| Autor |
Zpráva |
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 12:07
- Nahlásit
No Denis primo z te vetve tedy fota nemam, tam jsem fotak nemela: Nejlepsi na tom bylo kdyz uz nekde okolo me chodili a me zrovna nejvic ozirali komari, tak jsem se nesmela ani pohnout...takze ted mam cerveny pupeny snad vsude.
Ale jinak mam fota z toho vyhlasovani, tak sem snad neco soupnu...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 12:22
- Nahlásit
Paja s Tinou
No Denis primo z te vetve tedy fota nemam, tam jsem fotak nemela teda ty mě dnes bavíš! já jsem myslela, jestli tebe někdo nevyfotil...!
jo, tak šoupni! a ještě ty fotky - brouk a Tina - jestli jsi je teda sem už nedávala a já je nezasklila... ?!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 13:36
- Nahlásit
Zdravím všechny,
tak i my jsme si víkend náležitě užili. Sice hodně pracovně, ale i jsme si výletovali. V neděli jsem byla s bobulkou na cvikoši. Všechno super, bylo nás tam ale dost a kousala jsem na mlaďoučkýho policajta a nebylo to ono. Copak mně se líbil, ale bobule na to měla jinej názor...
Včera jsme byli s klukama v Pardubicích na Perníkových slavnostech. Moc jsme si to užili, ani jsem netušila, že je tam něco jako zámek atd. Bylo to fain odpoledne.
Jinak Zdeněk začal hloubit místo pro zámkovou dlažbu a já tou vybranou zeminou zaplácávala díry (od našeho horníka Emila ) a následně jsem to nově přesela travním osivem. Počítám, že dneska přijedu a v zasypaných a znovuvyhloubených děrách se bude spokojeně válet naše Fee. Místo zlaté boxerky s bílými znaky tam bude černá boxeří huba s šedými znaky a kopečkem hlíny na čenichu...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 13:44
- Nahlásit
ola
uplně to vidim jak se momentálně Fee rochní v čerstvě vyhrabaný díře a řiká si že se těší jak bude panička zase valit bulvy.
Tý jo, tak toho opět moc nenacvičíme, neb my teď Michal poslal zprávu že se zítřejší cvičení odkládá. Tak sem mu odepsala že se asi ještě neprobral z opice.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 13:52
- Nahlásit
Vcelka
Počkej až dorazím domů, tak mám ve foťáku speciálně pro tebe fotku FeeBeenčiny úpravy naší původně krásně rostlé tůjky. A to ani nemusí být pes, aby ji očurávala.
Denisa
Tak jsem teď o víkendu něco málo fotila, ale když to vezmu kolem a kolem, tak ten pohyb mi pořád nějak nejde. Zkoušela jsem režim Děti a zvířata (mohli rovnou napsat Zvěř domácí! ) a pak taky Auto a nepřijde mi to teda extra rychlost. Taky mi připadá na nějakou větší akčnost docela dlouhá doba když cvaknu snímek a pak než můžu fotit znovu. Jinak fotí perfektně, možná, že ta rychlost a zručnost chybí i mně.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 13:59
- Nahlásit
ola
prostě zahrada a pes to nejde dohromady, my už ty krajní tůje máme uplně černý.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:04
- Nahlásit
Vcelka
Já už dospěla do stádia, že jsem byla minule u nás na trhu a obdivovala jsem vystavené stromečky - kvetoucí, jehličnaté, na kmínku, se šištičkama atd. a když mi pán povídá : Co to bude mladá paní?" Tak říkám " Kterej z těch všech stromků, co tu máte, nežere pes?"
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:13
- Nahlásit
ola
Minulý týden jsem kupovala kuřecí skelety a snaživý prodavač šveholil: to bude polívčička mladá pani, to se bude manžel volizovat... já na to - nebude, to je pro psy.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:19
- Nahlásit
Ty fotky si Denis opravdu nezasklila, to ja je sem jeste nebyla schopna dat (jsem je jeste ani nestahla z fotaku)...
Ale jak to budu stihat, tak to sem soupnu!
Teda Olo a to se ani nepochluis ze jedes do Pardubic jo...no teeeda By jsme se vam treba s Tinou prisly ukazat.
A jinak zamek Pardubice maji A kde vsude ty pernikove slavnosti byly?
Tak zahrabavani der jsme uz taky vzdali, vzdy z toho pak byla jeste dira vetsi...nevim proc to ty nase placaty huby tak bavi a to o nejakych tujich taky radsi ani nemluvim...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:20
- Nahlásit
Ketrin, a jak se na to aktivni pan prodavac tvaril?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:23
- Nahlásit
Ketrin
Taky dobrý.
Ovšem na to pozor. Když jsem minule v řeznictví kupovala dvě tašky kostí za 10,- Kč, tak se mě prodavač ptal, na co jako tolik kostí?! A já bez rozmyšlení povídám : "No, něco jen tak na okousání za syrova a něco proženu papiňákem! To máte vidět ty bubliny u huby..."
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:24
- Nahlásit
ola
já taky furt obdivuju stromečky a keříky a barevný kytičky, sousedka ta má zahrádku jak víno, tak krásnou, tak jen slintám za plotem. Hmm stejně si časem zkusim vyrobit nějakou skalku, ať mám chvíli radost.
Ketrin
taky dobrý. Musim ti pochválit štěňátka, jsou z nich už krásný pejsanové.
Paja s Tinou
koukej se pochlubit s nějakýma fotkama, víš jak sme tu furt na fotky natěšený.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:28
- Nahlásit
Paja s Tinou
Mno, můj drahý choť mi v autě povídal, že jsem mohla zavolat Páje z Pardubic, co byla v Brně....
Ta slavnost byla po celým zámku, na prvním nádvoří byly stánky (koupila jsem nakládaný sýr mňam!), přístupná byla expozice starých hraček, zbraní, vycpaných zvířat, skla atd. Na druhém (vnitřním) nádvoří hráli divadlo a taky živá hudba. Byl tam domek olepený perníkem a náš Kuba s Matesem lítali dokola na koštěti a lopatě, aby dostali perníček... Mates si domů dovezl "úřední rekvalifikační kurz pro let na koštěti" ! Bylo to fakt prima!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:30
- Nahlásit
Vcelka
Já taky pořád doufám, že už ta naše potvora dostane rozum a něco mi tam i vykvete. Jo, a viděla´s ty tulipány... Přitom pampelišek, těch si nevšimne!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 15:44
- Nahlásit
Olo pampelisky preci nejsou tak atraktivni jako tulipany! Nasi pesani uz nesmi na pulku zahrady, tata ji oplotil s cimz ja moc nesouhlasim, ale k tomu stejne neprihlizel, takze ted devasuji tu druhou pulku...
No vidis manzel si vzpomene a Ola ne...to si teda budu pamatovat. A to ja uz premyslim kdy by jsme si mohli udelat vylet do Opocna...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 19:05
- Nahlásit
Nejen pro Včelku
Prosím, povšimněte si kmínku, jež původně má být ukryt v hustém větvoví....
Paja s Tinou
Tak dej určo vědět až vymyslíte termín návštěvy Opočna! Jo, a my máme taky zahrádku rozdělenou na dvě půlky (už jsem tu psala) a mě to naprosto vyhovuje. Jinak bych díky Fee (a dětem) neměla šanci něco vypěstovat.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 19:12
- Nahlásit
Tak asi tak...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 19:23
- Nahlásit
ola
Paja s Tinou
S ním to nehnulo, dál šveholil, ..jo tak pro pejskyyy, tak prosííím...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 19:24
- Nahlásit
ola
Skvělé fotky-jako vždy.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 20:41
- Nahlásit
Dnes mi v práci celý den nešel net a zítra asi taky hned tak nepůjde .
ola,Libka
Moc pěkné fotky !
Zítra Allis bude držet hladovku, jdeme na ten RTG, tak jsem zvědavá, jak na tom je.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 20:46
- Nahlásit
alli
Tak to moc držíme pěstičky (tlapičky), aby výsledek Rtg byl co nejlepší. Dej určitě vědět, jak snášela narkózu atd.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 06:28
- Nahlásit
ola
hezká tůjka taková smutně osamocená To ta naše trumpeta na tůjích začala olupovat kůru, máme z nich plot k sousedům a v nejdůležitějším místě je udělaná od Megginy slušná díra jak mezi dvě tůje stále leze a špehuje sousedy.Hlava není vidět zato vrtící malý ocásek ten se nedá nepřehlédnout Jóó a ta malá zahrádka taky pěkná podobně jsou u nás odděleny jahody ale Meggině ten plůtek nebrání v tom aby se v nich neprošla.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 06:39
- Nahlásit
ola
jó pěkná zahrádka, to jsi na tom furt líp, záhonky máš taky pěkný a ty ovocný stromky takhle veliký to jen závidim. To my zatim máme jen jednoho chcípáčka jablko, ještě většího chcípáka třešeň a z hrušky zbyl jen 10 cm pahýlek. Ta tůjka je taky pěkná, aspoň ti jí ale zase nemůže ochcávat, když jsou větvičky takhle vysoko.
alli
taky držim pěsti ať je vše o.k. a hlavně ať je po narkoze v pohodě.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 10:56
- Nahlásit
Krista
Jo, jo, to pořádáme jako jihočeská pobočka boxerklubu, vedou to skvělý ženský a podle toho to i vypadá. Pohoda, paráda...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 11:17
- Nahlásit
Vcelka
Mno, my měli štěstí, že ty ovocný stromy tam už byly než jsme se nastěhovali. FeeBee jednu dobu taky zkoušela orvat kůru z jabloní, ale jelikož po nich v létě lezou mravenci, tak ji to rychle přešlo.
Jinak já vždycky chtěla přírodní, zarostolou, útulnými zákoutími zpestřenou zahrádečku a teď jedna půlka je jako minový pole a druhá jako betonárka. Bohužel, kluci a Fee mě donutili upřednostnit praktično před romantismem... Mno, ale mohlo by být i hůř!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 11:30
- Nahlásit
Markét
Jéé, Markét, a máte tam ještě nějaký volný místo? Hned bych jela.......
alli
Taky držim palečky, aby vše proběhlo v pořádku a hlavně výsledky aby byly dobrý!!!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 11:32
- Nahlásit
Alli, taky dzim pesti at to RTG dobre dopadne!!!
Olo no zrovna se me i nahodou vcera Ondra ptal kdy ze si to udelame ten vylet do Opocna...tak se nejak domluvime a pak dam vedet a beda jestli nebudes doma
Jinak my na zadne ze zahrad nic nepestujem, ale tata se rozhodl udelat pekny travnik, tak proto to oplotil...a vcera pry pribyly dalsi diry
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 11:32
- Nahlásit
ola
Nóóó, zahrádka náádherná a to nemyslím ironicky. To víš, co my paneláčníci bychom za takovou dali.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:15
- Nahlásit
ola
díky za info o foťáčku, no já to teď chvilku nechávám na oteckovi co se v tom vyzná, aby mi vybral... je toho na trhu fakt moc...
já teď trochu pokukuju po zrcadlovečce, na to mé focení Giordí pohybů (lítačky, obrany, coursing, frisbee...) by asi byla vhodná. Mně baví právě fotit jen ty akční fota... no jo ale kde vzít prašule a nekrást. to by bylo stejně drahý jak celá moje Felda!
Jinak já vždycky chtěla přírodní, zarostolou, útulnými zákoutími zpestřenou zahrádečku takovou máme jak u baráku, tak na chalupě! Jenže to je tím, že máme babi vykrmovačku! ale zase se stará, aby všude kvetlo milion kytek co ani neumím pojmenovat (poznám tak ten tulipán)...
Paja s Tinou
tak honem fotky sem!
alli
taky držíme pěsti-štěstí!!!
Nám už se prázdniny, dovča začaly taky pěkně zaplňovat... právě jsem kamošce potvrdila účast na nejen coursingovém soustředku, tak se těším! akorát je to 14 dní před LVT, tak nesmím Giordinku moc rozdovádět... aby si pak ještě vzpomněla na výcvik, když se na LVT budeme pokoušet o nějakou tu zkoušku.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:16
- Nahlásit
hele, zde program... http://www.coursingbrno.cz/index.php?inc=akce/prog ram/4
|