tábor se taky moc těším... jen doufám, že i při větším počtu lidí se bude stíhat i individuální přístup a předávání zajímavých zkušeností... Teď nás tam bylo jen pár, tak to bylo velmi pohodový... jo, druhý figurant na druhý termín se mi také pozdává!
Vcelka
no, Akčňák jí někteří lidi přezdívají... to jsi trefila přesně!
teď teda Akčňáček spinká, dnes měla voraz a zítra jdu vyzkoušet co si pamatuju ze soustředka než to zapomenu...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 20:57
- Nahlásit
Lenda
Jako vykašlat na výstavy?Nebo na tu VD?Já myslim,že až se Brauny naučí v klidu běhat v kruhu,tak to bude v pohodě,je vážně hezká,líbí se mi moc...
Rozhodčí může posuzovat svůj odchov,pokud neni v jeho majetku,není blízkých osob nebo s ním nebydlí v 1 domácnosti.
A to polácávání s rozhodčím...Vidělas,jak takovej starší pán vlezl až do kruhu?Nevim,že jim to neni blbý.My se se Suchym taky známe a jen jsme se pozdravili.Je to blbý...Hlavně vůči těm,co to viděj poprvé.My když přišli na podzim do Letňan na výstavu,tak nám ještě před začátkem bylo řečeno,že nemáme s nějakym úspěchem vůbec počítat a dělat si naděje,že to stejně vyhraje ta a ta fena,i když nebude nejlepší...Dost mě to rozhodilo,ale asi to tak je.Ta fena,co byla s náma patří jedné výše jmenované,co to tam celej den šéfovala a pořád lezla za rozhodčím a upozorňovala na sebe,aby na ní náhodou nezapomněl.Mě se její feny moc nelíběj,ale co se dá dělat.Leda se obrnit trpělivostí...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 21:01 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
zzizalka
Mě právě ta 4.fena nepřišla špatná,na svuj věk...Prej jí je necelých 11 měsíců.Tak mě právě zajímalo,co na ní nebylo OK.Já byla vytočená na maximum,pořád něco organizovala a myslela si,že je na celý výstavě nejdůležitější... Jo a k Olšanům-zatim vim jenom,že tam budeme my,ty s Bettynkou a Alli...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 21:02
- Nahlásit
Denisa
Ty fotky jsou moc pěkný,ani nevypadá,že pršelo...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 22:00
- Nahlásit
Krista
Toho pána jsem myslela hlavně.To přece vypadá divně.Zvlášť před soutěží.
Jinak jsem se dnes dívala,že ty výstavy,co jsem o nich uvažovala rozhodcuje právě Suchý,takže již o neuvažuju a asi ušetřím dost času i peněz.No s mužem jsme si říkali,že popřípadě pojedeme na nějakého zahraničního r..To je třeba na klubovku do Prahy.
Ta vaše 4.fena nebyla špatná,ale možná měla moc dlouhej čenich a byla celá delší.
Mě právě překvapilo i to,že před nás dal tu takovou malinkou.To byl takovej drobeček,to už se mi víc líbila ta za mnou.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 22:53
- Nahlásit
Lenda
Je to divný a hlavně trošku blbý vůči všem kolem.Já bych to v životě neudělala.A kam jste chtěli na Suchýho?O pražské klubovce taky uvažujeme,ale uvidíme,možná začnem koncem května hárat...To jo, ta před váma byla úplný miminko,její páníček říkal,že jí teprv těsně před výstavou bylo 9 měsíců.Upřímně jsem čekala,že bude tak 3 nebo 4...Možná to bylo i tim,že je z chovu bývalého předsedy-ono sice rozhodčí do katalogu nesmí koukat před posuzováním,ale ta fena nebyla na první výstavě,tak třeba si ji pamatuje...
Neklesejte na mysli a zkoušejte to dál,Brauny by byla škoda...
Zítra dám do galerie fotky,co jsme nafotili,tak se tam najdete.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 07:26
- Nahlásit
Krista
Můj muž to zhodnotil tak,že B.potopil naschvál,aby vyhrála ta jeho a tu mrňavou strčil mezi nás,aby to tak nevypadalo.No každej si asi myslí,že má nejhezčího psa.
Jinak jedem do těch Olšan ,které bych nejraději vynechala.Strašně jsem se tam těšila.Pak do Litoměřic a možná do tý Prahy.
MVP Brno vynechám.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 08:43
- Nahlásit
Lenda
Krista
Mě ty kamarádčofty taky vytáčí. Znám se třeba dobře a tykám si s těmi rozhodčími, co budou v Praze na klubovce, ale v životě by mě nenapadlo, přijít ke kruhu, vítat se, žoviálně plácat aj. Naopak se chovám odtažitě, kolikrát nevychovanec ani nepozdravím nebo řeknu "Dobrý den" místo "Hóóóój!!!!!!" A v kruhu si možná něco řeknem až při ukazování zubů.
A možná proto u nich VŽDYCKY nevyhraju !!!!
Důležité je, vytipovat si rozhodčí, kterým se váš pes nelíbí. Já např. nejezdím s fenama k Sucháčovi, Petříkové. Pokud by nebyly samy ve třídě, V1 by u nich nedostaly. U Sucháče třeba zas bodoval Nunýk.., ale např. Petříkové se víc libil Max.
Kdysi jsem výstavy brala hrozně vážně. Týden před jsem byla nervózní, koupala psa, v noci nespala a na výstavišti měla průjem
Dneska už to tak nežeru. Vím, "co mám na špagátě" a jestli na vítězství máme nebo ne. Taky už se mi stalo, že bych se dala na 3.pozici a vyhráli jsme.. Záleží na rozhodčím, co preferuje a tak.. Jo a hlavně vůbec nečtu posudky. Už asi 5 let.. Jsem to kdysi vůbec nechápala, když mi to řekla chovatelka Nundy. Dnes to chápu. Nedostatky i přednosti svých psů mám dokonale v hlavě.
Jo. Budeme mít opět a nafurt Querose. Což bude náročné..
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 09:06
- Nahlásit
corleona
Ono to teď bylo takové divné.Měl posuzovat Dolejš a náhr.Mullerová a nakonec se tam vyloupl Sucháč.Já jsem se právě rozhlídla kolem sebe a zdálo se mi,že konkurence je opravdu slabá.Třeba oproti Hradci,tam se mi zdálo,že je velká.
Takže mě ta známka o to víc mrzí.Posudky zatím čtu,ale chyby tam nevidím.
To se vám to pořádně doma rozroste.To bude asi víc boxíků než jsi psala,že měli ti italové.Až se narodí štěníci.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 09:09
- Nahlásit
Lenda
Na ty Taloše zatím nemáme jsem to blbě pochopila, oni prý mají 20 boxerů, PLUS 9 seniorů!!! Což je kurňa fakt dost. Mě vstávají vlasy hrůzou na hlavě, když si představím, že tu bude Queros, který se nesnese s nikým a s ním asi taky nikdo a navíc tu třeba budou štěňata od Unitky a třeba i od Heduš.
Mamma mia!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 09:15
- Nahlásit
Jo a klubovky jsou vždycky daleko víc obsazené a daleko větší konkurence.
My do Olšan nejedem, jedeme ten den na klubovku do Bojnic (to je u Piešťan), posuzuje polská rozhodčí. Tak se s Váma bohužel nesejdu. Je mi to líto, Olšany jsou fajn, byl to vždycky i supr výlet a strávený den. Ale sraz s lidma od internetu mít budu, budou tam boxermaniaci z polského boxer-fóra.. Pro ně nejsem "corleona", ale "bomber"
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 09:16
- Nahlásit
corleona
Tak,tak.Pořádná Itálie.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 09:23
- Nahlásit
corleona
Já jsem právě nadšená z toho množství boxíků na těch klubovkách.Na Žernově na podzim bylo v mladých 16 fen!Tam se asi fakt vyhrát nedá.
Jak si píšeš na polském bóru?Umíš polsky?
|