| Autor |
Zpráva |
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 20:29
- Nahlásit
Už mi to,zdá se,funguje...Stačilo změnit prohlížeč,dali jsme tam Mozillu a nejspíš to funguje...
Lenda
Snažila jsem se to zdokumentovat tak dokonale,až mi z toho na konci naší třídy kyksly baterky... A to jsem ani nefotila všechno,co jsem chtěla.To abych do těch Olšan vzala aspoň dvoje baterky...
Právě jsme dorazili domů z návštěvy-byli jsme se mrknout na 5 týdenní štěníky německý dogy.Takový pinďové slaďoučký a já si blbec nevzala foťák.. Se budu asi muset objednat ještě jednou.Ty jsou tak maličký,já myslela,že budou mnohem větší a oni maj tak 15 v kohoutku,možná ani ne...Maji jich 8 a když se všichni proti nám vyřítili v čele s maminkou,která nesla ukázat hračku,tak to bylo super!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 20:46
- Nahlásit
ola
Fotečky jsou krásný,FeeBee to tam moc sluší,má krásný kukadla..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 21:04
- Nahlásit
Krista
Díky!
Jo, tak ty´s byla obhlížet doginky? Já myslela, že tvůj další pesan bude zase boxiš?!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 21:08 - Změnil/a: Libka
- Nahlásit
corleona
Tak to bude určitě parádní výlet, tak hlavně foť, ať si tu atmosféru ATIBOXu vychutnáme alespoň z fotek. To rozloušení s Zeffirem je pěknej doják, muselo tam být hodně silný pouto. Nedávno jsem se dozvěděla, že tady na Kladně srazil vlak asi dvouletýho boxera, zrovna na místě, kam chodíme skoro každý den, to muselo být taky šílený, vůbec si to nedokážu přestavit.
ola
Skvělý fotky!!!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 21:18
- Nahlásit
ola
Určitě to bude boxík,doufám,že bude co nejdřív....
Ale dogoušové byly slaďoučký,všechny modrý a jen 1 kluk...A ta jejich mamka byla fakt hodná,to jsem nečekala.Chtěla se pusinkovat a pořád nosila plyšáka a pískátko a cpala nám ho...Chtěla bych vidět smečku takhle maličkejch boxíků,my když se jeli poprvé mrknout na čubinu,tak bylo -15 a viděli jsme hlavně ji,zbytek byl schoulenej u mamči u topení..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 21:20
- Nahlásit
Krista
A už víš odkud nový přírustek bude a jestli to bude ona nebo on a taky jestli zlatá nebo žíhaná? Sem se jen chtěla zeptat...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 21:27
- Nahlásit
ola
Vůbec nevim,ale nejspíš fenka a možná by se mi líbila zlaťanda...Ale kdyby byla pěkná žíhanda,tak si ji vezmu taky... Já to mam tak krásně naplánovaný-3 boxeři,nejspíš 2 fenky a 1 pejsek...Připadám si jako blázen,pořád sleduju net,kde mají nebo čekají nový štěnda a pak denně chodim sledovat,jestli už jsou nový fotky a jak mimča rostou.Vždycky bych si nejradši nějaký zamluvila,ale bohužel...Nejdřív dům,pak druhej a třetí psík...
A ty máš přírůstka už naplánovanýho?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 21:36
- Nahlásit
Krista
No, už jsem tu psala, že můj "výhled" na druhýho hafa vypadá zatím dost dlouhodobě... (až budou hotovy pracovní plány mého manželose) Ale přesně jak píšeš, sleduju každý narozený štěníky a kochám se. Jednou se snad dočkám. Docela bych ráda žíhandu, abychom měli doma oboje! Musím ještě taky Fee uchovnit. Snad letos na podzim. Krista už je uchovněná?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 21:47
- Nahlásit
Já už si s tim okukovánim připadám jak nemocná,pořád na netu a sleduju,co je kde novýho...Nám teprv bude rok a půl,takže uchovněná ještě neni,nejspíš na podzim,myslim,že to,co zvládla Elza ve Skalici zvládnem úplně bez problémů.Chovatel už na příští léto nebo podzim naplánoval štěňátka,tak si třeba necháme,ale nevim,aby se pak nervaly...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 22:39
- Nahlásit
Libka
jak píšeš o tom boxíkovi co ho přejel vlak, tak to byl asi Erik Kelly Bohemia
http://www.erickellybohemia.wz.cz/
muselo to být děsný. Jeho paničky maji teď nový štěndo vzali si Cedrika Z Dobřichova, je to vlastně mladší sourozenec Barona z Dobřichova a jsou si i dost podobný.
ola
žabička je moc pěkná
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 23:01
- Nahlásit
Vcelka
Jo, jo. Vím že teď mají Cedrika, potkávám se z jednou paní, která má fenku z Moravia Boxu, tak mi právě o tom říkala, a že se byla na Cedrika podívat, prý je úžasnej. No jak jinak....
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 23:05
- Nahlásit
ola
My máme zase želvičku, a ta taky dostává na frak, Elina jí pravidelně trhá nohy, tak jí želvu vždycky vezmeme, řekneme že želvička musela do nemocnice, no a zašíváme a zašíváme........
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 09:57
- Nahlásit
chudáček Erik...
Krista
pěkný fotky z té výstavy!
ola
taky jsem zkoukla, pekňučká hlavinka Feebeenka!
a jak jsi spokojená s tím foťákem? já pořád nevím jakej? už mi z toho hrabe. taťka mi nějaký doporučil... hlavní pro mě je, zda dobře fotí v pohybu... Má ten tvůj třeba dobrej režim sport?!
no já jsem asi adept na tu digitální zrcadlovku, jinak nebudu spokojená nikdy... ale zas potřebuju malej kompakt. tak nejlíp oba foťáky! ha ha, to je smutný, že si musím jen jeden vybrat!
Zítra jedu na celý den do Práglu, tak svěřuji své mimi do rukou skorochotě a skorotchýně, tak držte pěsti ať zas Giordi něco nesežere, nemá průjem a neblije a netrčí jí nic ze zadku a podobné věci co si nechává vždy na takové příležitosti kdy musím odjet pryč...!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 10:08
- Nahlásit
Denisa
Pěstičky držíme obě...My to máme taky tak.Jakmile ji má někdo na hlídání,zaručeně se něco stane.Takže kam to jde,bereme ji s sebou....
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 10:32
- Nahlásit
Paja s Tinou
Já k vám na meeting nejedu, už tak toho mám moc. Teď se chystáme na boxeří víkend, tak se těším, že si Charley pořádně zakouše, zase po půl roce... a pak příští neděli jsou v Telči "Zetka", takže to abych začala pilovat stopičky a hlavně aporty.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 10:59
- Nahlásit
Denisa
Já ti nevím, ale nějak tam režim sport nemůžu najít. Je tam leccos např. děti a zvířata, sníh, pláž, portrét, dokonce listí atd. Přímo jako sport tam snad ani není. Musím ještě pořádně mrknout. Mám jen cizojazyčný návod, tudíž ho musím přelouskat! Nějak teď nestíhám. Chci si ho vzít dneska odpo s sebou na cvikoš, tak zkusím různý "volby menu" a fotit Fee a dětičky v pohybu (což nebude problém ) a pak ti to sem hodím.
Libka
Naše žabička už byla taky několikrát chirurgicky ošetřena! Bohužel jí bylo i několikrát bobulí svévolně něco amputováno a jelikož např. očičko na mě mrkalo s pořádný hromady ho... venku na zahradě, tak pokus o zpětnou transplantaci ztroskotal...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 11:17
- Nahlásit
Holky chtěla sem se vás zeptat, nevim teda kdo z vás všechno má barák se zahradou, vim že Ola a Corli, ale prostě jde o to že mi jsme loni zadali tchánovi aby nám svařil kotec pro psa, kotec je hotový a my najednou nějak nevíme jestli ho vůbec máme na tu zahradu dávat jestli to neni zbytečný. Vikyho tam stejně dávat nebudeme, šel by tam jen v případě kdyby to nešlo jinak a zrovna by jsme ho potřebovali na chvíli zavřít. Tak jestli to neni zbytečná práce to tam betonovat a dělat tam kotec. Furt to zvažujeme jo a ne a nějak se nemůžeme rozhodnout.
Olo vy máte něco takovýho? Nebo ostatní kdyby jste měli barák a zahradu dělali by jste tam kotec pro psa který je stejně furt volně po zahradě a jinak je s váma doma?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 11:22
- Nahlásit
Krista
tak tak... ale na seminář bohužel nemůže, se divím, určitě by se jí tam líbilo... třeba by z toho ve finále byla chytřejší než já!
ola
a není tam třeba ten režim děti a zvířata místo toho sportu?! si říkám, že to taky musí být "na pohyb" ne?! tak vyzkoušej a nahoď...!
to Giordině nevydrželo plyšovýho nikdy nic déle než pár minut... roztrháno, zlikvidováno, na cimpr campr! bylo mi vždy těch žvížátek líto, tak už nic takovýho nedostává! Tak!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 11:47
- Nahlásit
Vcelka
My bydlíme zatim u přítelových rodičů v domku se zahradou,je tam i kotec po psovi,kterýho měli dřív.Můžu ti říct,že naše zlobidlo tam nebylo ani jednou a rodičů berňák taky ne.Takže nevim...Ale určitě,pokud bysme v budoucnu jeli pryč a M. neměl kdo hlídat,tak bych jí radši dala do kotce,než aby mi jí volně pobíhající někdo otrávil...Takových zlých lidí je u nás dost.
Denisa
Myslim,že by z toho byla nadšená...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 12:05
- Nahlásit
Vcelka
my máme taky domek se zahradou, ale nevyužíváme kvůli krmící babi! používáme jen pokud je zavřená babi! Prostě buď je zavřenej pes anebo babi je zavřená či pryč!
ale na chalupě (kde třeba víc pobýváme v létě i přes pracovní týden - letní pobyt) máme obrovskou zahradu až do polí a tam chceme instalovat kotec s výběhem, protože to nejde uhlídat, aby třeba někde nepřibyla díra, nebo tam někdo něco nehodil atd. Doma to ohlídám vzhledem k velikosti zahrady.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 12:19
- Nahlásit
No my ho vlastně máme každý den 9hodin když sme v práci volně na zahradě a kdyby ho někdo chtěl otrávit tak by to mohl udělat. Ale nějak si neumíme představit že by jsme ho ráno zavřeli do kotce a vyndali až by sme přijeli z práce. To by mi ho bylo dost líto, neni na to zvyklý. Sousedka teď nechodí do práce, takže je tam vedle furt někdo, takže s toho ani tak strach nemám a zahradu zase tolik velkou nemáme. Spíš sme mysleli že by se kotec využil kdyby přijela nějaká návštěva a on by nějak otravoval, no ale to je takový že jednou za dlouhý čas, takže skoro zbytečný.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 12:28
- Nahlásit
Vcelka
Mno, abych pravdu řekla já za kotce moc nelobuju. U nás na zahradě by to zabralo příliš mnoho místa a mám dóóóst velký obavy, že by se to stejně nevyužilo. Na tu chvilku, když chci Fee zavřít, tak ji dávám domů případně do garáže. A jelikož má Fee ty lítačky, tak si taky v době naší pracovní nepřítomnosti chodí ven jak chce. Pokud by ji někdo chtěl otrávit, tak to udělá stejně na zahradě jako v kotci (pokud by nikdo nebyl doma)
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 12:34
- Nahlásit
Vcelka
No my máme naši pidi zahradu rozdělenou plůtkem je to tedy spíš dvorek+zahrada a Meggina je na dvorku kde je i menší kotec + její křeslo ten je sice otevřený ale ona v něm není vleze tam pouze když přijdem z práce a ona ví, že něco provedla.Jinak si myslím, když ten kotec nezabere moc místo a je na to plac tak není na škodu.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 12:47
- Nahlásit
Hmm, takže je to u nás asi fakt zbytečný, pro našeho gaučáka to nebude. Jediný dobrý význam by to mělo že by to stálo na straně k sousedum a tudíš by pak k nám neviděli na zahradu, což bych ocenila, protože ty tůje než vyrostou a jestli vůbec vyrostou když nám je Víťa tak rád kropí.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 12:51
- Nahlásit
Vcelka
My máme taky pidi dvoreček a kotec tam právě teď stavíme. Bonnie sice do teď byla zvyklá být doma (já jsem ve 12 doma ze školy, takže s venčením nebyl vůbec problém). Ale teď bych chtěla na vysokou, takže už nebudu tak brzo doma... Takže ji dáme do kotce.. A myslím,že je to lepší i pro bezpečnost pejska. Co víš co se může stát, nemusí ti ho nikdo otrávit, ale může okusovat keře a může mu nějaká větvička zůstat v krku...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:02
- Nahlásit
Myslím, že to riziko je všude. Když se má něco stát, tak se to stane, ať je pes na zahradě nebo v kotci. Mám několikero známých, jejichž pes v kotci umřel. Ať už to byla nešikovně prostrčená hlava mezi mříží u otvírání nebo spolknutý chuchvalec z deky... Já bych o kotci uvažovala v případě, že bych měla chlupatce, který by v domě trpěl horkem. Nevím, nevím, co by tomu naše hladkosrstá zhýčkaná bobule řekla, kdybych ji najednou vrzla do kotce...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:13
- Nahlásit
ola
Máš pravdu.... Naše placatky musíme hlídat všude..... Ale my kotec stavíme, bude to lepší pro nás a i pro Bonnie
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:28
- Nahlásit
Bonnie strašně ráda pracuje na zahradě... Musela jsem vám to natočit...Video je na stránkách... www.bonnie-arwin.wz.cz
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:30
- Nahlásit
No právě že to riziko je všude. My to máme jako Ola, že máme lítací dvířka, takže se může schovat i doma a kdyby jsem postavili kotec, tak by jsme ho tam stejně přes den nezavřeli že by měl otevřený dvířka a mohl si chodit po zahradě. Nějak si to se Zdeňkem neumíme představit že by byl zavřený v kotci.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:33
- Nahlásit
Dannie
jo tak to video je přesný Viky taky strašně rád pomáhá.
|